עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:

2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא דורש ממנו הרבה.. כולה שיריץ לי כמה משחקים ישנים שאני אוהב(רצים גם על MX400) את המשחק UT99 אולי קצת CS וAOE3 המסך הינו VS VP730, זאת אומרת שהכרטיס יעבוד ברזולוציה של 1280 על 1024. חובה שתהיה לו יציאת DVI!! ראיתי את זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1390 X600XT של ג'יקיוב, עם 128MB יש לציין שזו החנות ממנה אני קונה את המחשב לכן אעדיף לקנות משם בכל מקרה.. יש שם גם X1300 ב414, איזה מהכרטיסים יהיה יותר טוב בשבילי? גמו כן אהיה מעוניין גם בהצעות לכרטיסים מקבילים של NVIDIA. תודה רבה קובי. הX600XT מקביל ל9600XT?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Ran Gordon,

היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tomerra,

מה אתם אומרים עליו - הוא ממש זול ב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 אני הבנתי שאפשר להגיע איתו ב OC ל 2900 xt האם כדאי לקנות או שיש איזה קאץ'?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by infer73,

טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Eli236,

בס"ד טוב נתחיל מהקישור https://www.amazon.fr/gp/product/B071CQ5LRV כרטיס מסך SAPPHIR PULSE RX580 8GB ב930 שקלים אחרי משלוח ומיסים. למהירי החלטה, אני לא יודע אם מדובר בטעות באתר או במחיר חדש. אבל עם הקטע של כורי המטבעות, כנראה שלא ישאר הרבה זמן במחיר הזה. לצורך השוואה, הכרטיס נמכר ב1400 שקלים ביד שנייה באיביי https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=RX580&LH_Complete=1&LH_Sold=1&rt=nc&_trksid=p2045573.m1684 ולמה אני אומר למהירי החלטה? כי אתמול הדגם NITRO + נמכר ב260 אירו והיום בבוקר עלה ל400 אירו. http://imgur.com/a/SXJTF אישית הזמנתי, בכל מקרה אם זאת טעות ב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by the terminator4,

על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר כזה?? אני קונה מKSP למי שמכיר יש להם את כרטיסים מהחברות הבאות: ati asus evga gigabyte point of view powercolor connect3D

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by IlanF,

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by lmlm,

8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by aaaviad,

אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים

12. Started by SuBeX,

אני מתלבט, הביקורות די צמודות ואני לא יודע אם ה-CUDA והפיסיקס באמת עושים הבדל משמעותי בביצועים הסופיים כאשר שוקלים את המחיר. דרך אגב, אני קונה את הכרטיס בארה"ב - למישהו יש המלצה לחנות טובה וזולה מלבד NEWEGG? קראתי הרבה בנצ'ים אבל רציתי חוות דעת אישית אם מישהו מוכן לנדב. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 60 FPS זה מושלם מבחינתי, אפילו על 30 משחק בכיף רוצה לקנות 3 מסכים, מתלבט לגבי הרזולוציה ואיזה כרטיס אצטרך עבורם. 3 FHD אפשר עד 24 אינטש כי ב27 אינטש תהיה רזולוציה קטנה מידי אם לעשות 3 1440P צריך כבר כרטיס יקר מידי ? ואיזה כרטיס יספיק לי עבור 3 FHD? אוליי 27" FHD לא כזה נורא ?

14. שלום לכולם, ה-EVGA GTX 460SE הוותיק שלי החזיר את נשמתו לNVIDIA. אני מחפש לקנות כרטיס חדש. אני משחק משחקים בסגנון FALLOUT 4 ,FAR CRY אבל ממש לא מחפש לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, כל עוד המשחק יעבוד חלק אני מבסוט. כרגע יש לי i5 עם 8 גיגה ram. לוח אם של אינטל blh6710h, מסך 23" ברזולוציה 1920*1080 חיפשתי כל מיני כרטיסים אבל אני רואה שבטווח המחירים הזה כל הכרטיסים הם 128bit ואני זוכר מהתקופה שהייתי מבין בתחום ש128 זה נמוך. זה נכון? יש עדיפות לNVIDIA אבל אם תמורת אותו כסף יש משהו שווה של AMD, אני לא פוסל. עדיף KSP או אייבורי, יש לי סניפים קרובים. אני מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש! עידן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by jonjon22,

באופן כללי, איך נחשבת חברת evga מבחינת רמת המוצרים שלה, איכותם ואמינותם ? ובאופן ספציפי, איך כרטיס המסך הזה https://ksp.co.il/?uin=21209 לעומת שני אלה https://ksp.co.il/?uin=19836 http://ksp.co.il/?uin=19233 תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RayZ,

טוב... יש לי כאן מסך חדש, ה-2209WA הידוע. אכן מסך נהדר, הבעיה היא שמהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא מרצד. זה בצורה שאפשר לשים לב לזה גם מרחוק. הוא פועל על הרזולציה הטבעית שלו ועל קצב רענון של 60Hz. ניסיתי קצת לשחק בהגדרות- לא מצאתי פיתרון. למישהו יש מושג מה לעשות...?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by none,

Ti 4200 Leadtek

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tenana,

בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aka_katz,

LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כשרק גיליתי שיש טוויק בלעדי של היצרנית(אסוס)של הכרטיס מסך הופיע שהoc דלוק ולא הבנתי למה.. אבל לא הוגדר בכמה. פשוט אפשר רק להדליק ולכבות.. זה בטוח? וזה אומר שפשוט ההמהרה נהייתה אוטומטית לפי הצורך?(אני משתמש בלפטופ של אסוס ובו יש gtx 870m) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nore0,

הכי גבוה אצלי זה 85 על כמה לשים? מה הכי טוב ? ומה זה אומר רענון מסך?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by wraithLord,

אני מנסה להשלים ידע בחומרה של 5 שנים אחרונות. לא מצאתי שום דיון שמתמקד ביתרונות/חסרונות של SLI/קרוספייר לעומת כרטיס אחד. מבחינת מחיר וביצועים. מתי עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולקנות שניים של 600 לעומת אחד של 1000, בתחום השוק הבינוני/בינוני גבוה בלבד. או אם יש מאמר מפורט בקשר לזה אני גם אשמח. פעם אחרונה שהייתי מעודכן בחומרה היה בתקופת CORE 2, אז אני כן -לא מבין כלום-. תודה מראש :)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים