עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SaintO,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך....החלטתי על ה-Radeon אז יש לי כמה שאלות: איזה חברה יותר טובה מבחנת יצור הכרטיס? איזה דגם כדאי לי לקחת 9700 8000 וכו'? ועם יש דגם הכי טוב אני ישמח עם תתנו לי את הפרטים עליו....כמה DDR וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן, עקב ביצועים די ירודים במשחקים האחרונים ברזולוציה 1680*1050 אני חייב לבצע שינוי במערכת שלי. ראו מפרט בצד. נכון לרגע זה ברשותי לוח שהוא לא SLI, אך יש לי כרטיס 8800GT של LEADTEK בנוסף לPALIT 8800GT. שאלתי היא האם כדאי לי לבצע SLI של ה8800GT והאם ניתן בכלל כיוון שזה PALIT וLEADTEK... חוצמזה אני אצטרך כמובן לוח חדש \ משומש התומך בSLI .. אשמח להמלצות ! דבר נוסף - האם אצטרך ספק חדש ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by erezs,

היום קיבלתי את הHD4870 1GB. עובד לי הAA(אני חושב)אבל הAF לא עובד. לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס הזה והדרייברים של ATI בניגוד לNVIDIA. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של ATI כולל הcatalyst. הנה תמונה: (המשחק הוא פלייט סימולטור 2004,זה קורה גם בפלייט סימולטור X החדש יותר,השדרוג לכרטיס זה היה בגלל הסימולטור) http://img98.imageshack.us/img98/1025/21465580vr3.jpg שימו לב לפס המטוס בכחול. http://i39.tinypic.com/2nhdb13.jpg האם אפשר לפתור את זה? ניסיתי לפחות 5 דרייברים. תודה נ.ב יש לי את הגרסה dual edition של PALIT,ואני לא מבין איך אפשר לבחור בין הגרסה הממוהרת לגרסה הרגילה כפי שהם מציינים,אין בקופסא או באתר שלהם מדריך.מישהו יכול לעזור לי? ארז

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by golani,

יש לי XP2000+ 7VAXP +GF4 MX440 DDR 64 MB עם דרייברים מעודכנים וכשאני מעלה את התוכנה היא מתחילה לטעון את הבדיקה הראשונה וכנראה גם היחידה שיכולה לרוץ ואז התוכנה ניסגרת סגרתי ישומים ועוד כל מיני דברים בסיסים אבל ללא שינוי עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by מוחמד היהודי,

http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=-1_1797_2051_2052&products_id=13089 זה אותו כרטיס?????????!!!!?? יש הבדל של 700 שקל נראה לי חשוב ואיך החברה הזאת בכלל? ןלא עדיף הכרטיס הזה? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 ושווה לי בכלל להשקיע בכזה כ.מסך כשיש לי מעבד 2.4פנטיום? חשבתי על הכרטיסים האלה בגלל ש6600GT עולה 900 שקל בערך ובעוד 200 שקל אני משיג משהו בסט..

8. Started by IDOnoach,

שלום, יש לי מחשב עם GTX 760 2GB 8GB RAM ומעבד I5 2500 כשאני מריץ משחקים כמו GTA V ברשת, פה ושם יש נפילות FPS שקצת מעצבנות. יש טעם לשרדג את הכרטיס באיזור ה900-1000 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by leahd3,

תיהנו חברה! https://www.youtube.com/watch?v=7t_SW0k6gmU

11. אני בדיוק עמדתי לקנות לעצמי 1900XTX אמרתי בוא נקפוץ ל-TOMSHARDWARE כדי לראות את המתחרה ...ואני רואה הבדל של 300 נק !!!?!?? אני מדבר על רזולוציה של 1024X768 כי מה לעשות זאת הרזולוציה שאני משחק בה . האם אני טועה ? יש פה משהו שאני מפספס ??? כולם אמרו לי וואי איזה טוב ה-1900 כדאי לך לקנות אותו ...מה אנשים נהיו מפגרים ? מי בכלל יסתכל על החתיכת פלסטיק הזאת בהשוואה ל-7900 ?

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by spastic,

x800gt0 ddr1 או 7600gsרגיל? אמרו לי היום שאין יותר palit x800gto ddr3 בארץ... יש מצב?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by nadavov,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 128bit 256mb powercolor x600xt?? ??? וכמה הוא צריך לעלות?

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by Almog3,

אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tfo,

קיבלתי 3810 ויש לי radeon 9800 ומעבד p4 2200mhz ? ועוד משהו איך אני בודק איזה חברה עשתה את הזיכרון שלו??

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by Salwaby,

איך הוא ? ה 91.47 החדש יחסית שיצא ב 1 לספטמבר כדאי להוריד אותו ? או שהוא גם גרוע כמו שאר הדרייברים בסדרת ה 91 .. ? תודה.

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by Titanium,

האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avipeso1,

היי, נניח ותהיו בסיטואציה הבאה: יש לרשותכם שני כרטיסים ואתם צריכים להחליט מי מבינהם להרכיב במחשב: הראשון- 9800GX2 1GB השני- 4870 1GB יש צורך להתחשב בכך שהמערכת מחוברת ל-LCD42 ברזולוציה של 1920X1080. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת אילו מבין 2 התוכנות נותנות חיווי יותר טוב לגבי ביצועי המחשב -3DMARK03 -3DMARK05 בתודה מראש, בן

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  22. גר בירושלים ואני לא רואה שום חנות שמוכרת את זה יש לי gtx 1070 msi עם שתי חיבורים אחד של 6pin ואחד של 8pin את של השש חיברתי ואני צריך לחבר גם את של השמונה ואין לי כזה בספק אז רציתי לחבר אותו עם שני יציאות מולקס נ.ב כל יציאת מולקס נותנת 75w ויש שתים וביחד 150w אבל אני לא יודע אם זה שזה בשני כבלים שונים בספק שלי זה גם אומר שזה משני מסילות בספק . ספק הכוח שלי הוא 400w של אנטק (הדגם הרגיל) תודה

23. שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shaharZur,

יש לי כרטיס מסך 1900GT של SAPPHIRE עם 256MB והיום שיחקתי ב NEED FOR SPEED MOST WANTED וכשיצאתי פתחתי את התוכנה של הכרטיס (CATALYST ) והטמפ' שם הייתה על 91 מעלות!!!!!!!!!. עכשיו זה על 76 ללא מאמץ. ב F.E.AR הוא לא מגיע לי לטמפ' כאלה.

25. Started by cooper,

לצערי הבנתי שה1950CF כבר אזל אז אני מתלבט ,אני לא מעוניין כרגע בDX10 .. חשבתי על GF7900GS או 7600GT ולהשאר עם עודף או ה1950PRO . אם למישהו יש רעיון נוסף ,בבקשה.... עדיפות שלי זה ATI אבל לא "נעול" THANKS

• 13 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.