כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעיון בפורום נראה שכמה אנשים עם 8800GT נשרף להם הכרטיס לאחרונה, צירוף מקרים!!! טוב, אז ה88GT שלי הלך לעולמו. המערכת: Intel Core 2 Duo E6600 - OC3.0GHz 4GB RAM DDR2 Enermax Modu 82+ 525 Watt 80Plus Bronze SCREEN LG 1920X1200 אני משחק מעת לעת, בעיקר משחקי RPG ו ADEVENTURE, בינתיים אני משחק SKYRIM אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 6850 - נראה עם יחס מחיר \ ביצועים הכי טוב. 7770 - יותר חלש מ 6850 ברוב המשחקים חוץ מ SKYRIM !!!!! עולה קצת יותר ויותר חסכוני בחשמל 6770 - האם הוא יסחוב את SKYRIM ברזלוציה שלי אני פתוח לעוד הצעות אבל לשים לב שהמעבד של יחסית ישן ואני רוצה למזער את צוור הבקבוק (בוודאי שזה תלוי במשחק עצמו וכולה וכולה...) משהו אחרון, האם יש צפיה לירידת מחירים של הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל. צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל.. אני פוחד שלא ישבר יום אחד משהו כמו זה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני מחפש GTX 460 1 GB ניסיתי בהמון חנויות ולא מצאתי....כולם אומרים שהכרטיס לא מיוצר ואין להם במלאי.. איפה אני יכול למצוא אותו...? תודה רבה על העזרה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הורדתי 3DMark Vantage מהאתר האם זאת הגירסה החינמית?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P8P67 DELUXE אבל PCIE 2.0 GTX 680 PCIE 3.0 אם כרטיס מסך זה התאים לוח אם שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי זול שיתן לי על 2560X1440 את אותם הביצועים שה5850 נותן לי על 1680X1050, בגלל שרוב העבודה שלי היא בsolidworks או ב proengineer אני נוטה קצת יותר לכיוון nvidia בגלל cuda. הספק שלי הוא seasonic m12II-500W אני לא מגדיר תקציב כי אין לי תקציב ידוע, כמה שאצטרך, אשלם, אבל שוב המטרה היא הכי זול שיתן לי את אותם הביצועים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי שהפורום "החליט"שהטכנאי שלי לא מקצועי מספיק, החלטתי להתפנות לבצע שדרוג המחשב בעצמי\הכולל הגדלת זכרון, שדרוב מע' הפעלה לחלונות 7 והחלפת כרטיס גרפי מהקיים לזה הנדון. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי החדש שנראה לי דיי מפלצתי: האם מדובק רק על שליפה הישן מהסלוט ונעיצת הכרטיס החדש, או כרוך בעוד דברים? להזכיר: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים Gigabyte GTX670 Windforce והשני ASUS GTX670 DC II מהביקורת שראיתי על הג'יגהבייט הוא מעולה לעומת זאת גם האסוס מעולה ושקט מאוד ההפרש בינהם 110 שקלים שהאסוס יותר יקר מה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 7. התקנתי מחדש אתמול ומאז ההתקנה ati tray tools לא עובד. אני מחפש אלטרנטיבה אפשר לי לשלוט במהירות המאורר. תוכנה קטנה ופשוטה(לא כמו catalyst control). ניסיתי להתקין גם rivatuner אבל זה גם לא עבד... יש אלטרנטיבה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי מפרט והכול עכשיו השאלה שלי היא כזו אני רוצה לוח אם עם שני חריצי של כרטיסי מסך PCI-E x16 ולשים שני כרטיסי מסך של Gigabyte GT430 2GB GDDR3 HDMI 128 BIT או שעדיף לי לשים כרטיס אחד של Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 PCI-E HDMI Super Overclocked Retail ולמי שמעוניין זה המפרט שאני רוצה לקנות דרך אגב יש לי כבר מסך של PHILIPS FULL HD 1080P רזולוציה של 1440X900 תודה מראש לינק למפרט שבניתי http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11361:1/6:7945:1/2:10542:1/4:11235:1/5:5571:1/7:10421:1/3:10537:1/20:10976:1/11:7424:1/18:10042:1/ [table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס hd4890 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים לי מפרט: יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 מעבד i920 זכרון 15GIGA ]ספק כוח coguer 700 hec אני צריך המלצה לכרטיס עד 1000 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכרטי שיש לי כרגע הוא גיגהבייט 6600 וכנראה שבק חיים.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי! - הייתי מעוניין בהמלצה שלכם לשדרוג הכרטיס מסך שלי כרגע (HD4830) לאחד יותר מתקדם וחזק. - המפרט שלי מתואר בצד. - השימושים שלי בעיקר הם: * משחקים כמו DIABLO3. * צפייה בסרטים בEXTENDED MODE על מסך 32" ב1080P. * אני מעדיף כרטיס של ATI-AMD. - לגבי המשחקים מדובר על רזולוציה של 1280 * 1024. בעיקר חשובה לי ההמלצה שלכם כדי לא לקנות משהו שלא ינוצל כראוי עם המערכת שלי שדי התיישנה. אני מניח שתקציב מיותר לציין משום שגם ככה בטח לא תמליצו לי לקנות משהו יותר מידי חזק - שכאמור לא ינוצל. תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלקים העיקריים במחשב שלי הם - Intel Core 2 Dou CPU E8400 3 GHZ 4 GB RAM Gigabyte X48-DS4 אשמח למסור עוד נתונים אם אתבקש. כרגע יש לי כרטיס 4850 עם בעיות, אשמח להמלצה לכרטיס שינצל היטב את יכולות המערכת (ולהיפך). אני משחק בכל סוגי המשחקים, וחשוב לי שיהיה לו קרור טוב ושיריץ בקלות משחקים ב 1680X1050. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ספק Enermax 525W יחזיק כרטיס כזה ? ראיתי בזמן מאמץ הוא דורש ממש הרבה(בסקר החדש באתר gigabyte OC), מתי זה מצב מאמץ? בעבר הוא החזיק 7950X2 שני כרטיסים מחוברים ,ומעבד AMD 4200+ באתר של gigabyte רשום דרישה 550w אז נראה לי שזה בסדר, קצת חשש שהספק לא חדש בכלל אבל אני מאמין שיהיה טוב. דעות אנשים....?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-