עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS.. יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה

3. Started by דניאלאב,

היי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה:GIGABYTE R9 280X יש לי ספק 600W של ZALMAN המפרט שלי:מעבד:2.8 760 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:4RAM כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb אני מוסיף עוד 4RAM

4. אני שוקל לקנות מסך זה מה דעתכם? עריכה :קיבלתי עכשיו את המסך איך אני בודק אם יש פיסקלים שרופים (יש תוכנה או משהו)? קיבלתי איתו גם דיסק מה אני אמור לעשות איתו ? והאם יש עוד משהו מיוחד שצריך לעשות עם המסך

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הי אני עובד עם תוכנות גרפיות גם 2D וגם 3D עם שיידינג ורינדורים מה עדיף לי לקנות כרטיס יעודי קוואדרו או GTX580 ומה יהיה הפרשי העבודה ביניהם בנוסף יש בניהם הפרש מחירים גדול של 1000 שח ויותר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by overload,

נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by massinvallus,

??

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז אחרי שנשרף לי הירוק הקודם שלי (GTX460), עברתי למחנה האדום ורכשתי 7950 משומש מפלונטר. איך אני בודק את היציבות שלו בלי לטגן אותו?

10. אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by oren778,

אני צריך כרטיס ממש חזק לעבודות גרפיקה של תוכנות שכל הזמן מיתחדשות מה יותר כדאי 8800GTX/ULTRA אוFX3450

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לדוגמה, לחבר שני מסכים ללוח אם 785G/H55 ושניים נוספים דרך כרטיס גרפי נפרד - בו זמנית? זה יאפשר עבודה עם 4 מסכים בו זמנית במחיר רצפה. אשמח לתשובה בדוקה, הכי טוב מבעל ניסיון עם קונפיגורציה דומה. מה המגבלות/דרישות של כזו קונפיגורציה, אם היא אפשרית בכלל? אם לא ניתן, האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך נפרדים ל-4 מסכים בו-זמנית (אחד בסלוט X16 והשני בסלוט X1)? אם גם זה לא אפשרי, מה כן אפשרי (במחיר שפוי, לא משהו מקצועי)? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קולנוע ביתי זה קצת שאפתני אולי למפרט הבא: מעבד intel core2due e4700 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l ספק antec 500w ea500d זכרון 4gb המחשב נרכש לפני 7 שנים בערך והיה עליו geforce 8800gt. לפני כמה זמן ה-gt נשרף וקניתי מחשב חדש. את המחשב הנ"ל ההורים רוצים לחבר לטלויזיה בסלון, למטרת צפייה בסדרות וסרטים. יחובר ב-hdmi למסך lcd של כ-50 אינץ'. מעוניין בכרטיס מסך שיתאים לצרכים הללו שאינם גבוהים במיוחד, במחיר נמוך - כ300 ש"ח. חנות מועדפת- KSP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. דגמי משפחת ה-Gaming של MSI מקבלים תוספת ליכולות הקירור ועיצוב בגוון שונה לכתבה

17. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס r9800pro 128mb של חברת gexcube אני מעוניין להחליף אותו בכרטיס של nvidia (אוהב אותם יותר) עכשיו ההתלבטות היא ביין 2 כרטיסים האחד של אסוס שהוא 5700 עם 256 זיכרון: http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני הוא של גיגה בייט והוא בעל מעבד 5900xt החסרון בו הוא שיש בו רק 128 זיכרון: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N59X128D.htm# אני בהתלבטות קשה ביין שנייהם יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט בגלל המעבד הגרפי היותר חזק שלו האמת היא שאין לי מושג מה ההבדל ביין ה5700 ל 5900 וכאן אני צריך את עזרתכם .. מה אתם ממליצים? תודה מראש דור...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני מכין מפרט למחשב גיימינג חדש שישמש גם לעריכת וידאו. אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיידע לבצע encoding עם adobe premiere. התקציב גמיש בסביבות 2000 ש"ח אעדיף פחות. היה לי ניסיון מר עם ATI לפני הרבה מאד שנים. אעדיף nvidia אבל לא בכל מחיר. יש באפשרותי להזמין בארה"ב ולדאוג שעמית לעבודה יביא אותו ארצה. האם הסיכון שאזדקק לאחריות שווה את ההפרש במחירים? תודה, ירון.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DXT,

ההתלבטות שלי היא בין: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB ולבין GigaCube RADEON 9600Pro 256MB non-lite שניהם עולים בסביבות 1075 ש"ח (אחד קצת יותר אחד קצת פחות). מה כדאי יותר, ולמה? האם בכלל כמות הזכרון צריכה להיות שיקול במצב של שוק המשחקים כיום? (למשל בשביל HL2 או Doom3 בעתיד) אם יש עוד הצעות בתחום המחיר הזה אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם GEFORCE 4MX440 /460 או RADEON 7500/8500 או איזשהו כרטיס אחר?.......... עד היום עבדתי עם GEFORCE 2 ואין לי כל כך נסיון בכרטיסים "יקרים". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז ככה , הסתכלתי הרגע בזאפ , מסתבר שLEADTEK החליטו לצ'פר מחירים ומוכרים Nvidia geforce 7800GT ב1007 שקל (אני קונה ביותר זול , סיפור ארוך שלא מעניין אותכם, ולא קשור עכשיו) עכשיו , במחיר כזה אני יכול לעשות מערך SLI סוס של שניים כאלה ב 2000 שקל , לא שווה? עכשיו ההתלבטות היא בין שניי אלא לבין 7900gt או בכלל לATI RADEON X1900XT (קישור לכרטיס של LEADTEK http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 ) עריכה : משהו מוזר , אבל גיליתי ש 7600GT יותר יקר... מערך של שניי 7600GT יהייה יותר חלש , נכון?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by OR007,

אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tomer4455,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by danielzy,

מה קרה לשוק כרטיסי המסך??? לפני שנתיים קניתי כרטיס HD7950 ב 1200 ש"ח, בהמשך מכרתי את המחשב הנייח כי התחלתי ללמוד וקניתי נייד נחמד, ועכשיו אני שוקל לקנות גם נייח סביר. אני מסתכל סביב ורואה שבסביבות ה 1000-1200 ש"ח שזה הסכום שאני אוהב להוציא על כרטיסי מסך, אני יכול לקבל GTX 960 בדיקה קצרה ב Guru3D מראה לי שלא רק שה GTX 960 לא יותר חזק מה HD7950 הישן שלי, הוא אפילו חלש ממנו! איך זה יכול להיות??? עברנו יותר משנתיים, איך יכול להיות שבהפרש של שנתיים ה 1200 ש"ח שלי קונים את אותה כמות FPS?

דיונים חדשים בפורומים