עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomer_et,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. התכנון שלי הוא לחבר 8 מסכים בשביל ליצור תמונה גדולה. כל מסך הוא יהיה FHD. חשבתי ללכת על כמה 2\3יחידות של 3060 אבל נאמר לי שNVIDIA ביטלו את האפשרות הזו. אשמח להמלצה. המפרט די גמיש. וכרגע התככנון הוא סביב 5950X + 64GB RAM. מחפש משהו שיתן לי משהו כזה https://www.digitaltigers.com/zenview-atlas32q.asp כרגע יש 3 מחשבים (4 מסכים 4 מסכים 2 מסכים)

3. Started by Danits1,

יש לי את כרטיס המסך NVIDIA GTX460 , יש לי מסך SAMSUNG 2333HD. אני לא מצליח להבין למה כל פעם שאני מחבר את המחשב בכבל HDMI האיכות יורדת לגמרי, רואים באיכות של שנות ה90'. יש לציין כי החלפתי כמה סוגי כבלים של HDMI, כך שהבעיה לא בכבל אולי בהגדרות של הכרטיס. עוד דבר שיש לציין, כשאני משתמש בכבל VGA פשוט האיכות טובה מאוד. אני רוצה HDMI כי הוא מעביר לי גם תמונה וגם קול. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by overload,

אני רוצה לקנות בקרוב את ה r9500PRO ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה אתם לא חייבים לענות על הכל: 1) איזה חברות מיצרות את הכרטיס מי החברה הכי טובה והאם יש הבדל כזה גדול ביו הביצועים של הכרטיסים? 2) יש לי לוח אם :'( שלא תומך 8AGP האם אני חייב לוח שכן? 3) מה בערך המחיר והאם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה פחות או יותר? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tisan4us,

אהלן, קניתי רכיבים למחשב החדש שלי עכשיו נשאר לבחור רק את הכרטיס מסך, לגבי הכרטיסי מסך המליצו לי על ה Radeon HD3650, מה שעוד בא כאופציה הוא : GeForce 8800GS/T אני לא יריץ משחקים כבדים, לכן אני לא צריך כרטיס מסך כ"כ חזק. מוכן להשקיע עד 700 אפילו אפשר טיפה לחרוג, אבל את הרכיבים אני קונה רק מגולדטופ כרטיסי מסך באתר גולדטופ http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה לכולם, עידו.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jhracham,

האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sulam,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש, אני מוכן להשקיע בכרטיסי מסך. השאלה היא האם כדאי לרכוש זוג GTX 480? אני מוכן להתפשר לגבי בעיית ההתחממות, אם הרעש זה הדבר היחדי שאמור להפריע לי. האם התחממות הכרטיסים כוללת עוד נקודות שליליות? (ירידה בביצועים בעת מאמץ, הקטנת אורך חיי הכרטיס וכו'...) בנוסף, שמתי עין על : Asus NVIDIA GeForce GTX480 1536MB האם זוג כרטסים כאלה ייתן יותר כוח? או שהמחיר הגבוה נובע לאו דווקא מעוצמת הרטיס אלא מה"מותג". האם שווה להשקיע או לא? אם לא, אשמח לקבל המלצה לזוג כרטיסים חזקים. אנא ממכם, הציגו בפני את כל האפשריות, גם היקרות. תודה רבה!!! דני

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אין מה להסביר תקראו! http://www.guru3d.com/news.php#641

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם מה כדאי R9800PRO שהוסב ל XT עם OC קטן וקרור AC REV 2 256 BIT ו 128 מגה! או 6600GT ומה בעניין ההתחממות של ה 6600

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה

15. Started by Master Boo,

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by saarxee,

הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Los,

אהלן יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black EDITION http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1492 XFX ATI Radeon HD4870 512GB DDR5 PCI http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1607 זה כמובן 512MB מה בינהם יותר חזק אם זה משנה המסך 19 אינץ רחב ..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Tzion,

כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס?? בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות). ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תמליצו על חברות ועל מסכין LCD בפרט והבנתי שמסכי 15 אינץ' בLCD מקבילים ל 17 אינץ' בCRT ככה שנראה לי שאני ילך על על 15 ואני צריך מסך בסביבות ה1500-2000

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by roei88,

קיבלתי עם geforce 4 mx 440 64mb ב-3dmark2001 se ב-1024x768 32bit בערך 3300 זה טוב למפרט שלי ? (המפרט בצד)

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by BeRo,

אני זקוק לעזרה, אני לפני קנית חלקים למחשב, אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות. אלו האופציות: GF4 Ti4200 64MB - 470 NIS ATI RADEON 9000 PRO 128 MB - 270 NIS GF5 5200 128 MB - 360 NIS and a ATI RADEON 9200SE 128 ViVo - 400 NIS בבקשה תעזרו לי להחליט. VIVO יהיה שמיש לי בעתיד ותמיכה בDirectx 9 נראית לי חשובה. מעל 470 אני לא אוציא על כרטיס מסך. תמיכה בDX9 חשובה וקריטית? או שביצועי ה4200 יהיו מעולים ולא ארגיש בחוסר תמיכה ב DX9? (הFX תומך בDX9)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מצאתי מישהו שמוכר כרטיס מסך שאני מחפש בנרות, מדובר ב-6800GT. הבעיה היחידה, ואני לא יודע אם זאת בדיוק בעיה - הופתעתי כששמעתי לראשונה על החברה ELSA. בקיצור, הכרטיס הוא משומש ושל חברה לא מוכרת (בשבילי) - מה אתם אומרים על החברה? כמה כסף שווה הכרטיס משומש במצב טוב? http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=313

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים