כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ati radeon 8500 128mb ddr+tv+dvi האם הוא טוב האם הוא שווה 1220 ש"ח אני יודע שזו שאלה שטותית אבל כאשר אני משחק לדוגמא : מונדיאל 2002 בtnt2 שיש לי עכשיו ובכרטיס מסך הנ"ל יש הבדל משמעותי שרואים בעיניים :
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע GTS250 אחד על המחשב (מפרט מלא ומעודכן בצד). משחקים עובדים סביר אבל כבר לא להיט מן הסתם. אני רוצה שדרוג שיחזיק לי את המחשב עוד איזה שנה שנתיים, ואני מניח שזה אפשרי כי מעבד וזכרון לא בדיוק מהווים צוואר בקבוק ממה שאני רואה כרגע. עכשיו כמו שרואים במפרט יש לי לוח שמאפשר SLI עד שני כרטיסים. אז יש כמה אופציות. 1) לקנות עוד GTS250 ולצרף לקיים. הספק בהחלט אמור להספיק לשניים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה). אני מניח שמבחינת המחיר מול ביצועים זה יהיה הכי טוב אבל אני לא ממש בטוח - וגם אני מפסיד פה תמיכה ב-DX11 ועוד ירקות שיש בכרטיסים החדשים. 2) לקנות כרטיס בודד כלשהו שייתן ביצועים זהים או טובים יותר מהאופציה הראשונה - אין לי מושג מה הולך היום, מה המחירים. האם משהו כזה יהיה יו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מחשב שהמפרט שלו בגדול: Gigabyte EX58-UD5 i7 זכרון 12 GB ספק כח 500~550 TOPOWER או משהו כזה.. (לא בדיוק הצלחתי להבין מאיך שהוא מחובר..) אני צריך למצוא בשבילו כרטיס מסך שמתאים למשחקים ושיהיה עמיד לתקופה ארוכה יש לי בחירה בין 2: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-7850-2gb-gddr5-pci-p-13365?language=he או שהוא חזק מדי בשביל המחשב.. וזה יתאים יותר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798457 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס של ATI 9550 AGPX8שעולה בסביבות 400 ש"ח (צריך משהו בסיסי טוב, לא למשחקים) השאלה האם זה כרטיס חדש או שבקרוב (עד חודשיים) צפויים לצאת כרטיסים חדשים (של Nvidia או ATI) ככה ששווה לחכות תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz Asus MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680 X2 לפי מה שהבנתי אמור לצאת דור חדש של כרטיסי מסך של Nvidia, ואני מעוניין לשדרג את המערך שיש לי כרגע לכרטיס חדש בודד. האם אראה שיפור משמעותי? האם המעבד יגביל את ביצועים הכרטיס? המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא World of warcaft על 4K ואני רוצה להינות מהגדרות מקסימליות עם FPS 60+ תודה רבה :)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס יותר טוב. 1950XTX 512MB או GEFORCE 8800 GTS 320 MB (לא משנה איזה יצרנית) איזה כרטיס יותר טוב. מכול הבחינות(קירור,מהירות ועוד) והאם תוכלו להגיד לי פרטים על שני הכרטיסים כמו מהירות ועוד 2.האם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מ1-4 1. 1950XTX 512MB 2. 1950XT 512MB 3. 1950XTX 512MB CF 4. 1900XTX 512MB
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואם כן אז באיזה ?? לוחות ? ואיך ? Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 בלוח הזה למשל אפשר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתונים טכניים: http://www.gpureview.com/Radeon-HD-4860-card-622.html ביקורת - http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6829&pageid=5501
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא זה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 אנטק באסיק 550 WATT כרגע משתמש ביציאת הHDMI הקיימת בלוח האם ATI Radeon HD 4200 (DX10.1) הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הLCD FULL HD שיש בסלון למחשב וגם את צג המחשב סמסונג BX2450 LED וכרטיס המסך המובנה לא תומך בשתי חיבורים בו זמנית של DVI ו HDMI יחד לכן חשבתי להוסיף כרטיס מסך שכן יתמוך בחיבור שני החיבורים או שני HDMI ושיהיה אפשר לבחור דרך המחשב באיזה אני מעוניין להשתמש בכל רגע נתון או…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך כרטיס במחיר סביר שיריץ DOOM3 חלק. יש לי את המשחק כבר 6 חודשים (קניתי במבצע באופיס דיפו ב 50 ש"ח) ואני מעוניין להתחיל לנצל אותו. יש לי גם ויסטה (המחירים של מיקרוסופט לא יורדים לאורך זמן, לפחות לפי מה שהיה עד עכשיו אז מוצרים שלהם אני קונה מיד ולא מחכה לירידת מחירים) אז אם יש כרטיס כזה שתומך ב DX10 אז עדיף. אם לא אז לא נורא.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה טוב? הוא נמכר במחיר הזה בstartpc לרגל הblkac friday
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 skylake על אילו, הגדרות גראפיות המשחק gta v ירוץ אצלי? יעוף לי על הגדרות גבוהות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן לאחרונה המחשב שלי התחיל לצפצף (צפצוף ארוך ושתי צפצופים קצרים. הביוס שיש לי הוא Award. הוא לא רוצה להידלק למרות שיש לו כריזה לפעמים והוא נדלק אבל נכבה כעבור זמן מה ומצפצף. הבנתי שהכרטיס מסך : HD6870 של ג'יגה בייט שברשותי כנראה מת אז הגיע הזמן להחליף). כרגע אני רוצה לקנות את הGTX 1650 אבל הוא תומך בגרסה 4.0 לעומת הלוח אם במחשב שתומך רק ב3.0 (כאמור ZX68 עם גרסה 3.0). אני חושש לקנות מכיוון שהמחשב הוא ישן (מ2011) והמערכת שיש לי כרגע היא ווינדוס 7 ואני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך... האם אני חושש לחינם או שאני יכול לקנות בלב שלם? אודה לכם מראש על העזרה. ערב טוב שיהיה לכם :)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אמורות להיות התוצאות של ULTRA 6800 על פנטיום 4?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-