עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The-Q,

CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ה-NOD32 מוחק לי קובץ שהוא חושב שהוא וירוס והוא לא יש אפשרות לאשר את הקובץ בתוכנה?? בשביל שהיא לא תחשוב שהוא וירוס

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אז ככה נשרף לי הhd4850 . בינתיים אני גולש סתם עם כרטיס ג'יפה כזה. אני מחפש כרטיס שישמש אותי לשימושים רגילים ולסרטי hd , הכרטיס הקודם היה מחובר עם כבל hdmi לlcd זאת אומרת שאני צריך שיהיו לי שני יציאות בכרטיס, אחת לטלוויזיה ואחת למסך מחשב שהגודל שלו הוא 22 אינץ' של סמסונג. אין לי כוונה לשחק במשחקים וכאלה, רק סרטים,סדרות ושימוש יומי באינטרנט. המפרט שלי המחשב שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם של גיג'ה בייט ga p31 ds3l 2 ג'יגה זיכרון וספק כוח של 450 וואט, שכחתי איזה חברה אבל לא ג'נרית כל כך. בכל אופן האם הספק אמור לסחוב את כל זה? יכול להיות שהכרטיס נשרף בגלל הספק? מחכה להמלצה, מעדיף מחנויות כמו ksp ivory שקרובות לי לבית אבל לא חייב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt

6. Started by croetro,

נשרף לי הכרטיס מסך כי התפסן של המאוור השתחרר והמאוורר נפל ובגלל זה הוא נשרף...... לא ממשים לי אחריות ואין החזר כי ניסיתי להחזיר את הפלסטיק בעצמי.. בכל מקרה כנראה שאצטרך לקנות חדש מה אתם אומרים מבחינת ביצועים מה עדיף : PA240G1D5 PALIT GT240 1G D5 2 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR5 PA240G1D5SC PALIT GT240 1G D5 SONIC 2 Years PEG16 GT240 128Bit 1GB DDR5 GVN240-G1C GIGABYTE GV-N240OC-1GI 3 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR3 ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Tzox,

שלום, קניתי עכשיו טלוויזית HD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בשביל לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך ישן, GEFORCE 8600GT. יש לי כמה שאלות: כדי לראות תוכן HD אני חייב שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI? או שאני יכול גם עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי לראות תוכני HD? במידה ואני באמת צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לכם המלצה בשבילי? אני לא משחק משחקים, אני רק רוצה לראות תכני FULL HD חלק. תודה מראש, טום.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, הטלויזיה ישנה וכל מה שיש זה חיבור RCA צהוב אדום לבן, השתמשתי בכבל VGA לRCA ולא הצלחתי להוציא שום תמונה כל מה שיצא זה רעש סטטי מהחיבור סאונד שמוכיח שיש איזשהו אות שעובר בכבל, מישהו אמר שלא כל כרטיס מסך יכול לשדר אות של RCA לא הצלחתי להבין אם שלי יכול או לא, מישהו יודע משהו, יכול לעזור? אגב כשאני מחבר את המצלמה לטלויזיה או את הDVD הנייד עם כבל של RCA הכל עובד אז כנראה זה האות שהמחשב שולח...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by redead,

לעומת כרטיס אחד בודד כזה?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  11. שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !

12. Started by ToyMan,

שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)

13. הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285

14. אני חשבתי על הכרטיס הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7681 השאלה אם הוא הכי מומלץ בתקציב הזה אני אשמח להצעות שוב תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by amit.w1986,

לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by Domovoi,

צריך כרטיס למשחקים עד 600-500 שקל גג. מדובר במערכת ישנה לכן לא מתוכנן OC. הרזולוציות יהיו 720P ו- 1680x1050 אולי בעתיד. המערכת: Amd 3800x2 Asus m2n-e enermax liberty 400W

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by BeBest,

היום נשרף לי במחשב הישן כרטיס 7600GT. אני מתכנן לקנות כרטיס אחר בסביבות 500 שקל בערך. למרות שחשבתי אולי לקנות 8400GS שיהיה שווה ביצועים ל7600GT אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית. בכל מקרה, האם 9600GT ומעבד אינטל E6300 זה בעצם צוואר בקבוק בגלל המעבד? אם כן אז כנראה שנלך על 8400GS או 9300GS תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט לגבי שני הכרטיסים האלה ולא הצלחתי למצוא. איזה כרטיס יותר טוב Intel HD Graphics או Intel H55 GMA 5500 MD?

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by rantza,

היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by NaorYfrach,

הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?

23. Started by EpoXi,

שלום. יש לי כרגע CATALYST 10.5 וראיתי שיצא 10.9 אז הורדתי. לפני שאני מתקין יש לי שאלה. זה בסדר להתקין את הCATALYST החדש ישר על הישן ולדרוס אותו? או שעדיף למחוק את הקודם לגמרי? אם עדיף למחוק אשמח להסבר איך למחוק לחלוטין. נ.ב הכרטיס הוא HD4770 תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. שלום חברים. רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1195 הוא לא כולל יציאה לספק כח ועושה רושם שהוא בטח מסורס במידת כלשהי... השאלה היא איפה הוא עומד מול 9800GT רגיל. תודה רבה והמשך יום נעים.

25. או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games

דיונים חדשים בפורומים