עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם. איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר... תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shai_123,

שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין Sapphire, Gigabyte, ASUS, HIS, XTX מבחינת הכרטיס 4850 של ATI? ראיתי את הביקורת הזאת: שמשבכת מאד את הכרטיס, אבל שם נראה שהם מסקרים דווקא את HIS, ובקטלוג של החנות TMS&FOX למשל, הכרטיס הוא של גיגהבייט, ונראה מאד מאד שונה, לא דק ועם מאוורר שנראה שונה. ( http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1484 ). רציתי לדעת אם מדובר על אותו כרטיס בהפצה שונה, ומה ההבדלים בינהם אם יש כאלה. כמו כן, האם הכרטיס הזה משתלם לקניה במחשב חדש שאני מתכוון לקנות מבחינת איכותו ותמורה למחיר, והאם הוא יחזיק זמן במשחק עם משחקים חדשים שעתידים לצאת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by AlterEgo,

השאלה הקודמת ששאלתי בפורום לא קשורה לפה ... אני שואל כרגע בשביל חבר . מה עדיף לי לקנות (אין בעיית תקציב) ati radeon x850pro 256mb - 269$ Diamond Radeon X800XL 256MB - 294$ eVGA GeForce 6800 GS CO 256mb - 245$ יש לי מחשב p4 2.6 עם 3x512 ראם ... ddr400 ... כרגע אני עם כרטיס nvidia geforce 5200fx ו....הוא לא סוחב תודה מראש ???

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. היצרנית הטאיוואנית היא הראשונה שמציגה דגם חסכוני במיוחד של כרטיס המסך, אשר מקבל את כל ההספק לו הוא זקוק מחיבור ה-PCI-Express שלו, ויוכל לסייע לשדרוג מערכות מחשב קומפקטיות במיוחד בזמן שההמתנה מורטת העצבים לדור כרטיסי המסך החדש והחדיש ממשיכה ונמתחת לה קצת מעבר למשוער, נראה שהיצרניות בשוק עומלות קשה בכדי להפיק את המקסימום האפשרי מהחומרה אשר זמינה בשוק בדור הנוכחי – והפעם זה בא לידי ביטוי ב-GeForce GTX 950-2G של אסוס, אשר מציע את כל מה שתקבלו בכרטיס GTX 950 סטנדרטי, אך במעטפת תרמית מופחתת של 75 וואט (או קצת פחות), אשר מאפשרת לו לפעול אך ורק בהתבסס על חיבור ה-PCI-Express, ללא צורך בחיבור 6 פינים חיצוני מספק הכח. עבור גיימרים שבונים את המערכות שלהם בעצמם הדגם החדש (כמ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה את הכרטיס הזה וכרגיל אן כלום בארץ שלנו מה עושים ומה הכי טוב ב-6600 תודה רבה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SinMaker,

היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RedLion,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ithamar21,

שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by omer672,

אני בונה מחשב חדש ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך (שאר החומרה תומכת). אני מתכוון לעשות OC להם, הולך לשחק על 1080P. ההתלבטות היא בין 7970/7950/7870XT. המחיר הוא פחות בעייתי, אבל רוצה לקבל מקסימום תמורה לכסף שלי. שמעתי של 7950 יכול לבצע כמעט טוב כמו 7970 אחרי OC. 7870XT : http://www.tms.co.il/product/12377 7950: http://www.tms.co.il/product/12328 7970: http://www.tms.co.il/product/11192

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by neil4,

תמיד , גם במשחקים.

18. אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב. שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50. הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות. מפרט מחשב: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3 gb ram win xp [פירמטתי מ win 7 טעות!] יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by qwe,

Geforce 4 TI4800SE שהוא כמו TI4400 לא? או רדאון 9500 פרו?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by אמתי,

260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by vtt,

הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eliorr88,

אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה

23. Started by spootnikb,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים