עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://skypc.co.il/sg_product~AX4670512MK3-P~8~0.htm האם הכרטיס מסך הזה טוב ומה הביצועים שלו איך הוא מפעיל ת'משחקים??(GTA IV CO5 CRYSIS FALLOUT 3) והאם יהיה לי צוואר בקבוק? Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by huber,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/23/nvidia-cheats-3dmark-177 די צפוי האמת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AIDEN,

אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???

4. יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by Shacar2408,

שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כבר המון זמן אבל בגלל עצלנות ( ) לא היה לי כוח לטפל בזה ביסודיות... אז ככה בזמן האחרון זה התחיל ממש לעצבן כמעט כל משחק שאני מנסה להפעיל לא עובד לי כמו NASCAR SimRacing Full Spectrum Warrior Playboy - The Mansion Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude CSS/HL2 לפעמים ועוד הרבה משחקים אחרים... כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק אז הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת ישר בהתחלה או בחלק מסוים אחר במשחק הכרטיס לא תחת oc ומעולם לא היה גם, יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? האחריות שלי עומדת להיגמר ממש בקרוב OS: XP sp2 Driver: C5.2 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Shortboarder,

יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by malcolmx9,

ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DuDsAn,

אהלן קודם כל נתחיל במפרט : מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 6GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W כרטיס מסך הלך לעולמו... ואני מעוניין לקנות חדש . תקציב : 1000-1500 ש"ח (מספיק כדי לאפשר לי לקנות כרטיס מסך ברמה גבוהה שיחזיק להרבה זמן ללא צורך החלפה ? ) אשמח לשמוע את דעתכם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן , אני רוצה לשדרג לכרטיס Sapphire Radeon HD 7870( GHZ Edition יש לי נכון לעכשיו את הכרטיס הישן 4870 ... המפרט הישן שעומד לרשותי הוא : מעבדI5 לוח אם של ג'יגה בייט GA - P55 UD3R זיכרון של ג'י סקיל 4 ג'יגה 1600MHZ וספק של סיאסוניק 500 וואט המחשב יחסית ישן 3+ שנים , אני בוחר להחליף רק את הכרטיס כי השימושים שלי הם לרוב רק משחקים וגלישה , השאלה הראשונה קודם כל אם הכרטיס החדש יהיה תואם למפרט הישן? באתר שבדקתי נדמה לי שרשום שזה ממתאים רק רציתי לוודא . ודבר שני האם החומרה הישנה יחסית לא תפגע בכרטיס איכשהוא? , והאם יש צורך להחליף משהו נוסף כדי לראות ביצועים יותר גבוהים במשחקים האם יש צורך בכלל. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by taimor,

מבין שני כרטיסי המסך האלו, איזה מהם עדיף לפי דעתכם ?? וכמו שהבנתי מחירים דיי דומים. תודה, טימור.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by michael_ros,

איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב קודם כל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שתומך בSM3 לאפיק pci-E , התקציב הוא 400 ש"ח בערך. המטרה היא הרצת משחקים על רזולוציה 1024X768 מינימום . יש לי עכשיו 512MB ראם בהמשך אני אוסיף עוד ג'יגה, ומעבד P D 915 2.8GHZ . טוב אז ככה כמו שאמרתי אני צריך כרטיס שתומך בSM3 לפי מה שהבנתי יש את ה7300GS/GT שבתקציב שלי ורציתי לשאול אולי יש כרטיס באותה רמה (אני מדגיש SM3) רק של ATI - הX1300 תומך ? טוב לא נשגע אותכם הדרישה היא: כרטיס מסך תומך SM3 ויציאות TV-OUT , DVI וVGA (די-סאב) בטווח של 400 ש"ח. ועוד שאלה יש ממיר DVI ל-TV ? אם כן אז אפשר לוותר על הTV-OUT .כנ"ל לגבי ממיר מDVן לVGA . תודה לעוזרים

14. Started by ilaysk,

לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by Da7kStar,

אני רוצה לקנות 4850\4870 ואני לא יודע איזה כדאי מבחינת המפרט... המפרט הוא : Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000 Intel DragonTail Antec Nine Hundred GeForce 8500gt KingSton 4GB RAM 800 Mhz EzCool PS-1000 500W מה הכי יתאים מבחינת המפרט?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ART89,

המערכת שלי מעבד Q6600 2.4 G לוח אם gigabyte ep35-ds3r 4G RAM 800Mz ספק כח 650 chieftec כרטיס מסך 8800GT מסך רחב 19 אינטש אני מחפש כרטיס מסך חזק שישרת אותי נאמנות כמו ה 8800GT שרק היום תקע לי את SYRIM בפעם הראשונה ראיתי שהוא תוקע משחקים התקציב שלי הוא בסביבות ה 1000 אני לא חושב שאחליף את המסך שלי בזמן הקרוב כך שהרזולוציה שלי תישאר 1440X900 האם יש משמעות רבה למספר ה ביטים של כרטיס המסך כי אני מבין שהסטנדרט היום הוא 256 ביט ואני רוצה להבין אם הגדלת הביטים תשפר ניכרות את הביצועים על המחשב שלי תודה רבה לכל המגיבים

19. איזה מהכרטיסים הבאים תומכים ב-DirectX8.1 תמיכה מלאה: 1. ATI RADEON 9000PRO 2. NVIDIA GEFORCE3 TI200 3. NVIDIA GEFORCE4 MX לכל סוגיו לפי מה שקראתי ה-9000PRO תומך תמיכה מלאה אבל אני לא יזמין סתם אז אני שואל אתכם. אני יקנה אולי את ה-TI200 מפני שאחרי זה יהיה לי קל יותר להפטר ממנו בגלל שקוראים לו Geforce וזה מה שכולם מכירים. וה-Geforce4 Mx לכל סוגיו, רשום בכל אתרי היצרניות שהם תומכים אבל כולם אומרים שהם לא, אז הם כן או לא? תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איזה חברה יותר טוב כרטיס מסך 128 זכרון הם ATI או INNO או TIGA? אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה....

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  21. מפתחת השבבים חשפה מוצר רשמי ראשון שמבוסס על ארכטיקטורת ה-Vega החדשנית שלה, ולצידה יחידת עיבוד מהפכנית שמסוגלת לספק עד 100 טריליון חישובי נקודה צפה בכל שנייה לכתבה

22. לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Gohan,

אני רוצה להחליף את הiiyama v.m pro 454 המזדקן שלי במסך lcd 17" התקציב הוא 1800שקל אבל אני יכול להוסיף עוד 100-200 שקל עם זה באמת ישנה השימושים הם צפייה בסרטים , קצת משחקים וקריאה מאתרים. תודה.

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by LOLFTW,

קונה מחשב חדש מ-TMS, ויש לי 2 אופציות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 899 ש"ח VS SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - סה"כ 798 ש"ח יש בין הכרטיסים הבדל של 100 ש"ח, אבל האם יש הבדל בביצועים? אין לי בעיה להוסיף 100 ש"ח, אבל לא אם יוצא שאני סתם זורק כסף לפח... על מה אתם הייתם הולכים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום חברים, מצורפת תמונה של המפרט שלי, היה לי כרטיס מסך radeon 4850 שהלך אחרי כמה שנים, אז החלפתי לבינתיים לכרטיס -240 שהיה זרוק לי בצד איפשהו, עכשיו שאלה לי אליכם, איזה כרטיס מסך אני יכול לשים כדי שימקסם לי תביצועים של המפרט הזה (בשביל משחקים) בלי החלפת שום רכיב נוסף? אני מתכנן להזמין מאיביי כנראה. (הספק שיש לי הוא 500 Seasonic) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.