כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי כרטיס מסך. לאחרונה קניתי מקרן תומך תלת מימד (Optoma HD33). אני רוצה לקנות כרטיס מסך, תומך HDMI 1.4, כך שיאפשר לי לראות סרטי תלת מימד ב-Full HD. יש המלצות לכרטיס טוב באיזור 1000-1500 שקל? כמו כן אם ש למישהו המלצה לכונן בלו ריי מתאים, לאותה מטרה, אשמח לעצה. לגבי המפרט שלי, נראה בערך כך: Processor Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz, 2931 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני לא מעונין ביד שניה, ובחנויות לא מצאתי. אז מי שמכיר, אשמח אם יאמר לי, תודה.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר של אחי דיבר איתי בקשר לכרטיס מסך ATI RADEON HD3870 הוא ביקש ממני לדעת מה יותר טוב ולא יכולתי לענות לן כיוון שאני לא מבין בזה כמוכם(אתם בשוק הזה הרבה זמן),מבין שתי החברות האלה מי יותר טוב מבחינת נתונים והכל? SAPPHIRE - http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3 GIGABYTE - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
של GIGABAYTE GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#sp
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנות עריכה אדיוס, דה-וינצ'י, סוני ווגס וכדו'. אני צריך להחליף את כרטיס המסך מסוג GTX460 ששרת אותי בכבוד אך כעת הוא לא עומד במשימה. אל המחשב מחוברים שני מסכים ברזולוציות 1080 ו-2500. החומרה שלי היא i7 2600, 8GB 1600MHz, ASUS P67 PCI-E (2) X16, 600WATT CORSAIR אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר 1200ש"ח +/-100ש"ח, בדיקה ראשונית העלתה GTX 760 במסגרת הסכום שלי... אשמח לחוות דעת.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
7600 ב-860 שח או 7900 ב- 1500 שח ? בהתחשב במחיר.. ובאיכות. נ"ב.. שני הכרטיסים של XFX
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום מה אומר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316448.0 1. STREAM PROCESSORS ??? 2. TEXTURE UNITS ??? ואיך הוא 32 טובים מ-16 3. RENDER BECK - ENDS ??? 4. TRANSISTORS ??? במה מה זה מועיל שיש יותר ? או זה סתם איפיון טכני ?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה , בכל פעם שאני מריץ את 3dmark 2001 זה יוצא לי אחרי הבדיקה הראשנה\שניה... (עם הגי'פ) זה פשוט יוצא לווינדוס.. הכרטיס מסך שלי זה : Radeon9700 pro 128 זכרון : Winbond 512mb 400\3200 מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אובר קלוק? , אם כן ,הנה הפרטים המלאים : Epox 8rda plus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbonb 512.... fsb 180 multi 12 =2160 cpu V : 1.75 agp V : stock 1.5 dimm : 2.9 memory : 5-3-2 cl2.0 למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אם זה משהו באובר קלוק או באובר קלוק של הזכרונות? בעיית תוכנה? דרייבר? תודה מראש. נ.ב : עשיתי נעילה לכרטיס מסך , שיהיה על 67 מגה הרץ.. זכרונות על 100 אחוז.. ו fast write : בוטל.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , במפרט שקניתי הזמנתי את הכרטיס הבא: BFG 7900GT 256MB אבל אתמול אמרו לי שכבר לא עדיף אותו ולבטל את ההזמנה של הכרטיס , מפני שהמחירים ירדו , ועכשיו עדיף את: Radeon X1800XT 512MB אז רציתי לשאול , מה ההבדלים ביניהם ? (יש הבדל מבחינה גראפית?) מה יותר טוב? (לא כ"כ מבחינה כספית אני עדיין מדבר על בחינת ביצועים וגראפיקה במשחקים וכד') יש לשתיהם פטונציאל טוב ל- OC ? והאם עדיף לבטל את ההזמנה של ה- 79GT ולהזמין את ה- X1800XT ? תודה רבה.
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים יש לי שני שאלות: 1. הכרטיס שמצויין בכותרת יתאים ללוח אם gigabyte p35-ds3 ??? 2.הכרטיס ייכנס במארז CM RC-690 ?? תודה ויום טוב...
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חומרת המחשב שלי מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Slim LED Full HD 1080p Aspect ratio:16:9 - 21.5 inch/54.6 cm - Max Resolution 1920 x 1080@60Hz - 2Ms 229CL2SB ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ בדיוק סיימתי לקרוא על הדור הבא של כרטיסי המסך…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה לוחצים נגיד בזמן משחק כדי לראות את FPS ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
4600*2 1Gb\667 ? לרזולוציה 768*1024 בלבד!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-