כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מכר שלי מאונין לרעות טלויזיה דרך הYES שיש לו במחשב, יש לצין שיש לו כבר TV וממיר של YES אז כחה איזה כרטיס טלויזיה הוא צריך? והעם הוא צריך עוד ממיר? ועם יש עוד משהוא שצריך עלמנת לגרום לזה לעבוד אז מה הוא? תודה רבה נדב
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לפי מפרט המחשב הבא: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP כרגע מותקן אצלי כרטיס מסך ATI RADEON X1600 עם 512MB אין לי בעתיד הקרוב כוונות לשדרג את המעבד/מחשב אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את הכרטיס מסך דרך EBAY אבל בכל מקרה התקציב שלי עומד על 200-250$. ממה שראיתי ב EBAY אפשר להשיג ATI 4870 עם 1GB או GTX 260 במחירים האלה. השאלה היא אם המחשב שלי חזק …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
300W ספק Seasoniv S12II-520W מעבד אולי ישודרג ל I5 3 דיסקים קשיחים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ושבת שלום אני מתלבט בין ארבעה כרטיסי מסך שבאותו סכום כסף-650 שח. הכרטיסים הם: GeCube Radeon X1300 PRO 512MB DDR2 http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428873 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 או Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12133 או Asus Extreme AX600PRO-TD PCIe 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=8450 אם יש לכם להמליץ לי על כרטיסי מסך באותו סכום כסף תציעו. נ.ב: איך החנויות שמהן מבואות …
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז שמעוו אזה חבר הביא לי מחשב שלם של פנטיום 2 רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם הכרטיס מסך הזה?.... אולי OC לא יודע הוא ניראה חדש כזה כיאלו לא נגעוו בו 20 שנה אבל כתוב עליו שנת 1998 בקיצר אם אפשר לשפר אותו במשהוו או הוא בכלל שווה ?....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שמוציא 4 יציאות לארבעה מסכים אשר יפעלו במקביל כשולחן עבודה מורחב (ולא שיכפול) עדיף יציאות DVI בתקציב השואף להכי נמוך שאפשר כמובן בלי להתפשר על אמינות ואיכות סבירה הכרטיס ישמש לא למשחקים ועריכה אלא רק לצפייה בו זמנית ב4 מסכים (לאדם שמעוניין לעקוב אחרי הבורסה בזמן אמת) זכור לי שהיו לATI בסדרה 2000 ו3000 דגמים זולים יחסית שעשו זאת ואני לא מוצא אשמח לקבל עזרה ויעוץ בכל מה שקשור לנושא בתודה מראש MARANTZ
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר כרטיס מסך שאני מחפש בנרות, מדובר ב-6800GT. הבעיה היחידה, ואני לא יודע אם זאת בדיוק בעיה - הופתעתי כששמעתי לראשונה על החברה ELSA. בקיצור, הכרטיס הוא משומש ושל חברה לא מוכרת (בשבילי) - מה אתם אומרים על החברה? כמה כסף שווה הכרטיס משומש במצב טוב? http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=313
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE RADEON X1300 256MB PCI-E אני יודע שהx1300 לא יותר טוב מה-gto אבל המחיר שלו הוא ממש קטן יחסית לgto אני לא מעוניין באוברקלוק אז על מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/games/reviews/games/Battlefield_4_PC_Performance/3 לכל אלו שאמרו שאין, בבקשה. מה גם שב-AMD מחסירים פרטים במשחק, כגון מבנים למיניהם וכו', שזה ממש לא בסדר... מה יהיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-