עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מדבר על ה- NV30 שיצא כנראה באוגוסט. המטרה: להביא את השם הכי קליט, הכי מפוצץ והכי מוכר שאפשר!!! 8) כי GeForce5 זה כבר יותר מדי GeForce-ים. ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כשאני משחק במשחקים (לא משנה איזה) ה-FPS שלי פשוט עומד על 60FPS. היום ראיתי אשכול בפורום כרטיסי מסך ומישהו אמר למישהו שכשה-V-Sync "מופעל" ב-LCD ה-FPS עוד על 60FPS. איך מכבים את זה? (פירסמתי את זה פה בגלל שהבנתי שזה קשור למסכי ה-LCD)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by CrazyBoss,

שלום אני חושב על לקנות כרטיס מסך אבל אני לא כל כך בטוח אם שווה לי ואם הוא בכלל יצליח להריץ משחקים כמו GTA IV, CS-GO, APB וכו... פרטים על הכרטיס מסך שברצוני לקנות מותג: MSI מעבד גרפי: NVIDIA GeForce GT610 דגם: N610GT-MD1GD3/LP נפח זכרון: 1GB DDR3 מהירות ליבה: 810MHz מהירות זכרון: 1000MHz רוחב פס: 64Bit ממשק : PCI Express 2.0 יציאות: VGA , DVI , HDMI תמיכה: DirectX 11 אחריות: 3 שנים מכיר הכרטיס מסך 200 כולל משלוח

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shar00750,

רציתי חוות דעת על הכרטיס הבא האם הוא מספיק טוב לסרטים ולמשחקים פשוטים?[http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#/url][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 17:32:11[fthttp://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#p][/ftp]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by uncommon,

רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50. מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה. מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע , ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת. *לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

10. Started by Chumlee,

יש בכרטיס מסך שלי VGA DVI HDMI יש לי 2 מסכים 19 אינץ ורציתי להשתמש ב 2 מסכים בו זמנית יש אפשרות להשתמש גם ב VGA וגם ב DVI באותו כרטיס מסך ? ואם כן מה עדיף ? ה VGA כבר תפוס עם מסך אחד נשאר רק DVI ו HDMI ובמסך יש חיבורים VGA DVI ראיתי שיש שני כבלים DVI DVI ויש HDMI DVI מה עדיף ? מה יותר טוב ? DVI DVI עולה 37 שקל HDMI DVI עולה 25 שקל יש הבדל באיכות הצפיה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gal.w,

מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by newz,

לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shubilmobile,

הציעו לי את הכרטיס הזה: PNY VERTO GF4 Ti 4400 128 mb ב-200$. המחיר סבבה לחלוטין בהנחה שהיצרן שווה משהו. מישהו שמע פעם על PNY? זה האתר תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תמליצו על חברות ועל מסכין LCD בפרט והבנתי שמסכי 15 אינץ' בLCD מקבילים ל 17 אינץ' בCRT ככה שנראה לי שאני ילך על על 15 ואני צריך מסך בסביבות ה1500-2000

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yotamoo,

מישהו יכול לדרג את סוגי הקבצים הבאין לפי איכות: DivX, AVI,VCD, SVCD... תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי 4 שנים של ה8800GTS (שהיה מצויין), הוא החליט להישרף. :-\ אני לא כ"כ מבין בכרטיסים החדשים ומה משתלם לי, אז רציתי לשאול אתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח, אלא אם כן יש משהו ממש משתלם בקצת יותר מ400 ואז החריגה אפשרית. השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטי HD. המסך 19"

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Danits1,

יש לי את כרטיס המסך NVIDIA GTX460 , יש לי מסך SAMSUNG 2333HD. אני לא מצליח להבין למה כל פעם שאני מחבר את המחשב בכבל HDMI האיכות יורדת לגמרי, רואים באיכות של שנות ה90'. יש לציין כי החלפתי כמה סוגי כבלים של HDMI, כך שהבעיה לא בכבל אולי בהגדרות של הכרטיס. עוד דבר שיש לציין, כשאני משתמש בכבל VGA פשוט האיכות טובה מאוד. אני רוצה HDMI כי הוא מעביר לי גם תמונה וגם קול. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מרכיב מחשב למטרות עריכת וידאו וצריך כרטיס חזק שיוציא שני מוניטורים ומסך טלויזיה במקביל. תוכנות העריכה ממילא לא מנצלות ריבוי ליבות, אבל מוגבלות לNVIDIA. בפורום מפרטי מחשב הומלץ לי שלא לקחת 9800GT עם זיכרון 1G כי הוא לא ינצל אותו ממילא. במה מתבטא ההבדל בין 9800GT ל9800GTX עם זכרונות 512M, והאם יש חברה מסויימת שעושה אותם "הכי" טוב? (החיבור צריך להיות PCI-E)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן חברים, יש לי מחשב i3 עם לוח אם של ASUS מדגם asus h81m-k, עם חיבור PCI-E והכל. יש לי כרטיס מסך מדגם 650GTX תקין (!!) אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, מכניס לו חיבור של 6 פין (ספק כוח של טרמלטייק 600W) המסך פשוט לא נדלק. למה זה קורה? זה גם קרה לי עם 460GTX על אותו מחשב. הלוח אם תקין, בדיוק חזר מKSP. מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by DXT,

אני עומד לקנות את הכרטיס הנ"ל (500 ש"ח ;D) ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC והאם צריך להחליף את הקירור שבא איתו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים