כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לא חזק כמו שהיה פעם וכנראה שהוא צריך שדרוג קטן אחרי שכמה משחקים מקרטעים לי קצת הבנתי שכדאי לשפר את הכרטיס מסך... כרגע הכרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon hd 4870 512mb אמנם כבר לא חזק ממש אבל עד הוא עבד טוב האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך יותר חדש או לקנות עוד אחד לקרוספייר?? אני אכתוב את המפרט שלי כדי שתגידו לי מה כדאי ומה לא יצור לי צוואר בקבוק ובנוסף אם יש צורך בספק חדש? intel Q6600 4 ג'יגה זיכרון ספק hec 500 radeon hd 4870 ASUS p5q pro לוח אם תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI? (כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האם לקחת אחד 6970 ובעתיד אולי עוד אחד כזה(אני קונה 6950 שנפתח ל6970) או לקחת 2 כרטיסי 6850. המחיר יוצא יותר זול ב100 ש"ח ב6970 ככה שזה מגביר את ההתלבטות שלי.. אני מדבר על כרטיס אחד כזה: http://www.tms.co.il/product/10197 או על 2 כרטיסים כאלה: http://www.tms.co.il/product/8825 מה אתם אומרים? איפה יש השוואות ביצועים להם? והכרטיס הזה יכול להפתח ל6970?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון להיום, ה- 9 לינואר 2012, השקת HD 7970 לקהל הצרכנים החלה. יש להשיג את הכרטיס בארץ אך המחירים הזולים ביותר (לפחות אלו שאני מצאתי) עומדים על כ- 3,100 ש"ח לצרכן. מחיר זה מגלם תוספת של כ- 25% מעל מחיר Retail רשמי ארה"ב (היה אמור לעמוד בארץ על 2500 ש"ח). המלצתי: בשלב זה לשבת על הגדר ולראות מה ילד יום. להערכתי תוך מספר חודשים לא רב, המחיר ירד לאזור 2500-2600 ש"ח ואז תהא זו נקודת בחינה נוספת. כמו כן עד אז יושקו סדרות כרטיסי המסך הנוספות HD 7870/7850 וטבלת התמורה לשקל תתבהר טוב יותר, כמו גם נדע מה Nvidia מתכננת לנו. עדכון מיום 17.1.2012: לאחר שעבר שבוע מיום ההשקעה, ניתן לצפות בכמה משווקים שהורידו מעט את המחיר לאזור 2900-3000 ש"ח. ירידה זעירה אך בכל זאת...
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני כל הזמן שומע דעות אחרות, חלק אומרים שצריך quadro וחלק לא.. אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו רצינית עם אוויד, פיינל קאט, אפטר אפקט, פוטושופ וכו'.. תכננתי לקנות gtx 560 ti וקצת בלבלו אותי.. אין לי תקציב לquadro יקר, ראיתי שיש כרטיסי quadro זולים מישהו המליץ על quadro 600 - האם עדיף לקחת אותו? האם זה באמת עקרוני? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1200 - 1000 ש"ח. מעבד 2600K לוח אם ASROCK EXT3/GEN3, מעוניין ב OC. מעוניין במשחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1080 וסרטים 1080P - FHD. פזלתי לכיוון GTX560 TI אך יש כמה דגמים.. הרגיל (RETAIL), ה OC וה UD (עמיד יותר) וזה רק בג'יגבייט.. שלא נדבר על יצרנים אחרים כמו ICHILL של INNO3D או GOLDEN SAMPLE, PHANTOM של GAINWARD ועוד! אז בהנחה שלכולם מחיר זהה (בחנויות שונות) מה באמת עדיף, יש לקחת בחשבון את העובדה שארצה לבצע OC למעבד - אני מניח שאפשרי לעשות גם לכרטיס מסך אבל אין לי מושג מה זה אומר ואם כן אעשה לו אז מה עדיף לקנות?? והאם יש עדיפות לחברה ספציפית?? (ללא קשר למס שנות האחריות). מעבר לזה במחיר דומה יש את ה HD 6950 שגם שם לא חסר חברות ודגמים ואולי הוא …
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אותו כרטיס מסך, רק התוכנות שונות: GPUZ_0.5.5 והשנייה היא GPUZ_0.5.7 (בעקרון אותה תוכנה אבל מדוע היא רושמת PIXEL FILRATE שונה?) 0.5.5 0.5.7
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אלהן חבר'ה. בעצם השאלה בכותרת. איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק. * תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק. אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'. תודה לעונים. עדכון: אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול. I5 2500 MUGEN 2 DH67CL 2X4GB DDR3 1333 SS 520w s12ii מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD. מארז 690 II בקיצור שום מגבלה אין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חושב על שדרוג כרטיס מסך, השאלה שלי כמו בכותרת האם CORSAIR 450W מספיק לHD6950? אם לא אז האם ל HD6870? אם גם לא אז איזה ספק חדש כדאי לקנות ? בתודה מראש לכל העוזר.. נ.ב. קראתי שאמורים להיכנס לשוק כרטיס הדור החדש HD 7XXX השאלה האם כדאי לחכות עד שהם יכנסו לשוק עד לירידת מחירים של HD 6XXX? יש לי כרגע HD5770 ותכלס לא בוער לקנות עכשיו.. מפרט: Q6600 6GB RAM לוח אם ASUS P5K WINDWOS 7
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות ביותר מכרטיס מסך אחד? והאם זה מועיל למשחקים שיש יותר מכרטיס מסך אחד?
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה. הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-