עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב P4 בן חמש וחצי שנים. המחשב משמש אותי לעבודות משרדיות ביתיות בעיקר + צפייה מזדמנת בסרטונים וסרטים + גלישה מרובת לשוניות בFF. השאלה: לפני זמן מה החלפתי מסך ומאז המעבד לא מתמודד עם הדרישות הצנועות שלי. המחשב מרבה לקפוא למספר שניות-עד-דקות. הנחת היסוד שלי (ואם מישהו יפריך אותה הרי שאין טעם לשאר השאלה) היא שהוספת כרטיס מסך תעזור. לאחר קריאה בנושא בפורום זה וב HWZONE בכלל, אני קצת מבולבל: במדור מפרטי המחשב, במחשב המשרדי הבסיסי (2500 ש"ח שחשבתי להתקדם אליו אם לא אצליח להחיות את הנוכחי) ישנה המלצה, למי שצורך פחות עיבוד מקבילי ויותר צפיה בסרטים (להלן אני), להחליף למפרט זול יותר מבוסס INTEL ולהוסיף כרטיס מסך Radeon HD3650. לעומת זאת בשרשור הדביק שכותרתו "מאגר כרטיסי המסך…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RF SOS,

זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך ‏Zotac‎ - ‏9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV‎ עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Nils_ Holgerson,

היי חבר'ה. אני מתלבט בין הכטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 מה עדיף? מה בעצם אומר בכרטיס השני שהוא: Bulk package For Full System Only לא למכירה כמוצר בודד בהנחה שאני קונה אצלם מחשב חדש, זה ישנה משהו? ממה בעצם נובע ההבדל? תודה ושבת שלום. עריכה: המפרט הצפוי: amd phenom X3 720 BE לוח אם צ'יפסט 770 זיכרון 4GB ספק Extreme Power 500W וכמובן הארדיסק וצורב. המסך הצפוי Samsung LCD 2243BW

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by giliboy,

אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 966 צפיות
  5. מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Salwaby,

http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 איך זה קרה ? יש משהו שאני צריך לדעת על החברה / כרטיס שמצדיק מחיר כזה נמוך ל AGPx8 עוד ... לא יודע תמיד שהיו שואלים בפורום על המלצה ב 1000 שקל , היו מביאים את ה X800GTO , ובדקתי benchmarks ה 6800GT יותר חזק ותומך ב hdr ו sm3 ... (סתם אני אומר עכשיו שראיתי של gigabyte אותו כרטיס עלה 2899 .. wtf? כפול ב 3 כמעט מה innovison)

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Gal Magen,

שלום לכולם מחפש כרטיס מסך עם הפרמטרים הבאים: אפשרות לחבר 3 מסכים (כניסת המסכים היא HDMI , אני יודע שיש היום חיבורים חדשים (דיספליי פורט) אבל אני לא יודע בדיוק איך הם עובדים. עבודה חלקה לתוכנת LightRoom - עבודה בתמונות בלבד הפרמטר הכי חשבו: שקט, עדיפות למוצר ללא מאווררים, ואם כן, צריך להיות הוכחה שהם שקטים, המחשב מוצב בתוך חדר הקלטות. אבקש לא להציב מוצרים יקרים מאחר והשימוש בהם הינו מזערי. התקציב פתוח. תודה לכולם

9. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לפני כ3 חודשים בערך הפעלתי את המחשב כדי לגלות שהמסך שלי לא עובד(היה חשמל אבל לא ראו תמונה) אחרי כמה בדיקות וחיבור לONBOARD גיליתי שכנראה הבעיה בכרטיס מסך-הכרטיס מסך היה 6600LE לקחתי את המחשב לחנות שממנה קניתי את כל המחשב, ושם הוא אמר לי ש"הכרטיס מסך שלך שרוף לגמרי" אמרתי טוב למה לא...זו הזדמנות טובה לממש את האחריות ולהחליף כרטיס מסך(בתוספת תשלום כמובן) הוספתי 600 שקל וקיבלתי ממנו LEADTEK 7600GT חדש ומבריק שאותו אני מאד מאד אוהב בכל מקרה, היום אחרי חודשיים בערך של שימוש בכרטיס מסך החדש, אני מדליק את המחשב ושוב המסך לא עובד!!! החלפתי מסך ועדיין לא עובד, חיברתי ל ONBOARD וכן עובד (כרגע אני משתמש במחשב) הONBOARD לא עבד לי בכלל עד שלא ניתקתי את הכרטיס מסך מ…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yup821,

פרטים: מחפש לעדכן תכ.מסך לקראת המשחקים החדשים שיוצאים, מחפש משהו שיריץ לי על meduim-high את המשחקים שיוצאים cod:ghosts , gta V... מחפש את הדיל הכי משתלם ולאו דווקא הכי חזק מוכן לחרוג אם זה משתלם. כרגע חשבתי על הHD7770 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 7770 GV-R777OC-1GD - זאפ מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. המלצות ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שלי ודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבר אני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכיר נ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by pumbatal,

שלום בעבר היה לי כרטיס מסך (חתימה) 6800LE שהוציא 4700 ב 3DMARK05 אך הוא נפטר... (ומסתבר ש 95 מעלות זה יותר מידי) מעוניין לקנות משהו חדש ויותר טוב (מאוד חשוב) תקציב: עד 2300 ש"ח מגבלות: AGP X8 ספק כוח: Thermaltake 410w לא חייב VIVO לא חייב BOX חייב ביצועים וביצועים וביצועים וביצועים הזמנתי כבר 3 פעמים 6800GT LEADTEK אבל אין בשום מקום (משהו על הוריקן וכו'...) אפילו לא חייב חדש (אם יש למישהו אז 052-3909631)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?

16. Started by fx-57,

איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by clown,

אני מחפש נואשות אחד עם 128bit, הבנתי שזה עדיף מאשר יותר זיכרון... אבל מה בקשר לסוג הזיכרון? כלומר אם זה DDR2 ולא DDR? אם יש למישהו דגם מומלץ, משהו ספציפי, אני אשמח. ואם יש אפילו לינק לחנות שמוכרת אותו, אני מוריד את הכובע. תודה.

• 15 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה הם בדיוק? הם מסידרת ה FX? מה הביצועים להם? בבקשה תביאו טיפה מידע....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by StarMo,

MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by OptiSTR,

חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. זה שני כרטיסי מסך ב 550 דולר ומשלוח 20 דולר http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-8800-GTS-640MB-SLI-PCI-E-NEW_W0QQitemZ200083884131QQihZ010QQcategoryZ40161QQtcZphotoQQcmdZViewItem?hash=item200083884131

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.