עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roiv11,

אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. תודה מראש לעונים, הכרטיס מיועד ללוח בתצורת ATX

4. Started by rider704,

מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Keman,

http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם המחשב זה פנטיום 4 דגם לוח אם P4S800D ASUS אני לא כל כך יודע איזה ספק זה אבל כתוב עליו סאנשיין קומה דגם MI ATX480 המסך הוא מסך ישן מהגדולים האלה של פעם (לא מסך דק) אני חושב שהוא 17 אינטצ' צבעוני (לא הירוק של פעם ) חחח התקציב שלי זה 200 ש"ח ללא חריגה ודבר נוסף איזה תושבת אני צריך בכרטיס למשל PCI /PCIE/PCIE 2.0 אני לא כל כך מבין בזה שאני אדע מה לחפש חשוב לי לציין שאני יודע שזה מחשב נורא ישן ואני רק רוצה להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שהם יוכלו לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקים הפשוטים האלה שיש באתרים של הילדים תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוך במישחק משהו כמו 20-30 במישחק הדרייבר מעודכן 8.10 המעבד הוא AMD ATHLON 4800X2 והמסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024 האים זה תקין?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by furyanaor,

תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://www.pcgameshardware.de/Geforce-GTX-960-Grafikkarte-259742/Tests/4-GB-Test-Vorteile-Benchmarks-1154370/ תתעלמו מהגרמנית ושימו לב לבנצ'מארקים. הבדל משמעותי למשחקים הזקוקים ליותר VRAM כמו shadow of mordor וכו'. מעניין אותי איך הוא עומד מול GTX770 4GB כשהוא לוקח כחצי מהחשמל הדרוש ל-GTX770.. וגם יוצר פחות חום ורעש.. ובהבדל לא גדול במחיר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by the terminator4,

על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר כזה?? אני קונה מKSP למי שמכיר יש להם את כרטיסים מהחברות הבאות: ati asus evga gigabyte point of view powercolor connect3D

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lmlm,

8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. גורמים ב-NVIDIA מבהירים כי כרטיסי הדור החדש לא יהיו זמינים במחיר המומלץ הזול ביותר עבורם בתחילת הדרך - ועל כן יתכן כי הפרש של 85 אחוזים במחיר יעניק שיפור של 35 אחוזים בביצועים לכתבה

13. Started by Tik-Tak,

האם ההבדל לטובת הXT שווה את המחיר? או שההבדל מזערי וכדאי ללכת על הפרו?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dominic16,

שלום יש לי 8800GT Q6600 ולום אם אם PCIE 1 השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא) הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס המרפט המלא בצד

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SuBeX,

אני מתלבט, הביקורות די צמודות ואני לא יודע אם ה-CUDA והפיסיקס באמת עושים הבדל משמעותי בביצועים הסופיים כאשר שוקלים את המחיר. דרך אגב, אני קונה את הכרטיס בארה"ב - למישהו יש המלצה לחנות טובה וזולה מלבד NEWEGG? קראתי הרבה בנצ'ים אבל רציתי חוות דעת אישית אם מישהו מוכן לנדב. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by aka_katz,

LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

אני יודע שזו לא השוואה הוגנת כ"כ אבל בשביל המשתמש הלא כ"כ מקצועי, איזה הבדל יהיה בין שני הכרטיסים בהפעלה של משחק כמו דום3 למשל?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ORrrr,

אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by leahd3,

יכול להחזיק את הכרטיס הספק שלי????? גם באוברקלוק??? תודה מראש וגם את הכרטיס 5850??? כאילו או זה או זה...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היכונו לקבל את מחליפו של ה-GeForce GTX 750 Ti, שאמור להציע לנו את כל הטוב שבארכיטקטורת ה-Maxwell 2.0 בעבור פחות מ-150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/כרטיס-ה-geforce-gtx-950-יושק-ב-17-באוגוסט/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Idanp,

עם מצגת חדשה. http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/X1900LaunchAnalysis/1 ובואו לא נשכח שה7800GTX 512MB נירצח ע''י הX1800XT כשמפעילים Super AA. http://firingsquad.com/hardware/ati_super_aa_vs_nvidia_sli_aa/page6.asp גדול.חחחחח.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים