עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pavelr,

צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by DimRah,

היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Markuss,

שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. שיחליף את הhd4770 שברשותי. כעת המערכת היא i5 סוקט 1156 לוח p55a ud3 זיכרון 4 ג'יגה ספק seasonic 400w מארז 6a19b כמובן :כרטיס שיכנס למארז הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  7. לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  8. מפרט המחשב: Intel 41G Chipset CPU: E7500 זיכרון אני מאמין 2GB אינני זוכר היטב הארד דיסק לא חשוב. מסך: FULL-HD 32" של SAMSUNG (טלוויזיה) מה דרוש מהכרטיס מסך? להריץ סרטים BLUERAY על רזולוציית מסך 1920X1080 (FULLHD), כן זה הכל. כרגע המחשב מצוייד בכרטיס מסך built-in שבא עם הציפסט (X4500 INTEL) שתבינו את חומרת המצב (ושהצליחו להתמודד איתו עד כה אבל התקיעות מעצבנות). אז אני צריך בסה"כ שהכרטיס מסך יעבוד עם מסך 32" ברזולוציית FULL-HD בחיבור HDMI (אפילו אם זה DVI-HDMI) ושיריץ סרטים חלק בלי תקיעות ברזולוציה הנ"ל. לא מחשב למשחקים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by yuvalaba,

שלום רכשתי כרטיס מסך HD 5450 512MB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E sapphire האם כדי לקבל תמונה וצליל בטלוזיה אני צריך לחבר את כרטים הקול שעל הלוח אם לכרטיס מסך לוח האם gigabyte G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E‎ תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. חיפשתי באנצ'ים ולא מצאתי שום דבר שיספק לי תשובה, אני מתכנן לקנות NVIDIA SURROUND בעיקר לסימולטור FSX שהוא סימולטור שדורש מפלצת כדי שהכל ירוץ חלק.... השאלה אם 570GTX SLI יוכל לסחוב ברזולוציה המטורפת הזאת? אני די בהתלבטויות....אשמח לעזרה.... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by netanel38121,

שלום. מסקרן אותי למה בכרטיס כזה טוב, אני מקבל FSP יחסית נמוך במשחקים שאמורים להיות פשוטים בשביל הכרטיס הזה לדוגמא COD ו COD UO הגדרתי למשחקים האלו רזולוצייה של 1920X1080 בכרטיס הקודם 4870 לא היה FPS נמוך. זה קורה בעיקר שיש הרבה אקשן במשחקים האלו. גם DOOM3 ו Q4 נותנים לי יחסית FPS נמוך. נמוך זה מ 60 קבוע כמו שאמור להיות, יורד ל 40 או ל 30 האם זה משהו בהגדרות אולי או שאני מפספס משהו? המפרט שלי: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333 Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R System Memory 8192 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter AMD Radeon HD 6900 Series 2048 MB תודה.

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by gal1337,

שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. באתר של nvidia יש מפרטים של השניים הנ"ל ויש שוני גדול למדי. מה ההיגיון בזה? ??? אין אני מבדיל בינהם כשאני קונה כרטיס מיצרן? מי מהם בכלל יותר חזק? http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560ti/specifications http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560-ti-oem/specifications לדגם ה OEM

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by david2k,

יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש סביב i5 2400 ושוקל מספר אופציות - מקווה שתעזרו לי לעשות סדר. יש לי כבר מסך 21.5' ואני מתכוון להריץ משחקים ברזולוציה הנטיבית שלו=1920*1080 סוגי משחקים הם: FPS אסטרטגיה מרוצי מכוניות וRPG חדשים. חשוב לי AA*2 יש לי ספק כח של enermax 525W pro82+ חשיבות לכמה שיותר שקט (במיוחד כשלא משחקים) ולא מעוניין בכלל ב OC הכרטיסים שעומדים על הפרק הם 6870HD או GF560Ti או GF560 או לפי המלצתכם איזה דגם יתן לי יחס שקט\ביצועים הכי טוב? מוכן להקריב קצת ביצועים ע"מ לקבל שקט בזמן מנוחה עם קירור יותר יעיל (customize). מצידי לקחת קירור יותר טוב של כרטיס OC ולעשות לו down clock ורק שיהיה מה שיותר שקט במנוחה ולא רועש במאמץ. אני מתכנן לשים גם כ.מסך שני לשם פיזיקה בלבד. ה…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  18. אני חושש שהכרטיס גמור יש לי את הכרטיס כבר 4 שנים ... הפעלתי ת'מחשב ניכנסתי למשחק GTA SANRAS ופיתאום היתחילו לי נקודות אדומות נמרחות על כל המסך ניסיתי להפעיל משחקים אחרים אבל עדיין אותה הבעייה ברגע שמסיים לטעון תקבצים המשחקים נתקעים .. זה קורא גם כשאני מפעיל סרטים .. אפילו שומר מסך .. עם הכרטיס שלי באמת הלך אז לא תהיה לי ברירה וליקנות כרטיס מסך חדש ב400-500 שקל רק באסה נהנתי מאוד מה8800gts .. הפעיל לי כל משחק

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  19. מה נותן יותר ביצועים - CFX 6850 או GTX 570.

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by guy4497,

היי... קניתי לפני שנה מחשב שרוב החלקים שלו דיי חלשים ואני רוצה לשפר את כ.המסך שלו. אני אתן לכם את המפרט ותגידו לי אם הלוח אם,ספק יכולים להחזיק אותו כמו שצריך. מעבד:I3 530 2.93GHZ לוח אם:DH55TC של INTEL ספק:HuntKey V-Power 550W וכרגע אני עם GTS 250 המחשב הזה כרגע יכול להחזיק GTX 460 GIGABYTE 1024 MB GDDR5?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by idot6,

אני קונה מפרט חדש, ויהיה בו שני כרטיסים HD6850 אני קונה בTMS אז האופציות שלי הן: http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/9125 איזה לבחור? בGIGABYTE יש שני מאווררים, זה קריטי?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  22. אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by Avidar.R,

רציתי לדעת האם יש Gtx ti ואם יש אז האם הוא עולה בהרבה על הביצועים של הgtx570 הרגיל שווה להשקיע עוד 300-400 שקל בשביל השידרוג אם הוא קיים בקיצור אני רוצה השוואה בין השניים ולראות אם יש הבדל משמעותי באיכות

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by etayone,

ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים