כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל והאם אפשר להתקין כרטיס PCI-E 2.0 על לוח עם PCI-E X16 ? תודה לעוזרים מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שאין מכ"ס על מוצרי מחשוב אבל יש מע"מ , בוא נגיד ומישהו קנה לי חלק מחשב בחו"ל הוא צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפני כחודש הבאתי מארה"ב כרטיס מסך ATI Radeon all-in-wonder 9800PRO . הכול עובד סבבה חוץ מהטיונר של הטלויזיה שמשום מה מציג לי רק תמונות בשחור לבן. התקנתי את הדרייברים האחרונים ואת העידכון ל-DirectX9.0b ועדיין רק שחור לבן. אני מחבר את האנטנה של YES למחשב (אחרי היציאה מהממיר) ומקבל תמונה וסאונד בסדר גמור חוץ מצבע. הבעיה היא כנראה בשיטת השידור שהכרטיס מאופיין. השיטה בארץ היא PAL-BG בעוד שהכרטיס תומך כמעט בכול השיטות חוץ מזאת. מה שרציתי לדעת (אחרי כול הסיפור הזה) אם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך הוא פתר אותה. הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים תוכנה לצפייה והקלטה מהטלויזיה בסגנון ATI MEDIA CENTER שעובדת עם שיטת השידור בארץ
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שישמש לhtpc, חשוב שיתיהיה לו יציאת HDMI. שימוש עיקרי לצפייה בסרטים אך כדאי שיתמוך בהרצת משחקים בסיסים כמו gta sa . תקציב 400 שח המליצו על הכרטיס הבא אבל הוא יקר לי טיפה http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לקחת, הן מבחנת המחיר והן מבחינת הביצועים והמותג. ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 256-bit Dual DVI, PCI-Express Retail - 1229 או: ש"ח GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E- 1350 אני פשוט על סף קניה פחות או יותר והלכתי על ה-sapphire בגלל שלא שמתי לב לקיומו של הgecube 512 במחיר הזה. האם שווה לי להשקיע עוד 120 ש"ח בשביל זה, כי לדעתי שווה לי מאוד. אני חייב את דעתכם כי מחר אני מבצע החלטה תודה רבה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התרגלנו לקבל מוצרים מטורפים מחברת Colorful הסינית, אך דגם ה-iGame החדש שלה כנראה שובר את כל השיאים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות .... הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה) בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בסוף יתחילו להבריח את זה ממצריים , על גמלים .......
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה יותר טוב, מבחינת ביצועים ומחיר אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי לכרטיס מסך 2500-2800 ש"ח מכיוון שהX1800 עדיין לא הגיע לארץ, אז מחיר אפשר להשוות מחנות בחו"ל (כמו newegg) תודה
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ביוני ככה אני עושה גיחה לאמריקה, תכננתי בהזדמנות הזאתי לקנות מחשב חדש, אך בנתיים הreadon 9600se לא סוחב והחלטתי עד אז לקנות כ. מסך חדש רציתי לקנות את ה6600gt אבל בטעות הזמינו לי את ה6600u רציתי לדעת אם ה6600u יחזיק לי עד יוני
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על ה-2900PRO 512MB החדש ? אולי בכל זאת ללכת על GTS 640 ? או אולי בכלל כדאי לחכות עוד חודש חודשיים ?
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות את הכ. מסך הזה: Radeon X1950GT SUPER 512MB. אני משקיע בזיכרון בגלל שאני מעוניין בעתיד לשדרג למסך 22 אינץ' והבנתי שזה ישפיע על המשחקים אם יהיה רק 256M זיכרון. השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה תומך בחיבור שני מסכים בו-זמנית, כך ששניהם יהיו השולחן עבודה שלי, כלומר שולחן עבודה אחד ארוך על שני מסכים. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר קצת יותר מ-5 שנים של עבודה מאומצת, ה-LG 995FT הנאמן שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני מתכוון לנסות לתקן אותו, אבל אם הסיפור הזה זה לא יסתיים עם סוף שמח, אני אצטרך לקנות מסך חדש. הנטייה הטבעית של היא ללכת על מסך דומה של אותה חברה, אבל נראה שהביקורות על ה-F900P מאוד לא מעודדות. השאלה היא האם יש מסך אחר שיהיה קנייה טובה יותר ושיציע את התכונות הבאות: 1. מסך שטוח לחלוטין, מבפנים ומבחוץ 2. תמונה אחידה, ללא שני הפסים האופקיים הידועים לשמצה (שלשמחתי לא קיימים ב-LG שלי) 3. עבודה ב-1280x960x85 עם חדות טובה מפינה לפינה 4. אפשרות לעבודה ברזולוציה של 1600x1200 (ורצוי יותר) בקצב רענון של לפחות 75 הרץ 5. צבעים מדוייקים מאוד 6. ממשק משתמש נוח 7. אפשרות לתיקון אפקטיבי של עיוות…
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!!! אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-