כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מוכן להשקיע כ 1000 שח. עכשיו של זוטק עולה 880 שח, אבל של אסוס עולה 1400! האם זה לא בדיוק אותו כרטיס, ושל אסוס יותר חזק? ראיתי עוד כמה כרטיסים בסביבות ה 1000 פלוס מינוס. יעבוד על על מסך 22' ומחשב חדש E8400 דו ליבתי 4גיגה זכרון. עוד דוגמה מהאתר של פנדה: הכרטיס הכי זול של אינוביישן 900 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 והכרטיס הכי יקר של אסוס 1700 שח! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388_2952&products_id=22576 למה ההפרש העצום הזה? תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים. המליצו לי על המסך הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472 מה אתם אומרים? הוא טוב? מקווה שתעזרו, תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני לא כל כך מעודכן לגבי כרטיסי מסך טובים היום. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים. התקציב הוא לפחות אלף שקל, יכול להיות גם יותר. מה הכרטיסים החמים נכון לזמן זה??
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הריסט השני לאחר ההתקנה הדרייבר הורס את הגדרות התצוגה, המערכת עולה עם תצוגה של 4ביט 640X480 וצריך לשחק קצת עם העניין כדי לחזור לדרייבירם הקודמים באופן מושלם. אגב, ישנה גם ירידת ביצועים- הטוב ביותר נשאר ה29.40.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx 400 קבלתי איתו יחד עם המחשב ועל הדרייברים שלי לא רשום של איזה חברה זה. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך??
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך מתאים למחשב שלי? עברתי על המון פוסטים בפורום וזה רק בלבל אותי יותר (אם חשבתי שהבנתי משהו לפני :]) תקציב: באיזור של 700 ש"ח. תודה רבה!! G31 CHIPSET intel core 2dou E7300 2.66GHz 2GB RAM DDR2 מסך: LG 19 אינץ' Dot pitch: 0.2835 mm, Maximum resolution: 1440x900 מ. הפעלה: windows7 64BIT ספק 450w
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר שעוד בכרטיס השלישי או הרביעי שלהם ה RIVA TNT 128 הם פיגרו אחרי איכות התמונה מול ה VOODOO הראשון של 3DFX. 10 שנים אחרי אני עדיין רואה הבדלים מול האחרונה שנותרה - ATI במחשבים שאני מתחזק פה ושם דברים שמוכחים בכתבה פה.: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2777&Itemid=1 למההההההההההה ?! כל כך הרבה כסף, כל כך הרבה מהנדסים, מה לא מסתדר פה ?! עוד סיבה שאני מחבב א ATI ומבכה על כל יום שהם לא מוציאים משהו חזק. גם 3DFX היו לה כרטיסים פחות חזקים (אחרי דור ה VOODOO 2) אבל שאיכות התמונה שלהם התעלתה על NVIDIA שלה היו פשוט כרטיסים מהירים יותר שהביאו יותר FPS. אני רואה שעד היום זה ככה רק מול ATI.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו דיברתי עם פנדס והם אמרו לי שה6800NU היחיד שיש להם כרגע במלאי הוא בעל הקירור הפסיבי של GIGABYTE. הוא עולה כ250-300 שקל יותר מה6800NU האחרים.. (כ2130 שקל) האם הוא שווה את הכסף? יש למישהו ביקורת עליו? לידיעתכם זהו ה6800NU הראשון בעל קירור פסיבי. הייתי רוצה את דעתכם. הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7116 הערה חשובה: 6800NU מבית ELSA, אלבטרון, גיינווארד, XFX וPOV ועוד יגיעו רק חודש הבא, בגלל שאין שום הזמנות למלאי כרגע. רק המלאי החדש של ה6800NU מבית GIGABYTE בפנדס.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת MX440 MSI MX440 CHAINTECH מי יותר טוב בביצועים תלת מייד ודו מיימד ומי יותר חזק לאוברקלוק ומי יותר איכותי !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש השוואות בין כרטיסי המסך האלו: ?X1950 Pro Extreme ?X1950 Pro X1950XT ושאלה נוספת, איזה כרטיסים של ל NVIDIA מול הכרטיסים האלו? אבל יותר חשוב אני צריך השוואה ביצועים של הכרטיסים האלו כדי להחליט מה לקנות.. ברור לי מה הכי חשוב וכדומה, חשוב לי לדעת בכמה הכרטיסים שונים זה מזה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש שיהיה מבוסס GeForce 8800GTS 640MB, לא מתוכנן מערך SLI של כרטיסים כאלה אבל מתוכננת קניה של לוח SLI כדי שניתן יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף כנראה לעיבוד פיזיקה בעתיד. השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף כרטיס מסך לעיבוד פיזיקלי בנוסף לכרטיס מסך יחיד או שחייבים 2 כרטיסים ב-SLI ורק בנוסף להם להוסיף? הבנתי שיהיה אפשר להוסיף כרטיס פיזיקה לכרטיס מסך יחיד אבל יכול להיות שאני טועה. חיכיתי עד ש-AMD יוציאו את כרטיסי המסך שלהם ואז אראה מה יותר שווה, אבל לא נראה לי ששווה לחכות כי הם כל הזמן דוחים את היציאה של הכרטיסים ואם הם באמת יהיו ממש טובים, הם יהיו יקרים בהתחלה וייקחו כמה חודשים עד שהמחירים יירדו. ומן הסתם לא יהיה אפשרי להוסיף כרטיס פיזיקה במערכת…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרדיון מקורי של ATI דגם הכי חדש מהסוג של R250LE בעל זכרון 64 DDR מהיר ועם דריור הכי מעודכן של ATI
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-