עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך במחיר בין 1000- ל1400. כרטיס למשחקים, אבל אני לא גיימר מטורף המסך - 2407WFP. צריך כרטיס שיחזיק את הרזולציה. שתהיה תמונה יפה לHDTV. המפרט: מעבד:586ש''ח Intel Pentium E (C2C technology) E2180 2.0GHZ 1MB FSB800 OEM לוח אם:598ש''ח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DSL ספק כוח 455ש''ח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU זכרונות 458ש''ח Corsair @GB (2X1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 המפרט הורכב מTMS. וזה יוצא 1997 ש''ח תודה

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by hardware maniac,

אוקיי מכיוון שאין לי עוד את הכרטיס והוא מגיע עוד כמה ימים אשמח אם אנשים פה מהפורום שיש להם אותו ישתפו אותי בביצועים שלו . גם לטוב וגם לרע זהו דיון,ניתן לשבח אותו וניתן לציין וניתן להחפיש את שמו. בקיצור-דעותיכם על הכרטיס. עריכה:אה עוד משהו,בין אם אתם מביעים דעה על הכרטיס(טובה או רעה) אבקש שתנמקו ע"י נתינת המערכת שסובבת את הכרטיס (מעבד,זכרונות,לוח-אם וכו') בכדי שיהיה איזושהי מידת השוואה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by roih3,

יש לי כרטיס מסך של HD4870 שמתי רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים X4 וכל השאר על HIGH ויש לי FPS נמוך בערך 25...וממש לא כיף לי לשחק ככה... מישהו יכול להמליץ לי על איזה אפשרויות לשים כדי שיהיה לי FPS טוב... כי ניסיתי להוריד את האיכות והFPS עלה אבל האיכות ממש ירדה... או שבכלל יש לי איזה בעיה בכרטיס ?ואני לא יודע?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מיועד בעיקר לניגון HD ובכלל אני משתמש ב LCD 27 אינץ' אז ככה שצריך יציאת HDTV אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה רק לשנה וחצי ככה עד שאני מחליף מחשב לגמרי. אז תקציב: עד 600 ש"ח (ניתן לחרוג אם זה משמעותי) המפרט של המחשב: > Mainboard : IBM IBM > Chipset : Intel i845G > Processor : Intel Celeron @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (2 x 128 DDR-SDRAM ) > Video Card : Intel Corporation 82845G/GL/GV/GE/PE Integrated Graphics Device > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > CD-Rom Drive : LITEON CD-ROM LTN486S > Network Card : Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VE Network Connection > Operating System : Microsoft Windows XP Prof…

6. Started by thebenjamin,

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by redead,

כמה אפשר למכור כזה כרטיס ביד שניה , אריזה סגורה לגמרי לא נעשה שימוש בכרטיס...

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Dym,

הכרטיס הוא של הרקולס. ב-Displays הוא טוען שהיציאה לטלוויזיה לא מחוברת, למרות שהיא כן. אני משתמש במעביר (תקין!) S-Video-->RCA. משום מה אין לי שום תמונה בטלוויזיה, ואני משתגע. שמישהו יעזור לי...? מישהו?! הלו.....?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם GeForce 6800GT הוא כרטיס חזק? וכמה זמן מעמד הוא יחזיק למשחקים..? פשוט אני קונה כרטיס כזה היום.... GeForce 6800GT 256MB 256bit רציתי לדעת רק אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן מבחינת משחקים וכד'..והאם הוא נחשב לכרטיס חזק..?

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by squeal,

שלום לכם, בעקבות הדיון הקודם שלי בנושא, החלטתי ללכת על הכרטיס 6800GS של חברת Gigabyte עכשיו רציתי לשאול, gigabyte היא חברה טובה לכרטיסי מסך? כי ראיתי שה 6800GS של gigabyte עולה 1200 ש"ח וה 6800GS של evga עולה 1400 ש"ח ומצאתי עכשיו גם 6800GS של leadtek ב 1290 ש"ח מה שרציתי לדעת אם יש שוני בביצועי הכרטיסים [לא מעניינים אותי הבאנדלים, הקירור וכל מה שקשור לזה] ואם כן אז אם תוכלו לפרט אני אודה לכם. שווה להשקיע את הכסף או שאין הבדל? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by Old Cat,

מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by saarxee,

אני כרגע עם GT430, הציעו לי מחיר ממש טוב על ה-560TI, והוא מאוד משתלם. הכרטיס הזה מספיק חזק ביחס למשחקים של היום? אני על רזולוציית 1600X900. כדאי לקנות אותו או שלחסוך עוד ולרכוש כרטיס עדכני יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין. בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך. אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל. האם מישהו התנסה בבעיה דומה? מה עלי לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה חבר שלי הציע את הכרטיס הזה ב200 שקל... וnVIDIA GeForce PX7600GS 512 mb PCIeוLeadtek שווה?

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by shay360,

שלום לכולם! אני בדרך לקנות מחשב חדש..מתוך התעניינות נכנסתי לאתר של albatron כדי לקרא קצת על הכרטיס מסך שאני עומד לקנות עם המחשב החדש( 8800GTS 320MB ). ופתאום נתקלתי בדבר שהיה נראה לי מוזר. בדף הזה: http://www.albatron.com.tw/English/product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=204 שורה אחרונה: Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 26A) 12V וזרם של 26A ??!! זה לא ה-מ-ו-ן ? מחישוב מהיר זה יוצא 312W שזה המון הספק... זה יכול להיות?! או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתוב שם?

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  17. הינה קישור לאתר http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N68T256DH.htm# תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by pc student,

חברה שמעתי ברחבי הרשת ביקורות מוצלחות לראדאון 9200 se סןף סוף הוכחתי שהמוצר טוב אצלי הוא מ st lab ועשיתי עליו קלוק ליבה 360 מגה הרץ זיכרונות 480 מגה הרץ כ ddr

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  19. כי אני חושב לעבור לוויסטה במיוחד בשבילו.

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Doron404,

עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by GunBlade,

אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 8600 על מנת להריץ משחקים בצורה נורמאלית. ברור ש-8800 היה עוזר בעניין, אבל מה לעשות. זה התקציב. השאלה היא: האם עדיף לקנות דגם עם 512MB DDR2 או עם 256MB DDR3? מצד אחד יותר זכרון אך יותר איטי, מצד שני פחות זכרון אך יותר מהיר. מה הכי כדאי? כמה זכרון באמת צריך בשביל משחקים? תודה.

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  22. האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הנה שני לינקים, את אחד מהכרטיסים האלה אני יקנה, הם עולים לי אותו מחיר בדיוק אבל רציתי לדעת מי יותר טוב. הרוב אמרול י שה-9100 של Sapphire יותר טוב אבל רציתי דיעה אחרונה לפני שאני קונה. הנה שני לינקים של פירוט על הכרטיסים ושמות הכרטיסים: Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro II 128 MB: http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000pro.htm SAPPHIRE ATI Radeon 9100 128 MB: http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp תודה רבה, אני ממש צריך את התגובות שלכם דחוף, ואני סומך עליכם כי בנושא הקודם שלי עזרתם מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.