כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי שמתי לב שמצויי על חלק מכרטיסיי דבר הנקרא "VIVO"..... אז קודם כל מה זה בכלל ראשי התיבות VIVO? ומה הVIVO עוזר לכרטיס מסך? תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א.מה כדאי יותר לקנות בהנחה שהתקציב עד 2400 שקל? saphire hd3870x2 או evga 8800 gts 512mb ssc\ko\standart. ב.האם ה8800 תומך DX10.1 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סיכוי שThermaltake 700W Litepower ספק יסחוב את GTX 580 SLI ?? http://www.getprice.com.au/Thermaltake-700w-Litepower-PSU-Gpnc_451--53715659.htm
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Ethereum miners are renting Boeing 747s to ship graphics cards and AMD shares are soaring https://qz.com/1039809/amd-shares-are-soaring-ethereum-miners-are-renting-boeing-747s-to-ship-graphics-cards-to-mines/ שתגמר כבר השטות הזו. אנחנו רוצים בחזרה את כל הכרטיסים האלו בלוחות המשומשים מציפים אותם בהמוניהם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לכאורה הליבה היא אותה ליבה (G94 65nm), הזיכרון מאותו סוג (GDDR3), רוחב הבאס ב9600 הוא 256bits (לעומת 192bits בFX1800). כלומר, על הנייר זה נראה בסדר. לFX1800 יש 768MB זיכרון. האם הגרסא של ה512MB של ה9600 תספיק, או שצריך ללכת על ה1GB? מישהו ניסה? זה נראה לכם אפשרי? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים, ואני רוצה להגיע למקסימום מבחינתי. התקציב די גמיש, אבל אני מעוניין יותר במידע טכני. אוקיי, אז השאלה היא כזו איזה כרטיס מסך עדיף מבין הבאים: ASUS Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E GIGABYTE Readon HD3870 512MB DDR4 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR3 PCI-E השאלה העיקרית שלי היא לא מה כדאי, אלא מה עדיף? ואם מישהו יודע למה כרטיס אחד עדיף על האחרים אודה על הסבר נאות. ובנוסף מה דורש ה-DDR3? DDR4? זה דורש שזה יתמך בלוח אם? המטרה שאני מכוון אליה, שיהיה לי כרטיס מסך חזק שלא ישרף ממשחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים (ברור שעוד שנתיים זה כבר …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך. לעבודה על 3DSMAX 2011/2012 המערכת שאני בונה מבוססת על מעבד 2600K זכרון בנפח 12GB, לוח P8P67 PRO, ומערכת הפעלה 64BIT אני יודע שהכרטיס מסך לא אחראי על מהירות הרנדור, אבל הסצנות שלי כבדות עם מיליוני פוליגונים, לכן חשוב לי שמעבר בין חלונות, ו"הזזת" וז"זום" בסצנה תתבצע כמה שיותר מהר.....כמובן בהתאם למחיר הכרטיס. אני מחפש כרטיס בין 1000-2000 ש"ח כאשר כמובן התנאי להוציא 2000 ש"J רק שזה יצדיק לעומת כרטיס שעלותו 1000 ש"ח. לדוגמא הציעו לי את הGTX570 שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח. והאם לייעוד שלי ( עבודה בלבד) לא יספיק ה GTX 460 - עד 1000 ש"ח? לעומת זה אולי כדאי לי ללכת על הQUADRO הפשוטים? 600/580? שעולים עד 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו מהתחום יוכל להאיר את עיניי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הO\C, בגלל שממש אין לי כוח לקירור וחבריו. אז אני נוטה על MSI GEFORCE4 TI 4200 64MB. שווה עוגיה? אני מתכוון כנראה לקנות עוד שנתיים כרטיס חדש..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל. האם הדגם הזה של ה HD4870 מומלץ? האם הקיקורור שלו איכותי? האם הוא שקט? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא יודע אם לכתוב את זה פה או בכרטיסי מסך קרוב משפחה שלי הביא לי עוד 2 מסכים למחשב יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורים למסכים איך אני יכול לחבר את שלושת המסכים בלי להוסיף עוד כרטיס מסך או משו כזה (מהסיבה הפשוטה שאין לי אפשרות בלוח אם שלי לחבר עוד כרטיס מסך וגם אין לי יותר מידי כסף כדי לקנות כרטיס מסך) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT DDR2 254MB (אני חוסך עכשיו כסף כדי לקנות 580GTX) תודה רבה על העזרה וסליחה אם זה לא שייך לפה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
450GTS מבית TWINTECH 5750HD מבית SAPPHIRE שתי הגרסאות 1GB 5GDD המחיר זהה. לא מתכוון לעשות OC. שימושים עיקריים: משחקי רשת כמו CS/TF/COD/MOH...... משחקי ספורט FIFA/NBA מסך 22" [אין לי מושג איזו רזולוציה]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-