כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
בתערוכה כיום הוציאו את Thunderbolt 3 ולא מצליח להבין איך זה עובד או לאן מתחבר ? [h=1]הבנתי שזה סוג חיבור וכבל כמו USB 3.1 10Gbps אך על הכבל יהיה סמל של Thunderbolt 3 ויעביר עד 40 Gbps.[/h]הכבל יתחבר דרך פרוטוקולים DisplayPort, PCI-Express , אבל כאן לא ברור , האם יתחבר לכרטיס מסך ? האם יהיה חיבור מיוחד לכרטיס מסך או קשור ל- DisplayPort ? מדוע הקשר של התקן ל- DisplayPort 1.2 ולא תקן 1.3 ? איך אני יכול להשתמש בו בתצוגה ? חיבור לכרטיס מסך או מסך ? רשום יכול להתחבר לשני מסכי 4K , אבל איך ? איזה תקני צבע יש לפרוטוקול הזה ? איך זה מתחבר למחשב נייח ? כתוב שהכבל צורך עד up-to 100 Watt of power , זה כמו צריכת חשמל של מסך LED ,זה המון http://www.guru3d.com/news-story/intel-…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התלבטות ארוכה ביותר דרכה שיגעתי אתכם כהוגן ואני מצטער על כך הגעתי לשני הפיינליסטים שאני מתלבט בינהם... אני מאוד אוהב את הכרטיסים של ATI אבל הבנתי שה7600GS EXTREME כרטיס טוב... בבקשה תנו לי תשובה סופית ואם אפשר קצת הסברים למ בחרתם מה... תודה ושוב סליחה...
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
וכמו כן רציתי לדעת כמה קריטי נושא ההתחממות של ה4870 ואיזה יצרן כדי במידה ובחרתם סוג אחד או אחר ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים. אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה. מעבד- Intel Q6600 זיכרון- 8GB ספק- Corsair VX550 התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כפי שראיתי פירסמו פה כמה הודעות שגויות על ה R 600 אז ככה שנהיה יותר ברורים xbitlabs אחד האתרים הטובים לבדיקת ביצועים אז זה מה שקיבלתי משם http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_1.png] http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_2.png] שלא יטעו אותכם !!!! יום טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות בתקציב של עד 700 שח יש לי מחשב 17. md atholn MB GIGABYTE 768 DDR איזה כרטיס מסך יעבוד במערכת זו הכי טוב ובתקציב של עד 700 שח?? המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היות ו TMS שיחקו אותה עם ה 4850 אני בהחלט חושב שהם צריכים לעשות משהו בקשר ל 4870
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי HD4780 שכבר כמה חודשים עושה לי ארטיפקטים בזמנים רנדומלים (של ימים, ולא בהכרח בזמן מאמץ, הכרטיס ללא OC), בהתחלה התעלמתי מזה כי זה לא היה נורא, לאחרונה זה בתדירות גבוהה יותר ואחרי שזה מתחיל המסך נכבה (רק איתחול מחזיר אותו לתחיה, ובעקבות זאת אני מאבד מידע חשוב). שללתי את המקור בדרייבים היות וזה קורה מאז שעוד היה לי XP במחשב (מאז עברתי לויסטה ואח"כ WIN7 וכן עשרות דרייברים). עשיתי בדיקות שונות בזמן מאמץ (ATITool ו- OCCT וכו'), אך לא מתגלה שום בעיה. הספק כוח שלי הוא חדש (במפרט מימין), וזה קרה גם עם הספק כוח הקודם (שהיה תקין). מה עוד יכול להיות הגורם לזה (שאר הרכיבים תקינים ועוברים בדיקות ללא בעיה) ? ככה זה נראה לפני שהמסך נכבה - עריכה: שכחתי להוסיף לסימפטום של…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני בעל הכרטיס הנ"ל של חברת גיגבייט. בקרוב אני אמור לקנות מחשב בשביל ההורים ואני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך בשבילי או אחד פשוט בשבילם.. לכן, רציתי לדעת מהו כוחו של הכרטיס שלי ביחס לכרטיסים החדשים שמחירם עד כ 400 ש"ח. האם עדיף לקחת כרטיס הכי פשוט בשביל ההורים או שלהשקיע במעט ולהחליף כבר את שלי.. אין לי ממש צורך בכרטיס אחר, זוהי פשוט חשיבה כלכלית ורווחית נטו. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק BAD COMPANY 2 ועד שלא הורדתי באיכות משחק ל LOW (הכי נמוך) זה לא עבד לי חלק בכלל.. זה בגלל הכרטיס מסך או שיש גורמים אחרים? יש לי כרטיס מסך NVIDIA GETFORCE 9400
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו את התמונות בקובץ המצורף.
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הלכתי לחבר שלי ופתאום אני רואה שיש לו כרטיס מסך TI 4200 (של ג'יפורס) מה זה הכרטיס הזה?????
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש ואני זקוק כמובן גם למסך יש לי שלושה אפשרויות... איזה מסך הוא הטוב ביניהם (אין בעיה של מחיר)... איזה מומלץ מבין המסכים: 1.SONY 19 G420 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228&products_id=636 2.Flexscan F730 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_102&products_id=105 3.EIZO L371 FLEXSCAN TFT לא הבנתי כמה אינץ מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=1540 תודה מראש! אביאל... :
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הגרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB. בברכה
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
agp x8 אם יציאת vivo איכות גבוהה במחיר 'נורמלי' ש'יחזיק' תקופה ארוכה
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברה.. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB) עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שית…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 יש אופציה יותר טובה במחיר הזה ? לAGP...
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של hd4870 ל ac twin turbo, זו הפעם הראשונה שאני מחליף אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום לטעויות. הסרתי את הקירור הקודם, ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מרחתי חדשה, מקימתי את ההיטסינקטים של הזכרונות והרכבתי לבסוף את הקירור עצמו, הדקתי את הברגים ובסה"כ נראה שיש מגע מצוין בין משטח הנחושת של גוף הקירור לבין הליבה שמתחתיו. לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך המחשב נדלק כהלכה, ניגשתי ל vtune כדי לראות טמפ' ולהפתעתי הם הראו 86 מעלות , כאשר בדר"כ בעליית המחשב הטמפ היו נמוכות בהרבה, באיזור ה60.... בכל מקרה לאחר כמה שניות התחילו כל מיני ארטיפקטים בצבעים ירוק ואדום ואז המחשב כבה. מאותו רגע לא הצלחתי לקבל תמונה במסך, כלומר המחשב עושה את הרעשים המוכרים של התחלה, המאו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-