עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AVI.S.T,

יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by roiv11,

אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KmiKaZa,

מי יותר טוב ברזולוציה כזו 1080 1920x ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המון מחשבים ניידים מהסוג הסטנדרטי משתמשים בכרטיס גרפי מובנה כזה, איך הוא לעומת כרטיסים מובנים אחרים? יש לי dual core e2180 וכרטיס המוסנה שלו נוראי, לכן הוספתי לו מהר nvidia 9600gt והוא מצויין לטעמי. אני מעוניין לקנות לפטופ I5 עם הhd 3000... כמה זה יהיה ירידה ברמה? מסוגל להריץ cod4 ? crysis ? crysis 2? סימס ? gta 4 ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Zippy,

קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by psybrain,

אז לנוידיה יש את פיזיקס ול AMD מה יש ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by TalShafir,

שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by חחgitech,

USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת

10. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

12. מצאתי מישהו שמוכר כרטיס מסך שאני מחפש בנרות, מדובר ב-6800GT. הבעיה היחידה, ואני לא יודע אם זאת בדיוק בעיה - הופתעתי כששמעתי לראשונה על החברה ELSA. בקיצור, הכרטיס הוא משומש ושל חברה לא מוכרת (בשבילי) - מה אתם אומרים על החברה? כמה כסף שווה הכרטיס משומש במצב טוב? http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=313

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by scylla,

שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nice-1,

המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. השאלה נמצאת בכותרת הסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם... מעניין אותי לדעת איך זה נחשב אתם לא חייבים לפרט למה וכו'... מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצע תודה 8) 8)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.techpowerup.com/215001/some-amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-via-software.html לא הבנתי מה צריך לעשות ? איך זה תורם ? האם מתאים ל-290 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-with-software.html http://www.overclock.net/t/1567179/activation-of-cores-in-hawaii-tonga-and-fiji-unlockability-tester-ver-1-6-and-atomtool

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה

20. כרטיסי ה-RTX 2070 הושקו לפני מספר חודשים, אבל נראה שאין הרבה שינוי במחיר שלהם. קיוויתי שלאחר שוך ההייפ של הסדרה החדשה, המחירים יירדו ויהיו מעט שפויים יותר, אבל אני מתרשם שזה לא קורה. האם יש סיכוי לדעתכם שמחירי ה-2070 יירדו לאזור ה-2000 ש"ח (נניח מאמזון)? אם כן, מתי? סתם לצורך הדוגמה: ניתן לקנות מאמזון סביב ה-2750 ש"ח כרטיס איכותי כמו MSI Gaming Z, זה מחיר שכמעט לא השתנה מאז שהכרטיס הושק.

21. דרייבר הסטודיו הרשמי, מספק בין השאר גם תמיכה לאפליקציות מקצועיות על כרטיסים גרפיים רגילים- וזאת בצבע 10 ביט!! https://www.guru3d.com/news-story/download-nvidia-studio-driver-431-70-whql.html @napoleon45

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dudemeister,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חזק עד 1000ש"ח ומעלה ללא החלפת ספק כח כמו כן יש לי חיבור אחד של 1X16 מתח מספק הכח ( 1 X 75Watt 6-pin PCI ExpresS ) על איזה כרטיס כדאי ללכת ATI או NVDIA אני חושב על חברת SAAPER יש להם כרטיסים טובים ושקטים אבל מה הכי מומלץ עבור מערכת מחשב זו : מעבד I5 -750 זיכרון DDR3 3GB 1333MHZ לוח אם GIGABAYT GA P-55 3 כוננים כשיחים שאלה נוספת GT 9600 יותר חזק מ ATI 1950GT

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים