עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronle,

8600GT : תדר ליבה-540MHZ 256MB DDR3 128BIT תדר זיכרון -1400MHZ מחיר- 686 ש"ח 7900GS : תדר ליבה-525MHZ 256MB DDR3 256BIT תדר זיכרון-1440MHZ מחיר-930 ש"ח בהנחה שאני משחק רק משחקי DX9 האם לא עדיף לקנות כרטיס מסדרה חדשה לשוק הנמוך מאשר סדרה קודמת לשוק הגבוה? השיקול שלי הוא כזה: אני צריך לקנות מחשב בשבועיים הקרובים וחבל לי להשקיע כסף ב 8800GTS 320MB בלי לדעת איך הוא מריץ משחקי DX10 לדעתי כדאי לקנות כרטיס טוב עבור DX9 וכאשר יהיו משחקי DX10 וכרטיסים בשלים יותר אז להחליף כרטיס. השאלה שלי איזה מבני שני הכרטיסים טוב יותר? (בלי התיחסות ל-עלות)

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gal651,

חבר טוב שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. הכרטיס שברשותו כרגע הוא gt 520. ברשותו לוח אם asus p8h61-mle-b3 וספק כוח golden tiger 450w psu with 12 cm fan. אשמח לעזרה (:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dentfull,

כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, לכולם. יש לי מחשב די חלש, תומך רק בAGPx4, והביצועים שלו במשחקים פשוט מעוררי רחמים עד לא קיימים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין כמה כרטיסים: Innovision® GeForce 6800 128MB 256BIT Leadtek GeForce 7600 GT (התלבטות די קשה כי הוא די יקר לי, ויגמור את כל החסכונות שלי {1035 ש"ח}) NVIDIA® GeForce 6800 LE (אין לי מושג מה ההבדל בינו לזה של אינוביז'ן) GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP NVIDIA GeForce 7600GS אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס עדיף מבין הארבעה, בהתחשב במחירים, ובביצועים. אממ, והצעות לכרטיסים אחרים התקבלו בברכה "^^. ויש לי עוד שאלה, כמו שאמרתי, המחשב שלי די חלש: CPU Type Intel Celeron, 2433 MHz (24 x 101) Motherb…

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by erap129,

הנה הקישור למוצר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X800XL〈=heb&cart=1146374228600680 ראיתי שהמחיר סביר אבל בחיים לא שמעתי על היצרן XPERTVISION למישהו פעם היה ניסיון איתם או מכיר אותם? ובכלל כדאי לקנות את הכרטיס הזה (כן אני בAGP) וגם יש לי ספק של 350W ג'נרי אז כדאי להחליף אותו גם? כי הוא מסתדר עם הFX5200 שיש לי עכשיו :-X

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני כותב מהמחשבב נייד ורציתי לשאול GTX460 טוב יותר מה HD5770 בכמה אחוזים בערך |? ושווה תהשקעה של ה מאה שקל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Eden 6600,

כרטיס המסך HD 4670 בשילוב עם מעבד Intel Pentium D 915 יוצרים צוואר בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Holography,

כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lmlm,

G80: 8800GTX ,8800GTS הכרטיסים החדשים שתומכים בDX10 הם מעבדים מפני עצמם! כמה טכנאים מAMD לקחו את G80 לבדיקה וראו שG80 פועל כמעט כמו מעבד X86 http://news.softpedia.com/news/G80-Is-Actually-a-CPU-44724.shtml :o האם זו תשובה מוקדמת למעבד המשולב של ATI+AMD שיבוא?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DadusH,

שלום רב. אנו מתכננים לקנות טלויזית LCD FULL HD חדשה. הייתי רוצה לדעת על דגם זול (כמה שיותר) של כרטיס טלויזיה שבאמצעותו אני אחבר את המחשב לטלויזיה. חשוב מאוד שיהיה יציאת HDMI לכרטיס. תודה מראש, דור דדוש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מצאתי את הדבר המעניין הזה מתוך סתם שוטטות באיבי. מה אתם אומרים? http://www.ebay.com/itm/H-Frequency-GTX780TI-Public-Version-DDR5-1G-Game-Graphics-1048M-for-DirectX-11-/231299151352?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35da80f5f8

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מבחינת מותגים אני מדבר על אסוס או ג'יגהבייט. כרטיס מסך R9 290. האסוס יקר יותר ב-$40 דולר. ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB או Gigabyte Radeon R9 290 OC 4GB BF4 Bundle השיקול הוא מבחינת קירור, רעש ואיכות הלוח. או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? (כמה חודשים לדעתכם יבוא הדור הבא?) אני נמצא שני דורות אחורה כך ששדרוג בהחלט לא יזיק אך יכול להיות שגם יהיה מיותר בהנחה שבקרוב מאד יגיע דור חדש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bazz,

איזו חברה עדיפה עבור ה8600GT מבין: GIGABYTE MSI LEADTEC INNOVISION

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. השאלה בכותרת

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by maxxy,

אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sabpa2,

בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by בייגל טוסט,

כנראה שכן! לפי אתר DailyTech מעבד הG80 יהיה למעשה כפול-ליבה עם 48 צינורות עיבוד לכל ליבה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2785 מה שאומר שצריכת החשמל תרקיע שחקים :errrr:

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ychig,

אם לא מוגדר אצלכם מרחב צבעים מלא(0-255) בברית מחדל, כדאי שתשנו, יש שיפור משמעותי של התמונה בוידאו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים