כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון שגם יצאו הגרסא של ה4200 שתומכת בAGP*8 אבל לא התמיכה הזאת משנה, מה שיותר קריטי זה השימוש בזכרונות יותר איכותיים, ומהירויות שעון גבוהות יותר... האם זה באמת משנה בעיקר הקטע של הזכרונות והחברה שמיצרת את הזכרונות??? ??? וכמה זמן יקח לכרטיסי הAGP*8 להגיע לארץ ומה יהיה ההפרש במחיר? והאם בכלל כדאי לקנות TI4200, או לחכות עוד חודש+ לרידון 9500??? הוא יותר טוב?? ומה המחיר שלו פחות או יותר? והאם יש לו עוד יתרונות טכניים על הTI4200 מלבד התמיכה שלו בDX9??? תודה!
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך מחנות של RSM עבור מחשב חדש שאני מרכיב i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG מבחינת המארז זה AntecP193 המליצו לי על GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 במחיר מבצע של 750 ש"ח, אך לצערי המבצע נגמר אז אני צריך המלצה אחרת בבקשה. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Nvidia מתכננת להשיק כרטיס תומך DX10 באפיק AGP, שימשיך את ה-7600GS, העונה לשם הקוד המתוחכם "G84 AGP". הכרטיס מיועד לשוק המשדרגי AGP, אשר לא הייתה להם אפשרות אטרקטיבית לשדוגים בזמן האחרון. זוהי בחירה מוזרה קצת מצד Nvidia, אבל מסתבר ששוק ה-AGP יזכה להנות מDX-10 אחרי הכל. מאמצי וויסטה ישמחו שהם יוכלו לשמור את לוחות ה-Nforce 2 שלהם ואת מעבדי ה-Athlon xp האהובים, ועדיין להשתמש ב-DX10. ה-G84 נקבע להיות המחליף של הג'יפורס 7600GS, אשר נמכר היום בסביבות ה-600 ¤, עסקה לא רעה בשביל כרטיס AGP. גרסאת ה-AGP מתאפשרת כתוצאה מהעובדה שהשבבים ב- G84 הם pin-to-pin ותואמים לכרטיסי הג'יפורס 6600 ו-7600, אז לא נדרשה מודיפיקציה בשביל לאפשר לשוק ה-AGP להנות מכרטיסי DX10 חדשים. הכרטיס צפוי לצאת לש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד... והתוצאה שהתקבלה היא : 12,488 מה אתם אומרים? איך היא נראית לכם? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום דיברתי עם הדובים ונאמר לי שבכלל הכרטיס שאני הזמנתי XFX6800U לא ידוע בכלל תאריך שלו שיגיע לארץ אז הם אמרו לי ש ב 15 לספטמבר צריכים להגיע אליהם ליטקים.. אוקיי אז השאלה שלי מה אתם חושבים..... לקחת תליטק שיבוא שזה גם עוד תוספת מחיר או לחכות לכרטיס מסך שאני הזמנתי... וגם מה האפשרויות OC ל ליטק... עם מישהו יודע ...
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php.. 1195.. ירד במאה חמישים ככה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 4gb ram 9800gtx+ יש לי דרייברים הכי מעודכנים ושאני משחק קרייסיס ווארהד על enumesht ועל רזולוצייה 1280X1024 ללא פילטרים יש מלא תקיעות שמיסתובבים רצים כימעט כל 2 שניות יש תקיעה על gamer יש עדיין אבל הרבה פחות רק שאני רץ אז יש כל 10 שניות ולי אמרו שהכרטיס יהיה overkill ברזולוצייה כזאת וזה ביכלל לא נכון ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ולמה קרייסיס ווארהד אני לא יכול להריץ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שמוזר ...תפריט ההורדה (באתר של NV כמובן ) הוא כמו של הרישמיים אבל כשלא ניכנסים דרך הלינק רואים שהדרייבר הרשמי האחרון הוא 81.89 . והדרייבר בטא האחרון באתר הוא 84.20 ... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.15.html
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שכוסס ציפורניו ומחכה למבחני ביצועים: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ethereum-crypto-mining-performance-leaks-out/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לברר(מעניין ומסקרן) האם הכרטיס המסך שלי טוב. שמו: ATI Radeon HD 4670 מעל לשנה וחצי עבר מאז שקניתי אותו.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 9800GT עם חיבור HDMI, אני מחבר את הטלוויזיה דרך הHDMI ומאפשר בדרייבר של nVidia (שמעודכן לגרסא 197.13 שלא אמורה להוות בעיה) את הסאונד דרך HDMI ועדיין אין סאונד בחיבור HDMI. מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי שאני צריך לחבר את הכרטיס קול שלי לכרטיס מסך, נשמע הגיוני אבל לא קיבלתי עם הכרטיס מסך שום כבל שקשור לזה (רק מתאם DVI-VGA), מאיפה אני משיג את הכבל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קולנוע ביתי זה קצת שאפתני אולי למפרט הבא: מעבד intel core2due e4700 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l ספק antec 500w ea500d זכרון 4gb המחשב נרכש לפני 7 שנים בערך והיה עליו geforce 8800gt. לפני כמה זמן ה-gt נשרף וקניתי מחשב חדש. את המחשב הנ"ל ההורים רוצים לחבר לטלויזיה בסלון, למטרת צפייה בסדרות וסרטים. יחובר ב-hdmi למסך lcd של כ-50 אינץ'. מעוניין בכרטיס מסך שיתאים לצרכים הללו שאינם גבוהים במיוחד, במחיר נמוך - כ300 ש"ח. חנות מועדפת- KSP. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי מדגם LG774FT בן כ5 שנים, הוא התחיל לרעוד לפעמים, זה אומר משו? הוא עומד להשרף?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: מאבד: E6750 ספק:THERMALTAKE 550W זכרון:3GB לוח אם:GA-P35-S3L ובנוסף מומלץ שתיהיה אחריות של 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT 512mb והוא מצליח להפעיל לי משחקים על האיכות הכי נמוכה ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים בטארפילד 3 קול אוף דוטי וכדומה באיכות גבוהה יותר יש לי מסך זה המסך שלי http://bebefore.com/lg-flatron-e2350t/ פרטי מערכת: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor LG E2350 (Digital) [23" LCD] (001NDLSGK072) Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM X2 ספק HEC 300AR-TF 300W מח…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה המפרט הקיים שלי: ואני מחפש לשדרג למשהו חביב שיאפשר לי לשחק בכל משחק חדש על הגדרות בנוניות חלק.. חשבתי על אלו: אגב מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני הRX560? אשמח להמלצות על אחד מאלו או שלדעתכם אני יכול להסתפק אפילו במשהו זול יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למפרט הבא : core i 3 2100 3.1 ghz Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET 1920x1080 רזולוצית מסך טבעית 4GB RAM 1333 MH Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-