עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir10,

איך הכרטיס הזה ? הוא של לידטק גירסת 256 קניתי אותו ביחד עם המחשב החדש לפני חודש .. מה אתם אומרים עליו ? תודה לעונים

2. שלום רכשתי לא לפני הרבה זמן את המסך 760BF 4MS של סמסונג אני מאוד לא מרוצה ממנו יש לו מריחות בצורות נוראיות ומאוד מציקות לעין , ומשחקים שלו נדבר איך רואים . שמעתי שיש בעיות בדגם הזה,השמועות נכונות ? :'( ואם תיהיה לי אפשרות ביבואן להחליף את המסך לאיזה מסך אתה ממליצים במקומו? והשאלה: יש דבר שבאמת לא הבנתי.. מזה פאנל במסך LCD ? מה הוא נותן איזה סוגים יש, מה טוב ומה לא טוב . ואיזה סוג פאנל יש למסך שלי ? תודה מראש עריכה : אוייש התבלבתי רציתי לפתוח בפורום למסכים תעבירו בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ard,

שלום הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות מהקובץ שמצורץ אני מעוניינת לראות סרטים במסך הטלויזיה שמחובר למחשב תודה ענת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lamer4ever,

שלום, יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tavlins,

שלום.. רציתי לדעת מה ההבדל בין : geforce4 ti 4200 64 mb לבין geforce4 ti 4200 128 mb הקטע הוא שבאיזה אתר השוואה(שמראים יכולות של כרטיסים), לא פעם ה64 מגה הופיע מעל ה128... זה האתר http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.html תראו שגם בעוד כמה משחקים ה64 מעל ה128 ולא הבנתי למה.. אז אם מישהו מוכן להסביר לי.. ??? כי כרגע יש ליgeforce2 mx400 64 mb.. ואני קונה את הטיאיי 4200 גם 64 מגה.. אז אני לא רוצה להרגיש שכמעט לא שיפרתי.. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by musari,

כרטיס תותח מומלץ קמ"ש0-100 ב 5.4 שנ'... ..(כרטיס לערסים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by el123,

שלום לכולם. אני יודע שזה כבר נדוש אב לאני ממש חייב עזרה בבחירת כרטיס מסך. אני רוצה ללכת מחר ולתת מכה ולקנות מחשב וכבר די נסגרתי על 9600 XT ואחרי חיפוש וקריאה בפורום זה התחיל להתערער. אז אני חייב הצעה אחרת חדשה לכרטיס מסך. עיקר השימוש הוא לקידוד וידאו עם רינדורים ועבודה בתוכנות גרפיות ואולי גם קצת תלת מימד והסכום הוא עד 1100 פלוס מינוס תודה מראש

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by AmitY,

עריכה: טוב עכשיו שאלה אחרת.. מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא: "X800 Pro בתושבת PCI-X הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי " כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין המחיר: 1500 שקל מה דעתכם? לקחת? ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי? תודה רבה! נ.ב. הכרטיס יד שניה כמובן ------------------------------------------------------ מפרט המחשב שלי: פנטיום 4 2.53GHz 512mb RAM לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרט…

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  10. חברה אני צריך תשובות דחוף ,אני קונה מחשב בשבוע הבא ועוד אין לי החלטה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kfir_dnd,

אהלן אנשים, אחרי כמה שנים טובות עם הGeForce 6600 שלי החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש אני לא משתמש בתוכנות לתלת מימד ולא מריץ משחקים כבדים (אני איש של supreme commander ) עדיפות לכרטיסים תוצרת Gigabyte תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך. עד עכשיו היה לי HD4670 אבל הוא הפסיק לעבוד(נראה לי הוא נשרף). אין לי מחשב ממש חדש אבל זה מה יש. הנה המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkyjnhytzv3.jpg הנה הספק: http://www.siz.co.il/my.php?i=kmdawo0ed2mt.jpg הנה המסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 אשמח אם תמליצו לי על אחד. דרך אגב מה ההבדל בין 512 מגה לגיגה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by imac,

ואם זה נכון שהוא יהיה יותר טוב מGEFORCE 4 TI4200?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ofeky1,

^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by arkzai,

היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by elik50,

הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by shashkavil,

שלום אנשים יש לי מחשב P3-1800MHZ עם לוח אם אשר תומך ב AGP X4 אני מעונין לשדרג את המסך ל LCD עם כניסת DVI מבקש המלצות לכרטיס מתאים עד מחיר של 400 ש"ח המחשב משמש בעיקר לאינטרנט טמסמכי WORD, ולפעמים למשחקים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  18. תודה לכל מי שמוכן לשתף פעולה. לדעתי יש בעיה בביוס של הלוח שהתקנתי אתמול והיא המגבלה ל 8MB זיכרון משותף (האפשרויות הן 0.5M, 1M, 8M ומבוטל). זה לא נראה לי תקין. אז אם תוכלו לציין איזה לוח יש לכם ומה האופציות שיש לכם בביוס להגדיר עבור הזיכרון המשותף אני אודה לכם. בנוסף אם תוכלו להריץ את שומר המסך הזה ב 800*600 32 סיביות ולהגיד לי כמה FPS זה מוציא אני מאד אשמח (בלוח הזה אני מקבל בסביבות ה 2 FPS :-\ ) זה מאכזב מאוד בהתחשב שלוח שעולה 150 ש"ח פחות ומבוסס על SIS 651 מוציא 70 FPS. אני משתמש ב XP והדרייבר האחרון מהאתר של אינטל אם מישהו מתענין. *לכל המודאגים, זה לא המחשב שלי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by godisme171,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עם יציאת TV טובה במחיר של 400-450 +/- וההתלבטויות שלי הן: XFX G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI Sparkle G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI MSI G4MX440SE-T - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail ALBATRON GEFORCE MX 440SEN GAINWARD GF4 PRO 600 GIGABYTE ATI RADEON 7500LE 64 mb TwinView TV OUT Retail Sparkle Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ATI RADEON 7500LE 64MB SDR DVI GAINWARD GF4 600 PRO MX 440 TV OUT GIGABYTE GA-AR64S-H RADEON 7500 POWER COLOR RADEON 7500LE 64MB SDR DVI מה אתם מציעים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD HDMI 1.3a ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם. האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ? בתודה ובהערכה רבה איציק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by stanly123,

שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RUONXHEV,

היי יש לי שאלה יש לי כרגע EVGA GTX 470@850/1800 אני רוצה להוסיף כרטיס פיזיקה ואני קראתי באיזה שהוא מקום שאים אני שם 250/260 אז בגלל שהכרטיסים האלה לא תומכים בDX11 אז לא היה אפשר להשתמש בDX11 למרות שהם משמשים רק לפיזיקה!!! זה לא ניראה לי נכון כלל אבל לפני שאני מבזבז 500 ש"ח אני רוצה להיות בטוח! תודה לעוזרים רום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by asi1998,

לפני שבועיים נשרף לי ה8800gt alpha dog יש לציין שהכרטיס גרוע בגלל הקירור הרועש שלו. tms רוצים שאני ייקח ת9800gtx כנראה לא יודע עוד איזה דגם. מה אתם אומרים? אני חושב על להתווכח איתם שיביאו לי ת4850 אפילו אם זה כרוך גם בתוספת מחיר.. יש הבדל גדול בין ה9800gtx לבין ה4850? ***יש לציין שהספק שלי הוא FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC

• 13 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.