עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז קניתי מחשב חדש, אחלה מחשב התקנתי כמה משחקים כמו Ghost Recon (GRAW), Infernal ו Lost Planet. קרה לי הרבה פעמים שהמחשב פתאום נתקע. או שניהיה פתאום מלא ארפקטים כאלו והמחשב עשה מסך כחול, לא עשיתי OC לשום חלק. ובכלל ששיחקתי ב S.T.A.L.K.E.R זה לא היה שחיק בכלל (!) היה FPS ממש נמוך! זה קשור לכרטיס מסך? המפרט בצד, רק בנתיים יש רק ג'יגה אחד, אמור כנראה מחר להגיע עוד אחד. דרייברים: 158.22. תודה רבה רבה לעוזרים! עריכה: סיים לי להוריד מה Steam את ה CS 1.6 וה FPS נשאר 98-99 קבוע גם ב 30 רימוני עשן. ויכול להיות שבגלל שהדרייברים מותקנים ב C והמשחקים מותקנים ב D? (ההארד דיסק מחולק ל2 מחיצות).

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eli33,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20 ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס (ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים) תודה עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים .. ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by extra-g,

יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט חדש ומתלבט כרגע באיזו גרסה של GTX 780 לבחור, מכיוון שישנם כל כך הרבה גרסאות TI, OC וכו'... ככה שבאמת אשמח לחוות דעת איזה דגם/חברה (msi,gigabyte,evga) לבחור? התקציב לכרטיס הוא עד 4K. בתודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by segev22,

שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כדי להפעיל את הפונקציה קודם כל צריך להוריד דרייבר מעודכן ולאחר מכן פשוט: 1)לחצן ימני על שולחן עבודה 2)nvidia control panel 3)set up gsync 4)enable בשני המקומות 5) ולבסוף רק לוודע שהאופציה מופעלת במסך שלכם. בהצלחה ותהנו עריכה: ושכחתי לציין שהמסך חייב להיות מחובר בDP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by psycho_dady,

אני רוצה לקנות radeon 8500 128 MB הבעיה היא שאני לא מבין בדברים האלה.. אז בבקשה תעזרו לי תגידו לי איזה כרטיס כדאי לי לקחת מה radeon או שכדאי לי לחכות ל r300 או ל nv30 בבקשה תעזרו לי אני כבר מבולבל מכל הדברים האלה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sagi88000,

כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by angelos21,

אני משתמש בX1900 ושמתי לב במשחקים שכאשר אני מפעיל את פונקציית הSM3 בהגדרות, מתבטלת לי אפשרות הANTI ALIASING, מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי אני מחפש כרטיס מסך שיעבוד לי טוב עם After Effects. רוב העבודה היא בעיקר רנדרינג. הוצע לי כרטיס Radeon RX 470 Mining Edition 8G GDDR5 DVI אופציה נוספת היא Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti האם מישהו יודע/מכיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ועד לא מזמן הייתי סגור על ה5850 בשביל מסך 24' חדש. בזמן האחרון אני רואה הרבה המלצות לDELL 2209WA ואני שוקל בסופו של דבר ללכת עליו. ממה שהבנתי 5850 יהיה ביזבוז על מסך כזה של 22 אינץ', עד כמה זה נכון? במקביל לזה אני מחפש כרטיס מסך שישתלם יותר ואני רואה את ה4890 בRSM (החנות ממנה אני קונה) ב750 ש"ח שזה כמעט חצי מהמחיר של ה5850 וחלש ממנו ב20 אחוז בערך. אני לא מבין איזה סיבה הגיונית יש לא ללכת על הכרטיס הזה ולמה לא ממליצים עליו למפרטים שונים פה בפורום? אני בטוח שיש הסבר. ידוע לי שרק הסדרה החדשה תומכת בDX-11 אבל את זה גם אמרו מתי שקניתי את המחשב הקודם שלי לגבי הDX-10 ושהכרטיס הנוכחי שלי (8800GTS) יתמוך בזה והוא לא עושה זאת בצורה טובה. בנוסף י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SerenB,

ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by wwll soldier,

כנראה שיש לי מזל רע בזמן האחרון והכרטיס מסך(6800gt) החליט להישרף :< וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה (ואני לא...) אז כאן אני בהתלבטות: לקנות איזה כרטיס מסך חלש כמו 6200 ב-300 שקל ולחכת ליציאת הR600 ולירידת מחירים ולקנות מחשב חזק עם כרטיס מסדרת 8800 או לקנות כרטיס באותם ביצועיםשל ה6800 ולחכות יותר זמן למחשב חדש,המחשב בשבילי זה למשחקים כבדים עם פילטרים. אני יודע שלשאלה שלי אין תשובה של ממש אבל בכל זאת לאחר יציאת הR600 מה יהיה המחיר של 8800gtx או הGTS האם כדאי לחכות לזה ולקנות מחשב חדש עם קונרו או להישאר עם המפרט הנוכחי וכרטיס חזק יחסית המפרט: amd 3200 gigabyte k8n ultra 9 1gb

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jean-paul,

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס שלי שהם יותר מעודכנים ממה שהxp כולל בתוכו.ניסיתי באתר של אסוס אבל הכי מעודכן שם זה כמו שמגיע ביחד עם מערכת ההפעלה.ומה שפורסם כאן באתר לא הבנתי אילו מהם מתאימים לי.מישהו יכול לעזור ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itayelkayam,

טוב אז אני מתלבט לגבי כרטיסי מסך שונים,ואני רוצה לקנות את הבחירה הטובה ביותר בסביבות 2000 שקל. 1.המשחקים שאני משחק בהם-assassins creed iv,tomb raider 2013,lol,diablo 3,hearthstone,arkham origins,the wolf among us. 2.אני מתלבט בין כמה כרטיסים(הצעות לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה)-r9 290,r9 280x toxic,gtx 770 twin frozrr ואולי gtx 780 3.אם r9 290,אז יש לי 2 מאווררים במארז והכרטיס יכול להגיע ל95 מעלות..זה בטוח? 4.האם ספק כוח של seasonic 650w gold יספיק לכולם?(יש לי i5 2320,דיסק קשיח 500gb,4gb ראם) 5.כבר בדקתי אבל ליתר ביטחון- h61-s2-b3 הלוח אם מתאים לכרטיסים? 6. הכרטיס צריך להספיק לכמה שנים (3 עד 5) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. למחשב HTPC המורכב מ AMD x3 ו4GB זכרון. ספק 450W של CoolerMaster. מסך טלויזיה 42" בFHD. מחפש להחליף את ה4670 שכבר מאלץ אותי להתפשר על איכות התמונה אפילו במשחקי הספורט. מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (85% מהשימוש), משחקי ספורט (10% מהשימוש) ובשאר מרוצי מכוניות. אשמח אם יהיה שקט ולא מאוכלי החשמל. התקציב הוא באיזור ה600, אין העדפה לAMD / nVidia או ליצרן זה או אחר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כבר המון זמן שאני מחפש כרטיס PCI המסוגל לדגום תמונה ברמה בסיסית ביותר 4 ערוצים כרטיסים טובים עולים בסביבות 100-300 דולר בארה"ב : http://shop.store.yahoo.com/insidecomputer/4chpcisusyvi.html וראיתי גם שב-EBAY מוכרים כאלה במחירים מצחיקים של 10$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48634&item=5727567195&rd=1 האם מישהו קנה כזה בארץ ויודע אולי היכן ניתן להשיג ? אשמח לקבל כל אינפורמציה נוספת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה

23. Started by Rockstatement10,

אני קונה מחשב חדש, האם שווה להוסיף 150 שקל בשביל 1060? בתכלס ה-570 גם ככה חזק וההבדל ביניהם לא דרמטי אז... אני די קצר בכסף האמת ובשביל 1060 אצטרך להתפשר על ספק הכוח וגם על המארז, האם ספק של FSP HEXA+ 450 יחזיק את 1060?

24. Started by Ewingum,

נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים