עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני אעלה תמונות ברגע שאוכל אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ...... איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!! רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים . הסברים מישהו ? תמונות בהמשך .....

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Optimus_Prime99,

רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם, חבר שלי לאחרונה החליף זוג כרטיסי 660Ti והוסיף עוד קצת כסף בשביל טיטאן. מכיוון שסדרה 800 קרובה, הוא שוקל למכור את הטיטאן לפני שהמחיר שלו ירד משמעותית כשיהיו כרטיסים חדשים יותר ולקנות את ה 880 כשיצא או את ה 880Ti. מבחינת ביצועים כמובן שהוא מרוצה הוא פשוט יודע שזה כרטיס שיהיה קשה למכור במיוחד כשיהיו עוד כמה כרטיסים חזקים יותר בשוק בעוד כמה חודשים. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by eviatar28,

מה יותר טוב: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 או ATI SAPPHIRE TOXIC R9 280X. תודה רבה לעוזרים!!! עריכה: שימוש למשחקים בעיקר...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nec_000,

היי חברה, אבקש סיוע ממי שיכול - הנני צריך מחבר SLI . למי יש אחד מיותר ויכול לתת לי ? או מנגד להפנותי למקום שיכול למכור לי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לפי מפרט המחשב הבא: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP כרגע מותקן אצלי כרטיס מסך ATI RADEON X1600 עם 512MB אין לי בעתיד הקרוב כוונות לשדרג את המעבד/מחשב אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את הכרטיס מסך דרך EBAY אבל בכל מקרה התקציב שלי עומד על 200-250$. ממה שראיתי ב EBAY אפשר להשיג ATI 4870 עם 1GB או GTX 260 במחירים האלה. השאלה היא אם המחשב שלי חזק …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה

8. Started by etelsh4,

אז לאחר הרבה התלבטויות התחדשתי ב-MSI GTX970 Gaming 4GB OC... ועם המזל שלי תמיד יהיה בעיות D:אז בנתיים בדקתי אותו עם 2 משחקים, NBA 2K16 ו-FIFA 2016...ב-FIFA 16 הוא 120-160FPS וב-NBA 2K16 הוא מגיע ל-110-120 FPS אבל הוא לא זז בכלל!! הוא זז חלק פחות או יותר אבל זה עם תקיעות! זה לא אמור להיות ככה!מה זה הדבר הזה? קניתי כרטיס מסך חדש לגלות שאלה התוצאות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Master Boo,

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by erashel,

שלום, המחשב שלי הוא: I5 3750K 8 GB RAM HD6850 CROSSFIRE אני שוקל לשדרג לכרטיס מסך 280X במבצע של TMS שעולה 1022 ש"ח הביצועים של הכרטיסים שלי כבר לא משהו, השאלה אם זה ייתן לי שדרוג ששווה את הכסף? אני לא משחק כ"כ אבל בקרוב יוצא GTA שבו אני כן ארצה לשחק. ראיתי שיש גם 670 באותו מחיר בערך אבל נראה לי שפחות כדאי, ויש גם 7970 ב900 ש"ח מה כדאי לקחת ואם כדאי משהו אחר בכלל אז גם טוב. בנוסף רציתי לדעת, במידה ואני רוצה למכור את הכרטיסים שלי, כמה הם שווים בערך ביחד? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה

13. אני מרכיב מחשב למטרות עריכת וידאו וצריך כרטיס חזק שיוציא שני מוניטורים ומסך טלויזיה במקביל. תוכנות העריכה ממילא לא מנצלות ריבוי ליבות, אבל מוגבלות לNVIDIA. בפורום מפרטי מחשב הומלץ לי שלא לקחת 9800GT עם זיכרון 1G כי הוא לא ינצל אותו ממילא. במה מתבטא ההבדל בין 9800GT ל9800GTX עם זכרונות 512M, והאם יש חברה מסויימת שעושה אותם "הכי" טוב? (החיבור צריך להיות PCI-E)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bucktoos,

הי, יש לי מצב די מיוחד. יש לי geforce4 fx5200 של SPARKLE ואני לא הכי מרוצה בעולם. המוכר שלי בחנות מוכן להחליף לי אותו ב RADEON 9200 של GEXCUBE (לפחות נראה לי שזאת החברה) ללכת על זה? אני יודע שמה שכולם רוצים לכתוב זה משהו בסגנון "תקנה GEFORCE4 TI4200 אבל אין לי את האופציה הזאת...

15. Started by xt8mb,

קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by newz,

לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dror1723,

GTX275 ב 688 ש"ח GTX 460 ב -792 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי 4 שנים של ה8800GTS (שהיה מצויין), הוא החליט להישרף. :-\ אני לא כ"כ מבין בכרטיסים החדשים ומה משתלם לי, אז רציתי לשאול אתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח, אלא אם כן יש משהו ממש משתלם בקצת יותר מ400 ואז החריגה אפשרית. השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטי HD. המסך 19"

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Athlon-WINGS,

היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Athlon-WINGS,

הכותרת היא השאלה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

25. Started by Jook,

חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים