עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת זו שאלתי שיהיה בהם DVI לא חובה HDMI והאם אפשר מחירים תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by roeiw,

רציתי לדעת באיזה סוג מסך כל אחד ממכם משתמש.. תודה. עריכה: איזה סוג ההיתם מעדיפים שיהיה לכם.

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  3. שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by balagan,

אז ככה שמתי 10 שקל בטופס משוגע של ווינר ולקחתי 5322 שקל אז החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ושמתי עין על הכרטיס הזה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי איך הכרטיס הזה נחשב או המלצות על אחרים ואם תוכלו לשים לי בבקשה גם השוואות..... תודה חולה עליכם אחים שלי

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by ROYSE,

שלום לכולם יש לי בבית P4-1.6 של אינטל ולוח RDRAM ו- 384MB זכרון. למחשב הזה מותקן כרגע כ. מסך GF4 64MB כפי שבטח ידוע לכם כבר מזמן לא רצים על המחשב שלי משחקים כמו שצריך..... מעניין למה (כ. מסך GF4 64MB ) אני שוקל לשדרג את הכ. מסך שלי לכ.- xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ובמידה וצריך גם להגדיל את הזכרון אני לא מעוניין כרגע בקניית מחשב חדש וזאת מפני שאני רוצה להמתין שנה עד שירדו המחירים של המחשבים החדשים (עם 2 מעבדים) וניתן יהיה לקנות אותם במחירים סבירים. [glow=red,2,300]שאלתי היא האם יעבדו לי כל המשחקים החדשים לאחר החלפת הכרטיסים בצורה סבירה (אני לא חייב לשחק במשחקים בהגדרות המקסימאליות שלהם)[/glow] אשמח לקבל תגובות והצעות....

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  6. מה המצב אנשים ?! אז ככה איזה כרטיס מסך כדאי לי מבין שניהם ?.. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E GECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E תודה מראש, משה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by prelly,

שאלות לגבי AA 16Q בקרייסיס מה הם בעצם ההבדלים בתמונה? האם האיכות תמונה תרד או תעלה משמעותית? האם פילטר זה גורם לכאבי ראש? כי לפעמים יש לי כאבי ראש ממשחקי FPS בתודה מראש לכל העונים כרטיס מסך: 8800 GTX ULTRA מעבד: Q6600

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by danieltrt,

אני חושב לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק איך ה4830 בהשוואה ל2900GT שלי. :s05:

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by orjerby,

מתי יוצא ה98GT? והאם כשהוא ייצא המחיר שלו יהיה מקביל ל 88GT? כדאי לחכות ל98GT? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  12. שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי לכולם, אני אשמח אם החבר'ה שמבינים פה יוכלו לעזור לי. זאת שאלה דחופה ואני צריך להחליט עד מחר בערב (שבת) על איזה מערך ללכת. מה עדיף? 2 כרטיסי SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE במערך CF או 2 כרטיסי Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 במערך QUAD SLI מפרט SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support Core Clock: 870 MHz Memory Clock: Effective 5000 MHz PCI Express 2.0 x16 bus interface 1024MB /256bit GDDR5 memory interface Dual Slot Cooler with Auto Fan Control, 2 Ball Bearing On-board HDMI, supports HDMI 1.3 with High Bitrate Audio On-board DisplayPort מפרט Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 eForce GTX 295,…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

יש לי חבר שמתכנן לשדרג כרטיס מסך ושני אלו הכי יתאימו למסגרת התקציב, הבנתי ש-RX 460 אמור להיות חזק יותר אבל במבחנים הבנתי דווקא שהכרטיס השני עדיף ממנו. איזה עדיף יותר? או שאולי בכלל כדאי ללכת על GTX 950 או R9 270?

17. Started by sinister18,

מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ewingum,

מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Void,

אני שומע פה הרבה דיבורים על הכרטיס הזה ואני להוט ליקנות כרטיס מסך! כל מידע שאפשר לקבל עליו יעזור לי כמו באנצ'ים ,באנדל ,OC וכו'... וגם איזה חברה אתם ממליצים ליקנות ולמה? ואם יש מישהו שיש לו ניסיון אישי עם הכרטיס אז בכלל שיתחיל לזמר ;D תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  22. היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviadp,

צריך המלצה לכרטיס מסך +VIVO +DVI + TVO-OUT לא למשחקים, מצידי שלא יהיו לו ביצועי משחקים בכלל רק שיפעיל בצורה מהירה את פוטושופ CS2 ושיהיה בעל איכות VIVO טובה, למטרת העברת קלטות VHS ל-DVD וכמובן...מחיר הכי זול שאפשר תודה

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by rotemp,

פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 מסך LCD 19 אינץ (לא רחב) רזולוציה 1024X768 הכרטיס מיועד למשחקים. אני מוגבל בתקציב בסביבות 500 שח מה עדיף מבין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-46724DD~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm יש אפשרות לכרטיס אחר באותו מחיר. תודה לכם.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by matanyaniv,

האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.