כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
א. RADEON 9000 ב. GF 3 TI 500 ג. RADEON 8500 מי מהם הכי חזק ומי הכי חלש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=12141&start=14 אני הולך לבדוק אם זה באמת עובד לפי הסרט שלו זה דמו באיכות מדהימה.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישותיי מהכרטיס: 1. הכרטיס הוא בשביל HTPC, לכן עליו לתמוך ב DXVA והאצת חומרה. 2. עליו להכיל יציאת HDMI הכוללת סאונד (עדיפות לתמיכה בפורמטים החדשים, אך לא קריטי) 3. אפשרות לחבר 3 מסכים במקביל האם יש חיה כזו? אם כן אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 800 ש"ח. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם אפשר להסתפק בכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 שיש לו קרור רגיל או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי קרור שונה והאם זה שווה את ההפרש שלהם תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס שבנושא, של חברת לד-טק אבל החיבור שלו לא תואם לא לPCI-E ולא ל AGP אז מה הסלוט שלו? הוא נראה כמו PCI רגיל ולא של כרטיס מסך (וזה לא נראה כמו כרטיס הרחבה אלא כרטיס מסך שרשום על המדבקה A7600GT ).? תודה לעוזרים.!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש) ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך... ראיתי במדריך ל RIVA TUNER שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE ותמונה לארטיפקט ב MEMORY מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg איך לסדר את זה? פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות) ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים לא עשיתי OC
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאור יציאת משחקי מחשב חדשים רבים הדורשים כרטיסי מסך חדישים על מנת להריצם ברזולוציה הגבוהה ביותר, אני מעוניין לרענן את כרטיס המסך שלי. אני נמצא כרגע בארצות הברית על כן יש לי נגישות לכלל כרטיסי המסך במחירים טובים בהרבה מאלו בארץ. לאור זאת, אבקש עצה ברענון כרטיס המסך בהתאם למפרט המחשב שלי הנמצא בצד ימין תחת התמונה בפרופיל. אמנם ציינתי כי התקציב אינו מוגבל אך יחד עם זאת אבקש לתת הצעות שנותנות תמורה למחיר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 260GTX והבעיה היא שכשיש מקומות חשוכים במשחקים אז יש מופיע מן גוון סגול כזה וחלק מהסביבה נראה כאילו זה 16 צבעים כזה צירפתי תמונה לדוגמא: מה אתם אומרים הבעיה?
-
אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רואים מדהים! יפה, מלא צבע, בהירות שלא מורידה מהאיכות! אבל... ברזולוציה 1600X1200 רואים מטושטש. ואני לא רוצה לכוון את הפוקוס בשביל הרזולוציה הזו, כי יכול ליהיות שאני ארצה להשתמש ברזולצויה אחרת אולי, אני לא יודע! יש איזו תוכנה או משהו אחר שיעזור לי עם הפוקוס? ד"א- פשוט לא רואים טוב ב1600X1200, הכל פשוט לא נראה טוב, זה כמו לשים מסך "17 על 1600X1200.. אני אנסה לסדר את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/index.php?i=4983 http://www.pcgameshardware.de/?article_id=601352 אני מוצא את זה מאוד משעשע בהתחשב בזה שLOST PLANET יצא במתכונתו ל360 לפני כמעט שנה, אותו 360 שמונע ע"י כרטיס של ATI.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה שהוא benckmark שבדק ביצועים על אותו סוג של כרטיסים עם זכרון 128 ולחילופין 256. האם יש משחקים ש-128 ו256 אין בינהם הבדלי ביצועים ומהו ההבדל? האם הוא כמה פריימים בודדים או ירידה חדה בביצועים? בהתחשב במשחקים כגון far cry, half life2 , f.e.a.r , doom3.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני יכול ליפתוח את הכרטיס מסך sapphire hd 6950 dirt3 edition ל6970
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מקווה שאני רושם את השאלה במקום הנכון.. אז ככה יש ברשותי שני מסכים ואני מעוניין להוסיף עוד אחד בכדי לשחק על 3 מסכים ושיתפקדו כאחד(נדלקתי על הרעיון). רגע לפני שאשתי זורקת אותי מהבית ושניה לפני שאני קונה עוד מסך, מספר שאלות: יש ברשותי כרגע שני מסכים, B2230 שהוא המסך הראשי בגלל הרזולוציה שלו, 2243BW משני שקניתי יד שניה ומצאתי עוד אחד מדגם 2233BW בזול ביד 2. האם אוכל לחבר בין השלושה מבחינת רזולוציות , המסך הראשי הוא 1920X1080 והשניים האחרים 1680X1050? האם הכרטיס מסך שלי יסחוב את זה על הגדרות האולטרה? מישהו יודע איזו רזולוציה יתנו לי שלושתם ביחד ? דרך אגב הכרטיס שלי זה דגם ה-OC תדר ליבה 1010. לזה אני רוצה להגיע ואני רואה שהמסכים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב לכרטיס מסך הוא בסביבות ה-+-2000 שקל,או באילת בסביבות ה 1600-1800 אני חשבתי על ה gigabyte gtx 970 gaming מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-