כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כ.מ MSI GF6800NU השאלה שלי היא האם אפשר לפתוח את הצינרות הנעולים הכרטיס? בעזרת תוכנה (רייבר טיונר/ אומגה דרייבר) 10X
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מחיפוש בפורום שמכל הדגמים, Leadtek הכי מומלץ ( מבחינת ביצועים וכמות רעש מינימלית ), אך עכשיו אני מתלבט בין LEADTEK WINFAST FX6600GT 128MB DDR PCI-EXPRESS לבין LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS תיארתי לעצמי שה - Extreme יותר טוב, אבל משום מה הוא זול ב - 50 שקל מהשני ( בחנות נועה מחשבים ). מה לדעתכם עדיף ? הנה קישורים לשני המוצרים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2975&catcode=489 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2710&catcode=489
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי לנובו y-70 הוא מגיע עם מאיץ של intel 4600 ו-gtx 860 הברירת מחדל שלו הוא ה-intel 4600 ואני לא מצליח לשנות אותו שיעבוד על ה-gtx 860 מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שיעבוד לי טוב עם After Effects. רוב העבודה היא בעיקר רנדרינג. הוצע לי כרטיס Radeon RX 470 Mining Edition 8G GDDR5 DVI אופציה נוספת היא Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti האם מישהו יודע/מכיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם..רציתי לדעת האם 3 כרטיסי GTX 680 ׁ-2GB (לא 4GB) יספקו ביצועים טובים יותר מכרטיס יחיד GTX 780 Ti רפרנס. אני שואל זאת מהסיבה שיש לי את ה- 780 Ti ורציתי לנסות להשתדרג אך ורק מבחינת ביצועים, מבלי לקנות כרטיס תואם נוסף (אני לא מעוניין לזרוק עוד 3~3.5K). יש לי האפשרות להחליף את הכרטיס בשלושה כרטיסי GTX 680 2GB ללא שום תוספת עלות... אין לי כלל וכלל בעיה להריץ את שלושת הכרטיסים (Antec 1200W). אישית אני משחק ברזולוצית 1920X1080 ואולי בעתיד אעבור ל-4K.. השאלות הם: 1. מה יהיה השיפור (אם בכלל) ברזולוציה הנ"ל ? 2. בעית ה-scaling בשלושה כרטיסים אלו תהיה משמעותית? 3. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מבחינת טכנולוגיה שיכולים להשפיע על משחקים עתידיים (שנתיים הקרובות)? אני מאוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2726 אני רגע לפני רכישה במחיר יבואן (אני לא יציין מחיר) רציתי חוות דעת על הכרטיס..... ובכלל על החברה(מתוכנן OC רציני).
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שמציע לי לקנות ממנו את הכרטיס X1950XTX במחיר של 1300 שקל האם זה כדאי בכלל ? חשבתי לקנות את הגירסה המוקטנת של 8800GTS , אבל נראה לי שעד שבאמת יהיו משחקים שתומכים ב-DX10 כמו CRYSIS כבר יהיו כרטיסים אחרים יותר מתקדמים, אז אוליי בכלל שווה לקנות את X1950XTX במחיר מוזל לחכות שנה ואז לקנות את הכרטיס הבא שבטח יהיה 9800GTS או שבכלל הכרטיס 8800GTX יהיה זול בהרבה(2000 שקל). מה אתם ממליצים לי?מה באמת כדאי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה זמן יחזיק מעמד לדעתכם הכרטיס למשחקים ברזולוציה 1024X768 על 32 סיביות?[ בהנחה שאני יעשה אוברקלוק ויצליח להשיג ביצועים של 4400]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire לבין ]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שנה של שימוש ב9600GT 512mb ומעבר למסך 24" ברזולוציה טבעית של 1920X1200 החלטתי לשדרג את החוויה. ערכתי סקר מקיף(פחות או יותר) והכרטיס הראשון שנראה לי רלוונטי היה הSapphire HD4850 512mb Vapor-X בגלל המחיר ובגלל הקירור אבל לא יכולתי להתעלם מאחיו בגרסאת ה1gb. ההפרש בין שני הכרטיסים נכון להיום הוא כ200 שקל. עברתי בכל מיני אתרי ביקורת שהשוו את הכרטיסים ובכולם ברוב המשחקים(בCrysis הלא צפוי היה ל1gbיתרון משמעותי) הביצועים של שני הכרטיסים היו כמעט זהים(הבדל של כ2-3 פריימים לשניה). לא הייתי מגדיר את עצמי כמבין בתחום אבל נראה שהפרש המחיר לא שווה את התוצאה. למשל http://www.guru3d.com/article/gigabyte-radeon-hd-4850-1gb-gvr485oc1gi-review/1 מן הסתם בחיפושים שלי עלה גם הHD4870 512m…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צמד 4870X2 לא עולה יותר מידי היום, הGTX260 יתן את הפיזיקה, CUDA, פיזיקס וכל השאר, 1. ה260 יוכל לתת גם תמיכה בDX11 במשחקים? 2. איך כל העסק יעבוד לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ואני חושב ללכת על LG L1730S... אני משתמש במחשב למשחקים כבדים... האם המחשב הזה כדאי לגיימרים? וגם התלהבתי מהמחיר... מצאתי אותו בחנות ב-1400 ש"ח... ראיתי בזאפ שדירוג הגולשים הוא 5 כוכבים ויש 30 ביקורות שרובם כתבו בחיוב על במסך... ואותו דבר ב-Ynet... אבל הם אמרו שיש בעיה בצפייה בטקסטים, האם מישהו שמע על זה? גודל מסך: 17 אינץ' זמן תגובה: 12 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1:550 צבעים: 16.2 מיליון כניסה: VGA זווית צפייה: אופקי - 160 מעלות , אנכי - 140 מעלות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב windows 7 QCORE 9400 4GB אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעבוד על משחקים עד 2012 .בסכום נמוך.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט המחשב בגדול: Intel Core i3 2120@3.3Ghz, Sandy Bridge 8GB DD3@665Mhz כונן קשיח WD, 7200RPM האם קיים כרטיס מסך טוב בתקציב שאני מחפש או שכדאי לי (מאוד..) להתגמש כלפי מעלה? בנוסף מציין שיש מצב שיכנס כונן SSD להרצת ה-OS במקום הכונן הרגיל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן את הכרטיס הנ"ל אך אני מקבל איתו לדוגמא 60 FPS ב- COUNTER STRIKE: SOURCE. אני ממש מרגיש שהגרפיקה לא רצה חלק! מה לעשות? <-----מפרט-----
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-