עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by mp91,

http://ksp.co.il/hmain.php.. 1195.. ירד במאה חמישים ככה...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Regev,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yuyudodo,

עדיף מKSP תנו בראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Aqualung,

התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RazorJunior,

תמונה אחת שווה אלף מילים ;D תמונות נוספותלא היה לי כוח להשקיע בצילום בשעה כזאת ) לחץ כאן לחץ כאן לחץ כאן ולמי שמתעניין: המסך הוא IIYAMA PROLITE E431S-S. נקנה ב 2400 ש"ח במזומן עם אחריות יבואן לשלוש שנים האחריות היא מ 5 פיסקלים שרופים - מסך חדש. המסך נפתח לפני הקנייה ונבדק שאין בו פיקסלים שרופים. (מי שרוצה שאני אקשר אותו לבן אדם - שיפנה אלי בהודעה פרטית ) מפרט טכני: דגם ProLite E431S-W LCD 43cm (17''),TN Wide Angle , TFT colour LCD (active Display) זווית ראייה מירבית Horizontal: 140, Vertical: 120 צבעים וגוונים 16,2 million זמן תגובה 16 ms רזולוציה מירבית 1,3 MegaPixel (1280 x 1024) בהירות 250 cd/m ניגודיות …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by OHANA,

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte. המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן. חומרה: מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz זיכרון - 4GB ספק - 520W תקציב: עד 700 ש"ח אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה

13. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by omery000,

הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר. המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'. אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן). אשמח להצעות =)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tommy,

אני אמור להזמין כבר היום\מחר כרטיס וחשבתי על הכרטיס 6800 AGP של לידטק אם מישהו יודע איך הוא, אם יש איתו בעיות וכו', כמה שיותר מידע יעזור...תודה. קישור לכרטיס : http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&osCsid=0caecc32caf4db5a8c1ea480bfc7e08b

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני שובר תראש יענו עם השקעה של עוד 400 שקל שווה לקחת מסך 19 של מאג לא יודע תאמת מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nim901,

well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pro,

שמתם לב כמה עולה GFORCE החדש 1000$ לא מוגזם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ayauasca,

מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nir2711,

שלום לכולם מה עדיף ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E או ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ זה המפרט של 6850 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406 או זה המפרט של 460 יש 2 דגמים http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Or ei,

אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לא יכול יותר, כל היום אני בחיפושים אחרי כרטיס מסך, אני מנסה לקרוא ולהבין איך לבחור כרטיס מסך, על איזה פרמטרים להסתכל, נכנס לכל מיני השוואת ולא מבין כלום ! הכרטיס ישמש אותי לגימינג קל , משחקים ברמה של בטלפילד 4 .. GTA V ... NFS .. ולתוכנות עריכה כמו סוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס .. פוטושופ/./ התקציב שעומד לרשותי , 600-700 ש"ח , עדיפות לקנות בKSP כי שם אני קונה את כל המחשב אבל אם יש צורך בחנות אחרת, אז אני בא בראש פתוח זה המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-PLUS LGA115…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אחרי שנתיים תובעניות בתפקיד שבהן הצליח להחזיר חלק מהכוח המסחרי שאבד למפתחת השבבים האדומה, ראג׳ה קודורי יפנה את מקומו באופן זמני לכתבה

דיונים חדשים בפורומים