עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bdofek321,

יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by The Angel,

היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז כמו בכותרת, יש לי את הכרטיס GTX570 רציתי לבדוק את הכרטיס. ואחרי מספק שניות הבדיקה נגמרה. השגיאה מופיעה למעלה במלבן האפור. מה הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by yaaraer,

שלום אנשים, בזמן האחרון יותר ויותר נראה שהכרטיס שלי מתקרב לסוף חייו (לצערי). הטמפ. שלו ב-IDLE היא כ-80 מעלות ו-100 בSKYRIM המחשב נתקע יותר ויותר בזמן משחק - כשאני מצליח לראות הודעת שגיאה זה מהכרטיס מסך - כבר לא רק כשהטמפ. ב-100. בסופ"ש פתאום הוא הפסיק לראות כרטיס (GPU) אחד - למרות שאחרי הקצר של אתמול הוא חזר. בקיצר - מה שבטוח, צריך למצוא מחליף. בתור חסיד של NVIDIA, ראיתי שכנראה ה-GTX580 זו האופציה שאלך בה. השאלה על איזה. אני כנראה לא אעשה OC ו-SLI בזמן הקרוב אם בכלל. חשבתי על הפנטום של Gainward עם ה-3GB קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=16302 או ה-DCII של ASUS - קישור:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7658 או אפ…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by ome152,

כרטיס מסך עד 1000 שקל לגיימר כבד מעבד Interl Core i7 3.4Ghz 8MB 1155 Quad זכרון HS VALUE GEIL 4GB DR3 1333Mhz כרטיס המסך (שאני מאוד מאוד מעוניין להחליף אותו בדחיפות כי אני מצטער שקניתי אותו ולא היה לי מושג בחומרה רק עד אחרי שקנתי את המחשב,די מפגר אני יודע..): Nvidia GeForce 430GT OC 1G-3 MSI ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT בנוגע לספק : רציתם תמונה, הנה : www. .co.il/view/m2dvjonlvmwl.jpg.htm איפה שהרווח תוסיפו siz כי אין י מוושג אך להוסיף פה ת'תמונה דיסק קשיח 1TERA SATA3 7200 32MB SEAGATE לוח אם H67H2-M3 ECS וצורב.. שלא נראה לי שחשוב.. מסך מחשב 23 אינץ' DELL דגם LED U2312HM windows 7 ultimate64x

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???

9. Started by c5123,

יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין לכרטיס מסך שיתן לי את התמורה הכי טובה ל500 ש"ח. אני לא משחק במשחקים כבדים מאוד, אבל רצוי שיהייה 1GB זיכרון. המטרה- להריץ את SC2 בהגדרות בינוניות+ המערכת כנראה תכלול את הפריטים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td]לוח אם ASRock 970 Extreme3 [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td][table] [tr] [td]מעבד AMD AMD FX-4100 Box [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td][/tr][/table] תודה לעוזרים!

12. Started by DarkEnergy,

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…

14. Started by YARONGT,

יש לאחי HD 4870 ואני רואה בmsi afterborner שהתדר ליבה על 200 והזכרון על 500 זה נורמלי אני מקבל ב BFBC2 16 Fps זה נורמלי לכרטיס כזה? או ב prototype על כל האיכות 25-35 נורמלי ? לומר את האמת אני קצת מאוכזב מהכרטיס?

15. כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core Duo F7200 עבר OC ל3.2 DFI BloodIron P35 DDR2 2048MB (1024MBx2) 9800GT 512MB 400W ספק קניתי את המחשב לפני3 שנים לערך, לפני כחודשיים נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין בלקנות חלופי יותר טוב המשחקים שהוא צריך להריץ זה DODS, Battlefield 3 and 2, ושאר המשחקים כבר ישנים יותר וקלילים כמו QUAKE וUNREAL בבקשה זקוק לעזרה מכיוון שאין לי כבר מושג מה טוב ומה לא.. תודה מראש פתוח גם להמלצות לשיפורים אחרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום וברכה, הכרטיס מסך אמור לשרת אותי למשחקים כבדים כמו BF3. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לכרטיס מ-ש-ו-מ-ש (אני קונה רק כרטיס מסך משומש). עדיפות לכרטיס מסך שהוא גם אוברקלוקר טוב. לידיעתכם במפרט של המחשב שלי נמצא בצד.

18. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעת ארטיפקטים, כאשר שיחקתי כמה שעות במשחק Mafia 2. בעבר, עברתי את המשחק ולא היו שום תקלות או דברים בסגנון. אני מתחזק את המחשב ומנקה אבק כדי לשמור, בין השאר, על טמפ' נורמלית. כל הדרייברים עדכניים. למישהו יש הצעות? מפרט: Gigabyte Z68P-DS3 Intel i5 2500 3.3GHz (Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552) Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 Kingston 8GB DDR3 1,333MHz (2x4GB) Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATAII Thermaltake Element T VK90001N2Z Chieftec 650w PFC APS-650cתודה מראש.

19. שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. רכשתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל (מהדגם של אסוס, עם הקירור המשופר) ועדיין לא פתחתי את האריזה. לדעתכם כדאי לי ללכת להחליף אותו בכרטיס הבא: Sapphire‎ - ‏HD 7950 3GB GDDR5 DX11 DVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ ? אני עדיין יכול ללכת להחליף, השאלה היא אם כדאי בכלל...

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by KenshinSama,

אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by avraham711,

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים