כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רגע לפני קניית מחשב ועומדת בפניי דילמה: ATI 5750HD של Sapphire גרסאת 1024MB לעומת NVIDIA GTS 450 של GainWard גרסאת 512MB 2 כרטיסים מדהימים לפי דעתי האישית, יותר אהבתי את ה450 של אנוידיה אבל הזכרון זה מה שמפריד ביני לבין ההחלטה הסופית.... עד כמה הוא משמעותי? אשמח למבחני ביצועים, דעה אישית וכולי....לא מעוניין בכרטיסים אחרים במחיר זהה או אחר. אלו האופציות היחידות. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel i5 760 Tray מאורר למעבד Freezer 7 Pro לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 1156 זיכרון Transcend DDR3 2GBX2 (סה"כ 4GB) דיסק קשיח Samsung F3 1TB מארז ATX COOLERMASTER 370 ספק כוח למחשב SeaSonic S12-2 430Watt עכשיו מתלבט בין שני הכרטיסי מסך האלה (שייעברו OC): LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 שעולה 838 ש"ח או זה: חברת PowerColor או HIS, אני בוחר. והכרטיס: ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 982 ש"ח הפרש של 144 שקל, האם זה באמת שווה ואני באמת אחוש בהבדל? שימו לב אני לא שואל מה יותר טוב אלא מה יותר משתלם
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יהיה פער איכות משמעותי בין כבל HDMI לHDMI לבין כבל DVI לHDMI? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שלא הייתה הענות כלל בדיון של כרטיסי ה-HD6000 החלטתי לפתוח נושא חדש...אז: התחדשתי לי ב-HD6870, גם לי מותר לא? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us עוד לא יצא לי לבדוק איתו כלום, אם יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אבדוק אני אשתדל, תנו גם המלצות על בנצ'ים שונים שאתם מכירים של DX11 וכד' עריכה: מישהו יכול להמליץ על כלי טוב ונוח לאוברקלוק?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי RADEON 4870, המשחק נראה ככה... לא יודע מה לעשות כבר http://img151.imageshack.us/img151/152/hp72010111801144780.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בדרך כלל משתמשים בכרטיס ATI כראשי ובכרטיס Nvidia בשביל פיזיקס, אבל עם יש לי כרטיס ATI ישן HD 2500pro - האם יש בו איזה טכנולוגיה שכדאי שאני אחבר אותו לסלוט השני?? בנוסף ל 460?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 5870 ולא רשום עליו שום מדבר מלבד המדבקה מאחורה של הs\n והדגם יש תוכנה שאני יכול לנתר את השם של החברה נאבד לי המפרט של המחשב ואין לי מושג מה החברה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס HD4850 עם קירור של Accelero TWIN TURBO. כרגע הטמפ במנוחה של הכרטיס הוא 50 מעלות. הבעיה היא שהקירור עובד על חלש תמיד, וגם במאמץ המאווררים לא מגבירים עצמם. עכשיו הפעלתי תוכנת מאמץ לרטיס, והמעלות קפצו ל 85, ונשארו שם לאורך זמן. גם פה, האיורור לא עלה, והמאוררים נשארים תמיד בלס"ד ממש נמוך, אני יכול לגעת בהם חלש והם יעצרו. ניסתי לשנות את מהירות המאוררים בצורה ידנית, גם דרך עריכת הפרופיל ושינוי המהירות בשיטה של עריכת המסמך, וגם ניסתי דרך riva tuner , אבל כלום לא עובד, ואם אני מעלה את העוצמה, לא קורה כלום, והטמפ נשארת אותו דבר. ניסתי גם דרך Expertool, אך גם היא לא פעלה, ובכל התוכנות כשאני מנסה להעלות ל 100 אחוז כדי להקשיב לקול המאווררים, המאוררים לא עולים,…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם עדיף לי לחסוך כסף ולקנות את NVIDIA GTX 580 החדש או לקנות שתי כרטיסי רדאון חזקים באותו מחיר?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-