עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Overkiller,

אני קונה מסך שיעבוד ברזולוציה של 900*1440 הכרטיס שלי (8800GTS 320) נחנק ברזולוציה כזו, ולכן אני רוצה שדרוג. מהי הבחירה הטובה ביותר? עריכה: אני מחפש כרטיס שקט (אפילו פאסיבי אם אפשר), עם ביצועים דומים ופשוט תמיכה ברזו' גבוהה (מאחר ולכרטיס שלי יש מגבלת זיכרון) אפשר להגיע עד 600 ש"ח (כולל משלוח)

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  2. היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לדוגמה כמה פיקסל שיידר יש לו לדוגמא מידע על הכרטיסים GigaByte GeForce 6600GT AGPx8 GV-N66T128VP Sapphire X800SE 256MB 256BIT

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by Berserk,

הבעיה: כשהמחשב מנגן קבצי וידאו (חלקם, לא כולם), כשיש תזוזות בסרט נצפים קווים אופקיים בתמונה. ניסיתי לעדכן קודקים וזה לא עזר. gspot טוען שיש לי את הקודקים המתאימים. ניסיתי גם נגנים שונים ומשונים בינהם : BS player, VLC, WMP, Zplayer הנה מפרט המחשב שלי: windows XP professional core2duo e6300 gigabyte GA-965P-s3 1gb RAM sapphire radeon x1300 xt 512mb PCI-E קראתי כאן: http://www.pixelmagicforum.com/forum/showthread.php?t=220 שהבעיה נובעת מPCI latency גבוה אבל לפי המקום הזה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951 אין חיה כזאת PCI latency עבור PCI-E. יש למישהו הצעות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by Xiao Xiao,

שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי תקציב של 1600 שקל עם חריגה עד 2000 מעבד: Pentium® D CPU 2.80GHz של אינטל זכרון:DDR2 1GB PC5300 667 MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 7300 GT לוח אם:ASUS P5VD2-MX MB VIA P4M890 800MHZ FSB 775PIN PCIEX(כתוב על מפרט)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shalev7390,

כולם מדברים עליו אבל אף אחד לא אמר שהוא יודע שיש למישהו אותו פיזית בידיים . אני עושהכצרות לטכנאי שלי ...כי אני מזמין עכשיו מחשב ואני אומר לו שאני רוצה את הכרטיס הזה והוא מתחיל לאמר לי שאין (!!!) כזה כרטיס בכלל ! אם מישהו יודע מיליון אחוז שהוא קיים אז שירשום לי ושגם יוכיח ...אני יודע שבKSP ובנועה קומפ כתבו שיש להם אבל הם טוענים שהם עדיין לא הביאו אותו . תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by wrecker,

אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת.. קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2 אבל לא חייב רק את אלה.. עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS + ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים.. אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\ תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב עכשיו שורקת שמעו אני מת אבל מת להזמין את המחשב שלי אבל פנדס אומרים שאין להם את הכרטיס הנ'ל במלאי והם לא יודעים מתי יגיע אז אני לא רוצה לקחת סיכון ולהיתקע בסוף בלי כרטיס וגם אין לי כוח לחכות למישהו יש חנות לא משנה איפה או אם עושה מישלוחים העיקר שמוכרת תודה מראש

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  10. מה אתם אומרים על Inno3D Geforce 8800GTS 640MB OC או שללכת על הגירסה הרגילה בלי ה OC ומה אתם אומרים בכללי על Inno3D ?

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by -Maoz-,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  12. יש לנו בבית מחשב חדש שיש בו RX570 ITX שזה רק קירור אחד. הקטע שהכרטיס עבד מעולה במשך חודש ואז פתאום הקירור שלו נדפק והחליפו לי מאורר בכרטיס מסך ועכשיו זה חזר לעבוד כמו שצריך, זה גם הוריד את הביצועים במשחקים. אבל הקטע שבמשחקים הכרטיס מאוד רועש אולי רק כי זה קירור אחד? קירור יחיד טוב לגיימינג או שעם הזמן הוא נשחק?

13. ^^^ תודה

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by disturbia,

שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dror_gh,

יש לי כרטיס HD2900 PRO ואני מנסה לקבל תמונה מהטלוייזיה למחשב , אבל אני לא מקבל תמונה. איפה אני אמור להגדיר את זה שהטלוויזיה תשלח תמונה לכרטיס מסך? (מיותר לציין שהכל מחובר כראוי) חיברתי את הממיר לכניסת של הvideon in בכרטיס מסך, ובכל זאת אני לא מצליח לראות טלוויזיה במחשב. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

16. Started by dbx22,

חבר שלי הדפוק הזה קנה מחשב עם כרטיס מסך דפוק fx5200 אני אמרתי לו לא לקנות אותו אבל הוא קנה... דפוק מה לעשות..... אז הוא אומר לי שהאפאיקס שלו באותה רמה כמו הרדאון 9500 פרו שלי ואולי גם קצת עוקף אותו בביצועים. אז התערבתי איתו ששלי יותר טוב ושאני יכתוב את ההודעה הזאת פה ונראה של מי באמת יותר טוב... אז תגידו, תבהירו מה יותר טוב.... ודרך אגב הכרטיס שלי בשמו המלא הוא radeon 9500 pro 128 tv,dvi וואי נראה לי החבר הזה הולך לחטוף הרבה הרבה כאפות..... תודה...

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  17. בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. +BENQ FP71E SAMSUNG 710T שניהם עולים לי אותו דבר איזה יותר כדאי לקנות? אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by SoapSeller,

אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by batmanop,

כאשר אני משחק מיינקראפט אחרי כ-3 שעות משחק רצופות זה עושה לי מסכים שחורים ואז זה חוזר וזה כותב אירור קוד 7 וזה סוגר לי את המיינקראפט וזה גם כותב שמנהל התצוגה הפסיק להגיב ועשה שיחזור ואז אני פותח את המיינקראפט מתחיל לשחק ואחרי חצי שעה זה שוב קורה. ואני לא מבין למה זה קורה אז מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by 54321,

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  23. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by YairZ,

שלום לכולם, אני נמצא בהתלבטות קשה בין HD4870 ו GTX260, ביצועים זהים ומחירים כמעט זהים. השאלה שלי היא, ל HD4870 יש רק 512 מגה זיכרון, האם בעתיד זה לא יגביל לי את הכרטיס? כלומר אני יודע שככל שהרזולוציה גבוהה יותר הכרטיס צורך יותר זיכרון עצמי, לכן אני הייתי מעוניין לדעת האם נגיד עוד שנה זה דבר שימנע מהכרטיס ביצועיים מיטביים? כלומר יש כבר היום משחקים שדורשים 512 כמו COH, קרייסיס ועוד... לכן השאלה שלי האם כדי לי ללכת על ה 260 במקום ה HD4870 (משום שכמעט והחלטתי ללכת עליו)? גודל המסך- 22". תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.