עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המפרט הוא : ספק: קוגר 660 מעבד : e8400 לוח : ga-p35-ds3l זיכרון: קינגסטון 2g מסך : 22 אינטש אז אחרי שהבנתי בפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526542.0 שאין מנוס מלקנות חדש. השימושים. אני משחק פעם ב אבל מכיוון שהייתי רגיל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אני לא רוצה ואפילו חושש לרדת באיכות המשחק/גרפיקה בעיקר שימושים משרדיים אם אפשר לחסוך בתקציב אז מעולה

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. כן, הנושא קצת תמוהה אבל בכל זאת (-: יש לי כרטיס מסך GTX9800 והאורך שלו זה משהו כמו 26 ס"מ (לפי האתר 10.5 אינץ'). והוא בכלל גדול ומסיבי. האם יש כרטיסי מסך טובים שאינם בגדלים כאלו ? אני לא גיימר כבד אבל אוהב שהגדרות במשחקים גבוהות. תודה.

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by noel,

הי אנשים טובים, המחשב שלי מגמגם בסרטים 1080 אז אני רוצה לשדרג אותו קצת. לוח האם שלי זה M2AVM (כרטיס מסך מובנה) ויש לי DDR2 2*1024. [עריכה] אני לא משחק, המחשב משמש לסרטים (מחובר ל- 42 אינץ). 750 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב, אבל אם יש בפחות מ-500 אני ממש אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by liores121,

שלום יש לי מחשב ניד ורציתי לדעת מה זה אומר : http://imageshack.us/photo/my-images/829/36548465.png/ כתוב לי שיש 256 מ"ב או 2G ?? לא הבנתי.. ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני? ואיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג כדי שהביצועים יהיו יותר טובים? המפרט שלי : intel core 2 dou cpu 2.20ghz 4 gb ram win 7 64-bit כי נכון לעכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק נורמלי וזה די משגע אותי....

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by topcat115,

הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by hobbit101,

שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by topcat115,

למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה. במחשב יש לי רק כניסת VGA ובטלוויזיה כניסת RCA ו S-VIDEO בחיפוש אחר פתרון ראיתי שיש כבלים vga to rca אולם באחת התשובות נאמר שזה עבודה בעיניים וצריך ממיר שמחירו כמה מאות שקלים. איך אני עושה זאת שיראו טוב ובמחיר זול? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. זה הכרטיס http://www.geeks3d.com/20081029/zotac-geforce-9800-gtx-with-1gb-of-graphics-memory/ עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב של אחי כי כבר אין לי זמן לשחק אז רציתי להעביר לו את שלי ולקחת את שלו. מפה היה משהוא לא ברור לי, ניתקתי את הכרטיס מהחריץ הכחור הוצאתי תברגים שלפתי אותו ופתאום שמתי לב שיש עוד כבל קטן כמו חוט אפור דק שמתחבר לשתי פינים על הלוח אם, ועכשיו הבעיה שבמחשב של אחי אין את הפינים האלו על הלוח, משהוא יודע אם הדבר הזה נחוץ?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

פורים שמח לכולם. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 . בדקתי את המהירויות שלו ובכל מצב תדר הליבה והזיכרון עובדים באותה מהירות, וזה מפריע לי, כי במצב IDLE אין צורך שהכרטיס יעבוד במקסימום תדרים שלו. הורדתי גרסאות BIOS מהאתר של TECH POWER UP ואף אחת איננה מתאימה, ניסיתי גם לקחת את הגרסה אשר מותקנת על הכרטיס ועדכן אותה שבמצב מנוחה התדרים יהיו נמוכים יותר, אך בעת העדכון התוכנה (ATI Flash במצב DOS) הוציאה הודעת שגיאה. רצוי לציין הכרטיס עובד בסדר גמור אך אני רוצה להקל עליו לטובת טמפרטורות קרירות יותר וחיסכון בחשמל. האם יש למישהו פיתרון / הצעה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Started by dog_foot,

שלום, ברשותי 2 כרטיסי מסך: ZOTAC GeForce® 9500 GT 1GB DDR2 ו- SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI איזה יותר טוב? אני צריך להחליט איזה להשאיר במחשב.. המטרה לצפייה בסרטי HD וקצת משחקים תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by liorman20,

אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי כמה וכמה אשכולות בנוגע לבעיה שלי, אני אספר שוב בקצרה, יש לי שלושה משחקים (הכי כבדים שאני משחק בהם) Metro 2033 Crysis 2 ו-BF 3. נתחיל ב-Metro, המשחק רוב הזמן לא רץ חלק ולפעמים הוא רץ חלק ולי יש שני כרטיסים של 6950 CF עם מעבד i5 2500K. Crysis 2 כנ"ל רץ נורמלי ועם אני מתחיל לירות על קיר ולהסתכל מקרוב המשחק פשוט נהיה ממש איטי ואז כשאני חוזר להסתכל על השטח זה חוזר לרוץ ויש עוד קטעים שאני נכנס למהרה עם עור ועשן נהיה איטי. BF 3, רוב המשחק רץ חלק אבל עם אני על מסוק ויש קטעים של עשן ופיצוצים המשחק איטי! אי אפשר לשחק ככה ועם שני 6950 זה לא אמור לקרות! אני רואה אנשים עם 6950 אחד רץ להם נורמלי, לפחות אין תתקיעות האלה. לפני כמה זמן אמרתי שה-OC של המעבד נמחק, לפני כי…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by rigernir,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D המטרה (אם בכלל אפשרית) היא לצפות בסרטים ב- FULL HD (מלבד זאת המחשב משמש לשימוש משרדי בלבד) כרגע אני מחפש כרטיס יחסית זול (עד 500??) שייתן את התפוקה הטובה ביו תר

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by YARONGT,

בכמה HD5870 יותר טוב מHD4870 בכמה אחוזים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו ערך עבודה מקיפה וסידר את כל כרטיסי המסך על סקאלת ביצועים לינארית, כאשר בתור יחידת מדידה ברת השוואה הוא השתמש במה שהוא מכנה VooDoo Power, או בקיצור VP, כאות הערכה וכבוד לאחת החברות החלוצות בתחום הלא היא 3Dfx, כאשר יחידה VP = 1 ניתנה לכרטיס הדגל האחרון ש- 3Dfx השיקה אי שם בשנת 99/2000 אשר מכונה VooDoo5 - 6000. http://alienbabeltech.com/abt/viewtopic.php?f=6&t=21797&start=0#p41174 האמור משמש ככלי להערכת יכולת ביצועים יחסית של הכרטיסים האחד כלפי השני, בטבלא הזאת לא תמצאו השוואות לצריכת חשמל, לא לתמיכה ב-DirectX ולא למחיר אלא נטו להערכת הכח הגרפי באופן גלובאלי. הכותב מעדכן את הטבלה כל עת מוצגים כרטיסים חדשים - ובכך גדולתה כעדכנית תמידית. בתחתית הטבלא …

• 2 תגובות
    • 25.7k צפיות
  19. אני מחפש טבלה ו/או אתר שמציג השוואה בין אותם דגמים אבל עם כמות זיכרון שונה. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה או לינקים ?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by ron533,

שלום, אני מחפש לדעת את הנתון של "זמן ממוצע בין תקלות" או MTBF של כרטיסי AMD HD7000 לסוגיהם (7970) חיפשתי את הנתון בכמה אתרים ולא מצאתי אותו. האם מישהו יודע להפנות למקור מתאים? אני צריך את הנתון הזה בשביל מערכות עסקיות. בכרטיסי QUADRO של נוידיה למשל נתון ה MTBF עומד על 200000 שעות, שזה 22 שנה... לא צריך את זה אבל צריך נתון כלשהו. תודה!

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חבר'ה! אני מעוניין ליצור מערך של שני מסכים (מולטיסקרין בו התמונה נפרשת על רזולוציה של שני מסכים). חשבתי לחבר מחשב כמו V131 של DELL לשני מסכים דרך קופסת מיתוג בחיבורי HDMI. הבעיה היא שאני חושב שאקבל אותה תמונה בשני המסכים ולא שטח עבודה כפול. בנוסף, אני לא יודע אם כרטיס מסך מובנה שקיים ב-V131 ישרוד מערך של שני מסכים... אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by spitzi,

היי, פרסמתי שאלה על FPS נמוך בפורום תמיכה טכנית. במחשבה שניה, אולי ההודעה מתאימה יותר פה. אז סליחה על הכפילות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527113.0 לתשובותיכם אודה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  25. היי, ראיתי באינטרנט מספר כבלים שממירים בין SCART ל-VGA. הם לא מאוד יקרים. ביחד עם החיפושים, ראיתי הרבה אנשים ספקנים שטוענים שזה לא יכול לעבוד. מישהו כאן ניסה לעשות כזה דבר? לחבר את הממיר של הוט עם SCART שממיר ל-VGA במסך מחשב? תודה עריכה: דוגמא לכבל כזה: http://www.ebay.com/itm/Scart-to-VGA-Cable-3M-Low-Voltage-2919-E219485-AWM-Computer-Cable-15-pin-/170718168319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf9884ff#ht_925wt_1396

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים