כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. אני הולך השבוע לקנות מעבד חדש וכרטיס. מה מומלץ? והאם המערכת שלי מספיק טובה לסחוב הכל? השימוש כמובן למשחקים חדשים. התקציב שלי לכרטיס זה 2000 ש"ח + אפשר חריגה. איזה דגם מומלץ ומאיפה הכי כדאי? אני מאזור המרכז. מפרט: מעבד כרגע amd phenom II *4 965 הולך לקנות 8350fx לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר תכננתי לקנות מחשב בנובמבר לקראת BF4,אבל לקראת היציאה של סדרת R9,החלטתי לחכות,בהתחלה חשבתי ללכת על ה280X אבל שיניתי את דעתי והחלטתי ללכת על 290,עברו חודשיים מנובמבר,רק עכשיו התחילו לצוץ כל אופציות הקירור של החברות,אבל בגלל הביטקוין,המחירים גם עלו,בנוסף mantle עדיין לא יצא(כמו שהבטיחו שהוא יצא בדצמבר). הדילמה היא כזאת,לחכות עוד שבוע שבועיים עד שה290 לא רפרנס יהיה זמין ברוב החנויות בארץ ולקנות אותו,או פשוט ללכת על GTX 770 4G שעכשיו נמכר במחיר אטרקטיבי? בכמה נופל ה770 בBF4 מה290? הדרייברים של AMD עדיין חרא? כמה mantle אמור לעלות את הביצועים? מישהו יודע אם הגרסאות החדשות של ה290 באים אם BF4?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם *אני מבקש לדעת, האם שידרוג כרטיס המסך ישפר משמעותית את האיכות והשטף במשחקים כבדים כמו ה- GTAIV? *האם בכלל ישפר? *והאם זה ממש ממש ממש לא מספיק, וצריך גם לשדרג את המעבד? *מבחינה כספית, אני יכול כרגע לשדרג רק אחד מהם, וכדי להחליט אני זקוק תשובה לשאלה הנדונה - דרך אגב, שמתי לב, שכשאני מנסה לשנות,למשל, במשחק ה- GTAIV, את נתוני המשחק לגבוה יותר, אני מקבל הודעות על ניצול זכרון הכרטיס מסך, ללא התייחסות למעבד כלל. *אשמח, עם תהיינה תגובות, והרבה, לשאלתי זו.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אבל אני לא יודע איזה גירסא.... קיצר הורדתי את מה שזכרתי שהורדתי לפני שנה כשאז גם פירמתטי את המחשב... קיצר אם אני טועה ומוריד אחד לא נכון מה יכול ליקרות למחשב שלי.. בתודה, בן
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יותר טוב? X800GTO Ultimate או X1600XT,כי שניהם עולים אותו הדבר? אני מדבר על סטוק.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס שלי כבר מתחיל להתיישן (GTX 460), אני שוקל להחליף לכרטיס עם עלות תועלת גבוהה באזור ה1000 שקלים, עדיפות ל nvidia בגלל שאני ממש אוהב את הדרייברים שלהם. ועוד משהו, הבנתי שיצאה סדרה 9 של nvidia, כדי לקנות מהסדרה החדשה או לקנות אחד מסדרה 7?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מעט ראיתי ויכוחים על מס' התמונות לשנייה אותם העין האנושית מסוגלת לראות... מצאתי מאמר מאוד מעניין: http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html רמז: מעל 200 קריאה מהנה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב לפני 4 חודשים, עם כרטיס מסך 8800GT ZL . המחשב מיועד למשחקים והכרטיס עובד מצויין. שמעתי הרבה על הכרטיס 9600GT והייתי רוצה לדעת, אם אני צריך להחליף כרטיס, או שאשר עם אותו כרטיס. ובקיצור האם כדאי להחליף? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ה280X ומחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח בעיקר למשחקים בינוניים/כבדים להלן המפרט שלי I5-4590 3.30GHZ Gigabyte H97-hD3 8GB 800MHZ 128 SSD 1000HDD huntkey 600W Benq 24 אין עדיפות לNVIDIA או AMD תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אליו מסך נוסף כך שכל אחד משני המסכים יציג לי דברים שונים. לדוגמא, אחד מהם יציג מסמך של WORD ובשני אני אגלוש באינטרנט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדיון המלא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145284 רציתי להאיר את עינכם בזה ,כאשר בקופסאות של HD2900XT רשום תמיכה ב UVD אבל בפועל אין לו, ופה זה הטייה שיווקית ואפשר לתבוע אותם ]: למשל: מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 9600XT 128MB ולחבר שלי יש אותו דבר רק 256 אז השאלה אם משחקים יפעלו אצלו יותר טוב מאצלי? ב HL2 זה יפעל יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=23571 http://www.theinquirer.net/?article=23570 http://www.theinquirer.net/?article=23569 שימו לב לכרטיס המאסטר, אין לי יציאת S-Video והחיבור DVI השני נראה קצת מוזר, כמו כן שימו לב לדונגל שיסנכרון את שני הכרטיסים. עוד פרט מעניין הוא שהCrossfire יהיה יעיל מהSLI, ובצאתו יהיו 2 ערכות שבבים שיתמכו בו, אחת לAMD ואחת לאינטל. כמו כן יצאו כמה סדרות של כרטיסי Crossfire שהם בעצם יהיו כרטיסי המאסטר: RX850XT Crossfire Edition שיפעל עם הX850P, X850XT וX850XT-PE בתמחור של 549$. RX800XL 128MB וRX800XL 256MB שיפעלו עם הX800XT, X800XT-PE, X800P וX800XL בתמחור של 299$ ל256MB ו249$ ל128MB. כולם בממשק PCI-E כמובן. כמעט בטוח שהCrossfire תוכרז ותושק מחר ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי אותו לפני כחצי שנה ושיחקתי איתו במשך חודש אחד בלבד ואין לי מושג מתי יזדמן לי שוב בכלל לגעת במחשב (הרבה עבודה). ולכן הכרטיס סתם שוכב במחשב שמעלה אבק. הבנתי שאני יכול למכור בקלות ב-1500 ש"ח, השאלה האם צפוי לצאת כרטיס זהה או טוב יותר בחודשים הקרובים במחיר הזה או פחות? כדאי למכור?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך בשבוע הקרוב ואחרי קריאת הרבה ביקורות החלטתי על ה 7600GT. יש לי חריץ AGP ולכן עומדות בפני רק שתי אפשרויות למיטב ידיעתי Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP או XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP PV-T73A-UDF7 הנתונים זהים לגמרי מלבד היצרן, גם המחיר כמעט זהה לכן הוא לא שיקול מבחינתי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על שני היצרנים, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי להגיע להחלטה. תודה מראש על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביקורת של GB על גרסת GT 1030 DDR4. לאחרונה יצאה גרסה עם זיכרונות DDR4 סטנדרטיים במקום שימוש בשבבי GDDR5 מתקדמים כתוצאה מכך, נפח תעבורת הזיכרון הגרפי ירדה מכ-48GB לשניה לכ-16GB לשניה בלבד (!). הביצועים - ירדו לחצי. השמרו עם נפשותיכם, הכרטיס הזה עולה בדומה לגרסת GDDR5 או רק מעט פחות, אך ביצועיו מזכירים כרטיסים של 2 דורות אחורה. גרסת ה-GDDR5 עדיין מיוצרת למיטב ידיעתי, רק שצריך לשים לב כשרוכשים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב של ילד בן 8 ,שמשחק משחקים "של גדולים", שדורשים גרפיקה טובה. המחשב חדש יחסית, פנטיום 4 , מהירות 3.0, זיכרון כרגע 256 מגה, אבל איטי- 200MHZ. הכרטיס מסך הוא ON BORD. משחקים חדישים לא עולים בכלל בגלל הכרטיס מסך החלש. רוצה להוסיף כרטיס מסך סביב 400 שקלים, חיבור AGP. חשבתי על 9550 של ATI,של גיגהבייט שעולה 380, אבל אולי ב 20-30 שקל יש יותר טוב מעט. בגדול- מה עדיף ATI או גיפורס? אשמח לקבל דגם. דבר שני: האם כדאי להוסיף עוד סטיק של 256 מגה, שיעבוד במהירות האיטית יותר של השני (200 MHZ), או להוציא את זה שקיים ולקנות אחד חדש של 512 מהיר? יש לציין הציוד יקנה מחנות LOGICPC (כי איתם אני עובד קבוע). זה דיי דחוף להיום לשם הזמנה. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות בלי להתיחס להבדלי מחירים leadtek 8800 gts 640 mb או BFG 8800 gts 320 mb OC 2 ??...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור לפה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםם לכולםם אני ניתי בנועה מפרט עם x1950pro256MB ב1350 שקל. ועכשיו הם אומרים שATI דחתה את הכרטיס והוא יצא רק ב 15/10 מה כדאי לי לעשות? יש כרטיס ברמה שלו אולי..? ואם זה בטוח נכון.?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת קנו לי כרטיס מסך חדש (כרגע יש לי ג'י פורס 5200). אז כל הכרטיסי שהם הביאו לי הוא של ASUS דגם: A9550GE 256MB. רציתי לדעת עם הכרטיסי הזה שווה משהו, ועם כדי לי להחליף אותו במה שיש לי עכשיו? אלון
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. רציתי לדעת מה כדאי מבין שני הכרטיסים? שניהם במחיר זהה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=172 קראתי את הביקורות על שניהם ואני יודע מה טוב ולא טוב בכל אחד מהם. השאלה אם כדאי לקחת את ה-7970 שיותר חזק ועם 3GB זכרון ומצד שני צורך יותר הספק, מרעיש יותר, עם קירור פחות טוב ועם יכולות לא מי יודע מה ל0C, לעומת ה7870 של ספייר עם קירור מצויין ופחות מרעיש, יכולות OC גבוהות וצריכת חשמל נמוכה יותר. מפרט המחשב הוא: מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-