עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי עכשיו גם אני מבולבל, יש 10 גרסאות של 6800, בנהם הגרסאות המוחלשות: LE, NU הרגיל ושאר ירקות. עד שהגעתי להחלטה, קפץ לי הכרטיס הבא מישראל קומפ מתוצרת אלבטרון. 6800LE המוצר, עולה 1560: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2094 אתר היצרן: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=125# מה דירוגם של גרסאות 6800, מה זה NU?, מה זה LE?, מה זה הרגיל? ואיך ה-6800LE לעומת ה6600GT? - ביצועים סטוק, אוברקלוק, יציבות. כי לפי מה שאני יודע משלל כרטיסי מסך בעבר אסור לקחת מוצרים שהם - גרסא מוחלשת של... אז מי שמבין בתחום, שידרג את הכרטיסים הבאים לפי הכי טוב למעלה, הכי גרוע למטה. 6800LE, 6800NU, 6600GT נקווה שהתרד הזה, יספק תשובות להרבה אנשים, וי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הורדתי דרייבר של כרטיס מסך 7950 התקנתי את החדש אך לא יכול לגשת לדרייבר לכוון לא רואה את הדרייבר בשורת המשימות לא יכול לגשת לדרייבר דרך שום מקום , למה ? הורדתי את הדרייבר דרך מדריך זה http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.UvIKo_l_t1Y מה ניתן לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by buzz man,

אז ברעיון של להחליף את המסך שלי אני משתעשע די הרבה זמן, תמיד רציתי LCD רק שלא כול כך שלטתי בתחום וקצת הוצאות כספיות לא מתוכננות מנעו ממני את המעבר לLCD,אז התחלתי ללמוד קראתי הרבה בפורומים בחו"ל,קראתי גם פה (המון תודה ל ICE2K) ולבסוף נפלה החלטה על LCD 19 אינץ בעל פאנל איכותי מה שהשאיר 3 מתומדדים : 1-סמסונג 970P שמקבל ביקורות מצויינות בחו"ל ועולה 3300 בערך אך ללא יבוא רשמי. 2-VS 930B שעולה סביב 3120 בערך. 3- EIZO 1910 שעולה 3129 . http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/ הסמסונג נפסל עקב העדר יבואן רשמי וה-VS עקב מחירו הגבוהה מה שהשאיר אותי עם ה-EIZO. סה"כ שלושתם טובים,אני חיפשתי את האחד שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מאחר ואני לא "גיימר" הספיקו לי ה-12MS זמן ה…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OR007,

אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי, התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי: עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית). הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים. כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sh2006,

יש לי כרטיס 4850 בלוח אסרוק"... והוא חוסם לי 2 כניסות של PCI רגילות , אין לי מקום להכניס את הכרטיס טלויזיה האם יש מאריך לPCI או כרטיס הרחבה דרך יו אס בי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפני סיפור ההמלצה אני אקדים ואומר שלפני כמעט שנה פרסמתי פוסט עם המלצה דומה וכל מני הזויים העירו לי שלפנות לאמאזון בבקשות מיוחדות זה ניצול ו"ישראליות". אני מבוגר מדי לוויכוחים אינטרנטיים, לא הגבתי אז ולא מתכנן להגיב גם הפעם (אם הנושא יעלה שוב). אני רק אשתף שבזכות השירות הנהדר שנתנה לי אמאזון המשכתי לקנות בה באלפי שקלים וגם דרבנתי אחרים לעשות כך. לפני מספר ימים התקלקל לי הכרטיס EVGA GTX1080 FTW פניתי מיידית גם לEVGA וגם לאמאזון. EVGA היו אחלה, חזרו אלי תוך פחות משעה וביקשו שאשלח אליהם את הכרטיס לתיקון. אמאזון לעומתם חזרו אלי אחרי 5 דקות במייל, התנצלו שאין להם אותו כרגע זמין במלאי ונתנו לי זיכוי מלא על הסכום המקורי בו קניתי את הכרטיס. למעשה שילמו …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by garuffy,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 768MB, המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד I3 540 זיכרון ADATA GAMING 4GB ספק מתח THERMALTAKE TOUPHPOWER 600W חשוב לציין כי התקציב שלי 850 ש"ח בלי שום יכולת חריגה. האם הכרטיס יעבוד טוב במשחקים כגון : CALL OF DUTY 7,NFS HOT PRESUIT וכל השאר המשחקים שקיימים היום? האם יש המלצה לכרטיס אחר ? ידוע לי כי ניתן לבצע OC לכרטיס, יש למישהו מדריך כיצד לעשות זאת? תודה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by danielzy,

מה קרה לשוק כרטיסי המסך??? לפני שנתיים קניתי כרטיס HD7950 ב 1200 ש"ח, בהמשך מכרתי את המחשב הנייח כי התחלתי ללמוד וקניתי נייד נחמד, ועכשיו אני שוקל לקנות גם נייח סביר. אני מסתכל סביב ורואה שבסביבות ה 1000-1200 ש"ח שזה הסכום שאני אוהב להוציא על כרטיסי מסך, אני יכול לקבל GTX 960 בדיקה קצרה ב Guru3D מראה לי שלא רק שה GTX 960 לא יותר חזק מה HD7950 הישן שלי, הוא אפילו חלש ממנו! איך זה יכול להיות??? עברנו יותר משנתיים, איך יכול להיות שבהפרש של שנתיים ה 1200 ש"ח שלי קונים את אותה כמות FPS?

12. Started by DannyBoy1904,

קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה? רציתי לשאול מה דעתכם על המחיר 2370 ש"ח איפשהו בחיפה לR9800 אני יודע שזה מחיר טוב לR9800 אבל האם בכלליות שווה לי ללכת עליו? בתודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bdofek321,

שלום היום עשיתי את ה o.c הראשון שלי. והגעתי ל840 mhz לליבה ו1325 לזכרון עכשיו אין לי יותר לאן להעלות ואני חושב שאפשר לסחוט את הכטיס עוד קצת אם אפשר תגידו לי בבקשה איך

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arpa,

הרצתי 3DMark וקיבלתי תוצאות דיי עלובות אני חושב... קיבלתי 2337 נקודות.. שזה ממש מעפן לפי מה שראיתי פה לפני כמה זמן ראיתי אנשים מדברים על 17000 נקודות.. לא יודע מה בכל מקרה למפרט: Intel P4 2.8GHZ (Overclocked to 3.4GHZ) ;D ASUS P4C800-E Deluxe 512MB Kingston DDR400 LC2 ASUS nvidia geforce 5600 FX מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל כאלה תוצאות ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Megarbetz,

אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620

18. ברצוני לקנות תכרטיס הבא http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GC-HV195PGA3-D3&cart=11690859321069253〈=heb על איזה הגדרות הוא יחזיק תמשחקים DOOM 3 וFEAR?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by N-I-K-O,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…

21. המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lael,

כותרת....בעיקר למשחקים כרגיל תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RuThLeSs,

מישהו מוכן לדרג? ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSE נ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים