עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by verynoti,

אני מחפש כרטיס מסך AGP כרגע אני מתלבט בין 2 חברות :Sapphire לבין HIS הכרטיס הוא 1950 של ATI תודה לכל העונים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by דור28,

שלום לכולם. מה עדיף ? שני כרטיסים ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 עם לוח מתאים [ 2xPCI-E‎ ] או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 כמובן למשחקים.... אשמח לתשובה רצינית או ללינק מתאים

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי כרטיס מדגם X1900GT. אני יכול להחליף אותו ב-X1950PRO חדש.... ואני רוצה לדעת האם אני ארגיש שיפור ומי מבינהם יותר טוב! אז אני אסכם את השאלות שלי: 1)מי יותר חזק 2)מי יותר קריר 3)למי יש קירור יותר טוב (אותה חברה : ספיר) 4)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גדול? כי שלי מדהים באוברקלוק! 5)האם אפשר לפתוח X1950PRO לX1900XT ? 6)איזה יתרונות יש ל-X1950PRO שאין לכרטיס שלי? תודה רבה לעזורים!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס מסך משומש שנקנה בחו"ל. יש אפשרות לדעת אם הוא מזוייף?

9. Started by Dan1919,

שלום, איזה מבין הכרטיסים עדיף? x1800gto בסטוק של c3d, או 7600gt של bfg שמגיע עם אוברקלוק דברו איתי ביצועים נטו,hdr+aa לא מעניינים ממש. מי יביא יותר fps?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועיםלכתבה

11. Started by Pony,

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu-PC〈=heb&cart=1416520265887126 בשילוב עם המארז http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z11-Plus הרעש לא מפריע לי, מה שיותר מפריע לי זה טמפרטורות מעל 90 בשימוש מלא, הייתי רוצה להימנע מכך במידה ואפשר. מאווררים נוספים יעזרו לקרר את הGPU? אם כן, אילו? תודה

12. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!

13. Started by 6kwar,

שלום יש לי מחשב די חזק אבל אני שומע שאנשים מקבלים ב3dmark ציון של 8500 עם הכרטיס שיש לי (hercules 3d prophet fdx 8500le) עכשיו יש לי 256 זיכרון pc333 והרד דיסק של 15.4 5400 יכול להיות שבגלל זה אני מפסיד נקודות windows 98-7700 windows xp 7100 מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך מחשב חדש של ViewSonic כדי לראות סרטי HD במחשב. אבל לצערי המחשב שלי יחסית ישן והכ. מסך לא תומך HD כלל. זהו המפרט: לוח אם - GigaByte K8T800-8237 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זכרון - 1.5GB PC3200 כ. מסך נוכחי - NVIDIA Ge-Force FX5200 מעבד - ATX 520W חקרתי קצת את הלוח כדי לראות איזה כ. מסך אני יכול להרכיב ולפי המפרט: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1709#sp (ניראה לי שזה זה) מצאתי את 2 הכרטיסים הללו: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=28775 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode=532 השאלה האם המחשב באמת ירוץ בסדר(או בכלל כי תכוב שם משהו שאני לא מבין supports 1.5v dis…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by NetSpider,

טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by OptiSTR,

חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כמשוער, מפתחת השבבים משיקה אתר ייעודי אשר מאשר כי נזכה להיכרות ממשית על דור ה-Vega במסגרת תערוכת CES הגדולה לכתבה

20. אחרי דגם ה-HOF המאסיבי של GALAX, הגיע הזמן לערוך היכרות רשמית עם הדגם של ה-GeForce GTX 1080 Ti אותו פגשנו קודם בתמונות טיזר קטנות, שמעוניין גם הוא להפיל אתכם מהכיסא לכתבה

21. שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Rivking134,

לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי... השאלה היא: כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי? המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. EDaedalusX מהפורומים של MADONION קיבל רדאון 9700 ועשה לו מבחן של 3dmark 2001SE עם מעבד XP 1700+ וזכרון PC2100 וקיבל תוצאה של 12,000 בלי שום אובקלוקינג לכרטיס ובלי אוברקלוק למעבדת שה באמת מהיר מאוד. תרד: http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=1134417&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תוצאת המבחן http://service.madonion.com/compare?2k1=4305470

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TheDiesel,

MSI N-Vidia GeForce GTX 1650 VENTUS XS X 4G OC 4K HDR DDR5 128bit PCIe מחפש כרטיס מסך שאפשר לחברו לטלוויזיה ושישמש לגיימינג ושיהיה זול

25. http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=&pModelId=594&pMenu=Specs רציתי לשמוע כל דעה על מסך זה... אולי למישהו היה נסיון איתו... תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים