כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בעוד שעולם החומרה חוגג את מבחני הביצועים הנהדרים של ה-GeForce GTX 1080, לא כדאי לשכוח את אחיו הקטן שאמור להביא את בשורת הדור החדש אל ההמונים בעוד אנו בוחשים ב-GTX 1080 וכמה עולם הגרפיקה מתקדם עם תגי מחיר שרובנו לא מחשיבים כנגיש במיוחד, דאגה NVIDIA לשלוח גם שליח למי שרוצה פיסה מהטכנולוגיה החדשה מבלי להוציא מעל ל-3000 שקלים. ה-GTX 1070 הולך להיות המחליף הטבעי של כרטיס המסך הפופולרי ה-GTX 970. הוא הולך לעשות זאת תוך כדי שהוא יציג צריכת חשמל נמוכה ממנו וביצועים דומים ככל הנראה לאלו של GTX 980 Ti. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-gtx-1070-%D7%94%…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס עם כניסת ווידאו (VIVO) של MSI מסוג GF3-TI200 עם 64 מגה וכניסת/יציאת ווידאו עם ציפ של פיליפס. קניתי את הכרטיס לפני שנה והצלחתי להשתמש בכניסת ווידאו ואף להקליט עם הדריבר WDM שהגיע עם הכרטיס (גירסה 1.04). עכשיו אני מעוניין שוב להשתמש בכניסה וכשאני מתקין את הדריבר של ה VIDEO CAPTURE הוא נותן הודעת שגיאה (קוד10) שהדריבר/רכיב לא יכול להתחיל לעבוד. אני עובד על WIN XP עם דריבריי תצוגה 41.09 של אנוודיה, ונסיתי גירסאות WDM הבאות : 1.22, 1.16 1.04 ועם כולן הוא מסרב לעבוד. האם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איף לפתור אותה ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והנה ההוכחה הניצחת ש-PS3 אכן שווה ועוזר, מה המשמעות שלו בגרפיקה תכלס ומה ההשפעה על 6800 כנגד חוסר שימוש ב-X800 http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040705/index.html יופי, חיכיתי הרבה זמן לקצת נתונים, סבבה. האמת בהתחלה כיוונתי לעבר X800 PRO אבל לאור הביקורות האחרונות 6800GT נראה יותר טוב, בייחוד אחרי הכתבה הזאת : (אבל מה עם OC של X800 PRO .... החלטות החלטות ... ???) ובבקשה, בלי שטויות של "תום בעד נוידיה", המטרה פה היא לקיים דיון מועיל שיתרום לכולנו בהבנה של מי יותר טוב וכדאי עכשיו אני צריך קצת מספרים על HL2 וDOOM3 ואני אוכל להחליט באופן סופי איזה כרטיס יותר כדאי, למרות שלא ניראה לי שאוכל להיתאפק ;D
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש (בעיקר למשחקים ולטקסט), ויחד איתו כרטיס מסך. השאלה שלי היא: 1. האם שווה לי לקנות את ה-7800GT, או שלהסתפק במשהו פחות טוב? 2. האם המחיר הזה הגיוני: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=152711&g=1 תודה לעוזרים.
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש ויש חוות דעת עליו או רוצה להגיד משהו בכלליות על החברה, זה המקום
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביקורת של GB על גרסת GT 1030 DDR4. לאחרונה יצאה גרסה עם זיכרונות DDR4 סטנדרטיים במקום שימוש בשבבי GDDR5 מתקדמים כתוצאה מכך, נפח תעבורת הזיכרון הגרפי ירדה מכ-48GB לשניה לכ-16GB לשניה בלבד (!). הביצועים - ירדו לחצי. השמרו עם נפשותיכם, הכרטיס הזה עולה בדומה לגרסת GDDR5 או רק מעט פחות, אך ביצועיו מזכירים כרטיסים של 2 דורות אחורה. גרסת ה-GDDR5 עדיין מיוצרת למיטב ידיעתי, רק שצריך לשים לב כשרוכשים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
כשקניתי את המחשב שלי קניתי אותו עם כרטיס מסך GF7300GT silent, זאת אומרת בלי מאוורר, אלא עם גוף קירור. הכרטיס כבר נשרף פעם אחת, ואחרי החלפה הוא נשרף עוד פעם. אחרי בדיקה שהקירור במחשב עובד, וכל המאווררים בסדר, החלטתי להחליף את הכרטיס. יש לי עד 900 שקל, לא צריך כרטיס חזק ומדהים, אלא כרטיס רגיל שמסוגל להפעיל משחקים באופן סביר, ושלא צורך יותר מדי חשמל. על מה אתם ממליצים? אגב, הלוח אם שלי הוא Asus P5LD2 SE מעבד P4 541 ג'יגה זיכרון ספק כוח של HEC, 400W
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקב חוסר מענה בשרשורים אחרים, אני חייב חוות דעת לפני שההזדמנות חומקת לי מהידיים. גרסאת הreference של הכרטיס דורשת קירור חיצוני נוסף? לעיתים נדירות אני רואה שממליצים על גרסא ללא קירור מתקדם של היצרנית.. ובנוסף, יש מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי הגרסאות? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18826&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה ספק צריך בשביל מערך SLI כזה מיניממום?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון קורת לי תופעה של קריעת מסך לא משנה מה אני עושה,יש לי 760GTX שבקרוב ישודרג,כל משחק שאני משחק יש קריעת מסך למרות שיש VSYNC מופעל ,ומן הסתם שגם ביצעתי את המדריך המפורסם באתר למניעת קריעת מסך,עם D3Doverrider. ממה יכולה להגרם הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זכרונות בעלי ממשק תקשורת רחב במיוחד שמובנים על מארז הליבה הגראפית של כרטיס המסך עשויים להפוך לנפוצים הרבה יותר בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, יש לי דילמה די קשה. האם כדאי לי לקחת 4890 עכשויו ולא לשדרג יותר את הכרטיס או לקחת לבנתיים ואז בעתיד להוסיף עוד כרטיס של 4870? יענו עוד שנה ככה למה יש למי מסך 24". 2 כרטיסי 4870 בcf יציגו תוצאות טובות יותר בבאנצים מאשר 4890 אחד לא?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 7900GT 512MB הכרטיס מריץ משחקים לאט וברוזולציה נמוכה מאוד בנוסף ארטיפקטים רבים ומרובים... איני מעוניין שיהיה צוואר בקבוק לכרטיס ולכן מתייעץ איתכם ומבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך המחשב הוא Intel Core 2 E6300 1.80 2.5 gb ram ddr 2 667 תודה. טל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לנובו V520 מעבד i5-7400 זיכרון 2100 של TEAM 8GB וכן נראה לי שמגיע עם המחשב ספק כוח של FSP 180W שזה די עלוב אני לא גיימר רציני איזה כרטיס מסך עדיף אם יש את מגבלת הספק כוח משחקים ישנים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-