עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shdrthki1,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק על מנת לשחק על שלושה מסכים התקציב הוא כ1500~3000 שקל (עם עדיפות לחסוך), אני לא יודע איזה סוגי כרטיסים צריכים בשביל זה וכמה הם עולים בקשר לספק עוד לא החלטתי, אני יחליט אחרי שאני ידע את כל הרכיבים של המחשב . חשבתי על הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק ואם אפשר בכלל להשתמש בו באיינפיניטי אשמח לשמוע הצעות /הערות תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ros,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. "ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by itay3ez,

http://skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm הוא יעבוד טוב במשחקים כבדים???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dj_horse,

אני לא מצאתי במדריך את סוג הכרטיס ומבקש את חוות הדעת על סוג הכרטיס אם דרוש יותר מפרט עליו אז תגידו אבל אם אתם מכירים את הכרטיס וכבר בטוחים שיודעים על מה אני מדבר ויכולים להציע לי בבקשה תכתבו. תודה.

• 15 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by ori24,

שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by HiperPsY,

ויש לי תקציב של עד 700 ש"ח. ובגלל זה אני מתלבת בין שלושה מסכים : http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=289 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=317 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11983 --- הראשון הוא מסך של סמסונג...על רזולוציה סבירה אבל לא משהו...אבל גודל נקודה טוב. השני מסך של מאג...חברה בעלת שם טוב...עם מסכים שמחזיקים הרבה שנים. השלישי הוא של חברה לא מוכרת אבל רזולוציה גבוהה 1200*1600...ושפורפרת של סמסונג... אז בבקשה תעזרו לי להחליט.

• 15 תגובות
    • 801 צפיות
  8. x800GT או GeForce 6600GT? ובכלל אם יש כרטיס יותר טוב מהם בסביבות ה-1100 שקלים, תציעו בבקשה. ואם מישהו יודע על כמה FPS כל אחד מהם יכול להריץ את סורס שיגיד גם בבקשה. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by LioBir,

הי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ותהיתי אם כרטיס המסך "Intel GMA 950" שווה משהו ? האם ניתן להריץ עליו משחקים ( לא חייבים להיות הכי חדשים בשוק... ) ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משום מה הכרטיס מסך שלי רץ על מהירות של AGP 4x , והכרטיס מסך וגם הלוח מסוגלים להגיע לx8. יש למישהו הסבר למה זה קורה? ואיך כמובן אפשר לשנות את זה למהירות 8?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Domovoi,

צריך כרטיס למשחקים עד 600-500 שקל גג. מדובר במערכת ישנה לכן לא מתוכנן OC. הרזולוציות יהיו 720P ו- 1680x1050 אולי בעתיד. המערכת: Amd 3800x2 Asus m2n-e enermax liberty 400W

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  12. יש הבדל משמעותי? ההפרש הוא 100 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by djz,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. התשובה של האדומים להשקת משפחת כרטיסי ה-GeForce RTX Super של NVIDIA נחשפת: ירידת מחירים שמציבה את ה-Radeon RX 5700 וה-Radeon RX 5700 XT בעמדת זינוק מרשימה מאוד לכתבה

16. אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה. איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך? התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר] תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itay145,

אני מתכנן לקנות מחשב חדשבימים הקרובים למשחקים בעיקר ואני בדילמה לגבי איזה כרטיס לקחת. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת את הHD 6950 גירסת הביוס הכפולה ואז להפוך אותו ל6970 או שההבדלים לא כאלה משמעותיים ועדיף לחסוך את ה200 ש"ח ולקחת את הGTX 560 TI המעבד שאני אקח הוא Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray לוח-Biostar TP67+ H67 אם צריך עוד פרטים תגידו לי אני אוסיף.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הי, אני סטודנטית לאדריכלות, עובדת הרבה עם תוכנות מידול תלת מימד- ריינו וסקצ'אפ, מרנדרת בוייריי. לאחרונה יש לי כמה מקרים של רינדורים איטיים נורא או שקורסים באמצע הרינדור (באותם מקרים הרינדור מצליח להסתיים כשארני מורידה את איכות הרינדור ואת כמות הפיקסלים של האאוטפוט). אני שוקלת לקנות כרטיס גרפי חדש, התקציב הוא כ2000-2500 ש"ח. הרבה אומרים לי שקואדרו זה הכי טוב, אני לא באמת מבינה מה ההבדל בינו לפי ג'יפורס. המעבד שלי- intel core i7 950 3.07 GHz הכרטיס הגרפי שלי- Nvidia GeForce GTS 450 1G אשמח מאוד מאוד לעזרה בנושא!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by or,

היי קניתי מחשב חדש, ולא קיבלתי קופסאות של הכל אלה רק כבלים ודיסקים וחוברות... בכל מה שקשור לכרטיס מסך קיבלתי כל מיני חיבורים, מעיין דף עלוב כזה שאין בו יותר מידי ודיסק התקנה אחד של הדרייברים של ATI אבל.. זה מוזר לי שאין משחקים בכלל, ויותר מזה שום תוכנה וחוברת שמסבירה איך לעבוד עם ה-VIVO וכל זה... אני יודע שיש פה אנשים שיש להם את הכרטיס, עם מה הוא הגיע אצלכם..?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן אז אני רוצה לשאול שאלת ניובי על משחק ישן אך טוב. חזרתי להריץ על המחשב שלי את UT3 ולאחר אינספור בעיות דרייבר, סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו על הגדרות נורמליות ועכשיו אני לאט לאט מוסיף לו עוד בהגדרות כדי לנצל את בגרפיקה שלו עד הסוף. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה פריימים לשנייה נחשב למינימום נורמלי כדי לצפות במשחק. מן הסתם אין קשר כאן לחומרה שלי כי מספר המינימום הזה הוא משהו כללי הרי. מצד שני, בואו לא נשכח שהמשחק הוא UT3 ודי חייבים שם שהתמונה תזוז כמו שצריך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Void,

מה עדיף למשחקים? ולמה? לי יש LG FLATRON 775FT איך הוא? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני תוהה לעצמי, אמנם אני נהנה נורא מהGAINWARD GTX260 GS שקניתי לפני חודשים ספורים, אבל עכשיו כשיצא ה5850 שעולה 1400-1500 ש"ח, אני מתחיל לתההות האם אני יוצא מופסד מכל העניין? הGTX260 שלי עלה לי 995ש"ח פחות או יותר, האם יותר משתלם לקבל את הביצועים של 5850 ב400 שקלים נוספים כיום?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by סקיווקר,

איבחנתי בסאמסונג 730B שלי מריחות צבע קלות (בלי קשר לזליגת אור), למשל שמזיזים חלון עם העכבר ומנסים לראות מה כתוב באותו זמן רואים מריחה או שמתסכלים על תמונה ומזיזים את החלון גם היא מעט נמרחת. ככה שזה לא מדויק להגיד שמתחת ל 12MS אין מריחות נראה לי... כי ככה גרמו לי לחשוב. אם זאת לא נראה לי שזה כבר ממש קריטי יחסית לעבר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by n57h,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד. מהו כרטיס המסך שתומך באפשרות זו? מהו הכרטיס המומלץ? אשמח לדעת עלויות כיום יש לי כרטיס ATI 3450 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.