כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום משהו שיתאים לתקציב שלי ולא מצאתי לכן פתחתי דיון חדש. אני זקוק למסך דק בתקציב של 1600 שקל ( לא יותר). המסך מיועד ל: 1. גלישה באינטרנט. 2. ממש קצת משחקים ( אבל ממש קצת וגם לא הכי חדשים). 3. צפייה בסרטים. אנא אם ניתן להוסיף גם חוות דעת למה המסך הוא טוב או לא טוב . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"JUNIPER" חדש Radeon HD 5750 http://www.hexus.net/content/item.php?item=20537 נראה כמו פתרון מצויין לגיימינג בתקציב נמוך , או ל CFX .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
משקניתי את המחשב יש לי בעיית Artifacts עם הכרטיס הזה. קניתי את הDual-X של Shappire וכבר מהתחלה היה לי בעיה עם GTA V, אחרי זה עם Skyrim, גם Shadow of mordor וTW3. הכרטיס נשלח לתיקון אצל TMS והם לא מצאו שום בעיה ולכן החזירו אותו כמו שהיה... אני מרגיש כאילו זרקתי את הכסף שלי לפח, עבדתי קשה בשביל מחשב שאני אוכל להנות ממנו ואני באמת מצטער שלא בחרתי לקנות כרטיס מסך של Nvidia או PS4. ניסיתי את כל הדרייברים הקיימים ושום דבר לא עוזר אני משתגע. האם יש פתרון או שפשוט ה1100 שקל שהשקעתי באוקטובר הלכו לפח?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת.. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס אם הם מרוצים ועל איזה הגדרות הם מריצים משחקים... הכרטיס באפיק PCI-E תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, ב-10 לספטמבר בערך אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים לשוק. מה דעתכם עליהם? האם המחיר שלהם ביחס לתועלת שווה? או שעדיף לרכוש את כרטיסי המסך ה"ישנים"? מה הפרש המחירים יהיה בינם לבין כרטיסי הHIGHT END המומלצים כיום למשחקים כבדים? אני שואל כי אני רוצה לקנות מערכת מחשב חדשה, ואני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם (אה כן... ואני לא גרפיקאי וזה... המחשב ישמש למשחקים חזקים על מסך 22" ) אני חושב שהיום כדאי לקנות כרטיס חזק ב-1000 +- שיריץ לי את המשחקים על הגדרות גבוהות (אין צורך באקסטרים... פשוט הגדרות טובות שאפשר יהיה לשחק בכיף ולהנות מהגראפיקה) ועוד שנה וחצי או יותר לשדרג לכרטיס חדש יותר בעוד 1000 שקל מאשר לקנות את אחד מהכרטיסים החדשים ב2000 היום, המ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ספייר X850XT PE מנעה מחשבים ובכל דריבר שאני מתקין (מקורי מהדיסק או מכל אתר והפצה שהורדתי) הוא כותב לי שמותקן ATi Radeon X850 Series גם על הכרטיס עצמו רשום שזה XT PE ולא SE יש לזה סיבה הגיונית ?
-
- 15 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי GTX 560 TI ובGPUZ לא מופיע שיש לי PHYSX....האם זה אומר שיש בעיה בכרטיס או שזה פשוט לא מופעל? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך מסוג לידטק TI4200. אני לא יודע בדיוק איזה דרייברים להתקין ואיזה סתם מיותרים אז אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה כל אחד אומר אני אשמח. יש לי בדיסק את הדברים הבאים: DRIVER INSTALL 6.3 WINFAST PVR WINFOX V2.0
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איזה מסך lcd יותר טוב למשחקים ובכלליות יותר טוב viewsonic vp171 או samsung 710t אם יש מסך אחר יותר טוב משניהם אשמח לדעת מהו תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמא אם תלכו לאתר של אחת החנויות ותסתכלו על הזמינות של הכרטיסים תראו שיש המון מסדרת 700 של נוידיה וגם 600 אפשר למצוא למשל באתר של KSP אפשר לראות בדיוק באיזה סניפים יש מלאי ויש עשרות של 760 למשל מפוזרים בסניפים השונים עכשיו אני שואל את עצמי מה הסיכוי שמישהו יכנס לחנות ויקנה 760 כרגע שהוא עולה 1400 שקל ועוד שנייה מגיעים כרטיסים עדיפים בסכום דומה אפשר לשער שהחנויות יכולות להכנס להפסדים של עשרות אלפי שקלים אבל בטח יש להם את הדרכים שלהם להזיז את הסחורה
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחבר את המסך טלויזיה למחשב כמסך שני,אך ללא הצלחה מרובה. במסך הטלויזיה "אין אות",אבל המסך מזוהה בוינדוס כעוד מסך. מה צריך לעשות ???
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה
-
- 15 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש..ה- 9800GT לא עונה בכלל לדרישותיי. המפרט שלי הוא E7400 ללא OC. 4GB DDRII 800MHZ על WIN7 32BIT ספק 500W לוח אם DG41TY של אינטל. השימוש הוא בעיקר למשחקים על מסך 22'' 1650X1080. איזה כרטיסים יכולים להתאים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-