עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by r27n,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 (למרות שזה פחות משנה), ולפני כמה זמן קפצה לי הודעה שקיים עידכון חדש לדרייבר (295.73) ואני היום החלטתי לעדכן. אבל יש משהו שמסקרן אותי תמיד: - אם אני מעדכן 'כל הזמן' את הדרייבר (אני מתכוון לזה שאני עושה UPDATE כל פעם - אבל מתי שקיים) - האם זה בעצם מזיק לו ? למי שבכל זאת לא הבין: אני מתכוון לזה שנגיד אם קפצה לי הודעה שיש עידכון חדש(לא בטא רק WHQL) זה מזיק לכרטיס או למחשב עצמו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המפרט הוא : ספק: קוגר 660 מעבד : e8400 לוח : ga-p35-ds3l זיכרון: קינגסטון 2g מסך : 22 אינטש אז אחרי שהבנתי בפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526542.0 שאין מנוס מלקנות חדש. השימושים. אני משחק פעם ב אבל מכיוון שהייתי רגיל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אני לא רוצה ואפילו חושש לרדת באיכות המשחק/גרפיקה בעיקר שימושים משרדיים אם אפשר לחסוך בתקציב אז מעולה

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. בהמשך לאשכול הזה, השאלה שלי היא אם אפשר לחבר על לוח ללא CF או SLI שני כרטיסים ולחבר 4 מסכים במקביל. מדובר בלוח הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3774

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by azaz,

שלום לכולם רציתי לברר(מעניין ומסקרן) האם הכרטיס המסך שלי טוב. שמו: ATI Radeon HD 4670 מעל לשנה וחצי עבר מאז שקניתי אותו.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hanan13,

היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by ghreg,

שלום לכולם מי משווק XFX בישראל 7950 לא מוצא חנות עים המוצרים שלהם ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by emofunster,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם באמת יש בCF ככ הרבה בעיות שבאמת עדיף להמנע מלרכוש מערך כזה? לפי מה שהסתכלתי מערכת CF עם זוג 6870 נניח, היא מערכת די חזקה, יותר חזקה GTX570 בודד שנניח רציתי לרכוש והבנתי שמערכת כזאת מוגדרת כתרומה מושלמת לכסף. אז הייתי רוצה לדעת, כאחד שלא מבין בזה ככ, האם ישנן באמת בעיות? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by Green Apes 02,

שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ליאור 20,

שבת שלום לכולם, אז כן זאת שאלה צעירה מאוד אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי יש לי ATI RADEON סדרת 6700 הורדתי מהאתר שלהם עידכון יותר חדש ממה שקיים אצלי ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה להתקין אותו, האם אני פשוט מתקין על הגירסא הקיימת או שאני צריך להסיר את מה שמותקן אצלי עכשיו ולהתקין את מה שהורדתי מחדש?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Doron.C,

שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. או שזה יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by yossihaz1,

שלום חברים, מכיוון שהחלפת מחשב אינה באה בחשבון בעתיד הקרוב אני שוקל לשדרג כרטיס מסך בלבד הכרטיס הנוכחי הוא nvidia 9800gtx+ הצרכים שלי הם- צפייה בתכני hd מלאים (בלוריי מלא ו-1080) וכן ניגון סטרימינג באיכויות hd כך שאני צריך כרטיס שניגון hd זה הצד החזק שלו. כמובן קצת משחקי מחשב אני מניח שהוא צריך להתאים לשאר רכיבי החומרה שהם מעבד אינטל 8500 3.16 ghz לוח אם -g33 express chipest pci Express אשמח לשמוע דעתכם אם כרטיס מסך חדש ישדרג הביצועים בניגון תכני hd כבדים (סרטים וסטרימינג ) לעומת הכרטיס ה'קיים עדיפות לכרטיסי nvidia -חובה שיתמוך בהאצת חומרה עם טכנולוגיית cuda תקציב- עד 500 ש"ח (רצוי פחות) אם לדעתכם השדרוג מיותר, תגידו לי תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by apelt,

ראיתי שיש הבדל של בערך 150 ש"ח בין ה HD6850 לבין HD6870. האם שווה להשקיע אותם? במה היתרונות של ה HD6870 באים לידי ביטוי? תודה

• 49 תגובות
    • 7.4k צפיות
  19. Started by yosda-boy,

שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by etelsh4,

יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by TheTeapot,

היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by EtaiNess,

שלום, קצת הקדמה קודם - אני עומד לרכוש מסך טלוויזיה, המטרה הסופית היא להשאיר את מסך המחשב הנוכחי שלי ובמקביל להשתמש במסך הטלוויזיה על מנת להרחיב את התצוגה הרגילה שלי. אני מעוניין בהצעות לכרטיס מסך שיתמוך בדבר כזה, בסופו של דבר אני לא צריך כרטיס מסך עם ביצועים למשחקים, מכוון יותר לכרטיס מסך שיאפשר לי לראות וידאו באיכות גבוהה ככל האפשר. אם יש איזשהם פרטים שצריך לספק קודם רק תגידו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by D-j-d,

אהלן, אתמול הלך לי כרטיס המסך (8800GTS) ולכן אני מחפש כרטיס חדש כדי ללכת לקנות מחר. התקציב הוא עד 500 שקלים בערך כי בעתיד אני מתחנן לקנות מחשב חדש (עוד חצי שנה - מחכה לאייוי ברידג') לוח אם הוא GA-965DS3 ומעבד E6600. גייימינג הוא המטרה העיקרית. תודה לעוזרים ! =]

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by wizz95,

שלום לכולם, המליצו לי על הכרטיס הזה: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחירו כרגע ב קייאספי 1100 ש"ח. שאלתי: גיסי כרגע במנהטן! יכול לקנות. האם אתה יודע איפה? הכי זול? אחראיות מה איתה אם קניתי שם. למשל בסט ביי יש שם כמו סופרפארם פה. לפי האתר המחיר כרגע : 238$ לפי חושב 3.8 לשקל יוצא 900 ש"ח. אשכרה אין מכס לארץ והחברות מוכרות במחירים מעולים לעומת חו"ל.. אז האם בכלל משתלם לי לקנות שם? אולי כבר אקנה מה שקראת לו מערך: שניים ביחד, האם חייבים להיות זהים? מה צמד טוב אולי במחיר דומה (ביחד) שיתנו תוצאה טובה יותר? אחלה ערב,

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.