עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660 אמרו לי שהוא כרטיס טוב והחברה שלו יותר טוב מגי"גבייט מישהו יכול ליכתוב לי עוד כמה דברים על הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SinMaker,

היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gilxd931,

אשמח לקבל חוות דעת לגבי הבדל בין כרטיסים: NVIDIA GeForce GT 740M 2GB ל- NVIDIA® GeForce® 840M with 4GB DDR3 VRAM תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Cons,

הבנתי שאין מכ"ס על מוצרי מחשוב אבל יש מע"מ , בוא נגיד ומישהו קנה לי חלק מחשב בחו"ל הוא צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Evilized,

שלום לכולם, הלך לי ה280X ומחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח בעיקר למשחקים בינוניים/כבדים להלן המפרט שלי I5-4590 3.30GHZ Gigabyte H97-hD3 8GB 800MHZ 128 SSD 1000HDD huntkey 600W Benq 24 אין עדיפות לNVIDIA או AMD תודה רבה!

7. Started by kfirbep,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב. המחשב שלי: 1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ 3. intel hd graphics 2000 4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב) 5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי). 6. windows 7 64 bit השאלות שלי הם: 1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Weihenstephan,

ספק של pcPower & cooling תודה, שאר המערכת מופיעה במפרט. הכרטיס יחליף את ה5870 הנוכחי, תודה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by wares2002,

?? http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_003.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by verynoti,

אני מחפש כרטיס מסך AGP כרגע אני מתלבט בין 2 חברות :Sapphire לבין HIS הכרטיס הוא 1950 של ATI תודה לכל העונים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

לחבר שלי יש GTX560Ti SLI מעבד I5 2500K ו-8GB RAM יש מה לשדרג את הכרטיס מסך? או שלא שווה? לאיזה כרטיס בודד משתווה הכוח של המערך הזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lmlm,

אני מסתובב לי באתר של NV לראות קצת מידע על סידרת 7900. ואני רואה לי בשער : A new Nvidia Geforce GPU is coming ואז רשום את השעה. האם זה ה 7600GS ש NV שחכה לשחרר? או כרטיס ש NV לא סיפרה לנו? http://www.nvidia.com/page/home.html ד"א יש שם שעון שהולך לאחור.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Amit BL,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. המחשב שלי חזק למדי ולא מנוצל היטב. אז זה המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon II Box 635 4GB DDR3 RAM Tomahwak 405W Enermax אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק כמה שנים טובות, ויתן לי ביצועים ראויים לכסף שאני מוכן להשקיע. פתוח גם לATI וNVIDIA רק שלא יכלול החלפת ספק. חשבתי ללכת על הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4920&CatCode=531 אבל אמרו לי שGTX460 768MB טוב בהרבה קיצר פתוח להצעות, אפשר לגלוש טיפה במחיר, אבל לא להקצין. עיקר השימוש בו הוא למשחקים דרך הSTEAM, אבל יהיה נחמד אם אני אקבל תמורות נוספות, כמו עריכת תמונות, וסרטים. אבל משחקים זה השימוש העיקרי, כמובן שאני רואה גם הרבה סדרות, אבל אני חושב שכל כרטיס יעשה את…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מישהו מכיר, יודע, שמע ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yoni321,

אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yosizach,

MID ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Idan-h,

תראו..אני כבר הרבה זמן מתלבט על מסך LCD, בתחילה התלבטתי בין מסך מבית סמסונג [710T/TM], או הQ17, או מסך מבית LG. הסמסונאגים ירדו בגלל תנאי האחריות הגרוועים. הQ17 ירד בגלל שממה שהבנתי היבוא שלו הופסק, ויהיה קשה להשיג מסך במקרה של תקלה. וגם בגלל שאני מעדיף מסך מחברה יותר מוכרת בתחום המסכים. נשארתי עם מסך מבית LG, ההתלבטות הייתה בין ה1720P ל1730B, ופה אני מעדיף את ה1720P, בגלל העיצוב ובגלל שניתן לכוון אותו בניגוד ל1730. ראיתי בטרקלין חשמל את הLG1720B ליד 710N ותאמת שניהם נראו ממש טוב בזמן סרט, למרות שהסמסונג 12MS והLG 16MS. כמובן שאני רוצה לקנות את הP, שיש לו 12MS, ו-DVI. אני רואה שהרבה ממליצים על הVS 712, אבל לא יודע, העיצוב שלו ממש לא נראה לי. מישהו ראה את ה1720P? האם המס…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה אתם ממליצים לקנות ג'יפורס 7800GTX או להמתין לסוף החודש ניראה מה ATI יביאו עם ה R520 או שעדיף להוסיף לכרטיס שלי(ASUS EAX800 XT) עוד X800XT בתצורת קרוספייר..? מה יתן יותר ביצועים לא רק להיסתכל על טכנולוגיות חדשות שעוד לא מיושמים במשחקים... תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by lmlm,

R580+ שהייתה ידוע כ R581 .. איי טי אי החליטו להחליף את שמה. הליבה הולכת ליהיות אותה ליבה- R580 ביצור של 80 ננומטר-קירור יותר,זול וקטן יותר אבל כנראה ATI תוסיף לו עוד קלוקים. בנתיים הוא מתוכנן לצאת בQ3 -בקייץ. מקור : http://www.theinquirer.net/?article=30623 כנראה ATI רוצה לסיים את הקריירה של DX9 בשליטה בשוק

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by djelectric,

דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bentziaxl,

הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אין לי תמיכה בזה, ואני מעוניין לדעת עד כמה אני מפסיד.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.