כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב שיכול להגיע לרזולוציות גבוהות בתקציב של 1000 שח??
-
- 14 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן HWZ, בימים הקרובים אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש. טווח המחירים הינו 350 עד מקסימום 450 ש"ח. השימוש העיקרי שלו הינו חיבור למסך LCD (חיבור המחשב והמסך) כדי לצפות בסרטים. כמובן שאני גם משחק במחשב וכו' אבל השימוש העיקרי כמובן צפייה בתכנים. צריך שתיהיה בו יציאת HDMI , שיעביר גם אודיו וגם וידאו! אני קונה את כרטיס המסך מ"אייבורי", תל אביב \ ראשל"צ. אם מישהו מכיר מקום טוב יותר אשמח לשמוע הצעות. כרטיס המסך הנוכחי שלי: nVIDIA GeForce DVI HDCP\HDMI 9400GT 512GB PCIE מפרט המחשב שלי: (כן אני יודע שלא משהו ס.x ) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד אינטל PENTIUM DUE CORE e7700 (אני לא בטוח אם זה 7700 או 7600, אייבורי בהתחלה דחפו לנו בכלל דוואל קור e5200 ואז החליפו,…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום. לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש. ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול. הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB. הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת). אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול. אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות, אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר? אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם. תודה רבה מראש,…
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - E8400 זיכרון - 4 GB לוח אם - Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: 500 W כרטיס מסך: 9500GT עם 1 GB זיכרון. מסך: 22 אינץ, רזולוציה : 1440 : 900 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי... אני משחק הרבה ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב (לתקציב שיש לי), התקציב שלי הוא 500 - 700. איזה כרטיס כדאי לקנות? אני צריך בכלל לקנות כרטיס חדש? או שזה מספיק? תודה.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני יכול להשיג ב1340 שקל וכנראה היום כבר לקבל אם אני מזמין.. האם כדאי? יש משהו מיוחד שאני צריך לבקש? כמו כן יש לי ויסטה.. יש איזה חברה מסויימת שיהיה לי איתה בעיות עם הדרייבים בגלל הויסטה? כל מה שאני צריך לבקש אשמח אם תגידו לי..
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש להם OEM (כולל אותי) גם לי יש OEM ולכל אלה שהתלוננו על בעיות כאלו עד עכשיו יש OEM יכול להיות שכול סדרת הOEM דפוקה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב מוגבל ואני עדיין רוצה לשחק במשחקים ברמה נורמלית. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי כאן דעות חלוקות במקצת. אבל מחיפוש אחר, אני הבנתי שדווקא כרטיס מסך, מעבד וזיכרון הם חלקים שאין להם ממש בלאי. אז למה לא לקנות? והאם יש הבדל באטרקטיביות של משומש ומחודש? מחודש זה הרי כרטיס שעובד אחרי בדיקה.... וכמה לדעתכם צריך להיות מרווח הביטחון (ז"א ההנחה של הקניה ביחס לחדש מהחנות עם אחריות)? מה דעתכם על 26%? אם נניח יש כרטיס שעולה בחנות 670 ש"ח ומשומש 470 ש"ח. זה לדעתכם כדאי? הנה למשל כרטיס שחשבתי עליו: HD5750 http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD-5750-R5750-MD1G-GDDR5-SDRAM-PCI-/220738990060?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item336511afec או HD5770 http://cgi.ebay.com/1GB-Gigabyt…
-
- 14 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard או Gainward Geforce 4 TI4600 Ultra / 750XP 128MB DDR Video Card ? אני מדבר על עדיפות מבחינת המחיר והזמן שהמאיץ יחזיק מעמד ואני יצטרך להחליף אותו כמה שיותר מאוחר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי יציאות DVI + VIVO אני רוצה להפעיל אותם בו זמנית אם אפשר גם את ה TV OUT אמרו לי פה כבר בעבר שזה אפשרי. השאלה שלי היא איך ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.reddit.com/r/nvidia/comments/2wb97d/ultrawide_unreal_engine_4_demos_with_gtx970/ https://www.youtube.com/watch?v=TtueDuu3aAQ http://www.techpowerup.com/downloads/2369/unreal-engine-4-five-tech-demos/mirrors
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
בניקיונות לפסח מצאתי רכיבים ישנים של מחשב שפעם היו לי, בין היתר מצאתי שני כרטיסי מסך שהשתמשתי בהם בעבר. האחד FX 5200 125mb והשני gt520 1G. מה אתם חושבים? אני בר מזל?? יש לכם גם כרטיסים ששמרתם ממחשבים קודמים? ASUS GeForce FX 5200 128M (משנת 2003) : NVIDIA GT 520 1GB (משנת 2010):
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק יחזיק, בהתחשב בעובדה ששני כרטיסי המסך במאמץ לוקחים בסביבות 275-360 WATT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דור כרטיסי מסך חדש והצלחות בעולם המקצועני מספקים למפתחת השבבים הצלחה עצומה וחסרת תקדים לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 4 followers
-
-
PCISIG הוציאה טיוטה לתקן של כרטיסי PCIexpress בעלי דרישות הספק של 300 ו225W http://www.pcisig.com/specifications/pciexpress/review_zone#gce This specification is a PCI Express 225W/300W Card Electromechanical document that addresses graphics power and thermals greater than those supported by PCI Express CEM 1.1 and PCI Express 150W 1.0. Its purpose is to provide additional capabilities for PCI Express graphics within the existing framework of an evolutionary strategy that is based on existing motherboard form factors. This specification is primarily designed to deliver additional electrical power to a PCI Express graphics add-in card and provide increased card volume fo…
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף לוח אם למחשב שלי (פנטיום 4 3ghz) וחשבתי לקנות לוח G41 של גיג'הביט (GA-G41M-ES2L) האם הכרטיס מסך שמגיע עם הלוח אם הזה (X4500) מספיק חזק כדי להריץ סרטים ב-1080p בצורה חלקה? ראיתי שבכל המפרטים למחשבי HTPC ממליצים על לוחות עם ציפסט nForce 630i, זה בגלל שהX4500 לא מספיק חזק?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנה להוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד? אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי. למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחד בשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן. בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר. בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
למרות כל סיפורי האימה ששמעתי ממכם, הייתי אתמול בחנות, ושיחקתי מדל אוף הונור על המסך, וזה נראה בסדר גמור. הוא עולה 2700 ש"ח. עדיין לא שווה לקנות? ויש לו גם רמקלוים בצד. זה דחוף, אבא שלי מצא את "ה"עיסקה-24 תשלומים בלי ריבית ועוד ב600 ש"ח פחות מהאייזו
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-