כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס בכלל לא שווה! הוא איטי ויקר! אז מה מיוחד בו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם 4870 512mb אני מעוניין לרכוש עוד אחד לכרוספייר. השאלה היא האם זה חייב להיות בדיוק אותו דגם אחד לאחד עם אותו זיכרון ושל אותה יצרנית או שהדגש הוא רק על אותו צ'יפסט 4870? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ממי שמבין בעניין כי אסור לי לטעות בנושא מביאים לי את זה מחו"ל ככה שאם זה לא יעבוד לי אין לי למי להחזיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=23571 http://www.theinquirer.net/?article=23570 http://www.theinquirer.net/?article=23569 שימו לב לכרטיס המאסטר, אין לי יציאת S-Video והחיבור DVI השני נראה קצת מוזר, כמו כן שימו לב לדונגל שיסנכרון את שני הכרטיסים. עוד פרט מעניין הוא שהCrossfire יהיה יעיל מהSLI, ובצאתו יהיו 2 ערכות שבבים שיתמכו בו, אחת לAMD ואחת לאינטל. כמו כן יצאו כמה סדרות של כרטיסי Crossfire שהם בעצם יהיו כרטיסי המאסטר: RX850XT Crossfire Edition שיפעל עם הX850P, X850XT וX850XT-PE בתמחור של 549$. RX800XL 128MB וRX800XL 256MB שיפעלו עם הX800XT, X800XT-PE, X800P וX800XL בתמחור של 299$ ל256MB ו249$ ל128MB. כולם בממשק PCI-E כמובן. כמעט בטוח שהCrossfire תוכרז ותושק מחר ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD משיקה כרטיסי מסך מוזלים לגיימר המודרני - האם ה-Radeon RX 5500 XT הוא מחליף ראוי לסדרות הפופולריות מהעבר? התשובות בפנים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. אני הולך השבוע לקנות מעבד חדש וכרטיס. מה מומלץ? והאם המערכת שלי מספיק טובה לסחוב הכל? השימוש כמובן למשחקים חדשים. התקציב שלי לכרטיס זה 2000 ש"ח + אפשר חריגה. איזה דגם מומלץ ומאיפה הכי כדאי? אני מאזור המרכז. מפרט: מעבד כרגע amd phenom II *4 965 הולך לקנות 8350fx לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש FHD 1920*1080 ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כי שלי כבר לא משהו במשחקים החדשים, חשבתי על GTX 260 ביגלל המחיר שלו. אשמח לעזרה.. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן וברצוני לשדרג את המחשב, לגבי כל החלקים לוח אם, מעבד, זכרונות וכו' אני יודע מה אני רוצה אבל לגבי כרטיס מסך, אני עדיין מתלבט, אני מעוניין להשקיע עד 1200 שח על כרטיס מסך PCI-EX ולא יודע במה לבחור ATI/NVIDIA איזה דגם, וכו'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס באיכות הגבוהה ביותר בטווח המחירים הנ"ל תודה מראש שי icq 175783301
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב נייד בשביל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה... 1. האם אני יכול בכלל להתקין כרטיס מסך למחשב הנייד הזה? 2. איזה כרטיס אתם מציעים לי במידה ואני יכול לקנות? 3. לא קשור לתת פורום הזה האם אני יכול להתקין windows 7 במחשב הזה? יש לי את הדוח של everest אבל אני לא יכול להעלות אותו כי הוא גדול מדי אז תכתבו לי בדיוק מה אתם צריכים ואני יעלה את זה בהודעה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות המסך הזה LG 17" LCD Monitor L1720P הנה קישור לחנות עם פרטים על המסך לפרטים יש ללחוץ כאן עם זמו תגובה מהיר במיוחד! אשמח לראות המון תגובות תודה מראש :-*
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די צנוע: ספק כח 400W Antec (VP400PC) מעבד i3-4170- 3.7 GHz לוח אם ASRock - H81M HDS 8gb RAM כרגע ללא כרטיס מסך האם אפשרי להוסיף לו GTX1060? אם לא, איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לקנות, סביב 1000 ש"ח, כדי לאפשר הרצת משחקים יחסית חדשים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ביקורת של GB על גרסת GT 1030 DDR4. לאחרונה יצאה גרסה עם זיכרונות DDR4 סטנדרטיים במקום שימוש בשבבי GDDR5 מתקדמים כתוצאה מכך, נפח תעבורת הזיכרון הגרפי ירדה מכ-48GB לשניה לכ-16GB לשניה בלבד (!). הביצועים - ירדו לחצי. השמרו עם נפשותיכם, הכרטיס הזה עולה בדומה לגרסת GDDR5 או רק מעט פחות, אך ביצועיו מזכירים כרטיסים של 2 דורות אחורה. גרסת ה-GDDR5 עדיין מיוצרת למיטב ידיעתי, רק שצריך לשים לב כשרוכשים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דילמה די קשה. האם כדאי לי לקחת 4890 עכשויו ולא לשדרג יותר את הכרטיס או לקחת לבנתיים ואז בעתיד להוסיף עוד כרטיס של 4870? יענו עוד שנה ככה למה יש למי מסך 24". 2 כרטיסי 4870 בcf יציגו תוצאות טובות יותר בבאנצים מאשר 4890 אחד לא?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי קניתי אותו עם כרטיס מסך GF7300GT silent, זאת אומרת בלי מאוורר, אלא עם גוף קירור. הכרטיס כבר נשרף פעם אחת, ואחרי החלפה הוא נשרף עוד פעם. אחרי בדיקה שהקירור במחשב עובד, וכל המאווררים בסדר, החלטתי להחליף את הכרטיס. יש לי עד 900 שקל, לא צריך כרטיס חזק ומדהים, אלא כרטיס רגיל שמסוגל להפעיל משחקים באופן סביר, ושלא צורך יותר מדי חשמל. על מה אתם ממליצים? אגב, הלוח אם שלי הוא Asus P5LD2 SE מעבד P4 541 ג'יגה זיכרון ספק כוח של HEC, 400W
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדיון המלא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145284 רציתי להאיר את עינכם בזה ,כאשר בקופסאות של HD2900XT רשום תמיכה ב UVD אבל בפועל אין לו, ופה זה הטייה שיווקית ואפשר לתבוע אותם ]: למשל: מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-