עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo?

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Hellcat,

או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. GTX 560 = 550 שח 5870 = 500 שח מיפרט מחשב: מעבד : IntelCore 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box יש לי גם שמור בביוס אוברקלוק ל3.6 עם זה עוזר ! קירור מעבד : arclic 7 pro לוח אם : Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v זכרון: a-data DDR2 800 6 gb cl5

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elikh,

בשורה תחתונה הוא דיבר על זה שנוידיאה היא חברה שמאוד רוצה להכנס לישראל (מבחינת פיתוח), וזאת גם מטרת הביקור שלו. הוא דיבר על מכוניות אוטונומיות - שזה העתיד, על השימוש של מחשבי על בכרטיסי נוידיאה, והדגיש שכסף קל לא קיים (שכל אחד ייקח את זה לכיוון שלו :)).

5. Started by lybmann,

אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by PSben,

שלום, מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל? לינק לאתר היצרן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=216&lineid=1&act=1 מחירו בארץ כ-2200 ש"ח. בתשובותיכם התייחסו בבקשה: 1. לכרטיסי 7800gt אחרים. 2. ליחס עלות/תועלת ביחס למחירו. יש לכרטיס אפשרות חיבור video in, האם יש למישהו את הכרטיס וניסה לחבר video? מה סוג החיבור? איך איכות התצוגה? האם ה-features של myvivo שווים? (כמו pause על סרט, PIP וכן הלאה) האם אתם מכירים כרטיס אחר שנותן video in features כאלה? תודה, PSben

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני יודע שהנושא נטחן בעבר ובהווה אבל לא כל ההמלצות זהות ותמיד עדיף לשאול... המפרט שלי הוא 2GB זיכרון, Q6600, ספק TR2-550 של THERMALTAKE, לוח אם GA-P35-DS3(גרסה 2) של GIGABYTE, מארז ThermalTake Bach VX, ומסך 226BW של SAMSUNG. בהתחלה חשבתי על ה-4870 כי בגדול אני מוכן להשקיע אבל ראיתי שמה שכן בטוח זה שהדעות כאן נגד הכרטיס הזה ל-22" ובנוסף לספק שלי רק 70% יעילות אז אני לא יודע אם יעמוד בזה. כאן מתחילה ההתלבטות, בגדול הכי חשוב לי זה ביצועים ושקט. אני מחפש כרטיס עם קירור מצויין ושקט. ראיתי שמציעים כאן את 4850 בכמה גרסאות או את ה-9800GTX אני חושב אבל מה עדיף לי? דרך אגב, בגדול הכרטיס לא מיועד ל-OC בהתחלה אבל ברגע שהוא יאבד קצת כוח אחרי חצי שנה או שנה (בתקווה לא פחות) אני כן אעש…

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by BreezeNET,

האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by zippobuyer1,

המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי X1900XTX ניסיתי להפעיל את המשחק QUAKE-4 ( מקורי ) והוא בא להיכנס למשחק וישר יוצא חזרה ל DESKTOP... במחשב השני שכולל כרטיס X850XT המשחק עולה ללא שום בעיה... יש פיתרונות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Vaz,

יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם. יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה. אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר? דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך. כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם. האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by rony1880,

היי איך זה יכול להיות שאני מקבל רק 56 FPS על הגדרות מקסימום ברזולוציה 1920X1200 בבדיקת בנצמרק של המשחק MAFIA 2 ועוד עם כרטיס מסך 7950OC VAPUR? :s05: :s05: :s05:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. טוב, אז ההתלבטות היא כזאת, בימים הקרובים אני קונה כ.מסך חדש. והתקציב עומד על כ600 ש"ח. אני חייל ככה שכל שקל נחשב.. האפשרויות שלי הן: 1. 8800GS חדש מכאן.. ב454, שזה נשמע לי ממש בן זונה.. רק שקראתי איפשהו שאין לדגם הזה של פליט חיישן טמפרטורה, למישהו יש מושג אם זה נכון? 2. 8800GTS 320 משומש ב500 ש"ח, שכאן ההתלבטות היא יותר בנוחיות (אני יכול להפגש עם הבן אדם עוד כמה שעות כי הוא גם ככה עובר ליד העיר שלי). אבל אם זה לא שווה מבחינת ביצועים אז אני יוותר. 3. 8800GT ב600 ש"ח משומש.. נכון הוא יותר חזק אבל אני לא ממהר להשקיע את התוספת, במיוחד לאור העובדה שעוד חצי שנה שלושתם יהיו שווים בערך אותו הדבר. שימו לב שאני מתכנן לבצע המהרה, אפילו אחת עצבנית.. יש לי נסיון בזה ואני לא מפחד על הכ…

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by ZiX,

שלום, היה לי עד היום כרטיס מסך 4870X2 שקניתי לפני שנתיים עם המחשב בskypc. הכרטיס מסך התקלקל לי ובמסגרת האחריות של SKYPC הם טענו שאין להם כרטיס כזה לתת לי כי הוא יצא מייצור. הם הציעו לי במקומו כרטיס 5870. הם טענו שהוא פחות טוב ברמה של עד 10% מהכרטיס הקודם שלי. נכון לעכשיו סירבתי אז הם הציעו לי במקום 1200 שקל לקנות בהם כרטיס. רציתי לשאול איזה כרטיס הכי טוב אני יכול לקחת באזור ה1500 - 1600 שקל (אם אני מוסיף כסף על מה שהם הציעו לי) שישתווה לרמה של ה4870X2 שהיה לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by yoooooni,

שלום, אני צריך לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב, כדי לצפות במחשב דרך הטלוויזיה. יש לי את הכבלים המתאימים, אבל הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא פנימי, ואין לו יציאות (אם בכלל קיים כזה דבר).. מה אני עושה במצב כזה? תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by eh50,

איך זה ש 1800 יותר טוב מ1950 זה אמור להיות הפוך, או שלא... בכלל בכל הביקורת ה1800 יותר טוב איך???? http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1950_pro/page6.asp ומישהו יודע אם ה1950 הוא 256 מגה או 512???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 50 שקל? אולי 100 במקרה הטוב? :-\

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לא ידעתי איפה לפתוח למה אנשים מתלהבים מקונסולות אם הם מריצים משחק על 30 פריים ? זה בלתי נסבל ואיך הקונסולות מתמודדות עם משחקים למרות שהחומרה שלהם ממש גרועה? זה באמת מעניין אותי אז אל תנצלו את הבימה למלחמת fan boys

19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Pc_freak,

קניתי אותו ב 869 שקל מTMS לאחר שאחד מהHD4850 מת. לא הרגשתי בבצועים בBLACK OPS GTA VNFS HOT PERCIUT שמעתי שכרטיס טוב מאוד לאובר קלול אבל אפשר לעלות את הליבה ל775 בלבד ?? קצת תמונות http://eliad.org/viewer.php?id=1295966038.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295975763.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295934140.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295982476.jpg

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shus2000,

Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shirs1,

בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS RAM ATI 9600PRO כאשר אני מנסה להריץ את NFS PRO STREET ברמה מאוד נמוכה המחשק בכלל לא זז ועגלה אלוהים ישמור כאשר אני מנסה להוריד רזולוציה עם הגדרות ממש נמוכות זה ממש לא משפר את העניין.האם המשחק עד כדי כך כבד על המערכת???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gshhar,

שלום לכולם ??? אני מחפש כרטיס מסך טוב(עד 700-800 ש"ח),משהו איכותי אז תמליצו לי בבקשה וגם מה הקטע עם ה-64M,128M מה זה בדיוק נותן ואם אני קונה את אותו הכרטיס 64 ו-128 אני באמת ארגיש הבדל בניהם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bazooka_Joe,

שלום, לפני כשבוע הזמנתי באייבורי מחשב, היום אספתי אותו מהחנות. אחד הדברים שהיו בהזמנה זה הכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 4870HD TOXIC 512MB, לאחר פתיחת המארז ראיתי שבשום מקום לא כתוב על הכרטיס TOXIC, רק SAPPHIRE... מה שכן, יש עליו גוף קירור שיש על כרטיסי מסך TOXIC, לכן החלטתי לפנות אליכם לעזרה. הנה תצלומים של הכרטיס מסך: האם מה שאפשר לראות בתצלום זה באמת ה-TOXIC?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.