עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by saidy278,

1 . האם צריך התאמה בין הלוח אם לבין כרטיסי המסך החדשים של DDR3? אל תתבלבלו בין GDDR ל DDR אני מדגיש ! , אלא אני מדבר על תמיכה של המחשב שלי בכרטיסי המסך של DDR3 החדשים , במילים אחרות איך אני יודע אם המחשב שלי תומך בכרטיסי מסך של הDDR3 החדשים ? 2. האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך של DDR2 לבין DDR3?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DeadHunt,

הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. ? ATI X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? או POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E שניהם אותו מחיר!

5. Started by shimon1,

התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AMD-Z,

קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) והרצתי 3DMARK . קיבלתי 12076.... AA וAF לא מופעלים, בדיקה רגילה (לא שיניתי כלום). קטליסט 3.2... לפי כל הביקורות, והכרויות עם אנשים בעלי הכרטיס אני אמור לקבל יותר... מישהו יכול לעזור? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by xyples,

שלום רב, אתמול גיליתי שכרטיס המסך שלי נפטר לאחר ששימש אותי נאמנה מזה כמה שנים. המחשב נדלק, מצפצף קצת וממשיך במה שנשמע כמו תהליך boot תקין, אבל המסך לא מציג שום תמונה. החלטתי לקנות כבר כרטיס מסך 256MB למרות שהמחשב מיושן (P4 2.4GHZ) אך נתקלתי במספר בעיות, אין לי חיבור PCIE לכן אני צריך כרטיס AGP במניואל של לוח האם (ASUS P4XP-X) כתוב שיש סלוט של AGP X4 שאלתי היא, האם כרטיס כמו זה: (דוגמה) http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378902 שהוא AGP X8 יעבוד על המחשב שלי, והאם אוכל לנצל את יכולותיו במלואם ? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח לקבל קצת עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש... השימושים של הכרטיס יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop וכמובן לעבודה משרדית ותכנות - אבל פה הכרטיס כבר פחות חשוב המפרט הנוכחי: מעבד: Intel I7 860 לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 זיכרון: 4GB RAM (צריך לשדרג?) כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Radeon HD 5770 מארז: מארז יחסית ישן (3 שנים), אין מדבקה, אני חושב שהוא של CoolerMaster. אם תתעורר בעיה בגודל אחליף מארז - לא מהווה בעיה. ספק כוח:rs-650-pcar-e3 650W מסך : מתכוון לקנות חדש, כרגע הכיוון הוא ל DELL U2312HM. פתחתי דיון על כך בפורום, אשמח מאוד אם תגיבו : המלצה למסך חדש. הערות נוספות: אנ…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו. אז.... אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות). אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים? ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו: במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מחפש כרטיס מסך מומלץ שישרת אותי לשנה וחצי הבאות ושיהיה PCI-e בטווח מחירים 1000-1200 תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eSLC,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by etbk,

שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Cyb3r,

התלבטתי אם לקנות אחד מאלה: Samsung 710T Samsung 930B Viewsonic VP171S השני 19" כולם אני חושב עם חיבור DVI השני גם מציג קונטרסט מרשים מבחינת מחיר הראשון בערך 1800 והשניים האחרים בסביבות 2500. השאלה שלי מי מהם שווה תוספת של 700 ש"ח, אם בכלל. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sagi_10,

שלום שלום אחרי שהצלחתי להרוס את הכרטיס מסך של אחותי (6600GT) אני זקוק לכרטיס חדש ב-600 שח ורצוי שהוא יהיה חזק כמו ה-6600 או יותר ממנו תודה לעזורים! נ.ב הלוח תומך ב-PCI-E בלבד עריכה : היום במזל טוב הזמנתי 7600GT של Leadtek תודה רבה לעזורים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eranmor,

יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Godmoney,

מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ^NAOR^,

http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg מה יותר טוב מה שרשום פה או הרדאון 4850? כי אמרו לי שהם בערך באותה רמה שזה טוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם ! אני רכשתי בזמנו כרטיס של גיגהביט 5950 ULTRA F1, שנחשב למהיר מאוד , הנה הקישור : http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=1166 עכשיו כיום שאני מנסה להריץ עליו NFS CARBON או SCARFACE או כל משחק אחר חדש, הוא ממש לא מצליח ל"סחוב" אותו , אולי רק שאני מוריד לו את כל ההגדרות לנמוכות. השאלה היא אם זה אמור להיות ככה , או שיש בעייה בכרטיס . כי סה"כ הכרטיס הזה הוא חזק למרות שהוא לא חדש. המהירויות שלו זה : מעבד : 950 , זיכרון : 330

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by NLRS,

כרטיס מסך 8800GTS OC 320 MB אני עכשיו רוכש כרטיס כזה ורציתי לדעת מה עדיף מבין החברות בכלל .. ומה עדיף מבחינת שני הבאים..: XFX ו BFG... תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eliranl,

אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\ הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אולי טיפה הרבה הגזמתי בכותרת.. אבל בכל זאת אני משדרג את המחשב שלי.. אני גם "תקוע" רק עם תמיכה בAGP עקב לוח האם - P4PE שיש לי... יש לי מעבד 2.4GHZ ו512 מגה זיכרון...... הייתי רוצה לדעת אם במידה ואני משדרג מ RADEON 9700 PRO לכרטיס 6800GS... האם אני ארגיש הבדל? או חייב לשדרג גם את הרכיבים האחרים בשביל להרגיש הבדל ממשי........ זהו כרטיס של אזור ה1000 שקל ולכן הוא טוב לי וחוסך לי שידרוגים עצומים.. השאלה איזה עוד כרטיסי AGP אפשר לקנות? אני צריך שתעזרו לי לאסוף את כל דגמי הAGP שהם ברמה של 6800GS ומעלה... ואז אני אחליט מה לקנות תודה מראש על העזרה אריאל

• 15 תגובות
    • 928 צפיות
  24. איך זה הגיוני? ראיתי שיש כאלה שקרובים לכרטיס מסך שלי וקיבלו הרבה מאוד מעלי INTEL P4 3.0 Ghz ATI RAEDON X600 PRO 512MB MEMOREY בלי שום OC

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אמא שלי הצליחה לשבור כמה פינים אחרי שניסתה להכניס את המסך בכוח. האם יש אפשרות להחליף כזה כבל? איפה אני יכול לקנות כזה ומה עלותו המשוערת ואיך אני מחליף ביניהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.