כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2gb נכנסתי לאתר can you run it והיה רשום בהגדרות שמה על הכרטיס מסך שלי total memory 4GB מה הכוונה? אשמח לקבל הסבר על זה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60. יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450. התקציב עד 500, עדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש FHD 1920*1080 ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כי שלי כבר לא משהו במשחקים החדשים, חשבתי על GTX 260 ביגלל המחיר שלו. אשמח לעזרה.. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני צריך עזרה. יש שני כרטיסי מסך שברצוני לשאול לגביהם. מי מהשניים טוב יותר לביצועים ומשחקים ומה תמליצו לגביהם. 1. geforce MX 4000 2. Geforce4 MX 440+ AGP 8X תודה רבה על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והנה ההוכחה הניצחת ש-PS3 אכן שווה ועוזר, מה המשמעות שלו בגרפיקה תכלס ומה ההשפעה על 6800 כנגד חוסר שימוש ב-X800 http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040705/index.html יופי, חיכיתי הרבה זמן לקצת נתונים, סבבה. האמת בהתחלה כיוונתי לעבר X800 PRO אבל לאור הביקורות האחרונות 6800GT נראה יותר טוב, בייחוד אחרי הכתבה הזאת : (אבל מה עם OC של X800 PRO .... החלטות החלטות ... ???) ובבקשה, בלי שטויות של "תום בעד נוידיה", המטרה פה היא לקיים דיון מועיל שיתרום לכולנו בהבנה של מי יותר טוב וכדאי עכשיו אני צריך קצת מספרים על HL2 וDOOM3 ואני אוכל להחליט באופן סופי איזה כרטיס יותר כדאי, למרות שלא ניראה לי שאוכל להיתאפק ;D
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, לפני כמה ימים שידרגתי את המחשב שלי למעבד Dual Core Duo 4500, לוח אם לא משהו של גיגהבייט(צ'יפסט G31(שמסיבה כלשהי הChipset Identifier של אינטל מזהה כG33), אני מחליף בימים הקרובים ב"ה, לא כ"כ ידעתי פשוט מה קניתי אז), 2 ג'יגה ראם DDR2, וPalit 8600GT 256Mb. היום סוף סוף התקנתי את הווינדוס מחדש(על הארד דיסק חדש דנדש של 160 ג'יגה), ולאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח ולאחר מכן את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס מסך מן האתר של nvidia(פורסוור 163.75 שבניסיון לפתור את הבעיה שאני מתאר בפיסקה הבאה הוחלפו ל163.71 מן האתר של Palit). וכמובן - בעיות. כל פעם שאני "מריץ" משהו "עתיר גראפיקה", כמו משחק מחשב, באנצ'מארק גרפי(כמו 3d mark) או אפילו פרסומות שונות באתרים שונים(למשל עכש…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח מבוסס AGP והוא רוצה לקנות כרטיס חזק, ולפי הכרטיסים המומלצים ה-X1950PRO הוא הכרטיס החזק ביותר ל-AGP כיום אז רציתי לדעת אם זה מעודכן ונכון והוא יכול להזמין עם ראש שקט שאין משהו יותר טוב ל-AGP ^^ http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492309
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי 1. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס שבכותרת כשמדברים על משחקים כבדים ועל רזולוציות מקסימאליות?? 2. האם הכרטיס ישב טוב על מסך 22' (T220P סמסונג)??? דרך אגב הכרטיס יהיה במפרט : i7 920 EX58-UD3R A-DATA 3G CM 690 Black Nvidia Edition Corsair 550W תודה. רז.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי קניתי אותו עם כרטיס מסך GF7300GT silent, זאת אומרת בלי מאוורר, אלא עם גוף קירור. הכרטיס כבר נשרף פעם אחת, ואחרי החלפה הוא נשרף עוד פעם. אחרי בדיקה שהקירור במחשב עובד, וכל המאווררים בסדר, החלטתי להחליף את הכרטיס. יש לי עד 900 שקל, לא צריך כרטיס חזק ומדהים, אלא כרטיס רגיל שמסוגל להפעיל משחקים באופן סביר, ושלא צורך יותר מדי חשמל. על מה אתם ממליצים? אגב, הלוח אם שלי הוא Asus P5LD2 SE מעבד P4 541 ג'יגה זיכרון ספק כוח של HEC, 400W
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מכר שלי מאונין לרעות טלויזיה דרך הYES שיש לו במחשב, יש לצין שיש לו כבר TV וממיר של YES אז כחה איזה כרטיס טלויזיה הוא צריך? והעם הוא צריך עוד ממיר? ועם יש עוד משהוא שצריך עלמנת לגרום לזה לעבוד אז מה הוא? תודה רבה נדב
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה שהוא benckmark שבדק ביצועים על אותו סוג של כרטיסים עם זכרון 128 ולחילופין 256. האם יש משחקים ש-128 ו256 אין בינהם הבדלי ביצועים ומהו ההבדל? האם הוא כמה פריימים בודדים או ירידה חדה בביצועים? בהתחשב במשחקים כגון far cry, half life2 , f.e.a.r , doom3.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרייבר הסטודיו הרשמי, מספק בין השאר גם תמיכה לאפליקציות מקצועיות על כרטיסים גרפיים רגילים- וזאת בצבע 10 ביט!! https://www.guru3d.com/news-story/download-nvidia-studio-driver-431-70-whql.html @napoleon45
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס המסך. בגדול זה לא כל כך משנה לי כי אני לא משחק במשחקים כבדים בכלל. מה שכן, אני עורך תמונות שלי בפוטושופ והתמונות מגיעות לגדלים של 100-150 מגה. איך הבחירה של הכרטיס תשפיע ? האם הזול יותר יספיק לי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח איזה פורום אמור לכסות נושא זה אבל אני אנסה להתחיל כאן. הסיפור הוא כזה, אני היום מחובר לכבלים גם לטלויזיה וגם לתשתית האינטרנט. אני בקושי צופה בטלויזיה אז רציתי לנתק ולהשאר רק עם האינטרנט. שאתה מתנתק מהכבלים הם אמורים לחבר אותך חזרה לאנטנה של הביניין ואז תוכל לקלוט את ערוצים 1,2 ו10. איפה הבעיה שלי? מכיוון שיש לי רק כבל מידע אחד שרץ בבית (הוא מתפצל לכל טלויזיה ולמודם) לטכנאי יש רק שתי אפשרויות. או לחבר אותו לאנטנה, או לחבר אותו לכבלים. קיצר, או שאני מתנתק לגמרי מהכבלים ומתחבר לאנטנה (אין אינטרנט) או שאני נשאר רק עם הכבלים אבל אז הטלויזיות בעקרון לא מחוברות לכלום. עכשיו עולה השאלה, במידה ואני אחליט להתנתק מהטלויזיה (שיקחו את הממירים) ולהשאר רק עם האינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה שדרוג למחשב שלי, קונה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך. אני סגור על הכל חוץ מהכרטיס מסך. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX לוח אם Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ספק Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי HD5770. אפשר ללכת על SLI\CF. או לקחת כרטיס אחד ושיתהיה אופציה לשיפור בעתיד. תקציב: עד 1200
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-