עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wow,

מחשב עם בארטון 2500 ,512MB זיכרון ורדאון 9600 פרו או סוני פליסטיישן 2?

2. המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz 4.0GB DDR2 לוח אם (MSI P43 Neo-F (MS-7519 ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL כרטיס נוכחי: (NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הנוכחי עושה בעיות לאחרונה אז אני מחפש לשדרג לכרטיס יותר נורמלי שיתאים לשאר המערכת. במחיר של משהו כמו 700-800 שקל פלוס מינוס. הידע שלי בנושא די מוגבל כך שכל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Gil80,

שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nVIDIA70,

שלום. כנראה שיתנו לי זיכוי כספי על הכרטיס מסך הנוכחי שלי (אפשר לראות מפרט למטה) כך שיהיה לי בסך הכל 750 שח לקניית כרטיס מסך חדש וזהו (הייתי מת שיהיה לי לאיזה 7900GS אבל אין מה לעשות). יש לכם המלצה לכרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב מבחינת הביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או שאתם אומרים שעדיף לי לחסוך עוד כמה זמן (אבל לא לשחק במשחקים לגמרי איזה חודשיים שלוש)?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asafs,

המפרט שלי : מעבד אינטל DUAL CORE E5300 ספק 500W של GIGABYTE (גם מארז שלהם) זיכרון RAM 2GB הכרטיס הוא לכל השימושים.. משחקים, וסרטים, גם HD.. ותגידו, עדיף שהכרטיס יהיה גם של ג'יגהבייט (כמו הלוח אם), או שזה לא משנה?

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by avizov2,

יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by Nadg,

אהלן אנשים, אני מהחסידים (הבודדים) של ATI אוהב משחקים אבל לא משקיע את כל הזמן שבעולם ככה שלא כזה עקרוני לי תמיד על פיפס נוסף פה או פיפס נוסף שם יותר מיועד לעריכת וידאו (לכן גם ATI) Anyway מה כדאי מה עדיף?x1600 או אולי x800 לא רוצה להשתגע יותר מידיי אין לזה סוף ויש לזה תקציב.. קיצר סדר גודל של 750 ש"ח פלוס מינוס (עדיף לכיוון המינוס) אשמח לשמוע תגובות

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by חן מ,

השאלות הן: 1.האם הכרטיס יעשה צוואר בקבוק עם QX 9770?שאר המפרט הוא:2 ג'יגה זיכרון,320 גיגה HD,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם:X48... 2.הכרטיס יכנס כמו שצריך במארז SONATA FAMILY 3?אם אני קונה את הגירסא הכי בסיסית הוא לי ירתח לי שם בפנים ויתפוצץ בסוף? 3.מבחינת קירור-הגירסא הכי בסיסית של הכרטיס באה עם קירור נורמאלי?כמה תוספת כסף זה על גירסא עם קירור יותר טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי לוח אם: asus P5N32-E 680i nForce SLI וכרטיס מסך: 8800GT ASUS TOP ורציתי לדעת האם הייתם ממליצים לי לקנות כ.פיזיקה ואיזה? זאת אומרת, האם יש כ.פיזיקה מובנה בתוך הכ.מסך כבר? גם מה המחיר פחות או יותר לכרטיס פיזיקה? בין כמה לכמה הם נעים?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by sausage,

ה-9800pro שלי מת. אני צריך כרטיס מסך AGP זול שלא יהווה ירידה בביצועים. יש רעיונות? מחיר עד 800 ש"ח. עדיף לכיוון ה-600. x800GTO (עם ליבה 423 כנראה) יעשה את העבודה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכרטיס הישן שלי הוא HD7770. החדש הוא R9 380. שניהם כידוע של AMD. האם מספיק להסיר את הדרייבר הישן לפני התקנת הכרטיס, או שמומלץ לעשות את זה על עותק נקי של ווינדוס? מה שמעניין אותי זה, זה להימנע מפגיעה בביצועים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Transfer,

כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itaic,

שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS פועל על קירור מים?

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  17. שלום, קונה מחשב חדש. החנות המליצה לי לקחת את הכרטיס הזה [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD]Gigabyte GTX770 WindForce3 2G GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] בעוד שאני רציתי מאוד את ה970 G1. הם טוענים שההבדל במחיר גדול מההבדל בביצועים ואני מנסה לחסוך. לפי דברים שקראתי ברשת מבחינת CORESPEED ה770 אפילו מהיר יותר בBASE שלו. מה דעתכם? שווה את ההשקעה הנוספת של 500 ש"ח בארץ? (באמזון וכו' הכרטיסים אשכרה אותו מחיר)

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by בקהאם,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9937 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=10163 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 עד אלף שקל מה שווה לקחת? חשבתי על אחד הכרטיסים האלה? התקציב הוא אלף אבל רצוי כמה שפחות שווה לחכות ליולי-אוגוסט ל7600 ? וגם ה6600 ירד בקיץ כשיגיע ה7600 לא?

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  19. לא מן הנמנע שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, מאחר וה 9800GX2 יועבר למחשב של האחיינית שלי לצרכי Autocad Architecture ו Google Sketchupץ יש כיום שפע כרטיסים הן של ATI והן של NVIDIA וקשה לי להחליט על מה כדאי ללכת היום... אני מעוניין כרטיס מסך חדש [וחזק] לצרכי עיבוד/קידוד ווידיאו וגיימינג בתקציב 1500 ש"ח [חריגה עד 1800 ש"ח לכל היותר]. אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by prince amir,

יש לי את שני הכרטיסים הללו לקנות, שניהם די טובים וכרטיס ה FX בא עם 128 זכרון ו DVI , מבחינת ביצועים מה יותר טוב האם ה FX בגלל שיש לו תמיכה ב DIRECT X או ל ATI כי הוא מבוסס על ציפ חזק יותר ממה שהבנתי מצד שני האם עדיף לקנות כרטיס מסך GF4 TI4200 בעוד תוספת של 250 ש"ח עם זכרון של 64 MB ויציאת DVI ו VIVO עקרונית אני משחק במשחקים, סרטים, ועבודה על המערכת, כיום אני עובד עם GF2 TITANIUM 64 MB והמשחקים רצים די טוב, יש לי מעבד 1900+ עם זכרון של 1 גיגה DDR 333 אני רוצה כרטיס די טוב ושיעשה עבודה מבלי לקרוע את הכיס אשמח לקבל כל הצעה תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by יוסףש,

שלום וחג שמח לכולם. התחלתי להתעניין במשחקים כבדים במחשב,רציתי את חוו"ד על הכרטיס הנ"ל,לא החלטתי עדיין איזה משחק אני מעוניין לשחק אבל הייתי מעוניין שלא תהיה שום מגבלה על משחק שאהיה מעוניין לשחק,זאת אומרת שהמשחק ירוץ חלק עם גרפיקה דה בסט,המפרט שלי כזה : מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 לוח אם : asus p8z68-v le ספק כח : זלמן 600 עוד משהו,אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל ,האם הכרטיס ינצל את האיכויות שלו (1440) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902007 תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by djelectric,

DriverVer=09/10/2008, 8.540.0.0000 Vista x86/x64 http://www.megaupload.com/?d=DYBRA1YZ XP x86/x64 http://www.megaupload.com/?d=JVVGAXK9 אשמח אם אנשים יתקינו וידווחו על שינויים כאלה ואחרים, אני בעצמי גם אבדוק את העניין אני בודק את הביצועים בשני סוגים שונים של משחקים. (כרגע) אוקיי ברגע זה סיימתי את הבדיקה והנה לכם תוצאות DX9 של הדרייבר החדש לעומת הCCC 8.9, כשרות לקהילה הבדיקות שהרצתי מקיפות ולכן אין פה "פוקסים", המשחק הראשון הוא world in conflict: האמת היא שממש לא ראיתי הבדל, התוצאה "נזילה" המשחק השני, זה שכולם רוצים לדעת, CRYSIS: 1280X1024 4XAA HIGH DX9 CCC8.9 : 25.1 FPS CCC8.10 RC2 : 24.9FPS ושוב... ההבדלים האלו לא מראים על שום שינוי של ביצועים בד…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by LiorP23,

יש אותו אצל הדובים ב 536 שקל וזה נשמע לי די זול השאלה אם מקבלים מה שמשלמים עליו - כלומר כרטיס גרוע או שזה מקביל בערך ל X600XT של חברות אחרות שעולות פי 2 ממנו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Albetron,

HD3870X2 8800GT SLI HD3870 CF אני רק מבקש לכתוב בכמה כל אחד חזק זה מזה(אם אפשר) תודה למי שיוכל לעזור.

• 12 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.