כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
help me choose! אני פשוט רוצה לדעת מה יותר טוב כי אני קונה מחשב חדש...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי נודע לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים מחברת ATI בחודש אפריל ,קודם כל קרדיט לפורום אחר שבטח אסור לרשום פה אותו.. אז ככה: ספינת הדגל של כרטיסי המסך בעלי ליבה בודדת אשר תתבסס על ליבת ה RV790 תיקרא HD 4890. הליבה אשר תימצא בכרטיס היא ה RV790XT A11 אשר עובדת במהירות של 850/975MHz למהירות הזיכרון\ליבה, כש AMD טוענת, שהליבת ה RV790XT החדשה אמורה להיות מהירה יותר בכ 20 אחוזים מליבת ה RV770XT אשר נמצאת בכרטיסי ה Radeon HD 4870, ובכך להתחרות באופן ישיר בכרטיסי ה GeForce GTX 285 על תואר כרטיס המסך החזק בעולם בעל ליבה גראפית בודדת. התוצאה הצפויה מהשקת כרטיסי המסך החדשים של AMD היא הורדת מחירים משמעותית, כן כרטיסי ה HD 4890 החדשים אמורים להימכר במחיר של 199$-249$ כ 150$ פחות …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=267396&highlight=devil+cry שימו לב הוא לא לקח מחשב סופר חזק (Q6600 בלי OC, משהו ממוצע למדי בימנו) ושם מבחן של 280GTX עם דרייברים חדשים, מול ATI (עם כמה סוגי דרייברים) במערך CF תסתכלו על התוצאות במשחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לא מטורף?! כאילו תסתכלו במבחן האחרון, הממוצע שם עומד על איזה 200 פריימים לשניה! הכרטיסים האלו פשוט קורעים למשחק את הצורה כאילו זה היה איזה משחק פקמן שרץ על מחשב על או משהו ;D יכול להיות? ומה אתם חושבים על זה? ואכן יש כזה שיפור עצום מגרסה לגרסה בדרייברים? מה שיותר מדהים אפילו, שהדרייברים עדיין בטה ולא תומכים רשמית ב4870, מעניין אותי עוד כמה אפשר לשפר כשיצאו דרייברים יותר חדישים וטובים! (כלומר יש מה לשפר, לא אתפל…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לקנות ג'יפורס 7800GTX או להמתין לסוף החודש ניראה מה ATI יביאו עם ה R520 או שעדיף להוסיף לכרטיס שלי(ASUS EAX800 XT) עוד X800XT בתצורת קרוספייר..? מה יתן יותר ביצועים לא רק להיסתכל על טכנולוגיות חדשות שעוד לא מיושמים במשחקים... תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר שעוד בכרטיס השלישי או הרביעי שלהם ה RIVA TNT 128 הם פיגרו אחרי איכות התמונה מול ה VOODOO הראשון של 3DFX. 10 שנים אחרי אני עדיין רואה הבדלים מול האחרונה שנותרה - ATI במחשבים שאני מתחזק פה ושם דברים שמוכחים בכתבה פה.: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2777&Itemid=1 למההההההההההה ?! כל כך הרבה כסף, כל כך הרבה מהנדסים, מה לא מסתדר פה ?! עוד סיבה שאני מחבב א ATI ומבכה על כל יום שהם לא מוציאים משהו חזק. גם 3DFX היו לה כרטיסים פחות חזקים (אחרי דור ה VOODOO 2) אבל שאיכות התמונה שלהם התעלתה על NVIDIA שלה היו פשוט כרטיסים מהירים יותר שהביאו יותר FPS. אני רואה שעד היום זה ככה רק מול ATI.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כחחלק מהכנות לסרטון הבא שלי בערוץ החלטתי למתוח את המערך של 970SLI שלי קצת מעבר לאיזור הנוחות שלי. כל כרטיס רץ על 1590 MHZ עם ירידה קלילה ל 1583 אחרי כמה לופים.. ציון די יפה ב FIRESTRIKE ULTRA
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיין לא יצאו משחקים נורמלים לDX10 וכבר AMD משחררת מידע במפת הדרכים עד ל 2009 שמראה ציפסט התומך בDX11 התמיכה בDX11 תהיה לשוק הניידים וגם לשוק הביתי (R800) מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1130
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, תשמעו יש לי את הכרטיס 4870 והטמפ' שלו היא 80 מעלות במנוחה וזה נראה לי מאוד הרבה, לכן אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את הטמפ' שלו אם אפשר, תודה...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממתינים לרמת ביצועים גראפיים משופרת משמעותית במחשב הנייד הבא שלכם, בתוספת תג מחיר סביר? כנראה שתצטרכו להמתין לחודש ינואר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-