כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
TSMC being blamed for NVIDIA GTX 1080, GTX 1070 supply issues and retailer price gouging http://en.yibada.com/articles/135866/20160627/tsmc-being-blamed-nvidia-gtx-1080-1070-supply-issues-retailer.htm The problem is now being traced back to the supply end. TSMC is reportedly having trouble producing the 16nm FinFET chips that power the Pascal GPUs in the GTX 1080 and GTX 1070, Mobipicker has learned. Coupled with the high demand from the public, the lack of supply does really pose a conundrum for those who have not bought the cards yet.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI RADEON 3400. הרצתי משחק די כבד (דום 3) עליו ונתתי לו לבחור את הרזולוציה וההגדרות תצוגה באופן אוטומטי. אני מתחיל לשחק ולאחר כמה שניות התצוגה קופאת וזהו. האם זו בעיות חומרה (כי אם כן יש לי אחריות) או זו בעיה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שבדריוורים של הכרטיס מסך יש תוספת נחמדה שעוזרת לעבוד יותר מהר בוינדוס עם הכרטיס מסך, איזה תוכנה אהבתם יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום עשיתי את ה o.c הראשון שלי. והגעתי ל840 mhz לליבה ו1325 לזכרון עכשיו אין לי יותר לאן להעלות ואני חושב שאפשר לסחוט את הכטיס עוד קצת אם אפשר תגידו לי בבקשה איך
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים ברזולוציה של 1080X1920. אני משחק לרוב במשחקים ישנים יחסית שאינם דורשים כרטיס חזק אך אני מעוניין באפשרות לשחק במשחקים שיצאו בעתיד כמו Diablo III. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בגלל טכנולוגיית ה-CUDA לשימושים אחרים ממשחקים. התקציב הוא כ-800 ₪. מפרט המחשב הוא : Athlon X3 425 @ 3.4GHz 2GB ram (כנראה שאקנה מודול של GB4 בקרוב) Seasonic 500W ומסך של 1080P חשבתי לקחת את 460GTX 768MB של ASUS, אך אני לא בטוח שהוא מספיק למשחקים ברזולוציית המסך שלי. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי מסך מחשב למסך full hd 1900x1200 האם כרטיס המסך הנוכחי יחזיק משחקים וסרטים ברזולוציה מרבית עם הגדרות גבוהות? במידה ולא יש המלצה לכרטיס חזק יותר? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה מומלץ לגיימר בינוני, לצפייה בסרטים, מסך 26 , מעבד 2200 , 2 גיגה: Asus GeForce EN8800GS 384MB ב- 565 ש"ח או GEFORCE 9600 GSO 384M ב- 460 ש"ח או האם מומלץ משהו אחר לגמרי? (עד 550ש"ח) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=3073&afid=1036
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מהירות הליבה שלו היא 315MHZ, ז"א שבאוברקלוק שאני עושה ל4200 של סומה אני יכול לעקוף אותו? ואני לא מדבר עליו כשיש לו O\C. ??? ??? נשמע לי מוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 2 mx/mx 400 32MB. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה האם הוא טוב? האם הוא חלש? האם כדאי לי לשדרג? ושאלות דומות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך מחנות של RSM עבור מחשב חדש שאני מרכיב i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG מבחינת המארז זה AntecP193 המליצו לי על GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 במחיר מבצע של 750 ש"ח, אך לצערי המבצע נגמר אז אני צריך המלצה אחרת בבקשה. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש..ה- 9800GT לא עונה בכלל לדרישותיי. המפרט שלי הוא E7400 ללא OC. 4GB DDRII 800MHZ על WIN7 32BIT ספק 500W לוח אם DG41TY של אינטל. השימוש הוא בעיקר למשחקים על מסך 22'' 1650X1080. איזה כרטיסים יכולים להתאים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-