כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם. איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובה האם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובה ואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז שמעוו אזה חבר הביא לי מחשב שלם של פנטיום 2 רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם הכרטיס מסך הזה?.... אולי OC לא יודע הוא ניראה חדש כזה כיאלו לא נגעוו בו 20 שנה אבל כתוב עליו שנת 1998 בקיצר אם אפשר לשפר אותו במשהוו או הוא בכלל שווה ?....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א-ה-ל-ן הליבה החדשה של ATI-ה R580 הולכת להיות מהפכנית ...אך דיי מוזרה :: בליבה יהיו 16 צינורות עיבוד ו 48 מעבדיי טקסטורות... :s05: :s05: :s05: בשביל מה? http://theinquirer.net/?article=28341
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לדעתכם מה עוד נראה השנה שירד יותר נמוך במסכי LCD? איפה יהיה הגבול שהם יוכלו להגיד זהו חברה 8MS זה המקסימום שאפשר לרדת ? לדוגמא למשל. עד כמה הטכנולוגיה הזאת יכולה להגיע בזמני תגובה...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. משהוא יכול להסביר לי למה ההפרש המחירים כזה גדול בין שני הכרטיסים למרות שהביצועים לא כאלה בפערים ענקיים. http://ksp.co.il/?uin=37618 http://ksp.co.il/?uin=34209 תודה מראש (-:
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב קניית מחשב חדש אני החלטתי ללכת על כרטיס gtx 1070. אבל יש המון דגמים של הכרטיס מהרבה חברות צד שלישי ואני לא יודע מה ההבדל בין כולם ועל מה ללכת. ההבדל יכול להיות אפילו מאות שקלים. על איזה כרטיס gtx 1070 מומלץ ללכת? תתחשבו בעובדה שאני לא מתכנן oc על הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/x1800xtbeatssliwith27800gtxs.shtml
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-