עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Void,

מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בשביל משחקים (המחירים בשמיים אבל אני עשיר) בשביל עבודה ועסקים (זול מאוד) מי בכלל קונה כרטיסי מסך? אני נשאר עם הוודו 3 שלי (או לחילופין- אני אגנוב מבאג ואז נראה)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ztakram,

שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלו םםלכולם שאלתי היא האם ככל שגודל הנקודה גדול יותר התמונה נראית טוב יותר? אני מעונניין לרכוש מסך lg700b שגודל הנקודה שלו הוא 0.24 לעומת מסך lg אחר שגודל הנקודה שלו הוא 0.20 בתודה מראש אלעד

5. בכותרת .....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LOL,

לאחותי התקלקל המסך והיא רוצה להחליף ל19 חדש אכשיו השאלה לאיזה מסך 19 הייתם ממליצים ב1500 שקל ובטח לאלה שחושבים שזה תקציב נמוך תגידו לי בבקשה את ההבדלים בין מסך זול למסך יקר ואולי זה בסוף ישכנע את אחותי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TalEliasi,

שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.

10. Started by LalA09,

איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by jonjon22,

באופן כללי, איך נחשבת חברת evga מבחינת רמת המוצרים שלה, איכותם ואמינותם ? ובאופן ספציפי, איך כרטיס המסך הזה https://ksp.co.il/?uin=21209 לעומת שני אלה https://ksp.co.il/?uin=19836 http://ksp.co.il/?uin=19233 תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Zadu,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ryan_a,

מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות פשוט הורגת אותי. מהמחירים הקיימים היום בשוק, יש הבדל של 400 ש"ח בין הכרטיסים, לפחות בדגם של לידטק שעד כמה שידוע לי הוא הכי זול. המחשב עצמו אמור לכלול מסך LCD. או 19" 1280X1024, או 20" רחב 1680X1050 (ההפרש בין שני המסכים האלו הוא גם 400 ש"ח באופן מפתיע). האם גירסת ה320 תריץ לי משחקים בשנתיים הקרובות באיכות מספקת על הרזולוציה הגבוהה יותר? אני מאד נוטה לקחת את ה640MB, אבל בהפרש המחירים היום אני יודע שיש דברים אחרים שאפשר לעשות עם תקציב מוגבל. שדרוג המסך הוא אפשרות אחת, הוספת כרטיס קול XFI היא אפשרות שנייה, השקעה בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר טובים יותר היא אפשרות שלישית. בקיצור, אני לא בטוח אם שווה לשים את הכסף על גירסת ה640, אבל לא רוצה לגלות עוד …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by faceman_007,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Eyal Yagen Danino,

כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590

19. לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Liron C,

שלום. יש לי את המחשב הבא: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400 2.50 GHz Gigabyte B660M DS3H DDR4 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Windows 11 Home אין כרגע כרטיס מסך. נתקלתי במספר משחקים שבדרישות כתוב Intel HD 2000 or equivalent Graphics. והשאלה איזה כרטיס מסך מומלץ שיעמוד בדרישה הזו וגם יתאים לשאר הרכיבים מחשב? האם intel hd 2000 זה נחשב לדרישה נמוכה במונחים של היום? האם עדיף משהו יותר טוב? אני לא מפעיל הרבה משחקים, כך שלא הייתי רוצה להשקיע בכרטיס יקר איכותי. מעדיף להגביל את זה לתקציב של 400-500 שח, אבל בגלל שאני לא ממש מבין לא יודע האם זה תקציב מתאים.

22. Started by liav12,

מה לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ShahafH,

שלום חברים! ברשותי HD4870 512MB שרכשתי מלפני כמה שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי צרות.. שמתי לב שהמאוורר שלו מחליט בעצמו על כמה לעבוד (100%) למרות שאני מגדיר שהוא יהיה 50... גם המחשב שלי נכבה לגמרי כשאני מריץ COD:MW3 על הגדרות גבוהות למרות שבעבר הרצתי על אותם הגדרות והכל היה בסדר.. הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה זה 101 מעלות וזה מעל ומעבר למרות שעשיתי נקיון יסודי. נראה לכם שהכרטיס שלי מתחיל להידפק?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mapisto,

היי, יצא לי לקרוא כמה דיונים בפורומים בחו"ל על היעילות של CrossFire עם מסכים בודדים של 60Hz ורציתי לברר את זה. אם יש לי מסך (Dell U2312H) שפועל על 60Hz.. שילוב של שני כרטיסי 6850 לדוגמה יתן לי FPS של 120 (תקנו אותי אם אני טועה). אם המסך שלי יכול מקסימום להגיע ל60Hz, מה עוזרת לי האופציה של CF ? למה פשוט לא לקנות כרטיס אחד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים