כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיסי מסך הבאים וגם האם לפי סי איי אקספרס יש יציאה מיוחדת כלומר האם אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס על מקום רגיל של כרטיס מסך (לא פי סי איי) ואם אי אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס אז תגידו לי מה הכי טוב ממה שלא פי סי איי אקספרס הרשימה של הכרטיסים: א. geforce FX5200 128MB 128 bit TV של חברת פליט ב. MB 128 FX5200 שלGainward ג. GeForce 6200TC PCI-E ,Aeolus PCX6200TC-DV64של חברה AOpen ד. GF 6200 TC 256 MB PCI-E של גיגהבייט ה. ATI9000 PRO ALL IN WONDER, AIW9000PRO ו. RADEON 9100 64MB TV-OUT,DVI SEPPHIRE
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם יהיה התוספת שתיהיה לו זה 512 מגב זיכרון... מכיוון שידוע לNVIDIA על הקושי הצפוי בייצור מסיבי של כרטיסים כאלו, G70 Ultra הוא בעצם גירסה מהירה יותר של 7800GTX, דבר שיגרום גם לירידה במכירות של ה7800GTX וגם יהיה עם בעיות בהגעה למדפים. המתחרה מבית ATI,R520XT, יגיע במהירות של 600MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות, מהירות אדירה שנעזרת בתהליך של 90nm כדי להשיג זאת, לnVidia עדיין קשה מאוד להגיע למהירות כזו מכיוון שהיא נמצאת עוד בתהליך יצור של 110nm. הדבר היחיד הצפוי לסידרת ה7800 זה הגדלת הזכרון ל512MB ותו לא!!! קישור http://www.theinquirer.net/?article=25949
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הללו (מאחר והחלטתי לא לרדת מרמת ה-6800GT) מה עדיף? 6800GT או 6800 Ultra האם יש שיפור ניכר בביצועים בין שניהם? מאחר וההפרש ביניהם הוא כ-400 ש"ח.. ואיזו חברה עדיפה? Gigabyte או Albatron? כמו כן יש לי לוח אם מבוסס ATI עם כרטיס Xpress200 שלהם על הלוח, האם בקניית כרטיס מסך של nvidia לא יווצרו התנגשויות בין הדרייברים שלהם? ואם הספק הנוכחי שלי TermalTake 360W יספיק לי לאחד משניהם? תודה.
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי ביקורות די חיוביות על ה-9550 (בגרסת ה-128 ביט). השאלה שלי היא, אם שווה להוציא את ה-400 ש"ח כדי לשדרג מ-GF4 MX? יש עליה סבירה בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX? חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים. מישהו יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, למשחקים חדשים או איך שקוראים לזה כבדים.... עכשיו שמתי לב שההפרש בין ?7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E? לבין ?7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E? הוא 300 שקל וזה הרבה כסף... עכשיו מכיוון שאני לא עשיר אני מעדיף לקנות את 7300GS עכשיו האם הכרטיס הזה טוב למשחקים? ויש הבדל בין שני הכרטיסים האלה? ~תודה מראש~
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפי הכתבה בדף הראשי של האתר , הכרטיסים יצאו היום... האם יש כבר ביקורות \ השוואות לכרטיסים אחרים\ הרצת ישומי dx10 בעזרת וכו'.. והאם נכונה הטענה כי הם עדיפים על פני מתחיריהם מnvidia?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי, האם הספק כוח שלי enermax modu 82+ 425w יצליח להחזיק כרטיס מסך 6950 או 560ti ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי ממחקר מחשבים בחדרה geforce 9600 gt. gv-nx96t512hp ב-750 שקל וראיתי במקומות אחרים כמו אייבורי ב580 שח יכול ליהות שיש הבדל וגם הכרטיס מסך הזה מריץ טוב crycis נכון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש... האם הכרטיס מסך הזה טוב ומתאים למשחק FLIGHT SIMULATOR? Gigacube Radeon 9200 B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card תודה מראש לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש מכם אם אפשר לעשות לי סדר עם כל סדרת הGTO שיצאה עכשיו... יש כמה דברים שאני לא מבין, שמתי לב שלכולם יש 12 צינורות עיבוד, ליבה 400 וזיכרונות 980 עכשיו למה אצל נועה יש כל כך הרבה דגמים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4204 זה בעצם הרגיל ?, אבל הוא עדיין עם אותה מהירות, לא... ? שני סוגים של ULTIMATE : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 מה ההבדל בינהם ? שני סוגי FireBlade: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4220 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219 לפי האתר שניהם עם אותם נתונים... ובמה הם שונים משני האחרים ?!? שלהם יש זכרונות 1.6N…
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שאיתו אני אוכל להפעיל מהמחשב בחדר סרט ושיראו וישמעו את הסרט בטלוויזיה בסלון ושזה יהיה ללא חוטים ובאיכות של 5.1 כמו של כבל אופטי ושאיכות התמונה תהיה באיכות הטובה ביותר שיכולה להתקבל מאותו הסרט. נמאס לי כבר להעביר חוטים באורך של 10 מטר לאורך המסדרון ואז בחזרה לסלון שלי וגם האיכות צליל היא ממש אבל ממש גרועה בגלל שאני מעביר את החוט על שתי ערוצים ואז המערכת הקולנוע הביתית מעבירה ל 5.1 ערוצים וזה נשמע ממש גרועה ונמאס... רציתי לקדוח חור בקיר ולהעביר כבר אופטי אך הקיר בעובי 25 ס"מ בערך והמרחק הוא יותר מ2 וחצי מטר וזה סתם מסובך... אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות את כל זה וללא חוטים שיצאו מהמחשב אליו אלה רק מהמכשיר אל הטלוויזיה. שעלות המכשיר לא תעלה על 350 שקל אבל אם אין …
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מקבל סביב 90-110fps על סטאפ די חזק. CPU utilization סביב 60%-70%. שחקתי קצת עם קובץ ההגדרות של המשחק (כמות workers ואחוז VRAM), כפי שהמליצו בכמה פורומים, ללא שיפור משמעותי. ב- 3DMark ו- Battlefield V הביצועים טובים, כך שנראה שהבעיה ספציפית למשחק הזה. למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה? הסטאפ: RTX 3080 i7-5960x @ 4.3GHz 32GB PC-2133 (8GB x 4 channels) X99-UD4
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק ה GEFORCE FX מה התכונות שלו כמה בערך הוא יעלה האם הוא יביס את המתחרים שלו וכל מיני דברים עליו בכלליות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם יש למישהו לינקים הקשורים לנושא ישירות
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU TakeMS Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 Total Of 1024MB GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A אז ככה: האם המחשב מהווה מגבלה לכרטיס מסך? האם הזיכרונות שווים משהו? אני מדבר על החברה שלהם TakeMS..... האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר כגון 7800GT או 7800GTX ? מה אתם ממליצים? ומה אני צריך לשנות במחשב כדי לשדרג לכרטיסי מסך 7800GT או 7800GTX ? ובקשר לספק אל תדאגו הוא 500W והא אמור להחזיק.... בתודה מראש קובי
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראיתי כל הזמן שמדברים על הכרטיסים של gigabyte, MSI ושל Sapphir אבל לא עם אסוס. האם יש בעיה עם אסוס ולכן לא התייחסו אליו? ממה שראיתי הכרטיס שלהם נמצא בביקורות מעל ה- MSI ומעל GIGABYTE. תודה. ועוד שאלה, איך יכול להיות שהכרטיס הזה אצל IVORY מתומחר 995 ש"ח ואצל KSP מתומחר 1190 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מחפש בנרות כבר שבועיים ראדון 8500 (בייחוד גם אחרי הסקירה באתר) כדי לפחות לקבל מינימום מהמכונה החזקה שלי :'( אבל משום מה בכל המקומות שהייתי גם ברשת וגם בחנויות המחשב המחירים לראדון הם מטורפים! 1500 ש"ח ל 8500 בזמןם שהTI 200 של חברות אחרות עןלה 990 ש"ח!!!(אפילו מצאתי טיטניום 200 128 MG של CHAINTECH ב-820 ש"ח) בקיצור פער המחירים הוא גדול הרבה יותר ממה ששיערתי ומגיע כמעט לחצי - מצחיק שאני קורא ת'רדים של חברה פה שאומרים שהם מצאו כרטיסי ATI RADEON בהבדלים של 1000 (!?) ש"ח ויוצר מה GEFORCE ספרו לי על מקום כזה ואני רץ אליו מחר יחף. עפ"י הסקירה שהייתה כאן הראדון 8500 עדיף על כל GF3 בכל מובן הן מבחינת הביצועים והן מבחינת איכויות התמונה אבל כאמור הפער הוא יותר מחצי ב…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ל AGP 8 ושיוכל להריץ משחקים כמו call of duty 4 ושהכרטיס יהיה בסביבות ה 500 שקל אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך תואם תודה
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-