עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YARONGT,

סתם רציתי שתסתכלו על זה ותגידו כמהה אבל כמה אפשר לשקר על לקוח חח http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=3HLGT530&cfm=7DD08185 נינגה החברה הטובה בעולם? כרטיס מסך לגיימרים? מה תגיד עוד פעם?? כרטיס לגרפיקאים ?? כרטיס מקצועי?????? שכל החברה תתפטר!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. היי, אני מכין מפרט למחשב גיימינג חדש שישמש גם לעריכת וידאו. אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיידע לבצע encoding עם adobe premiere. התקציב גמיש בסביבות 2000 ש"ח אעדיף פחות. היה לי ניסיון מר עם ATI לפני הרבה מאד שנים. אעדיף nvidia אבל לא בכל מחיר. יש באפשרותי להזמין בארה"ב ולדאוג שעמית לעבודה יביא אותו ארצה. האם הסיכון שאזדקק לאחריות שווה את ההפרש במחירים? תודה, ירון.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by haim85,

תביאו לי בקשה טבלה של דירוג כרטיסי מסך של הכל מהכל..נ.ב אפשר טבלה שמראה תכרטיס החזק בשוק לפחות חזק ..לא רק לפי רזולוציה פשוט דירוג של הכרטיס עצמו ! תודה

• 13 תגובות
    • 12.3k צפיות
  5. Started by b.s,

שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. זה מפרט המחשב שבקרוב יגיע אליי: מעבדי אינטל : Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8H61M-LX-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) כרטיסי המסך שבינתיים מצאתי למכ…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by avihaizipel,

שלום רב: רציתי לדעת האם אפשר להוסיף כ.מסך נוסף אך מדגם אחר למחשב שלי, מה שאני מנסה לומר זה שיש לי כ.מסך מדגם: HD 5850 ואני מעוניין להוסיף כ.מסך מהדגמים 6x-7x הלוח אם שלי הוא ASUS P8Z68-V אני מעוניין להוסיף כ.מסך משום שאני מרגיש שהמחשב נחלש לי מעט למרות הניקוי היסודי שביצעתי בו. אשמח לעזרה בתודה רבה מראש. אביחי. נ.ב. איך אני מבצע OC לכ.מסך. ושוב תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ProRules,

אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yuvalhuck,

שלום, יש לי נייד עם מעבד i7-2670QM וכרטיס מסך GeForce GT 525M. כשאני משתמש בפוטושופ, במה עדיף לי להשתמש? ליבה הגרפית של i7 או ב525M? תודה@!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?

12. Started by avielsvis,

שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us

13. [table][tr][td]N13P-GL [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table] איזה כרטיס מסך זה? זה הנייד שרציתי לינקות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20053&cf=zap יכול להיות שזה.. Nvidia Gefores GT 630M? [table][tr][td][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pc_freak,

האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מעבד: (I3-540, 3066MHZ (23X133 זיכרון: 4G לוח אם: ASUS P7H55- MLX - 2 PCI, 1 PCI-E X4 , 1 PCI-E X16 כרטיס מסך נוכחי: GT430 מארז: מארז של HUNTKEY H-102 ספק כוח: http://i50.tinypic.com/spklxt.jpg

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by meir1234,

שלום, בני בן ה-11 משחק במשחקים הנ"ל - עד כה באמצעות GT8500 שקט לאחרונה כרטיס המסך עושה לי בעיות ואני מעוניין להחליפו לחדש שייתן לילד מענה לשנתיים הקרובות בעיקר משחקי FIFA , NBA וכו' אשמח לקבל הצעות. דרך אגב ספק הכח שלי הואEZCOOL 400W (אם זה שווה בכלל ..)-ראו תמונה אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט אבל יעיל חשבתי על: SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 HM http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1177&psn=&lid=1&leg=0# אבל אז נזכרתי בספק כח.... לתשובתכם המהירה אודה

18. אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Typhonnn,

פתחתי אשכול ב- FXP שימליצו לי על כרטיס מסך שיתאים למערכת הנוכחית שלי, והם הציעו לי את ה- HD6870 1GB, ורציתי לשאול בעוד מקומות כדי להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני קונה. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 700 ש"ח חריגה מקסימלית: 1000 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX \ כרטיס לעריכה \ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? BF3,C2,Skyrim ומשחקים כבדים עתידיים. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). לא. חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS,…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by didiln,

שלום ברשותי לוח אם של XFX צ'יפסט 790i סוקט 775 על הלוח ישנם 2 פורטים של PCI-E 2.0 x16 ועוד פורט אחד של PCI-E 1.0 x16 תהיתי לגביי SLI של 3 כרטיסים דומים כגון 470 GTX ששניים מהם יושבים על פורטים 2.0 ואחד על 1.0 זה לא מוריד אוטומטית את שלושתם למהירות של 1.0 ? האם זה בעצם טוב רק לכרטיסים שהם 1.0 ? ואם אני משתמש בכרטיס שהוא 2.0 אז בעצם עדיף לי רק SLI של שניים ולא שלושה ? או שזה בכלל לא משנה כי הכרטיס לא מנצל את מלא רוחב הפס של ה pci-e ? תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי בעיקר לצורך משחקים (יריץ את הכי חדשים), סרטי FULLHD (שלא יקרטעו כמו עם הכרטיס הנוכחי ) אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם, אשמח להמלצות עכשיו לפני שאתם מציעים רק רציתי להבהיר שיש לי מעבד I7 870 ו4 ג'יגה ראם. במידה וזה לא מספיק כדי להריץ את המשחקים החדשים אז בבקשה תיידעו אותי תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Offset,

יש לי ספק כוח switching power supply 450w-piv atx-110v/220v. הוא טוב כי אני רוצה לקנות radeon 6750?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לוודא תאימות לפני החלפת כרטיס המסך. נתוני המחשב: לוח אם ASUS P5N-D, מעבד Q9300, מארז ANTEC P182, ספק כח Corsair VX 550W האם ה- GTX560 תואם לחומרה שברשותי ולגודל המארז?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו העוסק בזה לפרנסתי, עובד עם קבצי HD בעיקר, על תוכנת adobe premiere קיבלתי המלצה לכרטיס המסך: NVIDIA GEFORCE GTX 570 מחיר בחנות: 1,780.00 ₪ מי שהמליץ לי על הכרטיס אומר שהוא מרוצה ממנו אם כי בקבצים מסוימים של HD העבודה מעט איטית יותר. האם שדרוג לכרטיס יקר יותר ישפר ביצועים בצורה משמעותית? תודה רבה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים