עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gilad121,

מה אתם אומרים , או שעדיף 260 ? אני רוצה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות , הכי גבוהות .

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bronco,

אני רוצה לחבר את המחשב דרך יציאת HDMI למסך פלזמה האם כל כרטיס מסך עם יציאת HDMI מוציאים גם אודי דרך יציאת הHDMI ? ידוע לי שישנם כרטיסי מסך של ATI אשר יודעים להוציא גם אודיו דרך יציאת DVI על אייזה דגמים מדובר איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב לצפייה בסרטים בפורמט FHD

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לפי הפרסום ב FUDZILLA הבעייה נעוצה בשימוש בחומרים ברמה ירודה אשר יכולים להתפרק כאשר הם מחוממים ומקוררים ללא הרף - כמו בסביבת מחשב נייד. במחשבים רגילים הבדלי הטמפרטורה הם פחות חדים ולכן אנשים לא נתקלו בבעיה הזאת באותו נפח בעיות בניידים למרות שהבעייה שקיימת בניידים קיימת גם בשולחניים. מסתבר ש NVIDIA השתמשה במשך שנים בחומר הלחמה מסוג ירוד. וכמו ש HWZONE מדווח הבעייה קשורה גם ללוחות האם של החברה...בקיצור מישהו שם מסתיר משהו... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8730&Itemid=1 That little problem with Nvidia's GPUs seem to be much bigger that first though, as it doesn't just affect the mobile GPUs, as it affects every single GPU over …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by elixvx,

אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, ה-EVGA GTX 460SE הוותיק שלי החזיר את נשמתו לNVIDIA. אני מחפש לקנות כרטיס חדש. אני משחק משחקים בסגנון FALLOUT 4 ,FAR CRY אבל ממש לא מחפש לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, כל עוד המשחק יעבוד חלק אני מבסוט. כרגע יש לי i5 עם 8 גיגה ram. לוח אם של אינטל blh6710h, מסך 23" ברזולוציה 1920*1080 חיפשתי כל מיני כרטיסים אבל אני רואה שבטווח המחירים הזה כל הכרטיסים הם 128bit ואני זוכר מהתקופה שהייתי מבין בתחום ש128 זה נמוך. זה נכון? יש עדיפות לNVIDIA אבל אם תמורת אותו כסף יש משהו שווה של AMD, אני לא פוסל. עדיף KSP או אייבורי, יש לי סניפים קרובים. אני מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש! עידן

7. Started by infer73,

טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by רועי שלום,

היי, לפי הכותרת- אני מחפש כרטיס שהוא לפחות כמו 9800gt. האם geforce gt520 עונה לדרישות? נתוני 9800gt http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html (לא כזה מתמחה בתחום) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728633 נתוני gt520 מופיעים באתר חנות KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta לשניהם 1 ג'יגה זיכרון..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כשאני משחק במשחקים (לא משנה איזה) ה-FPS שלי פשוט עומד על 60FPS. היום ראיתי אשכול בפורום כרטיסי מסך ומישהו אמר למישהו שכשה-V-Sync "מופעל" ב-LCD ה-FPS עוד על 60FPS. איך מכבים את זה? (פירסמתי את זה פה בגלל שהבנתי שזה קשור למסכי ה-LCD)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by aucko,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 770, אבל אני לא בטוח שהספק שלי יספיק(דגם הספק: seasonic 500w 80+ bronze ss-500et).האם הספק יצליח לתמוך בכרטיס? מפרט מחשב: מעבד:intel i5 4670 מקרר: arctic cooling freezer xtreme לוח אם:gigabyte g1 sniper z5s

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by liorsn,

מישהו שמע מכיר יודע לחוות דעה על הכרטיס?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה

14. שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pantera,

האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס ו1300 לזיכרונות.. אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה.. נ.ב אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה.. אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yosizach,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by KF,

היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.

20. Started by devilh,

אני קונה מחשב חדש -מאייבורי(ברגע זה רובכם מרימים גבה ומתכוונים כבר להגיב על כמה שהם גרועים,שירות גרוע,חלקים משומשים-אל תטרחו-קראתי-אני מודע היטב לעיניין-מסיבותיי שלי אני מתכוון לקנות שם). בכל מקרה מה שכן מעצבן אותי,מכיוון שהם היבואנים הרשמיים של MSI הייתי מצפה למצוא את כרטיס המסך הזה שם(למעשה,רציתי 8800GTS אבל אני קצר בכסף אז ההתפשרות שלי היא על הTOP שבMIDRANGE) אז השאלות שלי הן: 1.מתי יצא הכרטיס לשווקים(תאריך?סביבות של תאריך?) 2.האם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכרים אותו? 3.האם אולי כרטיס אחר של MSI באותו תחום או של GIGABYTE יספק אותי לדעתכם(משתמש חזק במחשב,לא גיימר מאוד רציני,אחרת 8800 ,אבל בהחלט מתכוון לנצל את הכרטיס). אני מודה מראש על כל עזרה (וגם אם לא יהיו יותר מדי הע…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by matan007,

לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מפרט למחשב חדש שמיועד לגיימינג. התקציב למחשב הוא 4,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. לאחר שנבחרו כל חלקי המחשב התקציב שנותר עבור כרטיס מסך הוא בערך 1,300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בסכום של כ- 1,300 ש"ח ? קישור לטופיק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/threads/558224-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A2%D7%93-4-000-%D7%A9-%D7%97#.VLrDZUeUdqM תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כן, התלבטות קשה ביותר. אני מתלבט כבר שנתיים, ובחופש הזה יש לי סיכוי לקנות אחד. הייתי בטוח שאקנה את ה-Radeon 9600XT, אך בזמן האחרון אני מגלה שאצל אנשים רבים הוא מריץ את המשחק שאני משחק בו (ET) על 40 FPS אפילו. שמעתי שיש כרטיסים שעולים 400 ש"ח והם מריצים את אותו המשחק על יותר מ-100, אני מתכוון לקנות כרטיס ב-1000, אז אני מצפה להבדל משמעותי מהכרטיסים האלה. התקציב שלי בסביבות ה-1000. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים בצורה החלקה ביותר, איכות התמונה חשובה בשבילי פחות (אבל עדיין חשובה). אני מעוניין בכרטיס שיריץ טוב את משחקי הדור הבא, אבל בייחוד שיריץ מעולה את Enemy Territory. שיעבוד עם openGL, DirectX ולא יודע מה.. עם הכל.. אבל את הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג היום במחיר בסביבות ה-1000 …

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shemaviv,

אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1824&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode= תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים