עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mcx_Lite,

אז ככה הHD4850 הוותיק שלי מת אני מחפש לו מחליף זול יחסית (עד 500 שקל) בגדול לעבודות גרפיקה (בעיקר פוטושופ ווידיאו מדי פעם) ושיהיה סבבה לעבודה עם שני מסכים המפרט שלי היום : i5 3470 לוח אם: b75 d3h וספק כוח : Seasonic s12ii 430w האם לדעתכם הHD4000 המובנה יספיק לי? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. החלטתי שאני הולך לקנות RADEON 8500LE ?(אל תסטו מהנושא לעזאזל) האם שווה לי להשקיע 150 ש"ח יותר בגיגהבייט במקום הרקולס או ATI ומדוע?(לא חשוב לי OC) אם תוכלו גם לפרט היכן למצוא את הכרטיסים במחירים זולים יותר מאשר אני מצאתי: גיגהבייט- 1090 הרקולס וא.ט.י-930

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yotamavi,

שלום לכולם , רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון גרפי זמין לעומת ייעודי יש לי כרטיס 7950GT ובפרטי מערכת (ווינדוס 7) רשום לי זכרון גרפי זמין MB1535

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by N-I-K-O,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hachling,

ספציפית p70f ו- g75f.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mz155,

יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vortex,

שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי לפטופ מצויין של טושיבה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P745-S4320/ אני מרוצה ברובו אבל הייתי שמח יותר לולא הייתי רוכש בזמנו את : http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P740-ST6GX1 מבחינתי הייתי רוצה לאמץ ללפטופ שלי את 2 הפריטים הבאים ממנו: GRAPHICS ENGINE* NVIDIA® GeForce® GT 525M with NVIDIA® Optimus™ Technology GRAPHICS MEMORY* 1GB GDDR3 discrete graphics memory זה היה משדרג את חווית המשתמש שלי לכלול משחקים, כי כרגע המצב דיי עגום. שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן אז האם יש בעלי מקצוע שמתעסקים בזה? תודה מראש למגיבים. גדי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Idan-h,

פשוט נראה מסך מדהים, זהו ה17 אינץ האחרון של LG. המחיר קצת יקר, אבל לא יותר מידי. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3048&catcode=228 אני חושב שאני אקנה אותו, בעקרון ההתלבטות היא בין זה ל1720P, אבל היום אי אפשר להשיג את ה1720P בפחות מ2300 הוא פשוט מסך יפייפה, לא שה1720P לא, אבל זה נראה לי יותר מדהים. אתם חושבים שהוא ילך לרדת בזמן הקרוב? כי לי לא נראה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shloosh,

שווה לקנות? radeon 8500 LE 64mb DDR של ATI???? או gigabyte radeon8500 LE 64MB DDR ????? של gigabyte עולה ב200 שקל יותר וכרגע יש יל 950 שקל, אז שווה לקנות כבר עכשיו של ATI אפילו שהוא פחות טוב או אולי יותר טוב, לא יודע? או לחכות קצת יותר ולקנות של gigabyte אם הוא יותר טוב????????????? חשוב לי מאוד כי יש לי gforce 2 mx 32 mb ואני רוצה שהמשחקים יעבדו יותר מהר ויותר יפה!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by the-edge,

הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by מר שאלה 2007,

משעמם אז פותחים נושא המפרט הוא כזה P4 2.40 S478 (1GB RAM (DDR1512*2 KINGSTON כרטיס מסך 5200 לAGP (כרטיסים לAGP)כנראה שאני ילך על או 7600GS SONIC או 7600GT אז השאלה אם שתי הם יעשו צאור בקבוק או לא?(ואם קטן לא נוראה ) יש כרטיסים של ATI (כן עכשיו AMD)במחיר של שתי אלה ומשתלמים כמו אלה? אם שווה כרטיסים אחרים אז אינה למה צריך וכו'... השימוש למישחקים(כמו COD2 FEAR וכו)שיצאו עד עכשיו ...(עד שנת 2007 לפחות) על רזולציה 768*1024(או אפילו 600*800)אבל עדיף כמובן את הרישון והגדרות שיהיה לפחות גבוה בינוני... ואולי חלק מהפילטרים או בלי בקצור התקציב עד 800-600שח

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים

17. Started by Oprapc,

יש לי בביוס של הלוח שלי במפרט מצד ימין ה-P4P800, אפשרות לבחור בין MPS REVISION 1.1 ל-1.4 מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, אני צריך עזרה ממכם בכמה נושאים חלקם דחופים חלקם להבהרה. המפרט שלי: מעבד - E6600 לוח - ASUS P5B DELUXE כ.מסך - SAPPHIRE X1900XT זכרון - 512*2 667MHE ה.דיסק - W.D 250GB 16M SATA2 צורב - NEC DVD*16 מארז - HEC 6AR6 +ספק HEC 400W 1. כאשר אני נכנס לדריוור של כ. המסך רשום שמהירות ה- Core היא 500M ומהירות הזכרונות הם 594M. מה פשר הדבר? הרי היצרן מצהיר על 625M ל- Core ו- 725M לזכרונות בנרטיס זה. 2. אם מישהוא מחברי הפורום ביצע אובר-קלוק לכרטיס זה אשמח ללמוד מישום שכאשר ביצעתי אובר -קלוק עלה רק ה-Core בלבד מ- 500MHE ל-699MHE ובנוסף השינוי לא נכנס לכרטיס. 3. בצעתי בדיקה בתוכנה 3DMARK05 וקיבלתי את התוצאה …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: Quad Core Q9450@3.2oc gigabyte radeon 4870 512mb crossfire gigabyte GA-X48-DS4 A-data 2x2gb (4gb) 800mhz viesta extreme oc 1088mhz cl5-15 corsair 750w TX 1.5tb seagate 500gb seagate ומסך 1920x1200 24 dell2408wfp אני לא מתכנן לשדרג משהו בקרוב כי בסך הכל הכל עובד חלק, חוץ מכמה משחקים חדשים. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיסי מסך. לזרוק את הcrossfire ולקנות אולי radeon 6950 או radeon 6970. השאלה היא, האם הכרטיסים הנ"ל חזקים מדי למחשב שלי ויווצר צוואר בקבוק? והאם לחכות לR7000 והאם ה4GB בזכרון מספיק? לשדרג עכשיו לDDR3 זה הוצאה כספית כי אני צריך גם להחליף לוח אם. המעבד שלי חזק ואני לא חושב שיש סיבה שאחליף. תודה לכל מי שיעזור.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by alex28,

למה לחבר DVI או VGA? ומה הבדל בניהם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Rrafi,

יש לי חבר שמתווכח איתי ואומר לי ש - Radeon 9600xt יותר טוב מ - Radeon 9800..! עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר טוב באמת..!!! אתם יכולים להגיד לי לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב..!!??.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tom123p,

הי כולם, יש לי כרטיס מסך ATI 1950 פרו (שאגב, מעולם לא הייתי מרוצה ממנו) וכעת המאוורר שלו עושה בעיות (מזל שיש עדיין אחריות). אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהחליף לכרטיס מסך *מעט* יותר טוב ובעלויות נמוכות מאוד (עד 300 ש"ח). בנוסף, לאחר שיתקנו\יחליפו לי את הכרטיס אני כנראה אמכור אותו. מישהו יכול להגיד לי היכן אני בודק מה השווי של כרטיס כזה היום ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים