עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tbm,

אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dans41,

הכרטיס שלי כבר מתחיל להתיישן (GTX 460), אני שוקל להחליף לכרטיס עם עלות תועלת גבוהה באזור ה1000 שקלים, עדיפות ל nvidia בגלל שאני ממש אוהב את הדרייברים שלהם. ועוד משהו, הבנתי שיצאה סדרה 9 של nvidia, כדי לקנות מהסדרה החדשה או לקנות אחד מסדרה 7?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. AMD משיקה כרטיסי מסך מוזלים לגיימר המודרני - האם ה-Radeon RX 5500 XT הוא מחליף ראוי לסדרות הפופולריות מהעבר? התשובות בפנים לכתבה

5. אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…

6. שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. נכון לעכשיו יש לי כרטיס NVIDIA GeForce4 MX 4000 כמו שאתם בטח יודעים זה כרטיס ישן מאוד וחלש למדיי... אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה חזק יותר להרצת משחקים רציניים (כמו CALL OF DUTY) על איזה כרטיסים אתם ממליצים ומה טווח המחירים שלהם?

8. שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by UltraManII,

מי יותר טוב? X800GTO Ultimate או X1600XT,כי שניהם עולים אותו הדבר? אני מדבר על סטוק.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?

11. Started by jhracham,

יש לי AMD 2700+ 512MB RAM PC2700 333MHZ MSI KT4V מבוסס על KT400 SUME PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB פורטיסימו 3 מותקן לי VIA 4 IN 1 הגירסא האחרונה דריוורים של כרטיס מסך 30.82 גירסא האחרונה של דריוורים של כרטיס קול BIOS הגירסא האחרונה בסופו של דבר קיבלתי 11494 והנה הלינק http://service.futuremark.com/compare?2k1=5307172 התוצאה נראית לי יחסית נמוכה אתם גם חושבים שזה נמוך או שזה בסדר? ואם זה נמוך מה הסיבות לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, קניתי אותו לפני כחצי שנה ושיחקתי איתו במשך חודש אחד בלבד ואין לי מושג מתי יזדמן לי שוב בכלל לגעת במחשב (הרבה עבודה). ולכן הכרטיס סתם שוכב במחשב שמעלה אבק. הבנתי שאני יכול למכור בקלות ב-1500 ש"ח, השאלה האם צפוי לצאת כרטיס זהה או טוב יותר בחודשים הקרובים במחיר הזה או פחות? כדאי למכור?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by GlolG,

שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם החיבור הזה http://img329.imageshack.us/img329/2987/a15pindsubdviadapteravivs9.jpg ורואים שחור לבן אולי צריך לכוון משהו ב-NVIDIA display http://img223.imageshack.us/img223/489/7y8uzx8.jpg או ב-TVTOOL http://img223.imageshack.us/img223/140/tvtoolqt9.jpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחשב של ילד בן 8 ,שמשחק משחקים "של גדולים", שדורשים גרפיקה טובה. המחשב חדש יחסית, פנטיום 4 , מהירות 3.0, זיכרון כרגע 256 מגה, אבל איטי- 200MHZ. הכרטיס מסך הוא ON BORD. משחקים חדישים לא עולים בכלל בגלל הכרטיס מסך החלש. רוצה להוסיף כרטיס מסך סביב 400 שקלים, חיבור AGP. חשבתי על 9550 של ATI,של גיגהבייט שעולה 380, אבל אולי ב 20-30 שקל יש יותר טוב מעט. בגדול- מה עדיף ATI או גיפורס? אשמח לקבל דגם. דבר שני: האם כדאי להוסיף עוד סטיק של 256 מגה, שיעבוד במהירות האיטית יותר של השני (200 MHZ), או להוציא את זה שקיים ולקנות אחד חדש של 512 מהיר? יש לציין הציוד יקנה מחנות LOGICPC (כי איתם אני עובד קבוע). זה דיי דחוף להיום לשם הזמנה. תודה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מצטער אם זה לא קשור לפה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by rbaron,

היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לאלו מכם שעדיין ממתינים לכרטיס המתקדם ביותר של NVIDIA בדור הזה, יתכן שהגיע זמנכם לבחור: לשתי היצרניות הגדולות MSI ו-EVGA יש כרטיסי GTX 1080 Ti מהונדסים יתר-על-המידה עבורכם לכתבה

19. Started by Cons,

הבנתי שאין מכ"ס על מוצרי מחשוב אבל יש מע"מ , בוא נגיד ומישהו קנה לי חלק מחשב בחו"ל הוא צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TM101,

יש לי כרטיס מסך RADEON X600 PRO ושאני מפעיל משחקים מופיעים קווים על המסך והמחשב נתקע או שהמסך מתכבה וצריך לעשות ריסט וושניסיתי לעשות בדיקת D3MARK דרך ATI TOOL גם אחרי שנייה המחשב נתקע והופיעו קווים צבעוניים על המסך ולפעמים קורה שמופיעים קווים גם אם אני לא מפעיל משחק והמחשב לא מתאמץ ניסיתי לבדוק מה הטמפרטורה בEVEREST ובתוכנות אחרות אבל זה לא מראה לי באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לראות את הטמפרטורה? זה יכול להיות גם משהו אחר חוץ מהתחממות של הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית (2011) והכרטיס מסך שווק חיים, ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך "חדש" שיתאים למפרט הקיים מעבד : intel core i5 2500k 3.3ghz 6MB l3 cash s1155 לוח אם: gigabyte ga-p67a ud3 (lg1155 core i3/i5/i7, intel p67, ddr3 1333, 2xPCI-E) זיכרון פנימי : 12GB (שדרוג) הארדיסק : samsung evo 850 (שדרוג ל-ssd) כרטיס מסך GeForce GTX470 HAWK 1280MB GDDR5 (R.I.P) תקציב פתוח אך מאוד חשוב לי לא לקנות כרטיס מסך עם ביצועים שהמעבד לא יכול לעמוד בה (לשם הדוגמה) משחקים מועדף FIFA 16, ו- assassin crred כל הסדרה תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by orendv,

אני רוצה לקנות gforce 3 ti 200 מה עדיף עם 64 או עם 128 מגבייט זיכרון? אמרו לי שה64 הוא יותר מהיר אבל 128 זה יותר הרבה מה כדאי לי לקנות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. עד היום הייתי עם gtx 275 והגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000 עד 2000 שכמובן יריץ את כל המשחקים המובילים היום על הגדרות מקסימליות. אז על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים? נ.ב אני משחק ברזולוציה של 1080 ספק כוח כבר שדרגתי ל 650W

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים