עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oran87,

יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

בבקשה תרשמו לי פה חוות דעת על הכרטיס מסך - ATI Radeon 9000 128MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Adielion,

שלום ,אני פונה שוב כי הייתי רוצה להתייעץ הבנתי שהטכנולוגיה של AGP מתה, עכשיו אני ועוד בעלי מחשבים נורמליםעם AGP רוצים להנות מביצועים עד ליציאת סוקט AM2 לפי כמה וכמה דיונים הבנתי שאין הצעה נורמלית לכרטיס . חשבתי על הX850pro אבל אם הוא לא נפתח מבחינת צינורות עיבוד אז זה בזבוז ,יש לעומתו את ה-6800GS באותו המחיר אבל הבנתי שזה לא כדאי להשקיע סכום כזה על מערכת ישנה. מה אתם מציעים לי לעשות? כי אני לא יודע איזה כרטיס ובינתיים אני לא משחק.

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by meitar9,

-תקציב: 1000ש"ח ~ -הכרטיס מיועד לממשק: PCI-E -מעבד. ntel core 2 quad q9550 -זיכרון: 8GB RAM -מסך: LG w2353V - 1920 x 1080 -ספק. Antec VP550P -שימושים. גיימינג בהתחלה התעניינתי ב- 660TI אך הלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E 3.0 אז ירדתי סדרה כדי שיתאים ל PCI-E 2.0 ל- 560TI ומצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10579 אשמח לחוות דעת על הכרטיס או הצעה לכרטיס אחר. תודה רבה. (:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by leahd3,

שלום לא הייתי בטוח אם לרשום פה או לא אני רוצה להזמין gtx 970 מאמזון ויש לי כמה שאלות לאלה שהזמינו 1 מה זה impport deposites 2 האם אני צריך לשלם מכס או עוד מסים כשזה מגע ארצה. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן חברה , בדיוק כמו במודל הקניה ( למי שלומד שיווק , כן הייתה לי בגרות אתמול ) של תהליך הקניה במעורבות גבוהה היא כזאת : * זיהוי בעיה - מזהים את הבעיה שלפני הרכישה , במקרה שלי : למסך 17" שלי יש מסגרת ענקית והוא גם תופס מלא מקום בשולחן * חיפוש מידע - מחפשים מידע עבור המוצר שאותו רוצים לרכוש , במקרה שלי : מחפש מידע על מסכי TFT * הערכת חלופות - מעריכים את החלופות ( כלומר מי מבין המוצרים הכי עונה לדרישות שלי ) , במקרה שלי : PHILIPS TFT 17'' 170X4FS 16ms? - 1840¤ SONY TFT 17'' SDM-HS75S? - 1890¤ benQ TFT 17'' FP71G 12ms? - 1570¤ TFT 17'' FP71G+ 8ms? - 1660¤ SAMSUNG TFT 17'' 710N? - 1660¤ TFT 17'' 710T? - 1870¤ MAG TFT 17'' 776 +DVI? - 1760¤ * החלטת הר…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DontTouch,

אני יודע שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אבל אני לא יודע איזה גירסא.... קיצר הורדתי את מה שזכרתי שהורדתי לפני שנה כשאז גם פירמתטי את המחשב... קיצר אם אני טועה ומוריד אחד לא נכון מה יכול ליקרות למחשב שלי.. בתודה, בן

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by wares2002,

?? http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_003.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60. יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450. התקציב עד 500, עדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. רבים חזו ש-RTX 2060 הסטנדרטי יצא לפרישה עם השקת גרסת ה-Super, אך הודות לתחרות החדשה לא רק שהוא נשאר במקומו - אלא גם זוכה לירידת מחיר בלתי מבוטלת לכתבה

16. שלום רב, יש לי ספק 550W שמחזיק כרגע GTX280 אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: "Asus gtx670-dcmoc-2gd5 2gb mini small form factor" האם הספק מספיק בשבילו? מצ"ב פרטים של הספק:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Dan1919,

שלום, איזה מבין הכרטיסים עדיף? x1800gto בסטוק של c3d, או 7600gt של bfg שמגיע עם אוברקלוק דברו איתי ביצועים נטו,hdr+aa לא מעניינים ממש. מי יביא יותר fps?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by timtamtim21,

מה אתם אומרים על הכרטיס Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail הוא יעמוד בדרישות של משחקים כמו CALL OF DUTY החדש..ושאר המשחקים החדשים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מהו כרטיס המסך המשתם ביותר עד כשהתקציב הוא עד 650 ש"ח. אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה טוב גם בעתיד . בנוסף אני מחבר טלויזיה של 32 אינטש למחשב (חוץ מסך של 22 אינטש דק). אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by KOBRA CHOPER,

As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rtr,

סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kfirbep,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yossi555555,

למפרט כמו שלי (בפרופיל) עדיף 6850 או 6770 בין כך המעבד לא כל כך חזק ? השאלה היא אם אני משדרג בעתיד נראה לי שעדיף 6850 הלא כן? כמובן המטרה לגיימינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.