כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מאוד מעודכן בכרטיסים המשתלמים היום. אלה 2 כרטיסים שניראים לי כאופציה כרגע. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=871 יש עדיפות לאחד מהם בהשוואה לעלות?(ההבדל הוא בכמות הזיכרון) לא מכיר את החברה הזאת , היא חברה אמינה (connect3d)? אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח המחירים הזה (אם אפשר מ skypc או foxpc)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הHD4850 יכול להחזיק את המשחקים החדשים, Crysis, FarCry 2, GTA IV, GRID וכדומה ברזולוצייה כזאת גבוהה? היות והזמנתי מסך 23" FullHD חדש (Samsung 2333SW) האם הכרטיס יחזיק את המשחקים בצורה טובה? או שאלץ להתפשר באיכות כמו הורדת פילטרים וכו'.. כרגע אני עם מסך 17" (CRT) שפועל על רזולוציית 1280x1024 והכרטיס מסך מריץ נהדר את המשחקים בלי שום בעיות או ויתורים מסויימים. תודה מראש לעונים .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Club3D ATI Radeon HD4870X2 או GTX 285 ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מסך T260של סמסונג (1920X1200, גודל "26), ואני ומתלבט לאיזה כ.מסך להחליף. הכרטיס מיועד לגיימינג. לא אכפת לי אם יהיה SLI, CrossFire או סתם כרטיס תותח, העיקר שאני לא אצטרך להחליף את ספק הכח(במפרט). ההתלבטות העיקרית: 1) SLI 9800GT 1024MB 2)HD4850X2 1024MB 3) CF HD4670 2048MB האם הספק שלי יחזיק אותם? יש למישהו עוד הצעות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם המפרט שיש בצד (מפרט 1) ואני עם רזולוציה 1280X720 כי הLCD לא נותן יותר אז ככה שאני די מוגבל! בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים אבל משום מה יש משחקים חדשים שכבר 512MB לא ממש מספיק כמו GTA4 וקריסיס או בטח גם מאפיה2 אז ככה שאני דיי מעונין אם יש צורך בכלל!בנוסף הבנתי שיש היום כרטיסים במחירים טובים עם תמורה טובה! ובימידה וכן שלא היה יותר ארוך מה8800GTS שיש לי כרגע כי אחרת הוא לא היכנס תודה מרואש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך Zotac - 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (HD ready 32") דרך הכרטיס מסך שלי 9600gt איזה כבל יספק לי את האיכות הכי טובה בטלויזיה? כבל VGA לVGA (כאשר מחובר על הכרטיס מתאם DVI לVGA) או כבל DVI לHDMI? הכבל השני אמור להראות ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3500
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתלבט בין הכטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 מה עדיף? מה בעצם אומר בכרטיס השני שהוא: Bulk package For Full System Only לא למכירה כמוצר בודד בהנחה שאני קונה אצלם מחשב חדש, זה ישנה משהו? ממה בעצם נובע ההבדל? תודה ושבת שלום. עריכה: המפרט הצפוי: amd phenom X3 720 BE לוח אם צ'יפסט 770 זיכרון 4GB ספק Extreme Power 500W וכמובן הארדיסק וצורב. המסך הצפוי Samsung LCD 2243BW
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm הוא יעבוד טוב במשחקים כבדים???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק צריך בשביל מערך SLI כזה מיניממום?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-