עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sau,

*נמחק*

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by firemebad,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות: 1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו ) 2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ? 3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר. מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SyndromE,

מכיל בתוכו PhysX v8.08.18 WHQL חדש. הדריבר תומך בכל הכרטיסים מסדרה 6 ומעלה האצת physx על ה-GPU נתמכת מסדרה 8 ומעלה (עדיין אפשר להתקין את ה-physx לכרטיסים ישנים זה פשוט יעבוד על ה-CPU כרגיל) האמת, נראה מבטיח - גם בפורום של guru3d מדווחים על שיפורים ב-GRID ו-AC והכל מתפקד כראוי. http://www.guru3d.com/news/geforce-forceware-vista-17792-download/ הורדות ישירות מאנוידיה (אנגלית): http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_177.92_beta.html http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_177.92_beta.html http://www.nvidia.com/object/winxp_177.92_beta.html הורדות ישירות מאנוידיה (International): http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_177.92_beta_uk.html http://www.nvidia.co.uk/…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. זוהרים יותר,חיים יותר.. בDX10 הצבעים "מתים" יותר.. (עם 4850)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by TipX-Bomb,

אהלן,,, יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן לפני שאני קונה (אולי) את הכרטיס מסך הזה.. 1) אם אפשר להפוך Radeon 9800 SE אל Radeon 9800 PRO בעזרת הדרייברים של אומגה.. למה בעצם לקנות Radeon 9800 PRO או אפילו למה לקנות Radeon 9800 NP? אם במילא אפשר להגיע לרמה של ה-Pro עם שניהם...? 2) א. מתי יגיע ה-Radeon 9800 Pro XT (ככה אומרים? XT? בכל אופן הכוונה היא אל הגרסה החזקה יותר של הכרטיס...) לארץ? ב. כמה הוא צפוי לעלות? ג. הוא יהיה עם 256MB? הוא יהיה שווה את ההפרש בינו לבין ה-Pro? 3) יש גרסאות של Radeon 9800 Pro שהם בעלי 256MB? (אבל לא האלה עם ה 256MB DDR-II שעולים 3000 ש"ח..) תודה לכל העוזרים!!! :-*

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך הכרטיסים: Ge Force gt 440 או Ge Force gt 430 או בכלל משהו אחר אבל רק Nvidia מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג ומחיר תודה לכל מי שעוזר. בבקשה תגובות.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:12:55 בבקשה מישהו??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Liron C,

שלום. יש לי את המחשב הבא: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400 2.50 GHz Gigabyte B660M DS3H DDR4 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Windows 11 Home אין כרגע כרטיס מסך. נתקלתי במספר משחקים שבדרישות כתוב Intel HD 2000 or equivalent Graphics. והשאלה איזה כרטיס מסך מומלץ שיעמוד בדרישה הזו וגם יתאים לשאר הרכיבים מחשב? האם intel hd 2000 זה נחשב לדרישה נמוכה במונחים של היום? האם עדיף משהו יותר טוב? אני לא מפעיל הרבה משחקים, כך שלא הייתי רוצה להשקיע בכרטיס יקר איכותי. מעדיף להגביל את זה לתקציב של 400-500 שח, אבל בגלל שאני לא ממש מבין לא יודע האם זה תקציב מתאים.

9. שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…

10. Started by astralon,

איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...). יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בכותרת .....

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nevoy,

שלום, יש לי מחשב די צנוע: ספק כח 400W Antec (VP400PC) מעבד i3-4170- 3.7 GHz לוח אם ASRock - H81M HDS 8gb RAM כרגע ללא כרטיס מסך האם אפשרי להוסיף לו GTX1060? אם לא, איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לקנות, סביב 1000 ש"ח, כדי לאפשר הרצת משחקים יחסית חדשים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ofek Hekter,

היי! יש לי כרטיס מסך מסוג redeon r9 270x 2giga ומעבד מסוג i3 4130 3.4GHz .. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לשפר את חויית המשחק, רק בעזרת שדרוג כרטיס מסך כאשר אמשיך עם אותו המעבד.. בעקרון המשחק שאני משחק בו לרוב הוא BattleGrounds .. במידה וזה יעזור איזה כרטיס מומלץ לשדרוג??, נזק מזערי לכיס..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by slider,

מישהו מכיר חנות זולה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by -T.G-,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא לא יעשה כל בעיה אם אני יחבר אותו ללוח אם עם X4 ולא 8. אני רק לא רוצה שישרף או משהו (אני גם לא בטוח שזה 4 אולי זה 8 אני רק יודע שהכרטיס הישן שלי הוא 4) זה הלוח אם: Gigabyte GA-8ST800 תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני אעלה תמונות ברגע שאוכל אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ...... איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!! רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים . הסברים מישהו ? תמונות בהמשך .....

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. איזה כרטיס יותר טוב ומה ההבדלים: 8800 GTX HD3870 X2 9800GTX והאם ל8800 ו9800 יש שני מעבדים כמו HD3870?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by מוטי,

הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by timtamtim21,

מה אתם אומרים על הכרטיס Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail הוא יעמוד בדרישות של משחקים כמו CALL OF DUTY החדש..ושאר המשחקים החדשים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by maor676,

שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אז כך מה כדיי לי יותר משלושת אלו? http://www.chaintech.dk/Products/VGA/AG321.htm או רדיון 8500 DH של ATI מקורי או MSI GEFORCE 3 T200 VIVO 64DDR?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tzolerguy,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A275073B-5ACF-482A-A103-6223459A9E43}&details_type=1&itemid={17C3762C-47A5-4F65-AD92-BD46AACD6BB4} זול בהרבה מכל מקום אחר מישהו מכיר את החנות ?? או יכול להבין למה המחיר כל כך שונה מכל חנות אחרת??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים