כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מתבלט בין 1950XT 256 לבין 1950PRO 256. אני יודע שה-XT יותר טוב, אבל הוא עולה 600 +- יותר. ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את זה. כי אני רוצה לקנות גם מסך LCD. ההבדלים כל כך גדולים ביניהם?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לרכוש כרטיס מסך יד- שניה, אך בגלל חמדנותם של המוכרים נטשתי את הרעיון וברצוני לרכוש כרטיס חדש מאילת עד 650 שקלים. המערכת שלי : לוח b75m-d3h זכרונות 2X4 גיגה ספק סיסוניק 450W מה הכרטיס הכי מומלץ למערכת במסגרת התקציב ? ואם מישהו מוכר יד שניה משהו נורמלי ולא מצפה שאתן לו מחיר 80%- 70% מעלות הקניה המקורית שלו, שיכתוב לי בפרטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כרטיס Gainward GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 מצדיק תשלום של עוד כ 200 שקל לעומת כרטיס של HIS Radeon HD6870 1GB DDR5 ? לא ראיתי השוואות בין 2 הכרטיסים אבל לדעתי הם די דומים לחלוטין מבחינת ביצועים ( BattleField 3 ברזווציה של 1680 על 1050 ) . אשמח לקבל חיזוקים לכאן או לכאן או כרטיס מסך מומלץ ב עד 1000 שקל. תודה, דרור.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי התקנתי משחק חדש (ישן) לאחרונה קרייסיס 3 והמשחק מבקש כ.מסך שתומך ב-DX 11 . המחשב גם ככה ישן ולכן אינני רוצה בשלב זה להשקיע בכ.מסך חדש (עדיף מחשב שלם חדש). איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? (התקציב בסביבות ה-300 ש"ח ומטה) לא משנה אם זה AMD או נווידיה רק חשוב שיתמוך ב-Win10 x64 עם דרייברים מעודכנים. המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תישמעו אני קונה ת hd4890 עכשיו אני לא יודע מאיזה חברה ליקנות POWECOLOR או SAPPHIRE אז ראיתי בכמה מקומות ש POWECOLOR גם יותר מיתשתלם וגם יש לו מערכת קירור יותר טובה אבל מהחברה SAPPHIRE הוא ניראה יותר איכותי וגם רשום באתר שהוא בא אם מערכת קירור הינה לינקים: powercolor :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819 sapphire : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1557 אני שואל כי יש לי את אותו מאוורר כזה אם הכרטיס[יש בלינק תמונה של זה] כמו ב powercolor ב 9800gt אחד לאחד והוא עושה רעש בלתי ניסבל בדקתי והוא היחידי שאני מכבה ואין רעש. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים וזה דחוף אחרי תשובות אני קונה אותו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת שוטטתי ברשת, ומצאתי בהרבה אתרים (תריצו חיפוש), ובעיקר בפורום של http://guru3d.com/ פרטים לגבי כך שNVIDIA מתכוננת להוציא כרטיס חדש (כנראה כתגובה לR600) שATI הולכת להוציא, כנראה שהוא אף יצא בחודשים הקרובים (פבוראר או משהו כזה), אני מקווה שהוא יתמוך בDX10.1 שמפתחים כרגע ובכול מקרה, זה צעד טוב שכנראה גם יוזיל את G80 שיש כרגע וגם יתן לנו הGAMERS כרטיסים עוד יותר חזקים וטובים מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזו לא השוואה הוגנת כ"כ אבל בשביל המשתמש הלא כ"כ מקצועי, איזה הבדל יהיה בין שני הכרטיסים בהפעלה של משחק כמו דום3 למשל?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו - הוא ממש זול ב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 אני הבנתי שאפשר להגיע איתו ב OC ל 2900 xt האם כדאי לקנות או שיש איזה קאץ'?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הFPS שלי בקאונטר סטרייק סורס ירד מאוד. המפרט שלי הוא: Amd 64 3000+ A-Data 512 x 2 Epox kda3j Albatron 6800GT אני לא יודע למה זה קרה =\ בדקתי עם כל הANTI SPYWARE הקיימים ומה שמצאתי מחקתי. בדקתי עם הAVG והסריקת אונליין של MCAFFE וזה לא מצא לי אף ווירוס =\ אני לא מבין למה הFPS ירד ככה. אולי תוכלו לעזור לי וגם אולי זה בגלל הדרייבר אז תגידו לי איזה דרייבר כדי לי להוריד כי אמרו לי שהחדש דופק את המחשב =( תודה מראש. נדב
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard או Gainward Geforce 4 TI4600 Ultra / 750XP 128MB DDR Video Card ? אני מדבר על עדיפות מבחינת המחיר והזמן שהמאיץ יחזיק מעמד ואני יצטרך להחליף אותו כמה שיותר מאוחר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בהרבה מאוד חנויות כבר פרסומים אודות המחירים של כרטיסי המסך. לדוגמא בIVORY יש אותו, השאלה אם כבר ניתן להזמנה או שעדיין בכלל לא התחיל להיות משווק בעולם? ואם לא מתי להערכתכם יוצא בעולם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Oxide, מפתחת המנוע הגרפי של ashes of the singularity (הבנצ'מארק הראשון של DX12) מגיבה לחריפות לדברים שנאמרו על ידי NVIDIA לאחר יציאת הבנצ'מארק, בין היתר החברה טוענת ש NVIDIA מפעילים עליה לחץ לבטל אפשרויות במנוע ובמשחקים שמתמשים בו ומאשימה את NVIDIA ששיקרה ללקוחות שלה ולא מספקת תמיכה מלאה ב DX12 (עם דגש על חוסר תמיכה ב asynchronous compute). http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/oxide_developer_says_nvidia_was_pressuring_them_to_change_their_dx12_benchmark/1 http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.html אז השורה התחתונה היא ש NVIDIA באמת פחות מוכנים ל DX12 ולכן הביצועים שלהם פחות טובים בבנצ' הזה. בנוסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אוקי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית, מחנות שנמצאת בלוס אנגלס, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1000-1200 שקל, ומאיזה חנות? תודה רבה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי, שקניתי בעזרת הפורום הנהדר הזה, והיום סופסוף ישבתי עליו והתחלתי להתקין עליו דברים. ניגשתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך (גרסא 14.4, שאמורה להיות היציבה), וכשעשיתי ריסטרט המסך פשוט לא עלה לי. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב ושוב, וכלום לא עזר, ואני כבר די מבואס מכל העניין הזה. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי ספק כח המחזיק את המערכת הבאה : מעבד: I7 7490 זכרונות : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz לוח אם : gigabyte h97 gaming 3 אין אוברקלוק (כמובן H97...) השאלה היא אם ארצה לשדרג איזה כרטיס מסך יכול להחזיק הספק הזה ומאוד מעניין אותי לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שנמצאת ב I7 4790 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-