עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Avi952,

על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lompy,

יש לי מחשב ישן שהלך לו כרטיס מסך 7600GT בחיבור PCI-E הלוח אם הוא GA-965P-DS3 אם זה חשוב לפני שאני קונה את הכרטיס הזול ביותר שיש בחנות רציתי לוודא 1. האם כל כרטיס שנמכר היום בחיבור PCI -E יעבוד עם המחשב הישן שלי. 2.שהוא יצליח להראות סרטי HD בלי לגמגם זה הכרטיס שאני חושב לקנות http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 האם יש סיבה לקנות משהו אחר PCI Expres PCI Expres

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by cha_had,

מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום , אני צריך לקנות כרטיס מסך בקרוב והסתכלתי כאן בפורום וראיתי את הדגם הזה Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB שווה לקנות אותו ?...כלומר המחיר שלו הוא 350 בערך וזה בדיוק התקציב שלי......הוא יריץ משחקים יפה כמו Vittou tenis 3 ? PES 08 NBA FIFA 08 ... ? פירוט של המחשב שלי Amd Athlon 64 procsseor 3000+ 1.00GB OF ram אבל אני מגדיל ל2 1.81 GHZ GIGABYTE GAK8NF9 HARDISK 160 GB GEFORCE 6600 - אבל אני מחליף אותו במילא... יראו ככה ? וזהו... בבקשה זה דחוף

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חיברתי כבל RCA RCA שבצד אחד יש לו מתאם לSVIDEO . הSVIDEO הולך לכרטיס מסך,הצד השני הולך ל VIDEO IN בטלווזיה. נכנס לדריברים של NVIDIA וכלום,הטלווזיה לא מזוהה ולא כלום. עשיתי FORCE DETECT ,אני מגדיר שם G\PAL ומנסה את כל ערוצי הAV ואף אחד לא קולט. עשיתי אותו דבר רק עם B\PAL וגם שום דבר. כל מה שניסיתי ,לא הצלחתי לראות דבר בטלוויזה. יש הצעות לפיתרון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? ​תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. עוד לא ירדתי לעומק ההבדלים. האם הם זניחים? או משמעותיים ביותר כך שאני אראה שינוי קיצוני, אני כרדע עם 4850 ,יש לי אופצייה לשדרג אותו ל 4870 בלי להפסיד כסף, ז"א רק להוסיף את ההפרש. GTA IV זז טוב אצלי ,אפילו דיי טוב ,בסביבות ה35 FPS שחיק למדי, קרייסיס כמו חלום על שיא הגראפיקה ,רזולוציה 1680*1050 וכל השאר כמובן כבר לא מדגדגים. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל ששוה את ההשקעה הנוספת של 250 ש"ח בערך?(אולי טיפה פחות). ועוד שאלה קטנה. לפי מה שאני רואה פה במיפרט של הכרטיס של PALIT יש לו תדרים מיפלצתיים ממש לעומת שלי וההבדל הוא רק 200 ש"ח משלי אולי גם פחות. הנה פה: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P487S512D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מזה התדרים…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Tzah22,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz Asus MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680 X2 לפי מה שהבנתי אמור לצאת דור חדש של כרטיסי מסך של Nvidia, ואני מעוניין לשדרג את המערך שיש לי כרגע לכרטיס חדש בודד. האם אראה שיפור משמעותי? האם המעבד יגביל את ביצועים הכרטיס? המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא World of warcaft על 4K ואני רוצה להינות מהגדרות מקסימליות עם FPS 60+ תודה רבה :)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Meidan2005,

שאלה בכותרת ואם כן אז באיזה ?? לוחות ? ואיך ? Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 בלוח הזה למשל אפשר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

17. מפתחת השבבים האדומה ממשיכה את מסלול ההצלחות, אך מקבלת הדגמה לכך שגם בו לא הכל פשוט עם קריסת ערך מנייתה בקרוב ל-30 אחוזים בעיקר בשל דעיכת הביקוש לכרטיסי המסך לכתבה

18. LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by itsik2525,

נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Hbsten,

חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD) Crossfire ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף. אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי. מפרט: מעבד:I7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz ספק:TT 730W 80+ bronze במידה ויש עוד איזה חו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shay0600,

במחשב קיים GEFORCE 960 וספק כוח 550W. מבחינת ביצועים האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך זהה ולעשות מערך SLI או לקנות 1070 ולהשתמש בישן בשביל physx (לא יודע אם אפשרי)?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Raul,

אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי FX5200 וחיברתי אותו לטלויזיה עם כבל מיוחד. איזה תוכנה אני צריך כדי לראות את המחשב בטלויזיה ואיך אני עושה את זה. תודה מראש, אליאב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים