כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש מבוסס gf4ti4200. בתחילה הלכתי לכיוון של leadtek a250le myvivo אבל אז ראיתי את ה inno3d tornado geforce4 ti 4200 128MB במחיר של 960 ש"ח בלבד לעומת 1129 של הלידטק. בעקרון חשוב לי לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה פוגע יותר מדי. אז רציתי לדעת מה אתם יודעים/חושבים/נסיון שלכם על הדבר הזה? איכות דו-ממד ו.. (מה בעצם עוד?). 10x for any help
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לדעתי הFX לוקח בגלל התמיכה המלאה שלו בDX9... בביצועים אני לא ממש יודע
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
AnandTech מבקר אצל ATi ו- nVidia. מסביר את סבב הפיתוח של מעבד גראפי חדש ונותן נמבט פנימי נחמד לתוך nVidia ו- ATi. כתבה אם לא אינטפורמטיבית במיוחד - נחמדה וקלילה לקריאה. אני אוהב את הסיקורים הפנימים האלה של AnandTech. Share your thoughts...
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי לוח לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך מובנה (integrated ati radeon x1250 based). חבר הביא לי את כרטיס המסך הישן שלו (radeon 9600xt 256m). מה עדיף- להישאר עם המובנה או להתקין את ה- 9600xt? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כך על פי ההדלפות ברשת. מדובר בשבעה כרטיסי מסך לנייחים ברמות שונות. https://www.pcgamer.com/uk/intel-could-flood-retailers-with-up-to-eight-different-arc-graphics-cards/ מן הסתם, לתמחור תהיה השפעה לא מעטה ....
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Intel Arc B580 - למה לא נמכר בישראל ? האם שווה ? התקלקל לי כרטיס 2060 סופר היום ובפעם הראשונה התקנתי את הדרייבר של אינטל בכרטיס Intel® UHD Graphics 770 ואני חייב לומר לא התאכזבתי - נכון שמגיע עד 30HZ ב 4K וחלש ב HDR סרטים כי הבאפר שלו קטן אבל הדרייבר שלו בעברית - עובד טוב למה לא מוכרים בישראל את Intel Arc B580 ?
-
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס מסך הזה? איך הביצועים שלו? למה הוא מקביל אצל NVIDIA ו ATI?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה 1680X1050? ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזו שאלה מפגרת, אבל מחר אני מחדש למישהו מחשב ישן בשביל הילדים שלו, והם רוצים לשחק סן אנדראס. אז מה יתן FPS יותר טוב? (עריכה: הכרטיס נמצא במחשב כרגע, אני מחליף את הלוח ל-G41)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
המון מחשבים ניידים מהסוג הסטנדרטי משתמשים בכרטיס גרפי מובנה כזה, איך הוא לעומת כרטיסים מובנים אחרים? יש לי dual core e2180 וכרטיס המוסנה שלו נוראי, לכן הוספתי לו מהר nvidia 9600gt והוא מצויין לטעמי. אני מעוניין לקנות לפטופ I5 עם הhd 3000... כמה זה יהיה ירידה ברמה? מסוגל להריץ cod4 ? crysis ? crysis 2? סימס ? gta 4 ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס הוא שווה? והאם אפשר להחליף אותו בהמשך לכרטיס אחר? מדובר על לפטופ
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי, קבלו את ההשוואה הבאה: http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=3255&cmp[]=3192 איך יתכן שהכרטיס הגרפי המובנה של אינטל קיבל ציון גבוה יותר? האם זה הגיוני? תודה
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב עם מעבד Corei3 של אינטל,כאשר יש לו את הליבה הגרפית,תומכת ה-HD. המוכר טען שהליבה הגרפית היא ברמה של כרטיס 9500(לא יודע אם התכוון ל-ATI או NVIDIA,אבל חושב של-NVIDIA),ולכן אין טעם להתקין את כרטיס המסך,שרכשתי לפני כמה חודשים באותה חנות.(ה-Twintech) האם יש צדק בדבריו,או שהוא טועה? יש טעם בכלל להתקין את כרטיס המסך? תודה, יוחאי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-