כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי שאלה איזה כרטיס מסך טוב ושווה לקחת אותו: יש לו גוף קירור שקט וטוב, ולא עושה רשע הרבה דגם הוא 6850 החברות :asus VS SAPPHIRE vs gigabyte
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי כמו למשל geforce gtx 1080 ואני לא כל כך מבין בחומרה ואני צריך שמישהו יגיד לי אם הוא מתאים למחשב שלי. הינה הנתונים של המחשב שלי: כטיס מסך geforce gt 740 מעבד intel core i-5 4440 @3.10 Ghz לוח אם h81m-e של asus ואם לא מה כן יכול להתאים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש כרטיסי מסך עם 128 ביט וכאלה עם 256 ואפילו יותר מזה 368 או משהו כזה ... אני מעוניין לדעת מה זה אומר ועל מה זה משפיע . לדוגמא כרטיסי המסך של סדרת HD57XX של ATI באים עם 128 ביט לעומת GEFORCE 250SGTS שבאים עם 256 והכטיסי מסך של ATI יותר טובים בביצועים ...חייב לדעת את התשובה לזה ואם אפשר בבקשה פירוט מורכב כדי שאני אבין באמת את ההבדל ....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים העיקריים (חוץ מהמחיר) בין שני הכרטיסי מסך הללו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14969 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5785 איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתקופה הקרובה יצא DXT10 ומה שאני מבין לא כל הכרטיסים יתמכו בDX10.....האם מישהו יודע אם סדרת 7 של כרטיסי NVIDIA תתמוך ב DX10? GeForce 7950 GeForce 7900 GeForce 7800 GeForce 7600 GeForce 7300
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור" יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה) יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רבים חזו ש-RTX 2060 הסטנדרטי יצא לפרישה עם השקת גרסת ה-Super, אך הודות לתחרות החדשה לא רק שהוא נשאר במקומו - אלא גם זוכה לירידת מחיר בלתי מבוטלת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, כבר הומלץ לי פה על איזה כרטיס מסך ללכת, TI4200 ואני עדיין יכול, אבל עניין ה- DX9 קורץ לי מאוד וגורם לי לפזול לכיוון ה- 5600. איך הביצועים שלו יחסית ל-TI? בכללי הוא שווה? או שיש אפשרות אחרת, לחסוך ולשחק עם ה- FX5200 במשך חצי שנה- שנה ואז כשיהיה יותר כסף לקנות משהו חדש ויותר רציני. אני ממש אובד עצות. :-\
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצאתי לשוטט ברשת לחפש דגמים חדשים של כרטיסי מסך ונזכרתי בחברת-PALIT..בכניסה לאתר הכל נראה אותו דבר סקרן אותי לראות איך נראים סידרת-ATI החדשה של פליט. אין כזה דבר רק NVIDIA שנראים לא רע. כל כרטיסי-ATI עברו לקטגורית-DISCONTINUED PRODUCTS http://www.palit.biz/main/vgapc_discontiuned.php?pcid=4 נראה כי גם חברת-PALIT נכנעה לכח של-NVIDIA העם ככה יראה העולם החדש של כרטיסי המסך ? יהיו חברות שיעבדו רק עם-ATI וחברות שיעבדו רק עם-NVIDIA ??????????
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים... עם הופעת מדור המומלצים המעודכן שמתי לב שבניגוד להמלצת הפורום ב-90 אחוז מהמקרים על ה-4850 במדור המומלצים ממליצים דווקא על 9800GTX+ בהרבה מהמקרים... רציתי לדעת מי מהכרטיסים יותר חזק? מה ההבדלים ביניהם בביצועים? והאם התוספת של ה-100 שקל (בערך) שווה את זה? תודה אנשים
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-