עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal2,

האם יש תיקון לבעייה או איזה פתרון מסוים לבעייה בכרטיס ? יש משהו לעשות ? אני שואל כי אני שם לב לבעייה מסוימת במשחקים מסוימים ..אני יודע שאני לא יכול להריץ על ההגדרות הכי גבוהות אבל בכל זאת אני שם לב למשהו מוזר ... כמו גלים כאלה בזמן המשחק ,אין לי מושג איך לקרוא לזה . בכל מקרה זה המפרט שלי : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970

2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mega1234,

שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. וחשוב לי מאוד מאוד שיתמוך בDX9 תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ברצוני לקנות תכרטיס הבא http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GC-HV195PGA3-D3&cart=11690859321069253〈=heb על איזה הגדרות הוא יחזיק תמשחקים DOOM 3 וFEAR?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by domuzy,

והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, אני מחפש כרטיס מסך שהכי משתלם לתקציב שאמרתי והעיקר יהיה לשחק בשני המשחקים שציינתי בכותרת. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel i5 760 4GB DD3 1333MHZ 2.5TB HDD (FEW HDDS) GIGABYTE 960GT כרטיס מסך ישן (יש לי אותו מ 2008) אני צריך את הכי משתלם לתקציב, ואני יודע שפה עוד 150שח יכול לתת כרטיס חבל"ז, אבל להוציא מעל 1000שח על כרטיס מסך זה בזבוז. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by limer,

שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום! מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים שבין 500 ל1000 שח. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים סדרות וכו', ברזולוציה של 1080p ומעלה (גם 4K בתקווה) מדי פעם, ממש מדי פעם, גם איזה מחשק מחשב, אבל לא מדובר על מחשק עם דרישות גבוהות מדי שיצא רק לפני יומיים. לרוב, דברים קצת יותר ישנים. למשל, לאחרונה ניסיתי את GTA5 שהיה אפשר להוריד בחינם, וזה פשוט לא זז בכרטיס שלי היום (שהוא מאד ישן כי שלי נדפק אז חבר פשוט הביא לי לבנתיים). אז הייתי רוצה שמחשק כזה לפחות יעבוד כמו שצריך גם אם לא בהגדרות הטובות ביותר. מעבר לזה, אני עורך תמונות (לייטרום ופוטושופ) ומעט מאד וידיאו. אני מבין שמה שמשפיע על עיבוד תמונה זה בעיקר זכרון הRAM של המחשב ופחות הכרטיס מסך, למרות שהוא יכול לעזור גם אם הו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: א. 9800GTX יחיד. ב. 8800GT SLI. מנקודת הנחה שמחירם של שני 8800GT ו-9800GTX אחד זהים-300$ 2. לוח האם שאני קונה הוא EVGA 123-YW-E175-A1 - צ'יפ nforce 750i. ואמרו לי שהצ'יפ הזה מחלק את ה-X16 בין שני כרטיסי המסך כך שכל אחד יעבוד X8 ואין לי מושג אם זה נכון או סתם זיבולי שכל... צריך עזרה דחוףףףף!!! נ.ב. כתוב בתכונות של כרטיס המסך "2x16 pci-express support". תודה מראש ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by OutRaGe,

השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RUONXHEV,

היי יש לי שאלה יש לי כרגע EVGA GTX 470@850/1800 אני רוצה להוסיף כרטיס פיזיקה ואני קראתי באיזה שהוא מקום שאים אני שם 250/260 אז בגלל שהכרטיסים האלה לא תומכים בDX11 אז לא היה אפשר להשתמש בDX11 למרות שהם משמשים רק לפיזיקה!!! זה לא ניראה לי נכון כלל אבל לפני שאני מבזבז 500 ש"ח אני רוצה להיות בטוח! תודה לעוזרים רום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Athlon-WINGS,

שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dorman2,

לאחרונה רכשתי מסך 19 אינץ' של סמסונג מסוג 959NF. אחרי שנים רבות של בהייה במסכים זולים למיניהם - ולא רק במובן הכספי, נדהמתי מממסך זה. המסך מגיע עם שפופרת מסך מסוג DIAMONDTRON NF (של חברת מיצובישי כנראה). סוג מסך זה מתחרה ב TRINITRON הוותיק אבל הוא שטוח גם לרחבו (בניגוד לטריניטרון הגלילי). שני קווי הרוחב הידועים מהטריניטרון קיימים גם פה - אבל בתהליך פסיכולוגי מדהים של המוח הם נעלמים לאחר שימוש קצר. המסך הוא חד בצורה בלתי רגילה - האותיות אינן מטושטשות ומוגדרות היטב. משטחים לבנים גדולים לא מחליפים גוונים ורמת האור גבוהה מאד - גם על רקע חלון פתוח (מיתרונות קבוצת מסכי טריניטרון). לדברי בני בן ה-14 ,שהוא המשתמש הקבוע ,יש למסך זה מגרעת אחת רצינית - הוא לא מעייף את העיניים ולכן ב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה? רציתי לשאול מה דעתכם על המחיר 2370 ש"ח איפשהו בחיפה לR9800 אני יודע שזה מחיר טוב לR9800 אבל האם בכלליות שווה לי ללכת עליו? בתודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ivan Crazy,

האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yos11,

הזמנתי היום את הכרטיס ובחשבונית רשום : MSI NX6600GT TD128E האם זה אותו כרטיס? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sh2006,

יש לי כרטיס 4850 בלוח אסרוק"... והוא חוסם לי 2 כניסות של PCI רגילות , אין לי מקום להכניס את הכרטיס טלויזיה האם יש מאריך לPCI או כרטיס הרחבה דרך יו אס בי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lael,

כותרת....בעיקר למשחקים כרגיל תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש ברשותי עשרות קלטות יקרות מפז בפורמט Hi8 של SONY שצילמתי עם מצלמת הוידאו האנלוגית הישנה שלי. אני מעוניין להמיר אותן לקבצים דיגיטליים באיכות הגבוהה ביותר האפשרית מבלי להיכנס להוצאות גדולות מדי... משהו בסביבות 300-500 ש"ח נראה לי סביר. ראשית אני צריך למצוא מכשיר שינגן את הקלטות האלה (המצלמה שבקה חיים מזמן) - אבל זה עניין אחר. איזה כרטיס לכידה אנלוגי כדאי בטווח במחירים הזה? האם זה טווח מחירים ריאלי בכלל? תודה מראש, TMPUSR

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך חדש אבל אני לא רוצה להחליף את כל המערכת עדיין אז הוא צריך להיות בממשק AGP! מה כרטיס ה AGP הכי משתלם (מבחינת ביצועים/מחיר) שיש בשוק היום נראה לי ה 6800GT מתאים פה אה? מה אתם חושבים? מה הכרטיס האחרון שמגיע ב AGP? 6800GT לא? ועוד משהו... אני מעדיף שיהיה נווידיה תודה רבה לעוזרים טל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים