כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
https://www.techpowerup.com/236838/on-the-story-of-amds-ryzen-threadripper-product-development AMD עשו עבודה ככ יפה עם ZAN, תכננו מחדש לגמרי והביאו מוצר מנצח אחרי שנים רבות של כלום בתחום ה-CPU. הוא בעל יכולת SCALE מרשימה שברוב המוחץ של היישומים עושה עבודה מעולה. לקחו יחידה קטנה ושכפלו אותה ע"פ הביצועים הרצויים וחתכו במחיר לעומת אינטל בצורה דרסטית (בתחום הגבוהה). הם מראים ככ יפה במצגת, אין שווה להשקיע בשבב קטן שהוא בעל אחוזי תנובה (YIELD) גבוהים ולכן זול מאוד לייצור. כל זה מעולה נפלא וקסום. עד שמסתכלים מה הם עושים עם ה- GPU שלהם. זה עולם הפוך לגמרי. עכשיו, ברור לי שאי אפשר לצרף ליבות GPU אחת לשנייה כמו שעושים עם מעבדים (אם כי זו בהחלט צריך להיות השלב הבא,…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
מאמר זה מרכז את החלק הטכני שמאחורי כרטיסי המסך של NVIDIA אשר יושקו בקרוב - הכירו את ארכיטקטורת Blackwell אשר עומדת מאחורי כרטיסי המסך החדשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 250 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך מבין ההבאים לקנות אבקש את עזרתכם: RADEON 8500 64MBDDR RETAIL RADEON 8500 LE 128MBDDR OEM שניהם עולים אותו דבר. ??? ??? ??? ??? מה יריץ יותר טוב את DOOM 3 אם יריץ. תודה מראש MINIME.אבקש את עזרתכם בדילמה הבאהאבקש את עזרתכם בדילמה הבאה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות כרטיס עריכת\לכידת וידאו לצורך הורדת חומרים ממצלמת וידאו דיגיטלית ,אבל באיכות דחיסה גבוהה (שלא תהייה הורדה שתראה רע ברזולוציות גבוהות). התקציב שלי הוא 2000-2500 שח, ואשמח לקבל חוות דעת וכיוונים ו..אפילו חנויות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עד שהתחלתי להתעניין חשבתי שיצרן אחד מייצר סוג אחד של תקליטים. עכשיו אני מבולבל: יצרנים שונים מייצרים אותו פורמט של כרטיס (למשל GFORCE) וכיו"ב? אז איך אני אמור לדעת מאיזה חברה לקנות כרטיס ג'יפורס או רדאון? ומי החליט על השמות הללו של הכרטיסים? והאם השמות הללו אמורים לייצג משהו, או שזה "סתם" שם? למשל, מה אני אמור לדעת אם כרטיס הוא ג'יפורס, ולהבדיל - רדאון? בנוסף, נתקלתי במקרים בהם יש אותו מספר כרטיס, אבל יש בהם שוני. למשל: 1. כרטיס מסך מבית GIGABYTE דגם ATI RADEON 9250 128Mb 64 bit DVI bulk לעומת, 2. ATI RADEON 9250 128 mb BULK VIVO 128Bit TV-OUT DVI אז איך אני אמור לדעת שאני לא קונה כרטיס כזה שבסוף עלול שלא להתאים למחשב שלי? אני למשל, אחרי שהכרטיס שלי כנראה התבשל, קיבלתי …
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וסופ"ש נעים לכולם. פתחתי את הדיון במטרה לקבל ממכם קצת מידע ודברים שאולי לא חשבתי עליהם \ לשתף אתכם במה אני חושב עד עכשיו בכל הנושא הזה של AMD \ Nvidia בהשקה הנוכחית, ומה יהיה לנו הלאה. אני יתחיל בכמה דברים שעולים לי ככה לראש. כבר דיברנו בדיונים נפרדים על Vulkan, על DX12, על כרטיסי Titan ועד כמה אם בכלל הם שווים השקעה לגיימינג.. אז בואו נוסיף עוד דברים. מצטער מראש על פסקאות, שגיאות או כל דבר שמפריע לעין - אני די מתאמץ לכתוב בעברית ( אמיתי ) אז בגלל זה המרווחים. כרגע המצב הוא כזה ( מבחינתי אז אני משתף ). ההשקה של 480 הביאה מבחינת מחיר-ביצועים-בעיות הרבה תגובות של Wow והרבה תגובות של WTF. עד איזור אוגוסט אמורים להצטרף לחגיגה ( חנוי…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך Matrox G200. (G2+ Quad-PL\TVN)c. המחשב נקנה ב-Ebay והגיע ללא המפצלים (לכל יציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל מיוחד לשני מסכים, דגם DL-CAB-DVI). למישהוא יש רעיון כיצד ניתן להשיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם במציאת כרטיס מסך העונה לדרישות הבאות low profile (גם הכרטיס וגם מסגרת) half length (עד 6.6 אינטש) תמיכה ב DX10 דרייברים לserver 2003 תודה [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 20:04:02 אוקיי, כל דרייבר שמתאם ל XP רץ על סרבר 2003 אז הדרישה הזאת נופלת
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7600GT. היום אני רוצה לראות עם חברים שלי סרט שיש לי על המחשב, אז חיברתי את הטלויזיה למחשב. הטלויזיה התחברה בהצלחה לכרטיס המסך אבל רואים דיי חרא בטלויזיה עצמה, לא ברור. בנוסף לכך כשאני מנסה לראות את הסרט במדיה פלייר, אז הוא לא מקרין לי את הסרט, אני פשוט רואה שחור במקום, כשלעומת זאת במחשב הסרט פועל. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire לבין ]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב למשחקים חדש כמובן שאם הזמן הביצועים יורדים. מעבד E8400 דול כור 4 מגה רם שתי כרטיסי מסך של אתי רדון 3650 כל אחד 512 מגה ולוח אם GA-EP35-DS4 של גיגה בית אני חושב יש לי תקציב של 1000 שקל לכרטיס מסך חדש מה כדאי לעשות והאם כדאי להביא כרטיס מסך חדש אני רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש אחריות, אובחן כתקול. הוצע לי הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3616 אך השאלה אם זה כדאי... כי בעוד כמה שקלים יש את זה, אך צריך לחכות כשבועיים - השאלה היא האם יש צורך...? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 בנוסף, האם כדאי לסמוך על PALIT.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עד שהגעתי ל- SOF2... תמיד שיחקתי על רזולוציה 1024X768 וב- 32Bit בכל משחק ו-SOF2 רץ לי עם קיטועים קלים. אני עובד עם WinXP ודרייבר של Nvidia 6.13 (ככה רשום במאפיני תצוגה) ולא שיניתי שום במאפינים. השאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הביצועים של הכרטיס ע"י כיוון של המאפינים שלו כך ש-SOF2 יעבוד לי חלק ? תודה רבה לכל העוזרים. The Doorman
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-