עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moty_p,

זה פשוט כרטיס שאני יכול לקנות בממשק AGP רציתי לדעת אם הוא טוב.. אם כדי לקנות אותו ב - 500 שקל..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם זה בכלל אפשרי להקליט דרך TV-Out לקלטת וידאו ? ניסיתי איכשהו עם הוידאו (חיבור לממיר, חיבור ישירות למחשב, לטלויזיה עצמה - לא הלך כלום...). אודה אם תייעצו לי. (פרטי מחשב בצד, למרות שאני חושב שזה ממש לא משפיע...)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז כן נשרף לי הכרטיס הנוכחי 8800 GTS חחחח וברצוני לקנות חדש מפרט: intel q5500 2.83ghz quad core 2gb ram gigabyte EP43-DS3L ספק- ezcool 500W atx 500 jsp תודה מראש עריכה: מסך שכחתי-flatron w2353v 23inch http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2353V-PF.jsp

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by hen1235,

בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Gal_G132,

טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, יש לי לפטופ מצויין של טושיבה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P745-S4320/ אני מרוצה ברובו אבל הייתי שמח יותר לולא הייתי רוכש בזמנו את : http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P740-ST6GX1 מבחינתי הייתי רוצה לאמץ ללפטופ שלי את 2 הפריטים הבאים ממנו: GRAPHICS ENGINE* NVIDIA® GeForce® GT 525M with NVIDIA® Optimus™ Technology GRAPHICS MEMORY* 1GB GDDR3 discrete graphics memory זה היה משדרג את חווית המשתמש שלי לכלול משחקים, כי כרגע המצב דיי עגום. שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן אז האם יש בעלי מקצוע שמתעסקים בזה? תודה מראש למגיבים. גדי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש ברשותי עשרות קלטות יקרות מפז בפורמט Hi8 של SONY שצילמתי עם מצלמת הוידאו האנלוגית הישנה שלי. אני מעוניין להמיר אותן לקבצים דיגיטליים באיכות הגבוהה ביותר האפשרית מבלי להיכנס להוצאות גדולות מדי... משהו בסביבות 300-500 ש"ח נראה לי סביר. ראשית אני צריך למצוא מכשיר שינגן את הקלטות האלה (המצלמה שבקה חיים מזמן) - אבל זה עניין אחר. איזה כרטיס לכידה אנלוגי כדאי בטווח במחירים הזה? האם זה טווח מחירים ריאלי בכלל? תודה מראש, TMPUSR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by GalB,

אהלן כולם, קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב שלי מRSM. והכרטיס מסך שלי פשוט ממש ממש רועש.. הרעש שהוא עושה: עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם - זה רעש סביר? רעש נורמלי? הקירור של גיגבייט פשוט לא מספיק טוב? הם טוענים שזה רעש נורמלי... וכרגע הגדרתי פאן קורב דרך הMSI Afterburner אבל לא יודע זה פשוט לא פרקטי מדי... עצות? להוסיף קירור? כרטיס תקול? להחליף אותו..? הדגם המדוייק של הכרטיס הוא Gigabyte R9 280 3GB OC Edition. רץ על ספק Antec NeoECO 620W. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by idDFdd,

לפני כמה זמן ראיתי בפוקספיסי את הכרטיס הזה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1979 260gtx+ למה הפלוס הזה? אותו קטע כמו 9800GTX ו9800GTX+? זאת גירסה יותר חזקה מ260GTX 216 הרגיל? ואיך הכרטיס הזה? משתלם למחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shmuel,

הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ziv0798,

בעיקר לעבודה שוטפת, אבל גם למשחקים קלים. מעדיף לרכוש בivory אם כי זה לא בהכרח. מערכת: ספק כוח 450W מעבד E8400 לוח אם gigabyte P43. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי, שאלה קטנה למי שכבר הצליח - האם ניתן לחבר את המחשב שלי עם כרטיס מסך GTX580 לטלויזיה Philips 9606 שתומכת בתלת מימד אקטיבי ולצפות בסרטי תלת מימד דרך המחשב? (כמובן עם כבל HDMI 1.4) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ben Moselle,

שלום המסך הנל קיים כבר וזאת עובדה מוגמרת https://ksp.co.il/?uin=41175&amp;select=.1304..230..137..2239. מה שאני צריך זה כרטיס חזק שישרת לזמן ארוך ושיתאים למסך ( לא מחכה לRTX ולא קונה יד שנייה ) השאלה אם עניין הFREESYNC קריטי וזה אומר שאני צריך AMD ... אבל לא מסוגל לוותר על נווידיה.... אז הדגמים שאני שוקל לקנות אחד מהם הוא , 1070TI , 1080 GTX , 1080 GTX TI , VEGA 56 תודה

19. שנה טובה אנשים יש בחזקתי את הכרטיס הנ"ל מחובר אליו מסך 22 DELL אני מעוניין להגדיל את המסך דרסטית ולפי מה שאני יודע המחירים של המסכים הגדולים של מחשב יקרים יחסית למסכי טלוויזיה גדולים. החדר שלי באורך של 2 מטר ככה שגם 32 אינץ' יכול לעשות את העבודה.. השאלה שלי אם זה אפשרי עם הכרטיס הזה? לא ישרף? מה הפרוצדורה שמצריכה חיבור כזה? במקום המסך הנוכחי או בנוסף? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. למה אני כמעט בטוח שיש אי תאימות בין שני הרכיבים האלה. במיוחד עם יש לכם X1950 PRO.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gogi,

טוב לאחר שהכרטיס מסך כנראה שבק חיים אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה עם חיבור HD כדי שאוכל להריץ עליו סרטי HD כמו כן אני משחק בעיקר בפרו אבולושיין על LCD 37 אינטש התקציב הוא עד 500 (אשמח בפחות) הספק שלי הוא HEC 400WATT חשבתי על ה9600GT או הHD4770 (אם שווה את ההפרש של ה100 ש"ח)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by regev123,

שלום ותודה לעוזרים. החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי עקב נפילת FPS במשחקים החדשים והרצון שלי לשחק על גרפיקה מקסימלית. החלטתי לרכוש את הכרטיס: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP במחיר של 1860 מאילת (ללא מע"מ ) ורציתי לדעת אם לא יהיה לי צוואר בקבוק או בעייה עם ההספק של הספק. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח:…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ITIsahsaITI,

אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח של 550W (אין לי כוח לפרט על הספק אבל עם צריך אני יכול ) אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 *שווה לי ליקנות אחד מיהם *ואיזה כדיי ליקנות *ואם זה לא יעשה לי צוור בקבוק במחשב *ואם הוא יוכל להריץ מישחקים על …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים