כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום קניתי nvidia gtx465 asus והמשחקיםםם פשוט לא זזים ברמה מפחידה כל משחק פשוט נתקעע חייב עזרהה תודה
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל עבור המחשב הישן שלי (מלפני כ- 3-4 שנים, כרגע עם כרטיס מסך on-board). המחשב הוא עם Core 2 Duo E4600. כרגע יש בו ספק של 300W. דבר ראשון - האם יש לי סיכוי כלשהו להשתמש בכרטיס המסך הנ"ל יחד עם הספק הנוכחי שלי? אם לא - איזה ספק אני יכול לקנות (כך שיהיה הכי זול). תודה!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות כרטיס מסך gtx 680 gigabyte הם הוא יעבוד לי עם המפרט שלי: System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 Extreme 975 @ 3333 MHz > Physical Memory : 12288 MB (6 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GTX 295 > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (320 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 SCSI CdRom Device > DVD-Rom Drive : HIDKR Z0X2Z8D2 SCSI CdRom Device > Monitor Type : DELL U3011 - 30 inches > Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter &…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין אותו על לוח אם Asus p5n-mx האם זה יתאים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי כמה היום שווה כרטיס מסך הנל בגירסה OC של גיגהבייט מיד שניה כמובן? תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים! לאחרונה אני נתקל בבעיה בתפקוד כרטיסי המסך שלי בזמן הרצת משחק בין אם זה max payne 3 או ספיישל אופס החדש, בזמן המשחק המסך קופא ומתמזער לאחר כמה שניות וכתוב שמנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה. יש פעמים שהוא קופא ורק ע"י לחיצה על כפתור ריסט אפשר להפעיל מחדש. המערכת שלי: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme9 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג קשיחים F3 1TB. SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W אני מניח שהבעיה נובעת מחום של אחד הכרטיסים או שני הראשיים לפחות. …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמספר ימים ככל הנראה אני אקבל מחשב "חדש". מחשב יד שנייה מחבר שככל הנראה בעל מעבד E8400, לא כלול בו כרטיס מסך וזיכרונות 2GB וכונן קשיח של 250GB. השאלה היא כזו, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב כזה ? היה במחשב כרטיס GEFORCE 9800 אבל הוא היה צריך אותו לשימוש אחר.
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ושלא מתחמם מהר ועובד בצורה פסיבית שמעתי NIVDIA מבחינת ביצועים הכי טוב אבל הוא מתחמם וצריך גוף קירור או וגם מאורר וזה באלגן ובמחשב אחד טוב אפשר רק 2 כרטיסים ואני רוצה להכניס 4 כרטיסם שלא מתחממים מהר המלצות בקשה מהיקר לסביר תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש למישהוא את זה על המחשב ויכול לעלות את הקובץ? הקובץ דיי נמחק מהרשת ואני לא מתליח למצוא הורדה ;/
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שהוזכר בכותרת. אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו (אני לא מצפה להרבה, נראה לי פחות מ-20 ש"ח, זה נראה לי יותר אספנות). על הכרטיס עצמו יש מדבקה ועליה כתוב: MX (200) TV 64MB AGP. כתוב בגדול Inno3D, שזאת היצרנית (יש לי כרטיס שלהם היום, מפרט בצד). האם אתם חושבים שיש לו ערך היום? הכרטיס נבדק ועובד. נראה דומה מאוד לזה: http://www.ebay.co.uk/itm/GAINWARD-GEFORCE-2-MX200-64MB-AGP-VGA-TV-OUT-COMP-OUT-/260691688231#ht_846wt_1396 שלי כולל קירור אקטיבי, ונראה במצב מצוין (עם מעגל מודפס שחור).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-