כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם למחשב חדש בן חודשיים שנקנה לצרכים משרדיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיוכל לשחק ב NBA 2K11 בהגדרות טובות תקציב באזור ה-500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהן האופציות האלו שאני רואה ב ATI TOOL ? למה משמשת כל אופציה ? מה כדאי להגדיר בכל אופציה ? והאם שינוי האופציות האלו יכולות להזיק לכרטיס באיזשהי צורה ? ( כמו עליית הטמפ' של הכרטיס ) הכרטיס שלי GTO2 עם O.C ל XTPE .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מסך lcd יותר טוב למשחקים ובכלליות יותר טוב viewsonic vp171 או samsung 710t אם יש מסך אחר יותר טוב משניהם אשמח לדעת מהו תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
298$ יוצא בערך 1400 ש"ח אבל מוסיפים לזה מע"מ והכל.. ועוד לא ייבאו לשם 7900GT..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שיעבוד לי טוב עם After Effects. רוב העבודה היא בעיקר רנדרינג. הוצע לי כרטיס Radeon RX 470 Mining Edition 8G GDDR5 DVI אופציה נוספת היא Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti האם מישהו יודע/מכיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציבי ירד קצת כי בעבר הלא רחוק רציתי לקנות X1950PRO אך בגלל המחיר של 1100+ הוא לא שווה לעתיד הקרוב כי אני מתכנן לשדרג עוד חצי שנה לגרסאות ביניים של כרטיסי הHIGH-END של NVIDIA אוATI אם יציגו מתחרה נאוט לDX10.. צריך כרטיס בינוני שיפעיל לי משחקים בצורה חלקה ועל הגדרות מקסימליות עם העדפה למס' גורמים. 1.כרגע יש לי כרטיס של חברת HIS אשר מריץ לי משחקים כמו NFS-C וSPLINTER CELL PANDORA כמו כלום על גרפיקה מקסימלית ביותר..בלי תקיעות וכו' ראיתי את הסטיקי של הX1800GTO ורציתי לשאול קודם כל איך הוא מבחינת טמפ' כי הHIS שלי יושב עליו קירור רציני עם צלעות ותעלת אוורור ואני מאוד מרוצה ממנו רק אם היה לו SM3.0 אשר ממש מגביל אותי למשחקים ורק מהבחינה הזו נובע השדרוג.. 2.רציתי לדעת…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים (עם מעבד קונרו E6600) ומתלבט בקשר לכרטיס מסך. הייתי רוצה לקנות את כרטיס המסך ATi Radeon X1900XT, אבל מחירים של 2200 ש"ח נראים לי מוגזמים, בייחוד כשחושבים על כך שבעוד שנה צפוי לצאת הדור החדש של x10. האם מחירי ה- x1900xt צפויים לרדת בחודש חודשיים הקרובים? האם צפויה איזו השקה חדשה אטרקטיבית שתגרום לירידת המחיר של ה- x1900xt? ( :s05: אם לא כנראה שאסתפק ב- X1800GTO)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
vanta או Nvidia-MX200?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2010 בשעה 15:11:24 עוד שאלהאיזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או Geforce 7600 GT http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9993
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך חדש MSI GeForce 4 Ti 4200 128 ddr שיפור אדיר לעומת הוודוו המזדקן שלי ואחת האפשרויות שהייתה בו היא שידור מהטלוויזיה ולטלוויזיה. קיבלתי מין ממיר כזה מכניסת ווידאו כזאת (שנראת כמו כניסת PS2 של מקלדת/עכבר) לכניסות ויציאות של בננות. עכשיו, ניסיתי לשדר לטלווזיה ע"י חיבור הממיר לכרטיס ולטלוויזיה ומיותר לציין שלא הצלחתי. בנוסף, ניסיתי לצפות במחשבי ווידאו ע"י חיבור הווידאו לכרטיס וגם זה, לאחר שציפיתי שבמטה קסם תהפך התמונה למה שהוודיאו משדר, לא עבד. הבנתי שצריך תוכנה/דרייברים מיוחדים והורדתי מלא ג'אנקים למחשב, דבר שאני די שונא. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך ניתן לשדר לטלוויזיה ולראות טלוויזיה על המחשב, איזו תוכנה אני צריך וכו'? תודה רבה, דן כספי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל בעך וגם כמה עולה 1G RAM שמעתי שיש ב100 שקל זה נכון? יש לי DUAL CORE 8400GS 1 G RAM אני משחק GTA עם FPS די נמוך ורציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ לי את המשחק קצת יותר חלק .. אז איזה כרטיס מסך כדאי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרכבתי מערכת כזאת q9550 ep43-ds3 4 gb ac 7 pro nzxt tempset 500 gb corsair 550vx לאחר כול הבלאגן וכול הרכבים כולל צורב עכבר ושטויות כאלה הגעתי לתקציב מסוים אני לא בדיוק ממש זוכר כמה בדיוק.... אבל אני יודע שיש לי בערך עוד 2200 שקל לכרטיס מסך...עכשיו השאלה האם שווה לקנות כרטיס מסך ב 2200 שקל (280) או ביכלל ללכת על כרטיס מסך ב 1400 (260,4870)......או שביכלל עדיף 9800gx2 שעולה 2000 שקל.... כעיקרון אני גם רוצה לקנות פאנל שליטה במאוררים שעולה 180 שקל אז עם הפאנל אני בחריגה קטנה של 180 שקל אם אני לוקח רטיס ב 2200 שקל... רציתי לדעת מה אתם אומרים...איזה כרטיס מסך עדיף...אני בהתחלה חשבתי על ה 280 ולאחר מכן ראיתי שהוא לא שווה את ה 800 שקל תוספת..... בוא אנ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Ethereum miners are renting Boeing 747s to ship graphics cards and AMD shares are soaring https://qz.com/1039809/amd-shares-are-soaring-ethereum-miners-are-renting-boeing-747s-to-ship-graphics-cards-to-mines/ שתגמר כבר השטות הזו. אנחנו רוצים בחזרה את כל הכרטיסים האלו בלוחות המשומשים מציפים אותם בהמוניהם...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התמונה לא חדה בכלל... בכרטיס הקודם שלי (5700LE) תמונה הייתה הרבה הרבה יותר חדה. והתקנתי את הדרייברים מהדיסק של הכרטיס מסך והכל... אולי זה לא הדרייבר הכי חדש? יש מצב מישהו מארגן לי קישור אליו כי קצת הסתבכתי באתר שלהם ובסוף הורדתי את הדרייבר שהיה לי על הדיסק... או שצריך לשנ ות משהו בהגדרות? המסך על רזולוציה של 1280*1024 וזה עם 75MHz refresh rate.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-