כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח לקבל קצת עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש... השימושים של הכרטיס יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop וכמובן לעבודה משרדית ותכנות - אבל פה הכרטיס כבר פחות חשוב המפרט הנוכחי: מעבד: Intel I7 860 לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 זיכרון: 4GB RAM (צריך לשדרג?) כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Radeon HD 5770 מארז: מארז יחסית ישן (3 שנים), אין מדבקה, אני חושב שהוא של CoolerMaster. אם תתעורר בעיה בגודל אחליף מארז - לא מהווה בעיה. ספק כוח:rs-650-pcar-e3 650W מסך : מתכוון לקנות חדש, כרגע הכיוון הוא ל DELL U2312HM. פתחתי דיון על כך בפורום, אשמח מאוד אם תגיבו : המלצה למסך חדש. הערות נוספות: אנ…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לכרטיס מסך שיודע להוציא אות ל 3 מסכים בו זמנית. יתרה מזו, הוא צריך להוציא את האות ל 2 מסכים זהים והשלישי שונה לחלוטין (קרי 2 מסכי FULL HD והשלישי מסך ישן בפורט 3:4). רצוי שידע לעשות CLONE ל 2 המסכים הזהים ושולחן עבודה נפרד לשלישיף אבל לא חייב, גם CLONE לשלותם יהיה בסדר אם הוא ידע להתמודד עם העובדה שהרזולוציה לא זהה בשלושתם. כרגע יש במחשב GEFORCE 9400GT שלא מתמודד היטב עם הצרכים הללו. אני חושב שזה יעשה את העבודה אבל לא וודאי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4255#ov מה דעתכם? - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי חקירה ברשת נראה שרק הכרטיסים של ספייר עונים על הצרכים הללו: http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_apply.html תקנו אותי א…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE יש לי HD 6870 ואני רוצה להשתדרג הייתי רוצה לשחק על הגדרות יותר גבוהות והכרטיס שלי לא מאפשר התקציב עד 1200 ש"ח על מה ללכת ? המלצות ? מה הענין עם הBIT כי לא הבנתי מה זה אומר ? ושלא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד ? את הכרטיס ארכוש באילת לגבי הRAM אם אני משדרג ל 8GB זה הכרחי ? אני אראה שיפור משמעותי אני ממשחק FPS RPG ומירוצים NEED FOR SPEED RIVELS תודה שבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מגוון כתבות שאומרות כי אפשר לקבל את BF4 בחינם כשקונים כרטיס מהאחרונים של RADEON דוגמא: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-200-bf4-windforce,25258.html איפה אני יכול לרכוש כרטיס שמכיל את האופציה הנ"ל? ואם יש פרטים נוספים שצריך לדעת? (בארץ/בחול? חנות מסויימת? זה שובר הנחה או ממש חינם? זה נשלח עם המשחק או שמקבלים קוד וכו...)
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי ואני מתכנן לקנות GTX560 מיד2 מחבר במחיר מעולה.. והכרטיס יוכל להכנס. השאלה אם הוא ייחנק במארז ג'נרי או שיפעל כרגיל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB. זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ? אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי. ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב מזדקן שאני רוצה לשדרג למטרות גיימינג. המפרט שלי הוא: מעבד: AMD Phenom 2 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz ספק: seasonic s12ii-520 bronze קיבלתי המלצה מחברי הפורום לקנות מפלונטר כרטיס יד שניה - AMD HD7950 ב-600 שקל. אף פעם לא קניתי רכיב מחשב משומש. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים האלה מפלונטר ויכול לספר אם הם תקינים? מה המצב הכללי שלהם? לינק לכרטיס: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu בנוסף, אני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון ולעשות OC קטן למעבד. האם הספק שלי יחזיק או שזה גבולי?? תודה אנשים.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB המפרט של המחשב שלי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W - מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case רציתי לדעת: 1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו? 2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 500W EPS 80 של SILNCER עם מעבד I5 HASWELL 3.0
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק. אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק. סוג הכרטיס שיש לי כרגע: Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family Chip type: Intel® GMA 3100 דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500 דרישות מומלצות: NVIDIA GeForce GTX 650 or better אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר. המון תודה מראש ושנה טובה :-)
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לדוגמא אם תלכו לאתר של אחת החנויות ותסתכלו על הזמינות של הכרטיסים תראו שיש המון מסדרת 700 של נוידיה וגם 600 אפשר למצוא למשל באתר של KSP אפשר לראות בדיוק באיזה סניפים יש מלאי ויש עשרות של 760 למשל מפוזרים בסניפים השונים עכשיו אני שואל את עצמי מה הסיכוי שמישהו יכנס לחנות ויקנה 760 כרגע שהוא עולה 1400 שקל ועוד שנייה מגיעים כרטיסים עדיפים בסכום דומה אפשר לשער שהחנויות יכולות להכנס להפסדים של עשרות אלפי שקלים אבל בטח יש להם את הדרכים שלהם להזיז את הסחורה
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?
