עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה ובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אתמול קרתה לי בעיה בכרטיס מסך, אני משחק ופתאום מופיעים לי פסים ירוקים שמורכבים מנקודות ירוקות כמו פיקסלים(סוג של באג כזה). ועכשיו אני לא יכול להיכנס לווידוס רק לSAFE MODE ואני עדיין רואה את זה (עכשיו זה יותר גרוע לדעתי). אז רציתי לשאול אם אפשר לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק אותו ולקנות חדש? ??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בעיקר בין 710T או F900P. מה עדיף? המסך מיועד לגלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nahum8,

מפרט (1) E6300 @ 2100Mhz 945P-S3 1650XT ( ללא OC ! ) TWINMOS 512*2 DC השאר לא כ''כ רלוונטי.. קיבלתי ב 3DMARK 2005 תוצאה נחמדה נראה לי...7796 MARKS...זה טוב או לא?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. עקב מותו בטרם עת (ראו פורום עזרה טכנית) של ה- 8800GT שלי (השם ייקום דמו), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לשלוש שנים הבאות. התקציב הוא סביב 1500 שקל. המועמדים הם ה 5850 וה 470. כרגע חזרתי אחורה ל- 7800GT שלי, אז זאת לא ממש אופציה לחכות כמה חודשים לכרטיסים חדשים. צרכים: משחקים מכל הסוגים. היום יש לי רק מסך 19" ולכן שני הכרטיסים הם overkill, אבל עוד שנה אני אקנה מסך גדול יותר (כנראה FHD). כמו כן צריך לקחת בחשבון שיש לי ספק כח HEC של (שקר כלשהו) וואט. כאשר (שקר כלשהו) זה 430, אם אני זוכר נכון (המחשב לא מולי כרגע). חשיבות גדולה לשקט מהכרטיס, בעיקר כאשר עובדים ב-2D בלבד. לצורך העניין, כיום המעבד הוא core 2 duo E6750, עם סיכוי לשדרוג ל- QX9770. מסקירת אתרים שעשיתי, נראה שהביצועים …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה שמוזר ...תפריט ההורדה (באתר של NV כמובן ) הוא כמו של הרישמיים אבל כשלא ניכנסים דרך הלינק רואים שהדרייבר הרשמי האחרון הוא 81.89 . והדרייבר בטא האחרון באתר הוא 84.20 ... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.15.html

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shlomomo,

אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Offir,

היי, יש לי כרטיס GTX 275 896MB ורציתי לשדרג אותו (של GIGABYTE) ראיתי למכירה שני כרטיסים (מה שרשמתי בכותרת) הם אותו מחיר של חברת ZOTAC 1150 ש"ח 1. רציתי לדעת מי משני הכרטיסים יותר חזק? 2. האם כדאי לקנות כרטיס מחברה כזאת? 3. האם אני אקבל FPS גבוה יותר במשחקים חדשים כמו MAFIA 2 עם PHYSX פועל מכיוון שעם הכרטיס שלי אני מקבל בממוצע 65-70 FPS על הכל גבוה רזולוציה של 1400 על 900 (זה המקסימלי שלי - למסך) ללא PHYSX פועל, ועם PHYSX פועל זה אני מקבל 30 בערך... המחשב שלי הוא Intel Q9400 2.66 Ghz לוח אם ASUS P5QLE 1333 MHZ DDR2 1066MHZ 2x2 GB DDR2 1066 Cheiftec 650W GTX275 896MB מסך 20 אינץ תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני בהתלבטות לגבי בחירת כ.מסך שנועד לעבודה מול תוכונות אפטר אפקט ,פרמייר... הלך לי לעולמו כ.מסך נאמן NVIDIA 470GTX בגלל ספק כח גרוע , אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש טוב יותר ,קראתי מאמרים מפה ולשם לגבי שני הכרטיסים nvidia 570GTX, quadro 2000 הם לא רעים בכלל שניהם תומכים במנוע מרקורי לשניהם יש CUDA גבוה לכ.מסך 570GTX יש רמת דגימה 320bit ומהירות ליבה גבוה מאוד של 320BIT מול 192BIT שב-quadro 2000 על פניו ניראה שה570GTX מעולה אך מה שמבלבל זה שחברת אדובי מבצעת את כל המבדיקות של על כ.מסך מסדרת ה- ולquadro ולא מתייחסת לסידרת ה-570GTX.מופעים באתר אדובי רשימה של כ.מסך שתומכים בתוכנות שלהם ,שניהם מופיעים ברשימה . בחלק מהאתרים ממליצים על ה-570GTX ובחלק מהם ממליצים quadro 2000 . חשוב לה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MOFRA,

משהוא יכול להסביר לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by HoT-DoG,

שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן אז אני רוצה לשאול שאלת ניובי על משחק ישן אך טוב. חזרתי להריץ על המחשב שלי את UT3 ולאחר אינספור בעיות דרייבר, סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו על הגדרות נורמליות ועכשיו אני לאט לאט מוסיף לו עוד בהגדרות כדי לנצל את בגרפיקה שלו עד הסוף. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה פריימים לשנייה נחשב למינימום נורמלי כדי לצפות במשחק. מן הסתם אין קשר כאן לחומרה שלי כי מספר המינימום הזה הוא משהו כללי הרי. מצד שני, בואו לא נשכח שהמשחק הוא UT3 ודי חייבים שם שהתמונה תזוז כמו שצריך.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כותרת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Mr.Someone,

אם אני אבצע אובקלוק לכרטיס המדובר המאוורר שלו ירעיש יותר? או שיהיה צורך להחליף מאוורר? והאם יהיה צורך להחליף ספק? המפרט העתידי: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪235 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3667 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/produc…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Chura,

אני צריך עוד כ. מסך :-) אז יש לי אופציה בין 1800GTO יד שניה עם שנתיים וחצי אחריות, או 7600GT חדש... של GAINWARD http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13796&catid= או לידטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 או אקסטרים בכלל ? או שאין טעם לקחת אותו ? תודה לכולם וחג שמח !

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ayauasca,

מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ROTEMan,

אני מחפש שתי מתאמים אחד זה מתאם בין DVI לVGA והשני זה מתאם מיוחד למסכי CRT של HP שמשנה את מספר הפינים.. איפה אני יכול להשיג אותם?.. אם מישהו מכיר חנות או מקום או כל דבר שיכול לעזור לי שיגיד בבקשה. אין בכל חנות מחשבים ככה שהתקשרי לכמה חנויות מחשבים רגילות ולא היה להם. אם נגיד אתם אומרים חפש במעבדה או משהו כזה תנו שם או טלפון העיקר שיהיה לי כיוון כי אני כבר משתגע בלמצוא את המתאמים האלו. לא משנה המיקום . רותם

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by נדב15,

שלום ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים? שווה לקנות אותם? הם הרבה יותר יקרים ממה שאמרו פה באתר... X800: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2827&catcode=254 X800XL: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2826&catcode=254

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by 6kwar,

1

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by davidpo,

איזה יש בין הסידרה 5700 ל-5800?? אני מתלבט בין 5850 ל5770 וניראה לפי הנתונים הטכנים שה"5770" עולה על ה"5850" בהכול.. איך זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by amir77a,

היה לי כרטיס מסך של Gainward מסוג Ti4400 עם 128 מגה זיכרון. עקב תקלת זכרונות בכרטיס המסך הוא הוחלף ל-Gainward Geforce FX5600 עם 256 מגה. האם הכרטיס החדש מחליף את הקודם שלי? האם הוא נחשב יותר טוב, פחות טוב? האם המחליף של ה-Ti4400 הוא לא ה-FX5800? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nec_000,

כמה נחמד לראות את שעתם הגדולה של קוני כרטיסי מסך (כמונו החובבים) לשימוש המקורי שלשמו הם נועדו, עת השוק מוצף בהם בכל חור בכמויות הסטריות והמחירים ב- all time low האטריום ימח שמו אשר השאיר צלקות כאובות אצל מיליונים ברחבי העולם שהפסידו והמון, כמו גם צלקות אצל AMD ונוידאה כיום שמתקשות למכור כרטיסי מסך חדשים (כי מתחרים עם היצף במשומשים) כבר מגרד את סף מחיר 100 דולר and counting down. תענוג לראות שצדקנו וכיף לומר - "אמרנו לכם". ממשיך לעקוב מהצד אחר ההתרסקות שאינה נגמרת - סיפור שסופו היה ידוע עוד בתחילתו. שימרו לכם זאת כלקח ואל תעשו שטויות של כסילים, שהתעסקו בקניית קריפטו או בכרייתו. לפחות שאתם לא תפגעו מטיפשותם של אלו, אשר חשבו…

25. Started by BoobsToch,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתמוך בDirectX 11 ובמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו לשוק וישמש אותי לפחות לשנה שנתיים. בקיצור, מה כרטיס המסך הכי חזק שאפשר לקנות במקסימום 600ש"ח? תודה רבה=] עדכון: המפרט שלי - * 6GB RAM DDR2 800MHZ * מעבד Q6600 2.4 GHZ * לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L * כרטיס מסך 1950X PRO 512MB אגב, מערכת הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים