כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? (550 ש"ח)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. לי יש GeForce FX 5700 LE והוא ממש לא מספיק לי. אני חייב לקנות כרטיס AGP, כי אני לא מתכוון לקנות לוח אם חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את ה6800 GS, אבל הוא יקר מדי. אז כרגע אני שוקל לקנות את הRadeon X1600 Pro 512 MB AGP שעולה 900 ש"ח, או את הX800 GTO 256 MB שעולה 1200 ש"ח +-. ממה שהבנתי, הX800 GTO מהיר בהרבה, אבל רק 256 MB ואני לא בטוח שזה יספיק לי. לכן אני בדילמה הזו.. אני צריך שהכרטיס שאני קונה יפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה וחצי - שנתיים הקרובות כמו שצריך עם שאר המפרט שלי: Pentium 4 HT 3.0 Ghz 1 GB RAM אז השאלות שלי הן בעצם כאלה: 1. איזה מהכרטיסים באמת יותר שווה לקנות? או אם יש לכם כרטיס AGP יותר משתלם, תציעו. 2. כמה זה משנה לי שהX800 הוא 256 MB…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד כשבועיים אני ארכוש כרטיס מסך חדש GeForce 7600GT 256 ... 1) אם אני לא טועה יש אותו כרטיס מסך עם אותה יציאה (AGP) רק עם 512 לא ?.. אם כן יש איזשהו תנאי שזה יעבוד במחשב שלי ? יענו למשל 1.5 ג'יגה ראם או שמספיק רק 1 (כמו שיש לי כבר) ?.. 2) מה ההבדל בערך במחיר בין אותו כרטיס עם 256 לבין אותו כרטיס עם 512 ?.. 3) מה ההבדל בביצועים בין 256 לבין 512 ?.. 4) האם Gainward זו חברה טובה ? אני חושש לקנות את הכרטיס מהחברה הזאת כי יש לי כבר GeForce 6600 GT 256 TV,DVI של Gainward שנהרס אתמול (לא באשמתי, סתם ככה) והוא שירת אותי שנתיים וחצי בערך ... 5) הייתי רוצה לקנות את אותו הכרטיס רק של Asus מה יהיה ההבדל בין המחירים בערך ? 6) מה הדרישות של הכרטיס מסך GeForce 7600GT ?.. מפרט מחשב: מע…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו אולי יודע עם כרטיס מסך זה תומך בריבוי צגים? אני מתכוון לארבעה מסכים נפרדים http://www.nvidia.com/object/product_quadro_nvs_295_us.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\
-
שלום יש לי כרטיס PCI עם 2 יציאות VGA. אחת שחורה וכתוב לידה - CH 1-8 ואחת כחולה וכתוב לידה - CH 9-16. על הכרטיס 4 ציפים של conexant וצ'יפ של חברת PLC TECHNOLOGY. (PCI6140). מה תפקידו של הכרטיס הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לידע אותכם שאם אתם מחליפים כרטיסיי מסך מאנויידיה לAMD או להיפך ואתם שמרתם שמירות , אז אתם חייבים לדעת שאם תשימו כרטיס מסך אחר מסוג אחר ואז תשימו את השמירות הקודמוות שלכם אז אתם תיראו שלא רואים טוב ביכלל את הטקסטורות ויש המון לאגים ואז תחשבו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס החדש , זה קרה לי עם שמירות של קוול אוף דיוטי החדשים שממש לא הבנתי ממתי שהחלפתי לכרטיס GTX970 חדש מAMD R9 הקודם שיש המון לאגים והאיכות היא מאוד נמוכה של הטקסטורות ולא ידעתי מה לעשות אז שהבנתי שהשמירות הקודמות שלי מכוונות להגדרות מסך מסוג AMD . מקווה שאני יעזור בזה לידעתם שלא תמיד יש לחשוב שיש בעיה עם כרטיס חדש. רוני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, המחשב של אחי הקטן עם המפרט הבא שנקנה לפני שנתיים: intel 2140 1GB RAM ספק כוח: 350W עם כרטיס המסך 8500GT של NVIDIA עכשיו הוא רוצה להחליף לכרטיס בסביבות ה600 ש"ח למטרת מחשקים. ראיתי לפי אתרי ביקורות חומרה שה5750 הוא הכי טוב למחיר שלו, האם יש עדיף יותר? ואם בכלל אפשר להתקין כרטיס זה על המערכת שלו? נ.ב: הכרטיס לא כדי להפעיל משחקים כמו GTA IV או CRYSIS אלא משחקים קלים יותר כמו NBA 2K10 , hitman blood ... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה HD4870 וההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ויתארחו אצל חברים בניו ג'רזי. האם כדאי לדעתכם להזמין את הכרטיס מ Newegg (או אתר אחר אם למישהו יש המלצות..). המחיר הזול ביותר של הכרטיס באתר הוא 295$ ככה שאחרי מיסים זה יוצא פחות או יותר 1050 שקל. 350 שקל פחות מהמחיר בארץ. כמובן שלא תהיה לי אחריות. למישהו יש נסיון עם קניית חומרה בחו"ל ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח, אין לי יותר מזה, כי אני מתכנן לקנות גם את הקונרו. אה, ואני רוצה שCRYSIS יעבוד לי כמובן , הנה הדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193043.0 יש משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב חדש המבוסס i5, ומתלבט בין שני כרטיסי מסך. האחד: SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5065 השני: TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 512MB DDR3 PCIe http://www.skypc.co.il/sg_product~TT-GTS250-512D3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm שימושים: משחקים, סרטים ופוטושופ. קצת מכל אחד. אשמח לשמוע בסיכום הכללי איזה מהם עדיף ומשתלם, יתרונות, חסרונות וכדומה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף למסך חדש רק בגלל שהעיניים שלי התחילו לכאוב כמו לא יודע מה בזמן האחרון,כל הזמן כואב לי העיניים שאני מול המסך הזול הזה. רציתי לשאול אם התאוריה ש LCD עדיף לעיניים מאשר CRT נכונה? אם כך אני יחליף ולא אכפת לי כמה זה עולה. זה ממש מציק. והזזתי את המסך ועכשיו הוא מטר ממני לא שזה עוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס מסוג Nvidia GTX460 כנראה ושבק חיים. מחפש כרטיס של NVIDIA למשחקים לא יקר, בסביבות ה 500 ש"ח. יש לי ספק כוח של 500 איכותי (שכחתי דגם) אבל הלוח לא הכי חדש הכרטיס על חריץ של PCI-e2 תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה מומלץ ? זה המפרט שלי בתמונה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי עקב נפילת FPS במשחקים החדשים והרצון שלי לשחק על גרפיקה מקסימלית. החלטתי לרכוש את הכרטיס: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP במחיר של 1860 מאילת (ללא מע"מ ) ורציתי לדעת אם לא יהיה לי צוואר בקבוק או בעייה עם ההספק של הספק. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח:…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך.. ולפני שאתם צועקים שה9800 טוב יותר.. חח אני מתלבט בין leadtek winfast 8800gtx 768mb לבין gigabyte 9800gtx 1gb על פניו נראה שה9800 לוקח, אבל בהשוואה שעשיתי ה8800 עולה משמעותית יותר יקר (בזאפ השוואת מחירים) וגם הביטים של ה8800 גבוהים יותר.. וחוץ מזה על ה9800 gtx רשום + או משו חח ויש גם עם פלוס וגם בלי פלוס.. מה זה אומר? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? תודה :] (לא להציע לי בבקשה כרטיסים אחרים.. אלה הכרטיסים היחידים שהאחריות מוכנה לתת)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-