עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Chura,

אני צריך עוד כ. מסך :-) אז יש לי אופציה בין 1800GTO יד שניה עם שנתיים וחצי אחריות, או 7600GT חדש... של GAINWARD http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13796&catid= או לידטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 או אקסטרים בכלל ? או שאין טעם לקחת אותו ? תודה לכולם וחג שמח !

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yoniarnon,

היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?

5. http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tomer4455,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TheHungryOne,

היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. דיברתי איתו על רדאון 9800 והוא אמר שפנטיום 4 עם 9800PRO יוציא ביצועים בBFV כמו פנטיום 2 עם רדאון 9600 pro אז הוא אמר לי אפילו שאני אשאל כאן אז מי צודק?)אני יודע שאני כמובן ;D)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ISRAEL3571,

קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dor_e2,

ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Director,

שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?

17. Started by coch,

נראה לי אחרי כל הדיבורים על AMD, צריך לתת גם קצת במה ~ לדשא הירוק. אז אני אעדכן את הדיון כל פעם שאמצא משהו מגניב במידת הצורך. או שלא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by BlueScreen,

אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני בהתלבטות לגבי בחירת כ.מסך שנועד לעבודה מול תוכונות אפטר אפקט ,פרמייר... הלך לי לעולמו כ.מסך נאמן NVIDIA 470GTX בגלל ספק כח גרוע , אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש טוב יותר ,קראתי מאמרים מפה ולשם לגבי שני הכרטיסים nvidia 570GTX, quadro 2000 הם לא רעים בכלל שניהם תומכים במנוע מרקורי לשניהם יש CUDA גבוה לכ.מסך 570GTX יש רמת דגימה 320bit ומהירות ליבה גבוה מאוד של 320BIT מול 192BIT שב-quadro 2000 על פניו ניראה שה570GTX מעולה אך מה שמבלבל זה שחברת אדובי מבצעת את כל המבדיקות של על כ.מסך מסדרת ה- ולquadro ולא מתייחסת לסידרת ה-570GTX.מופעים באתר אדובי רשימה של כ.מסך שתומכים בתוכנות שלהם ,שניהם מופיעים ברשימה . בחלק מהאתרים ממליצים על ה-570GTX ובחלק מהם ממליצים quadro 2000 . חשוב לה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by House M.D.,

אהלן. ברשותי המפרט הבא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte 990xa-ud3 SLI 2x GTX 560 לפי הנתונים מאתר היצרנית של הלוח שלי, שני סלוטי ה PCI-E העליונים יכולים לעבוד במהירות של x8 בזמן שימוש בשני כרטיסי מסך (או ב x16 כאשר יש שימוש בכרטיס אחד בלבד, לא רלוונטי במקרה שלי). וכך זה גם עבד עד לא מזמן. לאחרונה, שמתי לב שמשחקים שבעבר ה sli scaling שלהם היה טוב, פתאום המצב השתנה : השימוש ב gpu1 הוא כ- 70% בעוד השימוש ב gpu2 הוא 99%. לאחר בדיקה, הופתעתי לגלות ש gpu2 מגיע רק למהירות של x4 בזמן מאמץ. ניתן לראות ב gpu-z כי ה bus interface load הוא על 99% - זאת אומרת שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס, ואף על פי כן, הוא לא מגיע ל x8 כמו שהיה בעבר. אני מצרף תמונות מסך של gpu-z בזמן מאמץ על שני הכרטי…

21. Started by soft40,

היי , לאחר הפסקה קלה חזרתי "להתעסקות" , רכשתי מחשב יד שניה : מעבד AMD FX8150 + קירור מים לוח אם GIGABYTE 990XA-UD3 (16GB DDR3 (2X8 ספק SEASONIC 12M 750W מודולרי מארז COLLMASTER CM STORM ENFORCER (פירקתי את אחד הכלובים כדי שיהיה יותר מקום וזרימת אויר) 60GB SSD + 2TB אחרי סידורים וניקיון עכשיו חסר כרטיס מסך (את ה GFORCE 610 פרקתי), בהתחלה חשבתי ללכת על 970 חדש אהבתי את הדגם הקטן של GIGABYTE. השאלה הנשאלת האם המעבד מספיק כדי להפיק את המקסימום או לחפש משהו אחר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Bakshi1,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AmorphisM,

מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by azaz,

כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים