כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb, המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA. אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות, הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה: NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO. ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה (350ש"ח) עם חריגה קלה? אני יודע שהכול יחסי אבל זה התקציב... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי את המחשב הבא: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400 2.50 GHz Gigabyte B660M DS3H DDR4 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Windows 11 Home אין כרגע כרטיס מסך. נתקלתי במספר משחקים שבדרישות כתוב Intel HD 2000 or equivalent Graphics. והשאלה איזה כרטיס מסך מומלץ שיעמוד בדרישה הזו וגם יתאים לשאר הרכיבים מחשב? האם intel hd 2000 זה נחשב לדרישה נמוכה במונחים של היום? האם עדיף משהו יותר טוב? אני לא מפעיל הרבה משחקים, כך שלא הייתי רוצה להשקיע בכרטיס יקר איכותי. מעדיף להגביל את זה לתקציב של 400-500 שח, אבל בגלל שאני לא ממש מבין לא יודע האם זה תקציב מתאים.
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ההבדל לטובת הXT שווה את המחיר? או שההבדל מזערי וכדאי ללכת על הפרו?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לקניית מחשב חדש ובכלל לידע כללי שאלה בקשר לכרטיסי מסך 2070 לעומת 1070 התקציב שלי הוא עד 2000- 2200 שח, ואני מתלבט רבות איזה כרטיס לקחת כי אני צריך את המחשב בזמן הקרוב. כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8GB GDDR דגם GV-N2070WF3-8GC לעומת כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 דגם GV-N1070WF2OC-8GD הקנייה היא רק מאחת החנויות בארץ כך שדילים או מחירים זולים באמזון ובחול בכלל , לא רלוונטי . כמו כן רק כרטיס חדש, לא משומש. השאלה היא ספציפית רק לדגמים אלה בלבד, אין לי תקציב ליתר הדגמים. זה קצת מוזר כי הדגם שציינתי של 2070 הוא זול משמע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז נגיד שכבר החלטתי מה אני רוצה לקנות השאלה הבאמת קשה (לפחות לי) של איזה יצרן? הכוונה היא להישאר בטווח המחירים הראלי לכרטיס הזה אך להתפשר כמה פחות על איכות לגבי שאר מפרט המחשב אני מתכוון לקנות את זה ביחד עם מעבד Core 2 Duo 6300 או 6400 ולוח אם מתאים SLI כמובן או של ASUS או GIGABYTE תודה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הFPS שלי בקאונטר סטרייק סורס ירד מאוד. המפרט שלי הוא: Amd 64 3000+ A-Data 512 x 2 Epox kda3j Albatron 6800GT אני לא יודע למה זה קרה =\ בדקתי עם כל הANTI SPYWARE הקיימים ומה שמצאתי מחקתי. בדקתי עם הAVG והסריקת אונליין של MCAFFE וזה לא מצא לי אף ווירוס =\ אני לא מבין למה הFPS ירד ככה. אולי תוכלו לעזור לי וגם אולי זה בגלל הדרייבר אז תגידו לי איזה דרייבר כדי לי להוריד כי אמרו לי שהחדש דופק את המחשב =( תודה מראש. נדב
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל משחקים (המחירים בשמיים אבל אני עשיר) בשביל עבודה ועסקים (זול מאוד) מי בכלל קונה כרטיסי מסך? אני נשאר עם הוודו 3 שלי (או לחילופין- אני אגנוב מבאג ואז נראה)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לשדרג את ה-280X הישן שלי. המערכת היא כזאת: i5 -4460 asrock B85M zeppelin 8GB DDR3 1600 antec 600W כרטיס נוכחי: radeon r9 280x vapor-x 3gb להבנתי יהיה צוואר בקבוק עם כל כרטיס שהוא מעבר ל-GTX 1060 / RX 580 ולכן זה יהיה מיותר לקנות כרטיס חזק יותר מאלו. האם זה נכון? עדיף להימנע מכרטיסים חזקים יותר כדוגמת GTX 1070? (שהרי בגלל צוואר הבקבוק הביצועים יהיו כאילו קניתי GTX 1060) האם עדיף להשקיע כסף במעבד חדש במקום בכרטיס מסך? התקציב שלי הוא 1,500~1,800 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-