כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?
-
היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברשותי Toshiba LCD TV 27WL55 כרגע היא מחוברת למחשב בחיבור VGA, אבל בחיבור הזה, הרזולוציה המקסימלית שהTV מקבלת היא 1024X768 ובגלל הרזלוצויה הזאת, התמונה בעצם נמתחת על המסך (כי זאת לא רזולוציה של מסך חרב.) חשבתי לחבר את הTV באמצעות S.Video וככה אני יוכל לראות ברזולוציה של 1280X720, כלומר מסך רחב, ללא מתיחות. אז האם יש הבדל כל כך משמעותי באיכות האות בין VGA ל S.Video למרות שאני אעלה את הרזולוציה? חשבתי לבדוק את זה לבד, אבל זה דורש ממני עכשיו להתחיל להעביר חוטים שוב דרך הקיר, אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה. תודה מראש :xyxthumbs: Install
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים העיקריים (חוץ מהמחיר) בין שני הכרטיסי מסך הללו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14969 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5785 איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טעות שלי שלא ניסחתי נכון את השאלה בדיון הקודם אז זה היתה כוונתי !!! מה פרוש של כל סימון ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוטטתי באינטרנט והסתכלתי בכרטיסי מסך ואני לא יודע מערך כרטיסי מסך מציג את הביצועים הכי טובים??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש תכרטיס 9800gtx+ מעבד E8400 4GB RAM ו קרייסיס רץ לי על 1680X1050 על HIGH ללא פילטרים חלק עכשיו ה 470 הזה של חבר שלי שמנו ת קרייסיס על 1920X1050 הגדרות VERY HIGH עם SHEDERS על HIGH והמשחק רץ חלק ככה עם כי מידי פעם תקיעה קטנטונת, ויש לו I5 4GB RAM פשוט ציפיתי מהכרטיס ליותר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כך מה כדיי לי יותר משלושת אלו? http://www.chaintech.dk/Products/VGA/AG321.htm או רדיון 8500 DH של ATI מקורי או MSI GEFORCE 3 T200 VIVO 64DDR?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בתקציב של עד 1900 ש"ח. המליצו לי על 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, וזה באמת נראה לי מסך מצויין, אבל רציתי לדעת אם יש איזו המלצה אחרת וכדאי לי לקחת משהו אחר. ויש לי עוד שאלה, למי שיש את המסך הזה, מה העומק שלו בסנטימטרים? אני פשוט לא רוצה יותר מידי בעיות להכניס אותו על השולחן שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD משיקה כרטיסי מסך מוזלים לגיימר המודרני - האם ה-Radeon RX 5500 XT הוא מחליף ראוי לסדרות הפופולריות מהעבר? התשובות בפנים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GT210 וכשאני מנסה לחבר אותו אני לא מוצא חיבור לחשמל. כשהתקנתי את הR9 290 שלי במחשב אחר אני זוכר שהיה חיבור לחשמל, ופה אני פשוט לא מוצא. זה הגיוני שאין חיבור לחשמל?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב i3 עם לוח אם של ASUS מדגם asus h81m-k, עם חיבור PCI-E והכל. יש לי כרטיס מסך מדגם 650GTX תקין (!!) אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, מכניס לו חיבור של 6 פין (ספק כוח של טרמלטייק 600W) המסך פשוט לא נדלק. למה זה קורה? זה גם קרה לי עם 460GTX על אותו מחשב. הלוח אם תקין, בדיוק חזר מKSP. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ומה ההבדלים: 8800 GTX HD3870 X2 9800GTX והאם ל8800 ו9800 יש שני מעבדים כמו HD3870?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-