כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מהכרטיס הנוחכי שלי ואני רוצה כרטיס דיי חזק שיהיה טוב לפיזיקה בעתיד עם 6xxx חשבתי על ה250GT ושאני ישים עליו את הS1 מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי כרטיסי צסך ספיר 7870 בקרוספייר בשבוע האחרון שצתי לב לכך שהכרטיס השני רץ על 100% במשחקים בעוד הכרטיס הראשון נע בין 30-60% אוסיף לציין שהכל התחיל עקב תקיעה של המחשב שלי. שמתי לב ב gpu-z בהתחלה שמתי שאני נמצע בדסקטופ שהפרצטרים על מקסימום 1050/1250 על שני הכרטיסים התקנתי את הדרייבר האחרון אך הבעיה של הכרטיס השני ב-100% הופיעה אוסיף לציין שכרגע בגיפיו זד את הכרטיס הראשון רואים במלואו אך את השני רואים לשנייה(מבחינת פרמטרים) ו אז רק צהירות מאוור נוכחת. בכל אופן לא שמתי לב לשינויים במשחקים ובשאר הדברים. אני ממש לפני סף התקנת ווינדוס מחדש אך רציתי לדעת אם זה בעיה שניתן לתקן כי ממש ניסיתי הכל. קצת נתונים gigabytez77-d3h cordair 2*4g memory corsairt-750 ספק intel i…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר החלפת המעבד מ E2200 ל E8400, המחשב יותר זריז אבל: משחקים אפילו פשוטים מאוד, גוגל ארט במחשב וגוגל מפס באינטרנט עובדים מאוט איטי נתקעים וקופאים. זה נראה כאילו כל דבר שמשתמש בכרטיס המסך לא מתפקד. הסתכלתי על הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס-57 פירקתי שמתי משחה טרמית ניקיתי והחזרתי-ירד ל 44 , השיפור בתגובה קל עד מינורי הייתה שגיאה של המערכת nv4 display פעם אחת,כבר אין. סרטונים ביוטיוב ובמחשב ומשחקי פלאש באינטרנט הכל עובד ללא בעיה. כשנכנסים אפילו ל LFS(משחק מאוד בסיסי), התפריטים עובדים בסדר וכשבאים להתחיל לשחק הכל נתקע ומרצד, מצורפת תמונה ממה שקרה בתוכנה GOOGLE EARTH: יש למישהו מושג מה קרה לכרטיס מסך? אני כמעט בטוח שלא פגעתי בו בזמן החלפת המעבד, …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא לוח GIGABYTE 945GCMX זכרונות KINGSTON 4G 667MHZ מעבד E8400 ספק כוח Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי חיבור PCI-E גירסה 1.0 נראה לי (פשוט לא רשום 2.0 )וכרטיס מסך יש לי של ספיר X1950 PRO 512MB 256BIT ומשחקים רצים יפה אבל אני רוצה משהו יותר חזק שיתאים למפרט ויתן לי שיפור משמעותי ממה שיש היום על מה אתם ממליצים? אין בעיה של תקציב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלק פהה רשמו שיש 4 סוגים של רדאון ובאתר של ATI רשום שיש רק 3?????? radeon 8500 128ddr radeon 8500 64 ddr ו- radeon 8500 LE 128ddr זה ייתכן?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדאי..?... יש איזה השוואה??
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך ASUS GTX 560 Ti 1GB, וברצוני לדעת לאיזה כרטיס מסך שנמצא היום בשוק הוא משתווה? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..1358..165.&list=1&sort=2&glist=&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קישור לאתר Asus http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/ http://www.asus.com/il/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. הכרטיס שברשותו כרגע הוא gt 520. ברשותו לוח אם asus p8h61-mle-b3 וספק כוח golden tiger 450w psu with 12 cm fan. אשמח לעזרה (:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שה GTX 970 הוא אוברקיל ל FHD, וכשאשדרג את הטלויזיה ל 4K הוא יהיה חלש מדי... ה GTX 960 אינו מומלץ כאן מבחינת מחיר/ביצועים. והכרטיסים של AMD גם פחות מומלצים בגלל תמיכת דרייברים לוקה. בנוסף, הדור החדש בפתח. מה לעשות? אולי יד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני די מצומצם בתקציב, משהו בסביבות ה850 ש"ח פחות או יותר. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ''ל, אם יש הצעות עדיפות, בבקשה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-