כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש\שילוב של 2 כרטיסי מסך באמצעות SLI במידה וזה יועיל. מפרט: ספק כח: codegen 600w
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שלום חברים אני בעל מחשב .....ראו מפרט... וקניתי את הרדאון שלי לפני שבועיים עכשיו לשאלות והדילמות: 1.האם הכרטיס שלי מנצל לפחות 89%+ מהכוח שלו על המחשב שלי [במארק 2001 קיבלתי 8343 זה טוב?] 2.הכרטיס הוא של גייקיוב ורשום עליו :R9600/XT REV 1.3 D3 מה הכוונה ל"REV 1.3' כי קיימת רקה 2.0 והיו שאמרו לי שזה אומר שהסדרה של הכרטיס שלי הייתה עם בעיות והכרטיס שלי זה גירסת הליין המתוקנת ומה הכוונה D3 כי יש לגייקיוב גם גירסאות של C3/B3 וגם הציפ של הכרטיס הוא RV350 זה הגיוני כי זה לא הציפ של רדאון 9800 למניהם ובכלל ה9600XT לא אמור להיות ציפ אחר שונה כי יש לי הרגשה מסריחה שאולי הכרטיס שלי עבר צריבת ביוס בחברה מפרו לאקס טי זה הגיוני?ושאלה אחרונה למה אידה 32 אומרת שהמהירות של הציפ היא…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי הביא לי היום אתה ה RADON 9000 PRO 128 MB מארצות הברית עכשיו התקנתי אותו והכל טוב... אני מריץ 3DMARK ואני מקבל בקושי 2400 נקודות איך זה יכול להיות אני צריך לקבל הרבה יותר לא? המחשב שלי הוא PENTUM 3 800 256 SD-RAM HD 20 GIGA איך זה יכול להיות?? ואפילו במשחק קאונטר סטרייק אני לא מגיע איתו ל 100 פריימים?? מה כבר יכולה להיות הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=144816 ויש לי לוח של gigabyte דגם GA-8SQ800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1608&ProductName=GA-8SQ800 Ultra במאפיינים של הכרטיס מסך רשום לי אפיק AGP X4 למה לא רשום AGP X8 האם זה צריך להיות ככה??? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום כרטיס מסך שקט של HIS - 3450 . לפי הויסטה הוא מקבל ציון מאוד נמוך - 3.7. היום הייתי אצל חבר שיש לו מחשב בן שנה וחצי עם כרטיס מסך יש יותר - המחשב שלו עם ציון 5. החלטתי להחליף כרטיס למשהו יותר מתקדם. המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ב HD ורגיל וקצת משחקים (פרו אבולושן וכדומה. מידי פעם גם לעריכת וידאו. מה מומלץ? יש מבצע עכשיו בנועה על 4650 - ב 460 בעך - האם כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שלרוב מתעסקים פה ב High-end ויש לי שאלה קצת שונה : הלך לי לא מזמן Geforce 4200 Ti (AGPX8) ואני לא ממש מצליח למצוא לו מחליף (קשה היום כשאין PCIE ), מחשב חדש לא בא בחשבון בינתיים (לצערי). אז אני מחפש מחליף ל 4200 Ti , שיהיו לו את אותם ביצועים פחות או יותר בתקציב של עד 350 שקלים. בינתיים אני שוקל את הgeforce 6200A למרות שעושה רושם שהוא נופל ממנו בכמה פרמטרים, יש לפורום המלצות? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ATI 1800GTO שהיה בזמנו ברמה בינונית ומעלה, זה היה לפני שנתיים. זה היה הכרטיס הראשון של ATI שרציתי לנסות אחרי NVIDIA שיהיה לי לפני. הגיע הזמן לשדרג כנראה ויש לזה כמה סיבות. ATI 1800GTO הוא בריא רק בחורף כי הוא מגיע לי ל 80 מעלות בעת עבודה מאומצת ואני חייב להחזיק את ה FAN DUTY על 100% כדי להשאיר אותו בסביבות 80 מעלות :-\ למה NV 8600GT אתם שואלים זה כדי שהמחשב לא יהיה לי ל BOTTLE NECK כיון שיש לי מפרט הבא: Asus P5WD2 Premium 2048 MB DDR2 667 DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz ATI Radeon X1800 GTO R520 המליצו לי על NVIDIA 8600GT כי הוא מתאים למפרט שלי, לקחת את הדגם הכי חדיש לא יעשה צדק למחשב. אני אשמח לשמוע המלצות שלכם בענין.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם לשייך את זה לפה או למסכים או למקום אחר, מקסימום תעבירו לאיפה שרלוונטי. אז ככה, במסך שלי יש כניסה אחת של VGA ואחת של DVI. עכשיו, יש אפשרות לחבר 2 מחשבים למסך אחד, כל אחד בכבל שונה? (סטייל AB Switch אבל בלי) לא מדובר במשהו קבוע, אני פשוט צריך לעבוד על 2 המחשבים לאיזה יום ואין לי כרגע אפשרות להשיג עוד מסך.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לידע אותכם שאם אתם מחליפים כרטיסיי מסך מאנויידיה לAMD או להיפך ואתם שמרתם שמירות , אז אתם חייבים לדעת שאם תשימו כרטיס מסך אחר מסוג אחר ואז תשימו את השמירות הקודמוות שלכם אז אתם תיראו שלא רואים טוב ביכלל את הטקסטורות ויש המון לאגים ואז תחשבו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס החדש , זה קרה לי עם שמירות של קוול אוף דיוטי החדשים שממש לא הבנתי ממתי שהחלפתי לכרטיס GTX970 חדש מAMD R9 הקודם שיש המון לאגים והאיכות היא מאוד נמוכה של הטקסטורות ולא ידעתי מה לעשות אז שהבנתי שהשמירות הקודמות שלי מכוונות להגדרות מסך מסוג AMD . מקווה שאני יעזור בזה לידעתם שלא תמיד יש לחשוב שיש בעיה עם כרטיס חדש. רוני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את אלה מה עם זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3275 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר 6950 רפרנס 300 דולר GTX570 -360 דולר.... מעבד I5 750
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יתאים למפרט הבא : זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. שח מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 האם יש כרטיס יותר טוב למערכת כזאת במחיר 800 שח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI עם 2 יציאות VGA. אחת שחורה וכתוב לידה - CH 1-8 ואחת כחולה וכתוב לידה - CH 9-16. על הכרטיס 4 ציפים של conexant וצ'יפ של חברת PLC TECHNOLOGY. (PCI6140). מה תפקידו של הכרטיס הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כן נשרף לי הכרטיס הנוכחי 8800 GTS חחחח וברצוני לקנות חדש מפרט: intel q5500 2.83ghz quad core 2gb ram gigabyte EP43-DS3L ספק- ezcool 500W atx 500 jsp תודה מראש עריכה: מסך שכחתי-flatron w2353v 23inch http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2353V-PF.jsp
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני עובד עם תוכנות גרפיות גם 2D וגם 3D עם שיידינג ורינדורים מה עדיף לי לקנות כרטיס יעודי קוואדרו או GTX580 ומה יהיה הפרשי העבודה ביניהם בנוסף יש בניהם הפרש מחירים גדול של 1000 שח ויותר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-