עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לצערי הגיעה השעה להחליף אתה 5700... לפני מה שקראתי נשארתי עם המתמודדים הללו 1- X1600 PRO 2- 6800XT זה גריסה מוחלשת שלו? 3- 7600GS

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dr-XP,

ברשותי ראדון 8500 le והדרברים החדשים .. ושאני מעביר את sof2 לפעול ברזולוציה של 1024, המסך פשוט מתחיל להיות עגול ומחואר.. הכל בא מהקצב רענון.. איך פותרים את זה? האם יש פיקס או משהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תודה לעזורים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. זה פלאש וזה מעצבן, אבל אני מצטער לא מצאתי לינק יותר טוב : http://www.zahav.net.il/banner/nec/ אז מה דעתכם זה משתלם ? אם הבנתי נכון הדגם המדובר הוא זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37854 חישוב מהיר מראה שכיום ניתן לקבל אינטרנט במחיר של 31 ש"ח בחודש, כלומר אנחנו משלמים על המסך 58 ש"ח בחודש. סה"כ יוצא שאנחנו משלמים על המסך 1392, כאשר בזאפ המחיר הכי זול הוא 1500 (בהנחה שצדקתי בדגם, יש שם רק שניים בגודל 17'). אז מה דעתכם? משתלם? המסך עצמו טוב? תודה למגיבים.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Ourfaza,

http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813/ 7800GTX מצח ברב המשחקים וברזולוציות גבוהות בגלל של X1800XT יש רק 16 צינורות. התוצאות מתבססות על דרייברים בטא אז אלה הן לא תוצאות סופיות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by RGL2006,

שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עד 2500 ש"ח כרטיס טוב מאוד שיחזיק הרבה זמן תודה מראש לכל העוזרים

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר. ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר. אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק ). מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adilevy20,

היי לכולם יש לי מסך 23" של סמסונג ברזולוציה 1920X1080 FHD אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה הזאת (לא בהגדרות מטורפות) אני יכול לקנות את 9800GT של GIGABYTE במחיר 420 ש"ח דרך יבואן של GIGABYTE השאלה אם הוא יריץ לי משחקים כמו GTA4 או FIFA10 ברזולוציה הזאת ברמה טובה? תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by none77,

מבוסס על הרבה ביקורות. כולל טבלה של ביצועים לפי דירוג. 7970GHz הוא ה100% http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking gtx970 וraedon 290x באותו דירוג, אישית אני מעדיף דירוגים של פורומים שאנשים מגיבים ומבוססות על הרבה ביקורות ומשחקים. הטבלה לא מעודכנת לפי הדירוג האחרון (7/10/15). http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. תודה מראש לעונים, הכרטיס מיועד ללוח בתצורת ATX

14. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים. הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL. 1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT? 2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם? -XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או -SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה. הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס ו1300 לזיכרונות.. אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה.. נ.ב אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה.. אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קישור- http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010380048+1069609639+4017&Submit=ENE&SubCategory=48 ומה זה OPEN BOX? חשבתי על הכ. מסך הזה- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102002 או זה - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121020

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yaniv8,

מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.

21. Started by dolevm2,

התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by xt8mb,

קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Tzion,

רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Component,

קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים