עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע למה הדריברים החדשים שוקלים כל כך הרבה(60 מגה לעומת 30)? פעם הם שקלו בקושי 15MB.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rikimaru,

התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by blank55,

שלום לכולם קניתי את הכרטיס מסך : gigabyte geforce gtx 970 xtreme gaming החיבור של הכרטיס הם 2 חיבורים של 8 פינים. אבקש את עזרכתם בחיבורו של הכרטיס אם זה בכלל אפשרי עם הספק שיש לי כרגע. האם אני יכול לחבר את החיבור של ה6+2 פינים לכרטיס מסך ואת החיבור של ה6 פינים למתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז לכרטיס מסך? למרות שישאר לי 6 פינים לא מחובר במתאם. ספק כח (מצורפת תמונה) הספק בעל חיבור 1 של 6 פינים ועוד אחד של 6+2. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל של 8 פינים נקבה ל 2 כבלים של 6 פינים זכר( תמונה מצורפת) בנוסף אלה שאר נתוני החומרה שלי. מעבד: I5 6600K לוח אם: ASUS SKYLAKE Z170 PRO GAMING 1151 זכרונות: KINGSTON HYPER X FURY BLACK 2X8 DDR4 2133M…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני מחפש כזה או דומה: http://blog.banggood.com/wp-content/uploads/2014/09/EXP-GDC.jpg אני כנראה נוסע לכמה חודשים ולא בא לי לקנות מחשב חדש אז אני מקווה לחבר את הכ.מסך הנוכחי (760) ללפטופ. מישהו אגב ניסה? יכול לתת חוות דעת? אני מודע לזה שתהיה פגיעה מסויימת בביצועים אבל סך הכל אני חושב שזה עדיף על קניית לפטופ גיימינג יעודי..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eXtReMeHaLo,

זה אותו כרטיס רק של ספק אחר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6905 של איזה חברה יותר כדאי של Leadtek או של MSI פעם אמרו לי ש MSן יותר כדאי כי יש להם 16 מאוורים אבל שמעתי איזה משהו רע זה היה לפני איזה שבוע אז אולי משהו השתנה קיצר איזה מהם יותר טוב???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lroin,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kobipk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. האמת, שהרבה זמן לא גלשתי כאן. נעים לחזור לעניננו - לפני שנתיים רכשתי מחשב לבית למטרת גלישה וסרטים, בגלל שידעתי שיום אחד הקוף ייצא ויתחיל בשיגעון הגיימינג רכשתי מחשב קצת מעבר לדרישות שלי דאז, בכדי שאם ארצה לשחק בעתיד, תיהיה לי את האפשרות. אז העתיד כבר כאן, חורף ומשעמם. בא לי לשבת קצת מול המסך ולשחק. אז מה יש לנו: I5 4570 H87M-D3H SSD 500GB Seasonic ET400W Radeon HD4850 8GB Ram מסך טלויזיה מחובר קבוע 46" FHD בדקתי בכל מיני מחשבוני ספקים ומסתבר שיש לי מקס' 130W פנויים לכרטיס החדש. איך לכך, יש בי את ההתלבטות בין: א. GTX950 חדש. (צריכה 90W TDP החיסרון שלו הוא שמדובר רק ב 2GB) ב . GTX960 חדש. (צ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by overload,

Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kined_of,

תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by id3232,

אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bazz,

איזו חברה עדיפה עבור ה8600GT מבין: GIGABYTE MSI LEADTEC INNOVISION

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by VolTAge,

שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ). אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi. Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by arik620,

שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה). 64MB DDR עם TV-OUT לסרטים... מישהו מכיר את החברות האלה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Itamaro,

שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by k534d,

יש לי את הספק MODU82+ 525W http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=54&no=1 האם כדאי לי לרכוש את ה 390 או 970 (אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים בשביל שירדו המחירים של 390x ) השאלה אם הספק יחזיק את המערכת? וכמובן האם אני אקבל ביצועים טובים יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Alechko88,

אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.