עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Roeebaeloha,

היי חבר'ה יש לי כרטיס GTX660 של גיגהבייט שלא עובד, התחלה חשבתי שאולי אחד מהפורטים נשרף ולא רואים כלום בגלל זה אבל באף אחד מהם אין תצוגה. הורדתי את הקירור כדי לראות אם יש הלחמות שרופות או דברים כאלה שאפשר לראות ואין כלום. כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר של הקירור כן עובד לכן אני חושב שאולי עדיין אפשר להפעיל את הכרטיס.. יש מישהו שיודע או יכול לתת עצה כדי שאוכל להחזיר את הכרטיס לחיים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Rivking134,

בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליו הכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה. יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by OHANA,

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte. המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן. חומרה: מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz זיכרון - 4GB ספק - 520W תקציב: עד 700 ש"ח אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Bakshi1,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אני מכין מפרט למחשב גיימינג חדש שישמש גם לעריכת וידאו. אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיידע לבצע encoding עם adobe premiere. התקציב גמיש בסביבות 2000 ש"ח אעדיף פחות. היה לי ניסיון מר עם ATI לפני הרבה מאד שנים. אעדיף nvidia אבל לא בכל מחיר. יש באפשרותי להזמין בארה"ב ולדאוג שעמית לעבודה יביא אותו ארצה. האם הסיכון שאזדקק לאחריות שווה את ההפרש במחירים? תודה, ירון.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר. המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'. אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן). אשמח להצעות =)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. א. מה ההבדל בין כל הכרטיסים האלה? ב. מה היתרונות של כל אחד? ג. מה הכי שווה לי לקנות? ד. כולם פה זה ה ?260gtx 216 1. יצרן Palit GTX260 896MB DDR3 Retail ¤1392 1 2. יצרן Gigabyte GTX260 896MB DDR3 OC Retail ¤1736 1 3. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB DDR3 HDMI OC2 Retail ¤1569 1 4. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB DDR3 HDMI OC Retail ¤1608 1 5. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB DDR3 HDMI OCX Retail ¤1615 1 6. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB Maxcore DDR3 HDMI OC Retail ¤1741 1 7. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB Maxcore DDR3 HDMI OC2 Retail ¤1834 1 8. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB Maxcore DDR3 HDMI OCX Retail ¤1893 1 9. יצרן BFG Nvidia GTX260 896MB DDR3 HDMI H2OC Retail ¤2093 1

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by trxman,

שלום לכולם!:] (כתבתי גם בהודעה על מסכי ה crt אך אני חושש שכבר לא ישימו לב ...אם טעות בפי, סליחה ונא למחוק). תראו, אני רוצה לקנו מחשב, עם מסך CRT..התקציב שלי הוא עד 1000 אבל אני לא רוצה להגיע לזה. המסך מיועד למשחקים אבל אני לא צריך להגיע לרמת צבעים מדהימה שאין כמוהה. יש לי כרגע את המסך F700B של LG, שאני פשוט מרוצה ממנו מכל דקה שהוא אצלי, אולי בגלל שלא ניסיתי אחרים. אני מתלבט כרגע בין ה - F700P לבין ה - Samsung793. אני יודע שרובכים, אולי אפילו כולכם ימליצו על ה - 700P ביחס לסאמסונג אך אני רוצה לדעת למה? זה שקצב הריענון של ה - LG ברזולוציה מקסימלית יותר גבוה, זה לא מה שישכנע אותי. רואים יותר ברור? צבעים יותר חיים? ההבדל כל כך גדול? או אם אתם בכלל לא ממליצים על שניהם, אז מה כ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Crazy Dude,

היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by IG,

OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tomer4455,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nightspirit,

שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP

15. Started by Monstalicious,

יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dabaz,

יש לי F700P ואני מאוד מרוצה ממנו. לפני כמה זמן התגלה לי פיקסל שרוף! חשבתי שזה לא אמור לקרות בCRT.... בכל מקרה אני מקווה יש לי עדיין אחריות מח.י, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות שאפשר לתקן את זה? ואם יש לי אחריות אז הם יחליפו? מה ההצהרה שלהם לגבי פיקסלים שרופים בCRT? אם יש להם בכלל... עוד שאלה, איך אני אמור לנקות את המסך הנ"ל? כל הזמן מתגלים לי כתמים מוזרים, כאילו מישהו התעטש לי על המסך....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Goldlm,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dor_e2,

ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Chura,

אני צריך עוד כ. מסך :-) אז יש לי אופציה בין 1800GTO יד שניה עם שנתיים וחצי אחריות, או 7600GT חדש... של GAINWARD http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13796&catid= או לידטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 או אקסטרים בכלל ? או שאין טעם לקחת אותו ? תודה לכולם וחג שמח !

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיכלול יציאת HDMI לצפיה בסרטים על גבי הטלוויזיה וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם כניסה ויציאה של HDMI. מפרט המחשב הקיים מצורף בתמונה, תקציב כמה שיותר זול לא יותר מ - 300 ש"ח, מה אתם ממליצים? ארז

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. o.s - Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 CPU - Intel Core i7 870 @ 2.93GHz Lynnfield 45nm Technology RAM -‎ 6.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz Motherboard - ASUSTeK Computer INC. P7H55-M PRO LGA1156 graphic card - 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT תודה לעוזרים.

24. Started by WhiteLen,

היי, החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא בהוצאה גדולה מדי. יש לי לוח עם AGPx4 לכן החלטתי ללכת על 6600GT שנותן יחסית תמורה נאה לכסף. לשם כך עשיתי כמה חיפושים באינטרנט להשוואת מחירים והחלטתי לשתף אותה איתכם: בסקר כמה חנויות, מחיר הכרטיס, שם החברה וכתובת לאתר מעודכן ל26.1 http://www.noacomp.co.il======================== 1,515 - ALBATRON 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= 1,510 - GAINWARD 6600GT 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2785&catcode= 1,420 - POINT OF VIEW 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= 1,345 - LEADTEK 6600GT 128MB AGP - http://www.noacomp…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם מבקש את עזרתכם בקניית כרטיס מסך עבור האחיינים שלי. המחשב שברשותם: Pentium Dual-Core CPU E5300 2.60GHz DDR2 2GB ספק כוח אם אינני טועה Enermax 400-500W לוח אם: GA-G41M-ES2L GIGABYTE מסך LG W2253TQ ברזולוציה 1920X1080 שיריץ FIFA 2012 או FIFA 2010 למשל לא חייבים לשחק על ההגדרות הכי גבהות אבל שאפשר יהיה לשחק בצורה נורמאלית

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים