כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משחק בקונפיגורציות האלה: (מצורפת תמונה). מדי פעם יש עצירות רגעיות במשחק שמפריעות לשחק. איזה אפשרויות תצוגה להתחיל להוריד כדי לשפר ביצועים? (לדוגמא AA או Shadows וכו..). כרטיס המסך הוא 6850 עם מעבד E8400. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GTX970 יכול להריץ תוכנות עריכה ב4K ? תוכנות LIGHROOM פוטושופ וכו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להביא בתקציב של עד 400ש"ח וישיריץ לי את המשחק BATLLE FIELD BADE COMPANY 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי לשנות ספק כח וכ"ו פשוט שיתאים לי למפרט הקיים ואם אפשר הכי זול שיש מצידי חברה של תאילנד העיקר שיריץ וישרף בעוד חצי שנה. תהיו בריאים 11דולר לחשבון הפייפאל מובטחים לעוזר המושלם! תהיו בריאים, יאללה לעבודה! מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *כרגע הכרטיס מסך שלי הוא מובנה מסוג: IntelHD Graphics זכרון: Patriot Signature 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Heatshield PS…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: 2.53hze7200 זיכרון 4.0 gb לוח אם MSI p6ngm-fd 775 1glan מסך samsung 953 bw 2ms ספק כוח 700 וואט יתאים לי הכרטיס מסך Radeon HD 5850 1024MB GDDR5 MSI
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ותודה על העזרה. תקציב: עד 600 ש"ח חריגה מקסימלית: 150 ש"ח תאריך מתוכנן לקניה: בשבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס: גיימינג בינוני במשחקים הבאים: Thief 4 Splinter Cell Assassin's Creed Hitman Absolution Company of Heroes מעבד: (QuadCore Intel Core i5-4590, 3600 MHz (36 x 100 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4954#sp תושבת על לוח אם לכרטיס מסך: PCI Express x16 slot כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics 4600 זכרון RAM: סלוט אחד של 8 ג'יגה DDR3 1600 Mhz מארז: Nanoxia Deep Silence 2 ספק כוח: Raider RA 750 750W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שהמסך תומך בה? NEC MultiSync LCD1880SX LCD…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
MSI שלחו לנו הודעה לעיתונות לרגל ההשקה של 3DMARK 2011, כולל הגרלת פרסים שלהם עם דברים כמו לוחות X58 וכרטיסי GTX480... התחרות היא עד ההשקה, ב-30 לחודש... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי PHILIPS 22" די פשוט, יש לו אפשרות "SMARTRESPONSE" ו60HZ פשוט מרגיש הרבה יותר חלק מכל מסך אחר כשזה פעיל. בטלוויזיות LG למשל גם יש "TRUMOTION" אבל זאת אפשרות שמוסיפה המון INPUT LAG. בפיליפס זה בכלל לא מוסיף. למה אין אפשרות כזו בדרייבר, שהכרטיס מסך יעשה את זה ? אולי יש איזשהי תוכנה שעושה את זה? אגב אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים ... אז פתחתי פה בכל אופן.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים ;D תמונות נוספותלא היה לי כוח להשקיע בצילום בשעה כזאת ) לחץ כאן לחץ כאן לחץ כאן ולמי שמתעניין: המסך הוא IIYAMA PROLITE E431S-S. נקנה ב 2400 ש"ח במזומן עם אחריות יבואן לשלוש שנים האחריות היא מ 5 פיסקלים שרופים - מסך חדש. המסך נפתח לפני הקנייה ונבדק שאין בו פיקסלים שרופים. (מי שרוצה שאני אקשר אותו לבן אדם - שיפנה אלי בהודעה פרטית ) מפרט טכני: דגם ProLite E431S-W LCD 43cm (17''),TN Wide Angle , TFT colour LCD (active Display) זווית ראייה מירבית Horizontal: 140, Vertical: 120 צבעים וגוונים 16,2 million זמן תגובה 16 ms רזולוציה מירבית 1,3 MegaPixel (1280 x 1024) בהירות 250 cd/m ניגודיות …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הכרטיס שלי בצד בתוך המפרט. יש לציין כי זוהי התנסות הATI הראשונה שלי והיא מאכזבת בטירוף. הכרטיסים שהיו לי עד היום (על מערכות שונות) הם G-Force 4mx, 6600, 8600GT וה 9800GT. וה HD5850 הוא הATI הראשון שלי, שלצערי הרב, כל הביקורות המהללות למיניהם אינם כוללים את העובדה שהתמיכה בהם, היא ברמה כה נמוכה ועלובה. שלא נדבר על הDrivers של ATI והפונקציות הלא מתפקדות. אל תבינו אותי לא נכון, וואלה ניסיתי, Driver Sweeper וגרסאות BETA וPREVIEW ומה לא. והאבסורד הכי גדול: BC2, שדרך אגב התחיל לטעון את המפות ב30 שניות OUT OF THE BLUE כשקודם זה היה 10 שניות ושום Driver לא עוזר. נחזור לעניין, אז שBC2 מחליט להיטען על ההגדרות הכי גבוהות + DX11 ומה לא, עובד חלק הכרטיס מפציץ, אבל, כשאני רו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core2Duo E6600 Gigabyte 965P-DS4 2GB DDR2 800 GeForce 7100 GS אני מעוניין בכרטיס מסך זול שינגן לי סרטי HD כשאני ברזולוציה 1920X1080, כי עכשיו הוא מקרטע קצת... אשמח לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית. כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים: 1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום. 2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית. האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם החדש של אסוס לכרטיס הדגל של NVIDIA מגיע מצוייד בכל טוב במטרה לשבור שיאי ביצועים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-strix-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-geforce-gtx-980-ti/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (כתבתי גם בהודעה על מסכי ה crt אך אני חושש שכבר לא ישימו לב ...אם טעות בפי, סליחה ונא למחוק). תראו, אני רוצה לקנו מחשב, עם מסך CRT..התקציב שלי הוא עד 1000 אבל אני לא רוצה להגיע לזה. המסך מיועד למשחקים אבל אני לא צריך להגיע לרמת צבעים מדהימה שאין כמוהה. יש לי כרגע את המסך F700B של LG, שאני פשוט מרוצה ממנו מכל דקה שהוא אצלי, אולי בגלל שלא ניסיתי אחרים. אני מתלבט כרגע בין ה - F700P לבין ה - Samsung793. אני יודע שרובכים, אולי אפילו כולכם ימליצו על ה - 700P ביחס לסאמסונג אך אני רוצה לדעת למה? זה שקצב הריענון של ה - LG ברזולוציה מקסימלית יותר גבוה, זה לא מה שישכנע אותי. רואים יותר ברור? צבעים יותר חיים? ההבדל כל כך גדול? או אם אתם בכלל לא ממליצים על שניהם, אז מה כ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כל פעם נותנים לי תשובה אחרת... אני צריך תשובה חד משעמית איזה כרטיס מסך הכי טוב למסך בגודל 19". מפרט: http://www.upit.ws/picture.php?file=993c94750233c.bmp * אם ממש צריך את אז אני יכול להוסיף עוד קצת כסף...
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי . נתחיל בסיפור - לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) . לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מת…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של Gainward מסוג Ti4400 עם 128 מגה זיכרון. עקב תקלת זכרונות בכרטיס המסך הוא הוחלף ל-Gainward Geforce FX5600 עם 256 מגה. האם הכרטיס החדש מחליף את הקודם שלי? האם הוא נחשב יותר טוב, פחות טוב? האם המחליף של ה-Ti4400 הוא לא ה-FX5800? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יודע אים הגיעו לארץ ואים כן מי משווק Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 448 או של כל חברה אחרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו (Avid, Premiere, After Effects) אבל מכיוון שבעתיד הלא רחוק אני מתכנן להתחיל להתעסק בתלת מימד (כנראה maya וblender) הבנתי שאני צריך כרטיס מסך הרבה יותר רציני. התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 לכרטיס המסך שכרגע הכרטיס שהמליצו לי עליו הוא PNY VCQ2000-PB אשמח לשמוע מה דעתכם הנושא ואם יש כרטיס אחר שהייתם אומרים שיותר יתאים לצרכים שלי, במסגרת התקציב כמובן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היות ו TMS שיחקו אותה עם ה 4850 אני בהחלט חושב שהם צריכים לעשות משהו בקשר ל 4870
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-