עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. המפרט שלי כרגע הוא Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה. שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים? תודה

2. Started by mike-mt,

שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by cohenkobi1,

אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by עידו כהן,

היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by zaz,

לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz זיכרון: 2048 מגה (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ספק כוח: Huntkey CP-400HP V2.3 מסך LCD מרובע ברזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 לפרטים נוספים על המפרט שלי, לחצו על התגית "מפרט מחשב" בפינה הימנית של ההודעה שלי, או כנסו לפרופיל שלי. השימושים העיקריים שלי במחשב שלי שתלויים ביחידה/כרטיס הגרפית/ים: צפייה בסרטוני יוטיוב (לפעמים ברזולוצייה המקסימלית שהם), משחקים ישנים של דוס (דרך דוסבוקס) אן משחקי חלונות קטנים יחסית (Airxonix, Icytower, Windig, Digger XP ובעיקר משחקי נוסטלגיה), Final Doom וכ"ו (המשחק הבאמת רציני היחיד שאני משחק בו הוא דום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine על הגדרות מקסימליות […

9. Started by nisimm,

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ZoreK_ZetiM,

אז ככה....יש לי לוח אם ECS P4VXASD2....ישן.... קניתי את ה-Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP אמרו לי שאני צריך ספק כח אחר...קניתי את ה-HEC 475VD-T 2 fan התקנתי את הספק....הכל טוב התקנתי את הכרטיס מסך...וזה לא עובד (הכרטיס עובד...המאוורר זז).המסך כאילו לא מקבל אות... יכול להיות שהלוח אם שלי ישן מידי???

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מדריך חדש מפרט כיצד ניתן לקבל תוספת ביצועים משמעותית עבור הכרטיס הגראפי הפופולרי מבית AMD - ולהתקרב לכדי מרחק נגיעה מה-Radeon RX 5700 XT לכתבה

13. שלומות, לפני כמה ימים שידרגתי את המחשב שלי למעבד Dual Core Duo 4500, לוח אם לא משהו של גיגהבייט(צ'יפסט G31(שמסיבה כלשהי הChipset Identifier של אינטל מזהה כG33), אני מחליף בימים הקרובים ב"ה, לא כ"כ ידעתי פשוט מה קניתי אז), 2 ג'יגה ראם DDR2, וPalit 8600GT 256Mb. היום סוף סוף התקנתי את הווינדוס מחדש(על הארד דיסק חדש דנדש של 160 ג'יגה), ולאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח ולאחר מכן את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס מסך מן האתר של nvidia(פורסוור 163.75 שבניסיון לפתור את הבעיה שאני מתאר בפיסקה הבאה הוחלפו ל163.71 מן האתר של Palit). וכמובן - בעיות. כל פעם שאני "מריץ" משהו "עתיר גראפיקה", כמו משחק מחשב, באנצ'מארק גרפי(כמו 3d mark) או אפילו פרסומות שונות באתרים שונים(למשל עכש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by whatthedude,

הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SinMaker,

היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by אמתי,

260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kobi kremer,

היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. במאמר זה נספק לכם עוד מיד על הרכיבים שגורמים לשעון לתקתק, ובעיקר להעביר מידע ממקום למקום - עם מבט (ממש) מקרוב על ה-GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO המפואר מתוצרת MSIלכתבה

21. היי, אני מתכנן לקנות בימים הקרובים את ה-g1 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יצליח להכנס במארז. מידות המארז :http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 מידות הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp מידות הכרטיס הנוכחי(6870) : http://www.techpowerup.com/gpudb/256/radeon-hd-6870.html לפי ה-specs, נראה כאילו זה אמור להתאים, אבל אני לא בטוח. האם יש למישהו פה ניסיון עם הכרטיס והמארז הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by menkes,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אז הנה תהנו לנועה מחשבים יש כבר את הכרטיס הזה החברה מציעה להגיע ל-560mhz אבל זה תלוי במצב מערכת אז הנה הלינק תהנו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

לחבר שלי יש GTX560Ti SLI מעבד I5 2500K ו-8GB RAM יש מה לשדרג את הכרטיס מסך? או שלא שווה? לאיזה כרטיס בודד משתווה הכוח של המערך הזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=677 SONY http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 VIEWSONIC המסך נועד בעיקר למשחקים ועבודה מרובה בכול מה שקשור ב ווינדוס.... מה דעתכם... ואל תסתכלו על המחיר.... כי זה אתר יקר... באתר אחר ההבדל בין שניהם הוא 150 שקל!

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים