עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/gaming/2006/03/31/elder_scrolls_oblivion/1.html לפי מה שרואים ה1900XTX לוקח את 7900GTX CO .

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מזמן לא הייתי פה....ואולי מישהו שאל את זה...אז אני מצטער כבר מההתחלה... אז ככה...בעד 1500 איזה כרטיס הכי טוב.... אז ככה יש לי התלבטות....X1600XT 256 DDR3 או X800GTO2.. אני מדבר גם על OC...מי יותר טוב....וגם בX1600 יש AVIVO...שזה יתרון כי אני מקודד... יש איזה תשובה מחברת nVidia?? ה6800GS מתחרה בהם?? ואם יש לכם הצעה אחרת.. אגב הכרטיס הוא PCIe....

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kobi kremer,

היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by PandemicFan,

האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 6kwar,

שלום יש לי מחשב די חזק אבל אני שומע שאנשים מקבלים ב3dmark ציון של 8500 עם הכרטיס שיש לי (hercules 3d prophet fdx 8500le) עכשיו יש לי 256 זיכרון pc333 והרד דיסק של 15.4 5400 יכול להיות שבגלל זה אני מפסיד נקודות windows 98-7700 windows xp 7100 מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. החליפו לי את ה 7800GTX EX שהיה לי ומת לא מזמן ל 8800GTS 640MB בהשקעה של 1000 שקל מצידי שווה ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם. איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר... תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by aviad28,

שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by comablack,

האם זה צריך להיות שיקול בקנית כרטיס מסך או שזה לא משנה וזניח?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by iveco,

מוכרים בעלי / אלי אקספרס כרטיס מסך MSI RTX 4090 ב 996 שקל זה הגיוני ? זה חדש NEW https://he.aliexpress.com/item/1005006931657878.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005006931657878&ds_e_product_merchant_id=5339030598&…

13. שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בעוד חודש. הפרט היחיד שנשאר לסגור הוא עניין הכרטיס מסך. התקציב הוא בין 1000 ל-1400, את הכרטיס אני קונה באילת הכרטיס ישמש לגיימינג על הגדרות מקסימליות של משחקים מהשנים האחרונות (פחות מהשנה הנוכחית ויותר מ-2012 ודרומה) המסך כרגע הוא Benq 19 1400x900 ואולי בעתיד ישודרג למסך עם רזולוציה של 1680X1050. דוגמאות למשחקים שאני משחק (תלוי מאוד במבצעים של Steam): The Witcher 1&2, Oblivion, Total War Series, Metro. שאר המיפרט יהיה: I5 3470 8GB DDR 3 H77/B75 M-Board ההתלבטות כרגע היא בין שני הכרטיסים בכותרת, אבל תרגישו חופשי לציין אופציות שלא חשבתי עליהם. לא מצאתי הרבה חומר על שני הכרטיסים והשוואות ראש בראש שלהם חוץ מהאתר הזה ואי אפשר לדעת האם הפ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shibby15,

אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

ראיתי במדור המפרטים המומלצים שהמסך הזה http://uk.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050101&categoryId=050101&parentId=05&modelCodeDisplay=F900P&unit=NOTHING&model=Select+a+model הוא המסך ששמו במפרט הכי יקר למשחקים עם 19 אינץ' CRT עכשיו, לי בבית יש מסך של LG דגם E700B ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו והשאלה שלי היא אם המסך הזה ישרת אותי כמו הLG שיש לי והאם אני יכול למצוא משהו יותר טוב מזה? מחיר לא משנה לי ממש העיקר שיהיה משהו מעולה תודה רבה מראש!!! ;D ********עריכה******** שיניתי את הדיון, הנושא שלו הוא מהתגובה השביעית (שהיא שלי)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by timtamtim21,

מה אתם אומרים על הכרטיס Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail הוא יעמוד בדרישות של משחקים כמו CALL OF DUTY החדש..ושאר המשחקים החדשים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by boss,

יש לי ATI HD 6970 עם 37LH50 LG LCD. כאשר אני רואה סרט מהמחשב שלי ל LCD, התמונה קופאת כל כמה שניות. אז אני רואה "מסגרת קופץ" כל הסרט ובמיוחד כאשר אובייקטים זזים במהירות (כגון רכבות או כדורים). אולי בגלל כבל HDMI של GPT לא? אם כבל זה http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid...lenum=#topnews עזור סרטים איכות ללא קופץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות עד שיווצר לי צוואר בקבוק? המפרט שלי הוא: מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 לוח אם:GIGABYTE X48-DQ6 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא nvidia geforce 8800GT שהוא מעולה והכל אבל לא כזה טוב למשחקים העתיידים שהולכים לצאת באסה שבדיוק עכשיו קניתי תגיטרה החשמלית שלי אז אבא שלי בטוח לא יהיה מוכן לקנות לי מחשב חדש שיספיק לי לעוד 3 שנים למה המחשב הזה נמצא אצלי 3 שנים בערך משהו כזה והוא הצליך להריץ הכל על V.H עם AAים גבוההים ורזולוציה גבוהה במיוחד הכי גבוהה שהמסך שלי יכול ולא היו לי בכלל בעיות וגם המעלות של הכרטיס הם רק 80 כשאני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוההות ב BFBC2 שזה יחסית משחק עם גראפיקה נהדרת לכן הכרטיס כל כך מתחמם לי אבל הוא כרטיס נהדר פשוט…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zaz,

לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חג סוכות שמח לכולם ! אני עומד לפני רכישת מחשב חדש : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-EP43-DS3L ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU (כבר קיים) 4GB קשיח 320GB נותר לי רק להחליט על הכרטיס מסך כשהשקט והטמפרטורה בחשיבות עליונה (ללא OC) לאחר קריאה בפורום צמצמתי את האפשרויות לכרטיסים הבאים : POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB Twin Turbo PCIe Twintech NVIDIA® GeForce 9800GTX + 512MB DDR3 PCI-Express מי לדעתכם יהיה השקט השקט מכולם? (ללא התחשבות בביצועים)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. משהו שיריץ את NFS-HP על MAX. מפרט המחשב שלי לוח : GIGABYTE 965PDS3. מעבד: E6750. אין צורך בתמיכה בDX11. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בשורות טובות לכל מי שמשתמש ב - OctaneRender ! בגירסת 2019 ישנה תמיכה בטכנולוגיית ה - RTX של NVIDIA והדבר מביא לשיפור דרמטי בביצועי הרינדור, כאשר הזמן הנדרש יורד לכ - 35% עם RTX לעומת הזמן שלוקח ללא ה - RTX. לידיעתכם !

24. Started by alias,

שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.