כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדשבימים הקרובים למשחקים בעיקר ואני בדילמה לגבי איזה כרטיס לקחת. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת את הHD 6950 גירסת הביוס הכפולה ואז להפוך אותו ל6970 או שההבדלים לא כאלה משמעותיים ועדיף לחסוך את ה200 ש"ח ולקחת את הGTX 560 TI המעבד שאני אקח הוא Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray לוח-Biostar TP67+ H67 אם צריך עוד פרטים תגידו לי אני אוסיף.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר(מעניין ומסקרן) האם הכרטיס המסך שלי טוב. שמו: ATI Radeon HD 4670 מעל לשנה וחצי עבר מאז שקניתי אותו.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום מושק בארהב הכרטיס החדש של NVIDIA בגרסת ה 680, מישהו יודע לפי השקות קודמות או ידע כללי תוך כמה זמן מוצרים חדשים מגיעים לארץ? ועוד שאלה, כרגע סדרת ה 580 בארץ נעה בין 2500-3000 שח ובארהב 400-500 שח. עכשיו שיוצא ה 680 במחיר של 500 דולר זה אומר שכאן בארץ יקרה אותו דבר, כלומר המחיר של ה 580 ירד וה 680 כשיגיע יעלה כמו שה 580 עולה עכשיו, סביב ה 2800-3000 שח ? תודה חברה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי החלפת כרטיס מסך וראיתי כרטיס HD6950 2GB של חברת ASUS ויש לי כמה שאלות עליו: 1) יש לי ספק ג'נרי (power man) של 450W. האם זה מספיק כדי לתמוך בו? 2)קראתי שאפשר לפתוח את כרטיסי ה 6950 כך שיעבדו כמו 6970. אפשרי לעשות את זה על הכרטיס הספציפי הזה? ושאלה כללית נוספת: אוברקלוק מוריד את האחריות מהמוצר לגמרי? או שיש איזושהיא פירצה קטנה? תודה רבה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, כיום יש לי כרטיס 6950 פתוח ל-6970 במהירות שעון של 900/1400, המתח בכרטיס הוא 1.19 (הארד-סט בביוס של הכרטיס) הכרטיס רץ מעולה אבל אני רוצה לדחוף אותו לכיוון ה-1000/1500, עם המתח הנ"ל נראה לי שזה אפשרי ללא בעיות השאלה שלי היא לגבי בדיקת מאמץ ליציבות האוברקלוק, בזמנו הייתי בודק עם Furmark אבל נאמר לי על ידי המון אנשים שלא מומלץ לבדוק איתה כי היא מאמצת את הכרטיס יותר מדי סתם ויכולה לגרום לנזק ברכיבים, לכן רציתי לשאול מה היא בדיקת המאמץ הכי מומלצת כיום כדי לדעת אם האוברקלוק יציב. אשמח לתגובות, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7317 אך אני לא יודע אם הוא יתאים למארז שלי יש לי מארז סטנדרט לוח אם ASUS p5qpl-am תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 3 לצרכי וורד, סרטים, תיכנות דוט נט Motherboard: CPU Type - Intel Pentium IIIE, 933 MHz Motherboard Name - Unknown Motherboard Chipset - Intel Solano i815 System Memory - 384 MB איזה מפרטי עדיף? אופציה 1: כרטיס מובנה שכנראה לוקח זיכרון מה-ram - כמה כדאי לקחת? Video Adapter- Intel(R) 82815 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator - Intel i752 אופציה שניה: כרטיס מסך לא מובנה Video Adapter- ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB) 3D Accelerator- ATI 3D-Rage IIC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך שרכשתי לפני כחודשיים - Gigabyte 260GTX Super Overclock http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3183 לפעמים כשאני משחק משחקים כמו Crysis / Far Cry 2 / Bad Company 2 המשחק פשוט נופל אחת לכמה זמן (רבע שעה / חצי שעה). ומראה את השגיאה הבאה: כבר רשמתי נושא בקשר לדבר הזה, אבל חשבתי שהבעיה היא רק בקרייסיס, לכן רשמתי שוב. שום החלפת דרייברים לא עוזרת וזה לא בעיה במשחקים. אז איפה פה הבעיה? אולי בכרטיס? אולי אני צריך ללכת לממש אחריות?? יכול להיות שזו בעיה בספק? (מפרט בצד) אודה לעזרתכם. אגב במשחקים כמו Half Life 2 / Counter Strike Source / Call Of Duty 4/5/6 זה לא עושה את התקלה הזאת. וכשאני משחקי על הגדרות מאוד נמוכות במחשקי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום יש לי את ה HD 4850 מלפני פחות משלוש שנים. הבעיה איתו שהטמפ' מאוד גבוהה - 105 מעלות במנוחה, החנות שקניתי ממנה את המחשב טוענת שהאחריות לא מכסה מצב של חימום יתר כי ככל הנראה המאוור לא עובד טוב ואין על זה אחריות.. התקנתי לו מאורר נוסף על הכרטיס עצמו וזה לא עזר אפילו במעלה אחת ! איך שאני רואה את זה אין לי ביררה אלא לקנות כרטיס חדש, השאלה היא איזה ובכמה כסף מדובר ? מבחינת ביצועים הכרטיס שלי הספיק לי, אני מקצה 500 ש"ח גג.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כניסת HDMI וטלווזיה עם שקעי RGB האם ניתן באמצעות ממיר לחבר את המחשב לטלוזיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620367~84~142.htm האם הממיר הזה יעשה את העבודה? ואם כן איך האיכות תהיה? בנוסף יש לי ממיר YES TOTAL שיש לו בחלקו הקדמי שקע HDMI יש אפשרות שממיר היס ישמש לממיר HDMI לRGB?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק על מנת לשחק על שלושה מסכים התקציב הוא כ1500~3000 שקל (עם עדיפות לחסוך), אני לא יודע איזה סוגי כרטיסים צריכים בשביל זה וכמה הם עולים בקשר לספק עוד לא החלטתי, אני יחליט אחרי שאני ידע את כל הרכיבים של המחשב . חשבתי על הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק ואם אפשר בכלל להשתמש בו באיינפיניטי אשמח לשמוע הצעות /הערות תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התקלקל... יותר נכון המאוורר שלו הפסיק לעבוד והכרטיס הגיעה לטמפ' 118 מעלות אני לא יודע אם יתקנו לי אבל למקרה שלו אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אחר שיתאים ללוח אם שלי ולשאר הרכיבים... תקציב: 350+- מעבד: אינטל e7400 core 2 duo 3mb 2.80Gh לוח אם: של ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA 9500GT 512MB של ג'יגהבייט. - מקולקל /= ספק: JSP-TECH 450W 12CMF REAL מסך: HD REDY 22 אינץ' הביאו לי את האופציות הבאות ואני לא יודע מה עדיף ? http://tms.co.il/product/7996 או http://tms.co.il/product/8763 מה לקחת ? יש סוג אחר שכדי לי לקחת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי נדפק ואני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך... אני יודע המחשב עצמו די ישן.... המפרט שלי הוא: לוח אם:MSI MS-7267 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E4400 כרטיס מסך(הדפוק): nVIDIA GeForce 8500 GT ספק: 500W אני לא יודע איזה חברה מסך: ''16 LG עכשיו אני מתלבט בין: 1.sapphire ATI Redeon HD5570 1024MB אני יודע שאני לא צריך 1024 אבל זה אותו המחיר כמו 512 2.sapphire ATI Redeon HD4670 512MB 3.sapphire ATI Redeon HD4650 1GB שוב זה אותו המחיר כמו 512 באם הכרטיסים יריצו לי?: סרטי HD, משחקים כמו; אססין קריד, מדל אוף הונור, אחים לנשק קרייסיס, פיפא , פרו עכשיו לשאלות שלי: הכרטיסים האלה מתאימים למחשב שלי? מי הכי טוב(לדרג אותם בבקשה)? הם יענו על הציפיות שלי? תודה מראש…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו בעל שני כרטיסי מסך אחד מובנה של אינטל ואחד נוסף של AMD. אני יודע שיש בעיה בדגמים האלו והמחשב לא מחליף באופן אוטומטי לפעמים בין שני הכרטיסים כשצריך. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם אכן המחשב משתמש בכרטיס המתקדם יותר ובמידה ולא איך אני מגדיר שישתמש רק בו. כששאני נכנס ל-device manager אני רואה את שניהם כשאני עושה disable לכרטיס של אינטל הרזולוציה של המחשב צונחת ואני לא יכול להגדיל אותה. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 15 תגובות
- 14.5k צפיות
- 2 followers
-
-
(ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תוהה לעצמי, אמנם אני נהנה נורא מהGAINWARD GTX260 GS שקניתי לפני חודשים ספורים, אבל עכשיו כשיצא ה5850 שעולה 1400-1500 ש"ח, אני מתחיל לתההות האם אני יוצא מופסד מכל העניין? הGTX260 שלי עלה לי 995ש"ח פחות או יותר, האם יותר משתלם לקבל את הביצועים של 5850 ב400 שקלים נוספים כיום?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה הדלקנו את המחשב (מפרט בצד) וכאשר אבא שלי נכנס ל CABAL ONLINE המחשב התפגר הפעלנו אותו מחדש ועוד ב POST התחילו מלא בעיות תצוגה, כשאר XP עלה הכל היה ניראה בסדר עד שפתחנו משחק של POPCAP ושוב המחשב התפגר. למחשב יש כרטיס מסך מובנה (GF6100), שינינו את ההגדרות בביוס והפעלו את המחשב עם המובנה ולא היה בעיות בכלל. לפי הבדיקה הזו 98% שאכן ה 8800GTS מת :'( רוצה לשמוע דעה נוספת, רעיונות לפני שאני יוצר קשר עם החנות, קניתי את הכרטיס מסך מראשון ואני גר בירושלים, לא כל כך קרוב וחבל לשלם עד משלוח לחנות ולגלות שהמוצר תקין. נ.ב. הכרטיס נקנה ביולי 2007 מ SKYPC, האחריות אמורה להיות עד 2010 אבל עברתי דירה ואני לא יודע איפה כל הדברים. ההוכחת קניה היחידה שיש לי היא המשתמש באתר …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-