כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרייבר הסטודיו הרשמי, מספק בין השאר גם תמיכה לאפליקציות מקצועיות על כרטיסים גרפיים רגילים- וזאת בצבע 10 ביט!! https://www.guru3d.com/news-story/download-nvidia-studio-driver-431-70-whql.html @napoleon45
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מפרט המחשב הוא : לוח: Gigabyte GA-770TD-UD3 מעבד: AMD435 (פתוח לארבע ליבות עם קירור סטוק) זכרון : 2 סטיקים של Kingston 2GB DDR3 1333 אחסון: 2 HardDrive Samsung 1TB F3 (וכנראה שיתווסף אחד נוסף) ספק: enermax modu82+ 425W חשבתי ללכת על GTX460 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10706 אבל מכיוון שהספק 425 אני לא בטוח שהוא יחזיק כמו כן מדובר בHTPC אז קורץ לי כרטיס עם קירור פסיבי כמו זה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3584#ov מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חחח כיביתי לו את כל האפשרויות החשובות תמיכה ב-DX9 בכלל!! עכשיו הוא סתם כרטיס נחמד אם תמיכה ב-DX7 בלי אפשריות רבות ;D מה אתם אומרים אל התוצאה המדהימה 311 נקודות 8) 8) 8) 8) כמובן אני מדבר אל 3DMARK03 אני הולך לנסות עכשיו 2001SE וכמובן AQUAMARK מעניין חח לאיזה רמה הוא ירד ;D
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב למטרות עריכת וידאו וצריך כרטיס חזק שיוציא שני מוניטורים ומסך טלויזיה במקביל. תוכנות העריכה ממילא לא מנצלות ריבוי ליבות, אבל מוגבלות לNVIDIA. בפורום מפרטי מחשב הומלץ לי שלא לקחת 9800GT עם זיכרון 1G כי הוא לא ינצל אותו ממילא. במה מתבטא ההבדל בין 9800GT ל9800GTX עם זכרונות 512M, והאם יש חברה מסויימת שעושה אותם "הכי" טוב? (החיבור צריך להיות PCI-E)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה פלאש וזה מעצבן, אבל אני מצטער לא מצאתי לינק יותר טוב : http://www.zahav.net.il/banner/nec/ אז מה דעתכם זה משתלם ? אם הבנתי נכון הדגם המדובר הוא זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37854 חישוב מהיר מראה שכיום ניתן לקבל אינטרנט במחיר של 31 ש"ח בחודש, כלומר אנחנו משלמים על המסך 58 ש"ח בחודש. סה"כ יוצא שאנחנו משלמים על המסך 1392, כאשר בזאפ המחיר הכי זול הוא 1500 (בהנחה שצדקתי בדגם, יש שם רק שניים בגודל 17'). אז מה דעתכם? משתלם? המסך עצמו טוב? תודה למגיבים.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי עם geforce 4 mx 440 64mb ב-3dmark2001 se ב-1024x768 32bit בערך 3300 זה טוב למפרט שלי ? (המפרט בצד)
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הוא להיום בכללי? עדיין נחשב לטוב יחסית? ובמידה ואעשה לו OC לאן אוכל להגיע? הבנתי שיכולות האוברקלוקינג שלו מעולות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? הצרכים שלי: סרטים ומשחקים לא הכי כבדים בעולם (פיפא, דומ, GTA) וכמובן התקציב שלי דל. הוא עולה 600 שקל וזה בערך התקציב... gil Forsa 6600 256MB תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- איזה קצב מומלץ ? - כמה שיותר גבוה יותר טוב ? - במה מתבטאים ההבדלים ? * יש לי כרטיס ג'יפה 2 לפי מה שאני זוכר הוא תומך בעד 85Hrz : - זה תלוי במסך / כרטיס או שניהם ? * כרגע עומד על 75Hrz זהו תודה מראש חברה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-