עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולכם, אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות: הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים! ge-force 2 mx 400 64mb SIS 315 geforce 2 mx nvidia 420 TNT 2 32MB ?

2. היי, זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Gigabyte aorus 1080 TI ספק כח seasonic 650w כונן SSD Intel 128G אני משחק על 1080P בTV SONY W905, מוגבל ל1080P. בכול מקרה כמו שאפשר לראות בתמונה הביצועים אצלי ממש נמוכים, הסתכלתי באינטרנט על הגדרות מומלצות ולפי אותו מפרט ועדיין משהו לא זז אצלי, קריעות ותמונה, לאג פה ושם, מאוד מתסכל, שמתי לב שלא הCPU ולא הGPU עובדים על אזור ה100%, מה לא בסדר/מוגדר נכון ?. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה,

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ה7600GS יהיה DDR2 ויעלה כ150$ . כרגע אין מידע רב, רק ידוע שהוא אמור להיות יותר חזק מ 66GT ולהלחם ב16XT של ATI. הוא יוצא ב22 למרץ (זה הכרטיס שNV עשתה לו שעון לאחור ;D) מידע :http://www.theinquirer.net/?article=30410 לגבי המחסור 7900GTX וGT באירופה. לפי theinquirer אומרים שיש לNV מחסור לא גדול עם 7900GTX,G71 . מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30412 הכרטיסים 7600GS וGT הם הלהיטים של NV

• 12 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by yair26,

שלםו לכולם יש לי מחשב q6600 לוח p35c-ds3r ואני רוצה את ה-8800gts 640m ומצאתי יש שניה כזה שעבד כחודש(יודע בוודאות) והוא מוכר כי הוא צריך את הכסף ויש לו עדיין אחריות...מה אתם אומרים?? תודה!

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  5. חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by ma4351,

Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459 או זה BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB DDR3 PCI-E http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2583 מה יותר טוב? ע"פ הבנתי שניהם 216 שיידרים ושניהם עם אוברקלוק, השאלה אצל מי האוברקלוק יותר גבוה ואיזו חברה יותר אמינה וטובה..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by slimshady21,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה מגן מסך או משהו דומה כדי להגן על העיניים כשעובדים שעות רצופות על המחשב. שמעתי שיש מדבקה כזאת, או כל מיני שיטות אחרות, אבל אמרו לי שחלק זה סתם שטויות אז אם מישהו פה מכיר דרך באמת טובה, ועדיף מניסיון....

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by SamurAchzar,

אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Drogba,

אני קונה את המחשב שבחתימה מKSP , הכרטיס שבחרתי הוא Powercolor X800GT 256MB . הוא עולה 1,090 ש"ח. הבנתי שהוא אחלה לOC ( בגלל הקירור המעולה של P.C ) ואני יכול להגיע איתו ל4,900 נקודות ב3Dmark אחרי OC . היום שוטטתי לי בKSP וראיתי Sapphire X800GTO 256MB ב1,190 ש"ח בלבד! מחיר של GT בחנויות אחרות . שימו לב זה GTO! לפי מה שהבנתי זה הGTO הסטאנדרטי ( כי לא כתוב Ultimate , או השני ) שווה לי להוסיף את ה100 ש"ח? הוא יותר חזק מהGT , זה ברור , השאלה היא כמה אני יוכל להגיע איתו אחרי OC , כי זה כרטיס של ספייר , עם קירור פחות טוב משל P.C . תודה!

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי שקראתי פה שהרבה אנשים ממליצים ללכת על ה 7600GT בתחום המחירים הזה, אז החלטתי גם ללכת עליו כניראה.. לא ניראה לי שבטווח מחירים שלו יש כרטיס ATI שמשתווה לו או כרטיס אחר שמשתווה לו.. ההיתלבטות שלי היא בין הגרסאות, 128MB DDR3 או 256MB DDR3.. ההפרש מחירים הוא 250 ש"ח. השאלה שלי היא האם באמת ההבדל הוא כזה מורגש? או שזה הבדל לא רציני כל כך, כי אני מעדיף לקחת את ה 250 שקל האלו ולהשקיע במשהו אחר.. אבל אם זה משהו שמורגש משמעותית, אני לא יחסוך פה. מה אתם אומרים חברה? - מעבד E6300 PCI-EXPRESS ספק ג'נרי אני חושב, כניראה שהוא יהיה 400-500W, אני לא מתכנן OC ככה שאין לי טעם להשקיע כרגע בספק. תקציב - 1000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Rbix,

דרישות המערכת של GTA V האם קיים כרטיס מסך למחשב נייד שיריץ לי את המשחק ללא תקיעות (אמנם בהגדרות נמוכות, אבל ללא תקיעות). יש חייה כזו?

12. Started by DDgeva,

אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.

• 12 תגובות
    • 589 צפיות
  13. זה בעצם טלויזיה שמשמשת גם במסך למחשב, בגלל זה הרזולוציה המוזרה הזאת המפרט הוא Phenom II X3 720BE Gigabyte MA770-UD3 G.Skill 4GB DDR2 1066 CL5-5-5-15 Seasonic S12II-500W או OCZ Strealthextreme 600W תלוי בתקציב חשבתי על Sapphire 4870 512Mb Toxic ב 870 ש"ח יהיה טוב? יש משהו יותר טוב במחיר הזה? (מעדיף ATI על NVIDIA) ועוד שאלה שאולי תשמע לכם דפוקה אבל תמיד רציתי לדעת נגיד והמסך שלי עובד ב 1360x768, אני יכול להפעיל משחקים על רזולוציה יותר גבוהה מזו? אני יראה הבדלים בכלל בצפיה? זה יתן לי משהו? יותר חדות? או שעדיף לשחק ברזולוציה המקורית של המסך שלי?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס של חברת TWINTECH זה גרסה עם OC מהמפעל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק שבאמת יש לזה OC? וגם שחקתי בCRYSIS WARHEAD שמתי הגדרות הכל על הבינוני ורץ טוב אבל לא יודע יש לפעמים תקיעות קטנות מעצבנות מישהו יודע איך אפשר לטפל בהם? ושאלה לסיכום מה אתה חושבים על הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חדשים טוב? תודה מראש לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה יותר כדאי ככרטיס מסך ?gb fx6800NU 128mb pci-x או gb fx6600gt 128mb ???? סימו לב שה 6800 הוא לא gt!! בבקשה תענו לי ותסבירו עד כמה שתוכלו תודה יגאל עריכה: ערכתי לך את הכותרת לגמרי. או שאתה כותב את השם של שני הכ"מ בכותרת או שאתה לא רושם אף אחד מהם אחרת אי אפשר להבין כלום ממה שאתה רוצה. נ.ב.: זה NU ולא UN, מלשון Non Ultra.

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by e.t,

מה חדש? Issues Resolved in Catalyst Software Suite 5.9 The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst. These include: Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed Endorphin: Running the application under Windows XP no longer results in hesitation being noticed during simulation or playback Max Payne 2: Erratic mouse pointer behavior is no longer noticed within the game's menu after a short time period of game play MU: Opening a chat window and playing the on-line game no longer results in Hesitation being noticed when pressing the Enter key Silent H…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ras81,

תודה

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  18. איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים בלי לפתוח את המחשב? בבקשה צריך תשובה דחוף!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ע"י החיפוש לא היה ניתן למצוא תשובות מקצועיות, כל אחד זרק את דעתו ללא שום ביסוס ולפי הרגשתו האישית. הייתי שמח לשמוע איך גירסאת ה6200 ל PCIE (לא ה TC!) מבחינת ביצועים מול כרטיסי AGP! (לא כל כך יעזור לי לשמוע אם הוא יותר או פחות טוב מה X300 ו X600 כי אני לא יודע מה הביצועים שלהם, הייתי שמח להשוות מול כרטיסי AGP בדור הקודם (לדוגמא ה9600 וכו..)). חיפשתי בנצ'מרקים של עשרות כרטיסים (בהשוואה אחת). ולפי מה שהבנתי בחלק מהמשחקים ה6200 משתווה ל 9600XT ובחלק מהמקרים נופל בין הNP ל PRO. אני לא יודע עד כמה הבצ'מרק הזה באמת אמין, בגלל זה אני פונה אליכם לקבל תגובות רציניות ואמינות.

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by kruscal,

שלום לכולם!!! אני מריץ משחק - PRINCE OF PERSIA 3 - והמשחק (הגרפיקה) זז לאט..... חשוב לציין שזהו מחשב בן שבוע ימים כאשר המפרט שלו הוא להלן: מעבד כפול ליבה 1.86 זיכרון 2GB DDR2 667 לוח אם 945 GIGABYTE כרטיס מסך - ASUS 7300LE 256MB (אגב היה רשום על הקופסא מאחורה 64MB עם יכולת CACHE של עד 256MB בעבודה - אבל עדיין הוא נקרא 256MB בהגדרה... ) על פניו לא אמורות להיות בעיות עם משחקים מכיוון שזהו מחשב טוב..... יש למישהו אולי תובנות לגבי כרטיס המסך (או כל רעיון אחר)... תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by GOLD_BOMB,

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by CouchPatrol,

אשמח לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש\שילוב של 2 כרטיסי מסך באמצעות SLI במידה וזה יועיל. מפרט: ספק כח: codegen 600w

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by liran12345,

יש לי לוח giga byte ga-k8ns מעבד amd athlon 64 3200 box צריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל שיחזיק כל משחק לפחות לשנה הקרובה עד שאני יחליף לוח ויקנה כרטיס חדש

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  25. ^כותרת^

• 12 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.