עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by masterb,

ברשותי הכרטיס הנ"ל, ראו תמונות + Review: http://www.ivmm.com/review/inno3d/pc_modding_gf_fx5700le.html 1. הבעיה היא שהכרטיס מגיע ללא מאוורר ??? האם ניתן/ בטוח לעשות לו oc מ- 225 MHZ CORE 400 MHZ MEMORE ל- 320 MHz core ו- 490MHz memory ? 2. מה זה : No bundled games ? 3. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossi555555,

שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE יש לי HD 6870 ואני רוצה להשתדרג הייתי רוצה לשחק על הגדרות יותר גבוהות והכרטיס שלי לא מאפשר התקציב עד 1200 ש"ח על מה ללכת ? המלצות ? מה הענין עם הBIT כי לא הבנתי מה זה אומר ? ושלא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד ? את הכרטיס ארכוש באילת לגבי הRAM אם אני משדרג ל 8GB זה הכרחי ? אני אראה שיפור משמעותי אני ממשחק FPS RPG ומירוצים NEED FOR SPEED RIVELS תודה שבת שלום

3. Started by eitanb3,

חברת viewsonic הורידה לפני מספר ימים את המסך LCD 19 הטוב ביותר בעולם כיום, הvp191 לטובת מסך באותה הסדרה שיצא בסוף ספטמבר, דגם ה: vp930 אם כן, מישהו הספיק להפגש עם איזשהו מאמר ברשת על המסך החדש?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ev,

ראיתי מגוון כתבות שאומרות כי אפשר לקבל את BF4 בחינם כשקונים כרטיס מהאחרונים של RADEON דוגמא: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-200-bf4-windforce,25258.html איפה אני יכול לרכוש כרטיס שמכיל את האופציה הנ"ל? ואם יש פרטים נוספים שצריך לדעת? (בארץ/בחול? חנות מסויימת? זה שובר הנחה או ממש חינם? זה נשלח עם המשחק או שמקבלים קוד וכו...)

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by gforce,

המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by evman007,

אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, לצערי מת לי היום ה7950 vapor x ששירת אותי נאמנה.. כנראה בעיה בVRM, אבל אחרי 5 שנים אני חושב שמגיע לי להשתדרג המפרט שלי הוא I5 2500 8GB של ראם מסך ברזולוציה 1080P וספק של seasonic 650W. את הדגם של הלוח אם אני יכול לחפש עוד מעט, אבל מניח שזה לא כזה חשוב.. השימושים שלי הם רק מיינקראפט וTF2 (ילדותי מאוד, אני יודע, אבל משהו במשחקים האלה מאוד כיפי), ואולי אני ארצה לשחק משחק כבד פה ושם.. אני לא נמצא במחשב לעתים קרובות ואני משחק בו בעיקר רק בסופשים, לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך זול? אבל בגלל שאני מתכנן להשאיר את הכרטיס מסך להרבה זמן חשבתי שאולי עדיף לקנות משהו חזק כמו כן יש לי כמה שאלות: 1. …

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תודה לעזורים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ariebel,

אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כרגע אני עם המפרט שיש בצד (מפרט 1) ואני עם רזולוציה 1280X720 כי הLCD לא נותן יותר אז ככה שאני די מוגבל! בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים אבל משום מה יש משחקים חדשים שכבר 512MB לא ממש מספיק כמו GTA4 וקריסיס או בטח גם מאפיה2 אז ככה שאני דיי מעונין אם יש צורך בכלל!בנוסף הבנתי שיש היום כרטיסים במחירים טובים עם תמורה טובה! ובימידה וכן שלא היה יותר ארוך מה8800GTS שיש לי כרגע כי אחרת הוא לא היכנס תודה מרואש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני ממש לא מעודכן בשוק אז אשמח לעזרתכם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק לכרטיס מסך שיודע להוציא אות ל 3 מסכים בו זמנית. יתרה מזו, הוא צריך להוציא את האות ל 2 מסכים זהים והשלישי שונה לחלוטין (קרי 2 מסכי FULL HD והשלישי מסך ישן בפורט 3:4). רצוי שידע לעשות CLONE ל 2 המסכים הזהים ושולחן עבודה נפרד לשלישיף אבל לא חייב, גם CLONE לשלותם יהיה בסדר אם הוא ידע להתמודד עם העובדה שהרזולוציה לא זהה בשלושתם. כרגע יש במחשב GEFORCE 9400GT שלא מתמודד היטב עם הצרכים הללו. אני חושב שזה יעשה את העבודה אבל לא וודאי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4255#ov מה דעתכם? - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי חקירה ברשת נראה שרק הכרטיסים של ספייר עונים על הצרכים הללו: http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_apply.html תקנו אותי א…

14. Started by tal_levi1000,

בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. הכותרת אומרת הכל. כאשר המחיר זהה (!), ולוח האם מציע תמיכה מלאה במערך SLI, מי מבין האפשרויות הללו עדיפה? תודה

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by MATOK,

מי יותר טוב? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הראשון הוא: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M עולה 997 שקל. GeForce 7600 GT - GPU Graphics Bus - PCI Express Memory size - 256MB DDR3 GPU/Memory clock - 560/1400MHz Memory Interface - 128-bit Memory bandwidth( GB/sec.) - 22.4 Fill Rate(billion texels/sec) - 6.7 Vertices/sec (million) - 700 Pixels per clock (peak) - 12 RAMDACs (MHz) - 400 Connectors - HDTV-out / Dual link DVI-I/ Single link DVI-I Multi - Display Yes השני הוא : ?7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E? עולה 1090 שקל . של חברת - EVGA . 560 MHz GPU 12 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 128 bit DDR3 1400 MHz (effective) 22.4 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, HD…

• 15 תגובות
    • 930 צפיות
  22. hey all.... sorry i can't write in hebrew form because of a problem in my pc but nevermind that.... i just sleeved and installed an all new vga sulencer on a friends pc (which from now on will be names as my pc) i turned it on and it worked for 20 seconds and died, i looked around and saw that the molex wires of the uv light were not in the correct form, and they were "meshursharim" to the radron 9800pro (eeek!). so i got the wires outt and fixed them than turned the pc on...everything worked perfectly, so i decided to counter and when i got into a map the pc stopped responding and a vpu recover error messege appeared and the pc restarted.... oh and another thing when it …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Oranl,

היי יש ברשותי את ה-Asus 660Ti ואני שוקל לשדרג ל-960. אני תוהה א' אם השדרוג כדאי וב' איך זה שה-960 זול משמעותית מה-660Ti (מחיר בארה"ב 210$ לעומת כ-330$ ששילמתי בזמנו על ה-660). מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים: מחשב 1200EJמפרט טכני:Intel Core i7*2600 3.4GHz :מעבדWindows 7 Home :הפעלה מערכתPremium 64bit16GB 1333Mhz DDR3 :זיכרוןדיסק קשיח: 2TB 7200RPMAMD Radeon HD 7570 :מסך כרטיסDDR3 2GBכונן: DVDWiFi 802.11b/g :אלחוטית תקשורתמ"ס 41.5x17.5x41.2 :מימדיםמשקל: 12 ק"גbeats Audio High Definition 7.1 שמעTV Tuner עם שלט טלוויזיהמקלדת ועכבר אלחוטיים מתנהחיבורים אחורי :USB 3.0 x 2USB 2.0 x 2כניסת שמעיציאת שמעDVIHDMIDisplayPort. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שעיקר היעוד שלו הרצת משחקים חדשים ב FPS נורמלי (הגדרות מסך יחסית גבוהות) - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג במידת הצורך). כמו כן, זה הספק כוח של המחשב: (460w - (100v-240v - kd - לגבי צריכת החש…

25. Started by jungle-man,

האם הBOOST לתדר הליבה ב670 ניתן לשליטה ידנית (ואם כן איך?) או שהשינוי מתבצע אוטומטית ? 915MHz Base / 980 MHz Boost

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.