-
מפרט בצד,כרגע ככל הנראה יש לי קונה לHD5850 ב450 ש"ח,ככה שהתקציב שלי הוא 1900-2000. השימושים הם בעיקר משחקים על הגדרות מקסימליות לשנתיים הקרובות +-(ככה היה כשקניתי את הHD5850 לפני 3 שנים ואני מקווה שיש כרטיסים שיכולים להציג ביצועים טובים במשך שנתיים קדימה לפחות...),אני מעדיף לא לעשות OC,אבל אם השיפור יהיה גדול,אז למה לא. כרגע אני משתמש בDELL 2209WA ומשחק ברזולוציה של 1680x1050,אין לי כוונה להחליף כרגע את המסך,אבל בבוא העת הוא יוחלף למסך גדול יותר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... בעקבות התארגנות קבוצת רכישה לשני כרטיסים (אחד מהם HD7970 ) אני שואל באמת למה לי? הכרטיס שלי מפעיל היום כל משחק חלק על הגדרות אולטרה, הכרטיס שלי בגרסה מומהרת עם תדר מעבד 1010 MHz ו3 גיגה זכרון, אז מה אני ארגיש אם אשים עוד אחד במערך CROSSFIRE ? או שאולי בעתיד כשיצאו משחקים כבדים יותר זה יבא לידי ביטוי ו-CROSSFIRE זה סתם למי שמתלהב ויש לו כסף? דרך אגב זו המפלצת : http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5-OC.html
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI) בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI? או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס את הביושוק אינפיניטי והטומב ריידר, הרצתי את הביושוק איזה שעה ללא תקלות, לאחר מכן את הטומב ריידר שנראה לי הרבה יותר כבד למשך חצי שעה\שעה ואז הוא קרס בצורת מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. חשבתי אולי מדובר בבעיה במשחק בלבד אז הרצתי את FURMARK ולאחר כ-5 דקות שוב, אותו מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. דבר מעצבן נוסף הוא שהמאוורר עובר את ה-40% יש רעש מעצבן של רטט מיחידת הקירור, המאווררים עצמם לא אלה שגורמים לרעש אלא רטט מהפלסטיק של הקירור שנגרם מהמהירות הגבוה של המאווררים. ברגע שאני לוחץ מעט איפה שהוא על הפלסטיק הרעש מפסיק. הדרייבר טרי ונקי לאחר שהקודם הוסר ולאחר מכן נוקה עם דרייבר סוויפר. אז כרטיס דפוק? לממש אחריות?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי hd 7970 sapphire oc boost vapor-x וחיברתי אותו למערכת הבאה: לוח gap 55u s3L i5 - 750 2.6 ספק 650W 4GB RAM ובמשחקים כמו bf3 / crysis3 המחשב פשוט עושה ריסט אחרי 10 דק' בערך... מציג לי "power shutting down" ועושה ריסט... הטמפ' במאמץ בסדר גמור (60c) ועדכנתי את כל הדרייברים האחרונים (כולל צ'יפסט).. מה זה לעזאזל יכול להיות? :'(
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…
-
- 15 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-