כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! בוודאי הופתעתם לגלות את זה, אני הופתעתי לא פחות!... AGP פשוט מסרב להעלם!! ואני כבר לא יהיה מופתע את יצאו כרטיסי DX10 ל AGP. כזכור, הכרטיס האחרון שהיה אמור להיות ל AGP הוא ה 7800GS. האתר הצרפתי PC Inpact הודיע כי NVIDIA מתכוננים להוציא את גרסת ה AGP של הכרטיסים 7600GT ו 7900GT! הכרטיסים אמורים לצאת עוד ברבעון הזה! קרוב יותר לסוף הרבעון... בנתיים ATI נשארים ללא מענה. לדעתי החסרון הגדול ביותר להוציא כרטיסי AGP חזקים זה המחיר הגבוה שלהם לעומת אותם הכרטיסים לאפיק החדש יותר - PCIE. אבל מה כבר אפשר לעשות לאותם משתמשים שיש ברשותם מחשב עם אפיק AGP שרוצים ביצועים גבוהים במשחקים... גורלם של 6800GS ו 7800GS ל AGP הוא להעלם מהשוק לדעתי. לפי ההגיון - 7600GT יחליף …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי 7600GT חדש של ליטדק לAGP ומערכת שלי היא: P4 2.8GHZ PRESCOTT 512MB DDR400 7600GT AGP ובבדיקת 3DMARK 05 קיבלתי 5330 אבל באובליוויון אפילו על ההגדרות הכי נמוכות יש לי כל מיני קטעים שהFPS יורד למתחת ל20, אם אני ישדרג ל1 וחצי ג'יגה ראם זה יעזור? כי קניתי את הכרטיס בעיקר בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא עושה לי בעיות נב. יש לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס (91.84)
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לפנטיום 4 שיוכל להציג סרטי FHD וגם יוכל לשמש למשחקים של ילדים כדוגמת SPORE. כרגע יש לי כ.מסך geforce 7600gs שאותו אני מעוניין להחליף. נתונים על המחשב: PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ 1.5GB RAM. הסכום אותו אני מעוניין להוציא נע בין 300-500 ש"ח. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שעוד בכרטיס השלישי או הרביעי שלהם ה RIVA TNT 128 הם פיגרו אחרי איכות התמונה מול ה VOODOO הראשון של 3DFX. 10 שנים אחרי אני עדיין רואה הבדלים מול האחרונה שנותרה - ATI במחשבים שאני מתחזק פה ושם דברים שמוכחים בכתבה פה.: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2777&Itemid=1 למההההההההההה ?! כל כך הרבה כסף, כל כך הרבה מהנדסים, מה לא מסתדר פה ?! עוד סיבה שאני מחבב א ATI ומבכה על כל יום שהם לא מוציאים משהו חזק. גם 3DFX היו לה כרטיסים פחות חזקים (אחרי דור ה VOODOO 2) אבל שאיכות התמונה שלהם התעלתה על NVIDIA שלה היו פשוט כרטיסים מהירים יותר שהביאו יותר FPS. אני רואה שעד היום זה ככה רק מול ATI.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס עכשיו זה עושה לי את השגיאה הזאת: מה עושים? תודה מראש לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב בתקציב די מוגבל שישמש בין היתר למשחקים לא כבדים במיוחד ולכן רציתי לשאול- האם ההבדל ביניהם ממש משמעותי ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? :
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אחרי הרבה מחר באינטרנט, המון אתרים יפנים סינים צ'צ'ניים וכו' ... ובעיקר tomshardware ו xbitlabs ... אני לא יודע כמה באמת חזק, ושווה ה3870X2 .. וה 8800GT SLI .. כי הם בהבדל של 100-200שח' ... השאלה זה ביצועים ... עזרה בבקשה, כואב לי כבר הראש מגראפים .. כל אתר אומר משו אחר \= לך תאמין לאחד מהם
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את המחשב ויש לי מעבד E6300 לוח אם של MSI דגם RC410M2-L האם הכרטיס מסך יעבוד לי בכיף במחשב שלי? בבקשה תענו זה דחוף אני נורא רוצה לקנות אותו, האם הוא טוב? הוא יפעיל לי משחקים ברזולוציה כמו 1024X768 ? אני לא חייב שיעבוד בטפ שבטופ אלא שיראו מספיק יפה ויעבוד חלק מה אתה אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, היום עם i7-6700K, GTX970 4GB, 32GB RAM ומסך 1440p 144Hz תומך G-SYNC (ספק כח Seasonic S12II 620W). את המעבר ל1440p עשיתי לפני כשנה ואני חושב שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך. הסתכלתי על 2080TI ונרתעתי מהקפיצה במחיר. נראה לי שהוא שווה את ההפרש עבור 4K, אך לא עבור 1440p. אין לי תוכניות לשדרג ל4K. הדרישה המינימילית שלי היא לסחוט 144 FPS במשחקי מולטיפלייר כמו Overwatch. אשמח לתוצאה טובה במשחקים כמו BFV וWitcher 3, אבל אם תגידו לי ש2080 יספיק (או אולי Super), אלך עליו. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תכרטיס הכי חזק שניתן לקנות!יש לציין שהוא ישומש למשחקים... יש לי סך 24' ואני רוצה שהמשחקים הכי חדשים ירוצו עליו חלק עם כל הפילטרים...... כרגע יש לי 8800GTX והוא לא מספק אותי..... יש לי מעבד Q6600@ 3.2 Ghz אם אני יחליף אותו למשו יותר חזק אני יקבל יותר FPS? תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-