כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי 6 מסכים בעסק (שמחוברים למפצל של 8) ומסך מחשב אחד. אני הולך לקנות מחשב עם i5. אני צריך כרטיס מסך חזק שיישדר ל2 היציאות ושיהיה לפחות 2GB. אני הולך לשדר דרך VIRTUAL DJ והיא עושה מיקסים בין 2 סרטוני HD 1080 נון סטופ (כולל אפקטים במעבר ביניהם) במחשב עם 2 מעבדים עם כרטיס קול מובנה בלוח אם הווידאו נתקע במעברים. אני רוצה להפעיל גם תוך כדי עוד תוכרנות,, לכן אני מעדיף חוזק מהכרטיס מסך גם. מה הייתם ממליצים לקנות? אני כרגע רק מרכיב את המחשב לבנתיים: (לא בטוח שהכל בכלל מתאים, הרכבתי מפחות או יותר ממה שהמליצו לי בKSP) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כמה זמן לוקח לכרטיס המסך להגיע לארץ אחרי השקתו בעולם? הרי לפי השמועות ב 16.8 כנראה ה 660TI יושק, אז מתי מצפים להגעתו לארץ ובכמה הוא יתומחר לדעתכם? והאם זה יפשיע על מחירם של ה 7950 וה 7850? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצתי 3DMark וקיבלתי תוצאות דיי עלובות אני חושב... קיבלתי 2337 נקודות.. שזה ממש מעפן לפי מה שראיתי פה לפני כמה זמן ראיתי אנשים מדברים על 17000 נקודות.. לא יודע מה בכל מקרה למפרט: Intel P4 2.8GHZ (Overclocked to 3.4GHZ) ;D ASUS P4C800-E Deluxe 512MB Kingston DDR400 LC2 ASUS nvidia geforce 5600 FX מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל כאלה תוצאות ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הלך לי לאחרונה ATI 5670 (שנשלח לחנות במסגרת האחריות), ובינתיים החלפתי אותו ב gainward 9500gt שהיה לי ספייר בבית בהתחלה הכרטיס התעדכן עם הוינדוס אוטומטית ולאחר ריסטארט, ברגע שעלה הוינדוס נהיה מסך שחור ולפעמים היו פלאשים כאלה של הוינדוס (כלומר פלאשים של תצוגה תקינה, רוב הזמן מסך שחור). הצלחתי למחוק את הדרייברים האלה ולהתקין דרייברים מהאתר של נוידיה (266.58) והבעיה נשארה. ניסיתי במקום להתקין דרייברים יותר ישנים (258.96) ואז התחילה בעיה אחרת - בהתקנה הוא טוען שקיימים דרייברים אז הוא לא מתקין, ובעדכון אוטומטי של וינדוס העדכון נכשל כל פעם. יש לציין שלאורך רוב הדרך עבדתי גם עם driver sweeper וכרגע אין בו או ב control panel אף דרייברים במחשב (לא ati ולא nvidia)... איך אני ע…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Radeon 8500 64 mb (לא r8500LE) או GeForce 4 440mx 128mb ? איזה יותר טוב? משתלם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הזמנתי כרטיס 8800GT של MSI מאייבורי אני יודע שאתם לא סובלים אותם, אבל אני רוצה לקנות שם. איזה כרטיס מסך הייתי צריך לבחור מבין שלושת הבאים? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1139&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400 ברשותכם אציין את היתרונות של כל אחד מהכרטיסים כך שתוכלו לומר לי מה להזמין: msi-- גרסת הOC leadtek---מאוורר של ZALMAN דרך אגב מה שלא אהבתי בכרטיס זה הצורה החשופה שלו יתרון או חסרון? zotac--- פשוט זול ביחס לאחרים חשוב לי בעיקר השקט, אמינות ובנוסף הבאנדל תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב רציתי לשתף אתכם בדבר מפחיד שקרה לי היום בבוקר.. אתמול במקרה מצאתי סרטון ב-youtube שמראה כיצד לבטל את המגבלה של המתחים, מהירות הליבה והזכרונות באפטרברנר. בטוח שרובכם מכירים אבל אני פשוט חשבתי שהכרטיס שלי מוגבל בגלל קירור הסטוק. פעלתי כמו במדריך וניגשתי לביצוע OC כשהמטרה לעלות מעבר לערכי הOC שהגעתי אליהם מתח: 1174 ליבה:1125 זכרונות:1575. ניסיתי לעלות ישר לליבה:1200 זכרונות:1600..ראיתי פתאום שיש מין קפיצות וריצודים אז הסקתי שצריך עוד מתח. מאותו רגע הקפיצות והריצודים לא הפסיקו גם אחרי שלחצתי RESET . גם אחרי שחזרתי שוב לOC שהגעתי אליו זה המשיך לקפוץ והייתי בטוח שחשמלתי יותר מדי את הכרטיס. רק אחרי שהסרתי את האפטרברנר ואתחלתי את המחשב הבעיה הסתדרה . היה מלחיץ העניי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... סוף סוף רכשתי מארז HTPC יפייפה (Omaura tf8) שהוא Low-profile. לכן דרוש כרטיס מסך שהוא low profile לצערי... ה-8600GT שלי לא יספיק כי הוא גדול מדי :-\ לא מצאתי כרטיסי Low profile מלבד 8400gs עם יציאת S-video (אם לדייק דרוש לי composite). לכן זקוק לעזרה, מעדיף Nvidia. המחשב כמובן אמור לנגן סרטים בהאצת כרטיס מסך (לא רוצה להיות תלוי במעבד). לצורך העניין, עדיין לא רכשתי לוח אם בשבילו, אז ניתן משולב (סוקט 775), אם זה משולב אז התקציב עד 600 ש"ח. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2009 בשעה 15:37:00 אוקיי יש צדיק בסדום...מצאתי רק דגם אחד שנמצא נראה לי רק בחנות אחת 9400G http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8019 יש אלטרנטיבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-