עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ORANGEJUICED,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 כדי להוריד והאם זה יגרום לשיפור כולשהו ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…

4. שיתאים גם ללוח אם ישן מסוג לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-H81M-HD3-rev-10 נראה שהיציאות HDMI ו-DISPLAY PORT של הלוח אם נשרפו או משהו כי כשאני מחבר למגבר כבר לא רואים כלום. בדקתי את הכניסות למגבר עם הממיר של הכבלים ורובן תקינות. איך זה http://1pc.co.il/product-48161-Gigabyte_GeForce_GTX_1050_GV_N1050D5_3GD_N1050D53GD.aspx ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by VGFreak,

https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה

6. שלום ראיתי המלצות לכמה כרטיסי מסך עכשיו ראיתי תדגם HD6870 רציתי לדעת איך הוא? אמרו שהוא יותר טוב מ6850 זה נכון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אוקיי הזמנתי את הכרטיס מפנדס ביום שני וקבלתי אותו כבר היום (יפה מאוד!) לצערי המחשב שלי עוד לא הגיע אז ככה שלבחון את הכרטיס אני עוד לא יכול. בכל מקרה ככה תאור ראשוני.הכרטיס מגיע בקופסה חמודה וקטנה של sapphire.שימו לב לא מדובר בקופסה הגדולה שיש באתר של sapphire אלא קופסה קטנה יותר.הכרטיס מגיע עם כל החיבורים ודיסק עם תוכנת OC. הכרטיס עצמו יחסית כבד (הכרטיס האחרון שלי היה 9500 פרו) ויש עליו מאווור עם ציור של הבחורה מהקופסה.כשאני אחבר אותו אביא יותר רשמים.אני פשוט יודע שיש כאן הרבה שמתעניינים בכרטיס אז הבאתי ככה רשמים ראשוניים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

שמעתי שאפשר לזיף בתוצאה של 3DMARK בעזרת דרייברים יש לי 9800 PRO של גיגה ביט תנו לי דרייבר שיעלה לי את התוצאה בצורה רצינית ועוד משהו באיזה גירסה של 3DMARK הדרייברים משפיעים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sabpa2,

בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by omri4,

האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחפש צג LCD בגודל 18-19 אינץ ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למחשב עם חיבור DVI וגם לממיר הדיגטלי עם חיבור s-video או rca יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bck,

מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מבחינת מותגים אני מדבר על אסוס או ג'יגהבייט. כרטיס מסך R9 290. האסוס יקר יותר ב-$40 דולר. ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB או Gigabyte Radeon R9 290 OC 4GB BF4 Bundle השיקול הוא מבחינת קירור, רעש ואיכות הלוח. או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? (כמה חודשים לדעתכם יבוא הדור הבא?) אני נמצא שני דורות אחורה כך ששדרוג בהחלט לא יזיק אך יכול להיות שגם יהיה מיותר בהנחה שבקרוב מאד יגיע דור חדש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yosi199,

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Yossi Cochen,

היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by x-dude,

Ok sorry for typping in English but i type faster this way i have Gainward Ultra/750 XP Geforce 4 TI-4600 and the results im getting with 3DMark 2001 SE are simply gross. The first time i ran it was right after i installed my Graphic card,so that way my computer was cool,the result was 7423 :AR15: now each time im running 3DMark im getting even lower results i have used Detonator 30.82,40.72,41.03 all on default setting,also tried to play with the AA and stuff....nothing can anyone help? this is so annoying

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Dym,

הכרטיס הוא של הרקולס. ב-Displays הוא טוען שהיציאה לטלוויזיה לא מחוברת, למרות שהיא כן. אני משתמש במעביר (תקין!) S-Video-->RCA. משום מה אין לי שום תמונה בטלוויזיה, ואני משתגע. שמישהו יעזור לי...? מישהו?! הלו.....?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dad11223,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870 האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר? אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה : INTEL I5 H67M 4X2 GB GSKILL בערך פחות או יותר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להבין מהגרפים http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=245&p=1 בקיצור לא נראה מרשים בעיקר שיש את ה-X1800XT במחיר שפוי

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים