עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מדריך חדש מפרט כיצד ניתן לקבל תוספת ביצועים משמעותית עבור הכרטיס הגראפי הפופולרי מבית AMD - ולהתקרב לכדי מרחק נגיעה מה-Radeon RX 5700 XT לכתבה

3. Started by Bug2000,

זה משגע אותי!! המסך משמיע קול גבוהה כזה ... נראה לי איזה 20 KHZ זה הורס לי את האוזניים !! אני לא יודע למה זה ככה... הרעש מתחיל כשאני שם REFRESH RATE על 85 HZ אבל אני לא יכול לעבוד ב REFRESH RATE נמוך יותר למישהו יש רעיון מה זה? אתם חושבים שאני צריך מסך חדש ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. NVIDIA DLSS 2.0 איך ניתן להשתמש בו לשיפור איכות תמונה באינטרנט לשפר איכות תמונה ביוטיוב ולא רק משחקים ? לשפר יותר FPS https://videocardz.com/press-release/nvidia-introduces-dlss-and-reflex-plugins-for-unreal

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/x1800xtbeatssliwith27800gtxs.shtml

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by omer672,

אני בונה מחשב חדש ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך (שאר החומרה תומכת). אני מתכוון לעשות OC להם, הולך לשחק על 1080P. ההתלבטות היא בין 7970/7950/7870XT. המחיר הוא פחות בעייתי, אבל רוצה לקבל מקסימום תמורה לכסף שלי. שמעתי של 7950 יכול לבצע כמעט טוב כמו 7970 אחרי OC. 7870XT : http://www.tms.co.il/product/12377 7950: http://www.tms.co.il/product/12328 7970: http://www.tms.co.il/product/11192

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by benor,

כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה MSI G4 Ti4200-TD ב 1100 ש"ח או שלא למה אני לא משחק כל כך הרבה ויותר חשובים לי הלימודים מהמחשב.... וגם אני לא כל כך בטוח שהוא יעבוד אם המפרט שלי!!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

שימו לב: זההמחיר כמו הסומה 64 SE, יכולות הOC כמו שלידטק יודעים לעשות, פילטרים מעולים ו128 מגה זיכרון לעומת אותו מחיר לסומה עם 64 זיכרון. מה כדאי, והאם זה באמת הדגם המקורי(ללא כל מיני הורדות וכו', ראיתי שיש שם LE...) כמו כן, יש VIVO. עריכה- כמו כן, לפי האתר של לידטק, רוחב הפס הוא באותו הרמה של ה64 מגה. אולי אני קצת לא מעודכן, אבל פעם אחרונה שמעתי שהגרסאות של ה128 מגיעות ברוחב פס של 7GB לעומת 8GB ל64 מגה. עוד שאלה: האם בכל הכרטיסים הרציניים של GEFORCE4(סומה, לידטק, גיינווארד וכו') יש בטוח TVOUT?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ITIsahsaITI,

איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nec_000,

בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…

12. קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yair23,

שלום, יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה: [h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB יש לי כרגע APU : A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות.. ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו. כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה) פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ? או שכדאי לקנות 2GB ? המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רוצה את הכרטיס הזה וכרגיל אן כלום בארץ שלנו מה עושים ומה הכי טוב ב-6600 תודה רבה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם. לאחרונה נהרס לי הכרטיס מסך שלי (GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ) ואני צריך כרטיס מסך חדש. עד 800 ש"ח המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w הערות : שלא יהיה כרטיס מסך של 2 כרטיסי מסך. אבל כרטיס מסך שתומך בSLI אין העדפה לATI או GEFORCE מה מהם שיותר טוב. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eliorr88,

אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה

18. Started by yoni007,

כמו שכבר אמרתי בעבר, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך, אך בינתיים אני מחכה ל-GTX 560, לראות מחיר, צריכת חשמל, חום ואיזה ביצועים הוא יתן מול ה-GTX 470. רציתי לדעת, אם אחליט ללכת על ה-GTX 470, אם הספק כח שלי יספיק כדי להריץ אותו כמו שצריך או שיהיו בעיות? SeaSonic 500W שאר המפרט, בפרופיל.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by newz,

אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר חזק ה8500 או ה9200LE וכמה כל אחד מהם אמור לקבל ובאיזה עדיף להשתמש ב3DMARK 03 או 05 או 06 בשביל לבדוק את הכרטיס תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by the_big,

טעות שלי שלא ניסחתי נכון את השאלה בדיון הקודם אז זה היתה כוונתי !!! מה פרוש של כל סימון ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nirorlev,

שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kfir91,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yuvalfr,

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כותרת.. אם אפשר גם קישור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים