כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב: מעבד: (Intel Core i7-6700K Skylake (Scythe Ninja 4 לוח אם: Asus Z170 Pro Gaming זיכרון ראם: (HyperX FURY DDR4 16GB (2x8GB מארז: Antec P100 ספק כוח: Antec TP-650C 650W מסך: Asus VG248QE 24-inch Full HD (1920X1080) 144Hz הערות: הדבר שהכי חשוב לי בכל משחק שאני משחק זה לקבל כמה שיותר FPS ברזולוציה של 1920X1080 בגלל המסך שברשותי (144Hz). בכל משחק שאני משחק אני תמיד שם את כל ההגדרות על LOW (לפעמים אני משנה משהו פה ושם, אבל לא משהו רציני). קניתי את המחשב שלי בלי כרטיס מסך (החלפתי עם הישן - SAPPHIRE Radeon HD 7870 XT) ובינתיים אני לא ממש מרוצה מהביצועים במשחקים גם אם הכל על LOW. אשמח גם אם תסבירו לי מה ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם כן איפה ניתן להוריד אותו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת בבקשה אנשים אני מחר מזמין את הכרטיס שאני יבחר !!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי כנראה ל- nvidia8800 הספק שנמצא ברשותי הוא enermax 485w האם זה יספיק לכרטיס מסך ואם כן איזה כרטיס מסך לקנות דגם צפציפי בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD HDMI 1.3a ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם. האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ? בתודה ובהערכה רבה איציק
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליו הכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה. יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא - Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח. יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ? תודה רבה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי R9 290 של GIGABYTE עם OC https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R929OC-4GD#ov הדגם הזה. ממה שהבנתי עכשיו הוא הפך להיות ממש ממש ממש ממש מבוקש בגלל כל הקטע של הביטקוין שאי אפשר להשיג עוד כרטיסים כאלה. בכמה בדיוק אפשר למכור אותו ואיפה הייתם ממליצים לנסות למכור אותו? האמת שחשבתי לא מזמן על לשדרג וזאת נראית הזדמנות ממש טובה. אז מה אתם אומרים? בכמה אפשר למכור אותו ואיפה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-