כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הנ"ל (500 ש"ח ;D) ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC והאם צריך להחליף את הקירור שבא איתו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, אבקש סיוע ממי שיכול - הנני צריך מחבר SLI . למי יש אחד מיותר ויכול לתת לי ? או מנגד להפנותי למקום שיכול למכור לי.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיעו לי כל החלקים של המחשב ... הכרטיס מסך הזה ענק ! ויש לו קירור מאסיבי מאד ... קחו תמונה http://www.fastup.co.il/images/93994132.bmp ואי אני מת כבר להרכיב תחלקים ולראות תביצועים !!! D:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיסים מקבילים ברמתם (5-10% הפרשי ביצועים לכל היותר) יש לATI? כרטיס ברמה של GTX550TI פחות או יותר. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יוצר צואר בקבוק GF 9800 GT 1GIGA או המעבד Q8200 2.33 GHZ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
NVIDIA DLSS 2.0 איך ניתן להשתמש בו לשיפור איכות תמונה באינטרנט לשפר איכות תמונה ביוטיוב ולא רק משחקים ? לשפר יותר FPS https://videocardz.com/press-release/nvidia-introduces-dlss-and-reflex-plugins-for-unreal
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך מדגם 280X של איזו חברה אתם ממליצים ? שהיה שקט בעל קירור טוב בעל ביצועים טובים . MSI/GIGABYTE וכו ... אפשר קישור בבקשה והסבר קטן על הבחירה שלכם .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא לא יעשה כל בעיה אם אני יחבר אותו ללוח אם עם X4 ולא 8. אני רק לא רוצה שישרף או משהו (אני גם לא בטוח שזה 4 אולי זה 8 אני רק יודע שהכרטיס הישן שלי הוא 4) זה הלוח אם: Gigabyte GA-8ST800 תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב i3 עם לוח אם של ASUS מדגם asus h81m-k, עם חיבור PCI-E והכל. יש לי כרטיס מסך מדגם 650GTX תקין (!!) אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, מכניס לו חיבור של 6 פין (ספק כוח של טרמלטייק 600W) המסך פשוט לא נדלק. למה זה קורה? זה גם קרה לי עם 460GTX על אותו מחשב. הלוח אם תקין, בדיוק חזר מKSP. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים. הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL. 1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT? 2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם? -XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או -SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר תודה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בהמשך לדיון הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/threads/570087-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-i5-750?p=5105204#post5105204 אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד אזור 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים ומינימום צוואר בקבוק למעבד i5-750 עבור משחקים מודרניים. האם קיימת קומבינציה כזו שתריץ משחקים כמו MGS5 ו-The Witcher 3 על הגדרות גבוהות, 1080p (עם התפשרות על פילטרים לא על המקסימום)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-