כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני כשלושה שבועות מסך samsung 793DF. התמונה על המסך מרצדת קצת. שמים לב לזה במיוחד בקצוות המסך. איך אני בודק כמותית אם בכלל את מידת הריצוד? האם האחריות תקפה במצב כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך על כרטיס 6600GT ןלא יודע באיזה יצרן לבחור ובאיזה דגם עד סכום של 1400 שח
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://wccftech.com/nvidia-pascal-features-mixed-precision-3d-memory-nvlink/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לפנטיום 4 שיוכל להציג סרטי FHD וגם יוכל לשמש למשחקים של ילדים כדוגמת SPORE. כרגע יש לי כ.מסך geforce 7600gs שאותו אני מעוניין להחליף. נתונים על המחשב: PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ 1.5GB RAM. הסכום אותו אני מעוניין להוציא נע בין 300-500 ש"ח. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב בתקציב די מוגבל שישמש בין היתר למשחקים לא כבדים במיוחד ולכן רציתי לשאול- האם ההבדל ביניהם ממש משמעותי ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V / FORZA HORIZON 3 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP \ IVORY או אחר באזור חדרה מפרט המחשב: מעבד: i5 -2500 3.3GHZ S1155 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA זיכרון ראם: Kingston 4GB DDR3 1333Mhs ספק כוח: SeaSonic SS-500ET Retail כרטיס מסך נוכחי: sapphire 7770 1gb ddr5 (הכרטיס מסך שהלך) מארז: ג'נרי איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? lg"20 רזולוציה 1920X1080 ( משדרג בקרוב ל - DELL "24 ) המחשב נקנה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ובקשר לכרטיס המסך אני מתלבט בין כמה: יש את ה- GigaByte 7600GT Silent Pipe 2 שהוא נחשב לטוב ומאד שקט יש את הConnect3D Radeon X1800GTO שהיה גם עם מאוורר זלמן אבל ביטלו את הדבר הזה בנועה, אז עכשיו מקבלים רק אותו ללא הזלמן ועד אתמול הייתי נעול על ה-PowerColor X1900GT בKSP אבל העלו אותו ל1290 וזה כבר מעל לתקציב שלי. איזה מבין השניים הראשונים עדיף? ואם יש הצעה טובה יותר ב1000-1100, 1200 מקסימום תציעו אותה. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-