עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ag43,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני משנה ייעוד למחשב קיים, ומעוניין להוסיף לו כרטיס מסך לשני מסכים בחיבור DVI. המסכים הם Dell 2209wa (כרגע קיים אחד, ייקנה אחד נוסף כדי להתאים לו). השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי; אני רואה גם טלוויזיה ב-HD (כרגע 720P, אני משער שאפשר לעלות עוד בשימוש בשני המסכים יחד). אני לא משתמש במחשב למשחקים בכלל. המטרה היא לבנות מחשב די שקט, ובהתאמה קניתי לאחרונה מארז Antec P182. אני מעוניין שכרטיס המסך יעמוד בתנאים האלה - הבנתי שכנראה צריך כרטיס בעל קירור פאסיבי? יש ללוח האם כרטיס מובנה (Intel GMA 3100) [עריכה - זה לא משנה בעצם כי אין לו חיבור DVI, רק RGB] התקציב בכותרת סתם מציין את העובדה שאין לי מגבלה תקציבית אמיתית ואני לא מכיר בכלל את המחירים בתחום - אבל מכיוון שאין לי צורך במשחק…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dror1723,

GTX275 ב 688 ש"ח GTX 460 ב -792 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by razi87,

יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Rivking134,

לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי... השאלה היא: כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי? המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כשאני משחק במשחקים (לא משנה איזה) ה-FPS שלי פשוט עומד על 60FPS. היום ראיתי אשכול בפורום כרטיסי מסך ומישהו אמר למישהו שכשה-V-Sync "מופעל" ב-LCD ה-FPS עוד על 60FPS. איך מכבים את זה? (פירסמתי את זה פה בגלל שהבנתי שזה קשור למסכי ה-LCD)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xXaXdXaXrXx,

חשבתי שזה רק למעבד הדבר הזה מה זה בכרטיס מסך?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מ - BEHARDWARE. ניתן לראות שהמינימום כיום למשחקיות סבירה בכרטיסי LOW END זה 7300GT או 1300XT. סקירה יפה...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם כהרגלי אני נכנס כל כמה ימים ל GURU3D כדי לבדוק אם יצא דרייבר חדש... ואכן יצאו שניים חדשים אני יעלה אותם לכאן למרות שבדרך כלל אין שום תגובה על ידיעה על דרייברים חדשים אם למישהו יש זמן/חשק הוא יכול להתקין ולתת חוות דעת... הראשון 71.40 בטא http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=954&file=4&evp=3fe1f5beef622505674efa9928c5a9bc והשני 71.50 לא בטא... http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=955&file=4&evp=12101015dc52f7d9e7a5a47c959a7b8a עריכה: הרגע היתקנתי את ה 71.50, רציתי רק להגיד שחייב להתקין אותו ידני, דבר שני שסמתי לב, זה שהדרייבר מזהה את החברה של הכרטיס לדוגמה אצלי LEADTEK ולא כמו בדרייברים הקודמים שתמיד הוא היה מזהה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lion03,

לקנות R9700 עכשיו או לחכות ולקנות R9500

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Tbm,

אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by BONO,

ראיתי היום בפנדה את הכרטיס GIGABYTE READON 9700 שעולה בערך 2200 ואני עדיין לא בטוח אם לקנות אותו מה אתם אומרים? אני רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים הכי טוב לפחות לעוד שנתיים ושיהיה לו VIVO עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיס שאמרתי או GE FORCE 4 TI 4600 750 XP של GAINWARD מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הכרטיסים שעולים 2200 שקל כמו ה ATI 9700 לבין GE FORCE 4200 זה 1000 שקל הפרש!!! נ.ב אם יש כרטיס אחר שאתם חושבים שיותר טוב אז תגידו לי ואם עומד לצאת כרטיס טוב ששוה לחכות גם תגידו. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2200 (אם זה שווה את זה).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הדור החדש לא מגיע למחשב שולחני , גם אין שום מידע שמצאתי אני מעוניין לרכוש מסך איכותי ולא יכול כי אין כרטיס מסך hdmi 2.0 אני מעוניין במסך עם רזולוציה גבוה במיוחד . אין שום יצרן שכתב מתי יצא hdmi 2.0

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GT210 וכשאני מנסה לחבר אותו אני לא מוצא חיבור לחשמל. כשהתקנתי את הR9 290 שלי במחשב אחר אני זוכר שהיה חיבור לחשמל, ופה אני פשוט לא מוצא. זה הגיוני שאין חיבור לחשמל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by etelsh4,

אז לאחר הרבה התלבטויות התחדשתי ב-MSI GTX970 Gaming 4GB OC... ועם המזל שלי תמיד יהיה בעיות D:אז בנתיים בדקתי אותו עם 2 משחקים, NBA 2K16 ו-FIFA 2016...ב-FIFA 16 הוא 120-160FPS וב-NBA 2K16 הוא מגיע ל-110-120 FPS אבל הוא לא זז בכלל!! הוא זז חלק פחות או יותר אבל זה עם תקיעות! זה לא אמור להיות ככה!מה זה הדבר הזה? קניתי כרטיס מסך חדש לגלות שאלה התוצאות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

21. Started by menkes,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים, לפני שאני קונה כרטיס מסך היתי רוצה לשאול אם בכלל יש טעם לכך מדובר במעבד DUAL CORE E2200 אם אני אקנה כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 128 BIT 1024 RAM GAINWARDS האם זה יספיק למשחקים כמו : RED ALERT MANAGER 2011 CALL OF DUTY FIFA PRO EVOLUTION 2011 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by roma,

שלום, אחותי כל הזמן חופרת לי שהיא רוצה לשחק בGTA5 זה המחשב שיש לה: Dell OptiPlex 3010 (Mid 2012) עם מעבד Core i3 3240 ו-8 ג'יגה ראם. אני יודע שעם הכרטיס מסך המובנה, אין סיכוי שהמשחק יעלה. יש לכם המלצות לכרטיס מסך שיתן את התמורה הכי טובה לכסף? (לא חושב להשקיע יותר מ1000 שח) ממה שאני זוכר יש לה את המארז הרגיל, ראיתי במפרט שלו את המידע הבא: חריצי הרחבה PCIe x16 אחד בחצי-גובה יכול להיות שכרטיס סטנרדטי לא יתאים למארז? אם לא, מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש. רומן.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by swampfrog,

בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.